kızlar günaydın . yavaş yavaş iyileşiyoruz işte canım artık eskisi kadar sık giremiycem kızlar benim neti kesmişler arkadaşın bilgisayarındayım aradbi girer bakarım size . bebişlerinizi kocaman öpün görüşmek üzere
yaaaa niye kestiler netiiiii ne güzel konuşuyorduk bugün nasılsınız :1hug:
hasta bebişlere geçmiş olsun
özlem senin bebişlerin 8 de uyuyorlardı hala aynı saatlardemi uyuyorlar ben 8:30 çektim hatta bazen 9 a doğru uyutuyorum
merhaba kızlar dr geldik gittiğimiz yer üniv. hast prf. bulunduğu biryer önce tahayı gösterdik dr çok büyümüş fıtık hemen ameliyat dedi dedik sizin bağlı olduğunuz hastahaneye 3 ay önce gittik tüm işlemler yapıldı sizden haber bekliyoruz kimse aramadı dedi ve dr dediği cevap şu orda bir sürü sıra vardır bana 700 ytl verin pzartsei ameliyatı yapıyim aman allahım şoka girdik eşimle ünive çok ii drlar var tam donanımlı diye gittik madem bukadar sıra vardı bukadar bekliycektik parayla iş hallediliyordu neden söylemediniz deli oldum zor tuttum kendimi şimdi başka özel bir hastahanede yaptırıcaz ameliyatı boşuna bekledi bebeğim bukadar zaman ama devlet hast kabul etmedi çok ufak diyeee neyse belli oldu dertleri paraymış
gelelelim eymenime dr ses gırtlaktanmı geliyor diye burundan girip endoskopi yaparız dedi hemde bayıltmadan sadce uyuşturarak dedim acı çekmezmi nasıl dayanıcak ağlar tabii dedi eee dedim ya sorun gırtlakta değilse öncesinde bir muayne etseniz yok hepsi endoskopide gözükür dedi yaa şaka falanmı niye hep beni bulur böyleleri ben kabul etmedim tabii şimdi başka kkb götürücem eğer oda aynı işlem derse başka dr götürüp üçünün ortak fikriyle hareket edicem inş gerek kalmaz nasıl dayanır kuzum o acıya allahım yardım et yaaa kimseyi hastahaneye düşürme çok gerginim çok üzgünüm yaaa
mrb kızlar
pitoşcum çok üzgündüm şimdi bu yazıları okurken ikiye ktlandı rabbim yardımcımız oolsun napalım düzen böyle gidiyor kahretsinkiiii paran varsa insansın....
inşallah tez zamanda kuzucukların iyileşir bu günleri hemen atlatman ümidiyle arkadaşım..
bende bugun hastaneye gittim metemiz morarıyordu geneldeçook uslu bir bebek ama canı yandığında ağlarken mosmor oluyordu bu durum bizi endişelendiriyordu çünki doğuştan ürüfümü vardı ama doktorumuz geçer demişti prematüre bebeklerde çok sık oluyor bu durum demişti bir ara geçmişti ben yinede emin olmak istedim 2 ay sonra götürdük ve üfürümü çıktı şimdi biz şu an en yakın antalyadaki ünv hastanesine gideceğiz oradaki cocuk kardioloğu bakacak tabi oraları bilmiyoruz yarın arayıp netleştiricez durumu yavrumun yüzüne baktıkça içinde bulunduğumuz durumdan ciğerim yanıyor (Rab dermansız dert vermesin)
nilüfercim antalyada yaşayan arkadaşıomda var ihtiyaç olursa yapabileceğimiz bişey herzaman arar yardımcı olamaya çalışırım canım
mrb kızlar
pitoşcum çok üzgündüm şimdi bu yazıları okurken ikiye ktlandı rabbim yardımcımız oolsun napalım düzen böyle gidiyor kahretsinkiiii paran varsa insansın....
inşallah tez zamanda kuzucukların iyileşir bu günleri hemen atlatman ümidiyle arkadaşım..
bende bugun hastaneye gittim metemiz morarıyordu geneldeçook uslu bir bebek ama canı yandığında ağlarken mosmor oluyordu bu durum bizi endişelendiriyordu çünki doğuştan ürüfümü vardı ama doktorumuz geçer demişti prematüre bebeklerde çok sık oluyor bu durum demişti bir ara geçmişti ben yinede emin olmak istedim 2 ay sonra götürdük ve üfürümü çıktı şimdi biz şu an en yakın antalyadaki ünv hastanesine gideceğiz oradaki cocuk kardioloğu bakacak tabi oraları bilmiyoruz yarın arayıp netleştiricez durumu yavrumun yüzüne baktıkça içinde bulunduğumuz durumdan ciğerim yanıyor (Rab dermansız dert vermesin)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?