Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

yaaaa niye kestiler netiiiii ne güzel konuşuyorduk bugün nasılsınız :1hug:

kızlar birazdan dr gidicez inş hayırlı haberlerle dönücez duanıza ihtiyacım var herkesi öptüm

pıtoscum hayırdır.......bebışlermı hasta canım .........buraya gırmedım ıkı gundur........rabbım sıfa versın canım .....ınş kotu bısey yoktur

merhaba kızlar dr geldik gittiğimiz yer üniv. hast prf. bulunduğu biryer önce tahayı gösterdik dr çok büyümüş fıtık hemen ameliyat dedi dedik sizin bağlı olduğunuz hastahaneye 3 ay önce gittik tüm işlemler yapıldı sizden haber bekliyoruz kimse aramadı dedi ve dr dediği cevap şu orda bir sürü sıra vardır bana 700 ytl verin pzartsei ameliyatı yapıyim aman allahım şoka girdik eşimle ünive çok ii drlar var tam donanımlı diye gittik madem bukadar sıra vardı bukadar bekliycektik parayla iş hallediliyordu neden söylemediniz deli oldum zor tuttum kendimi şimdi başka özel bir hastahanede yaptırıcaz ameliyatı boşuna bekledi bebeğim bukadar zaman ama devlet hast kabul etmedi çok ufak diyeee neyse belli oldu dertleri paraymış

gelelelim eymenime dr ses gırtlaktanmı geliyor diye burundan girip endoskopi yaparız dedi hemde bayıltmadan sadce uyuşturarak dedim acı çekmezmi nasıl dayanıcak ağlar tabii dedi eee dedim ya sorun gırtlakta değilse öncesinde bir muayne etseniz yok hepsi endoskopide gözükür dedi yaa şaka falanmı niye hep beni bulur böyleleri ben kabul etmedim tabii şimdi başka kkb götürücem eğer oda aynı işlem derse başka dr götürüp üçünün ortak fikriyle hareket edicem inş gerek kalmaz nasıl dayanır kuzum o acıya allahım yardım et yaaa kimseyi hastahaneye düşürme çok gerginim çok üzgünüm yaaa

mrb kızlar
pitoşcum çok üzgündüm şimdi bu yazıları okurken ikiye ktlandı rabbim yardımcımız oolsun napalım düzen böyle gidiyor kahretsinkiiii paran varsa insansın....
inşallah tez zamanda kuzucukların iyileşir bu günleri hemen atlatman ümidiyle arkadaşım..

bende bugun hastaneye gittim metemiz morarıyordu geneldeçook uslu bir bebek ama canı yandığında ağlarken mosmor oluyordu bu durum bizi endişelendiriyordu çünki doğuştan ürüfümü vardı ama doktorumuz geçer demişti prematüre bebeklerde çok sık oluyor bu durum demişti bir ara geçmişti ben yinede emin olmak istedim 2 ay sonra götürdük ve üfürümü çıktı şimdi biz şu an en yakın antalyadaki ünv hastanesine gideceğiz oradaki cocuk kardioloğu bakacak tabi oraları bilmiyoruz yarın arayıp netleştiricez durumu yavrumun yüzüne baktıkça içinde bulunduğumuz durumdan ciğerim yanıyor (Rab dermansız dert vermesin)

pitos cok gecmis olsun insallah söylenen hic birseye gerek kalmadan oglusunun hiriltisi kesilir fitik ameliyatini benim ege´m 39 haftalikken gecirdi bende cok korktum cok agladimm ama hic korkulacak bisey yokmus ameliyat oldu dikis bile yoktu kucaktan kucaga gezdi kendine geldikten sonra 1 gün icinde eve getirdik

hasta bebişlere geçmiş olsun

özlem senin bebişlerin 8 de uyuyorlardı hala aynı saatlardemi uyuyorlar ben 8:30 çektim hatta bazen 9 a doğru uyutuyorum

bende 9 a aldim.
biryerere gidimi yoksa saat 7.30 da misiklanmaya basliyordular mecbur erkenden eve kapaniyorduk simdi daha iyi oldu hemde sabah 9 kadar uyuyorlar.
hata saatler ileri alindimi deyistirmiyecem günler uzun oluyor 10 kadar uyumasinlar yeter birazda biz gezelim. :dance:

kötükedihüso gelde dr güven ama malesef elimiz mahgum
birde hipokrad yemini yapiyorlar saglig icin canla basla calisacaz diye, keske sorsaydin biras önce hemen ameliyat dediniz simdi sira cok diyorsunuz eger param yoksa,sira gelmese askere gitimi orda ameliyat olur.

birde fitigin yasi yoki benim yegenim iki tarafli fitikla dogmustu bir gün sonra ameliyat oldu kücük demediler.

allah yardimcin olsun bir an yavrunu sagligina kavustursun

ahh pitoscum çok üzüldüm canım yaa allah şifalarını versin...

evet özlem bende öyle düşünüyorum günler uzadıkça biraz daha arayı açayım diyorum :))

kızlar merhaba kübracım nilüfercim ikinizede geçmiş olsun canım. bian önce herşey yoluna girer umarım. kübracım bu işyerinde bi arkadaşım var sizin oralı babası orda özel bi hastanede sanırım anestezi doktorum istersen ordan bi araştırma yaptırabiliriz. bebeklerde endeskopi nasıl olur çocuk servisleri falan varmı ben bi bakayım öğrenebilirsem sana özelden yazarım daha garantili olur . bizde fıtık ameliyatını kadın doğum hastanesinde yaptırdık yaptılar ama doktorlar paracı valla bizdende sünnet için ekstra para aldı ben vermemeiştim gözüme baka baka eşin uğramayacakmı dedi bende yok dedim siz taburcu edin gelemez o . söylendi biraz taburcu edecekti hazırladı ama eşim benden sonra gidip sormuş oda 100 milyon diye direk istemiş. o kadar kızdımki biz alıştırıyoruz işte vermesem taburcu edecek eli mahkum . valla eksikde etmesin ellerinede düşürmesin .sana en kısa zamanda haber vericem canım

canım arkadaşa söyledim gün içersinde arayıp babasını soracak bende çıkmadan sana cevap yazarım inşallah burdan . adapazarında adatıpmış o hastane . size yakınmı b,ilmiyorum ama . emarla falan öğrenebilirmiyiz, genel anestezi alabilirmi bide fıtık için orda ne kadara yapıyorlar ssk varmı böyle şeyler sordum cevaplarsa hemen yazarım inşallah işine yarar .

nilüfercim antalyada yaşayan arkadaşıomda var ihtiyaç olursa yapabileceğimiz bişey herzaman arar yardımcı olamaya çalışırım canım

nilüfercim antalyada yaşayan arkadaşıomda var ihtiyaç olursa yapabileceğimiz bişey herzaman arar yardımcı olamaya çalışırım canım

sağol arzum sanırım karar değiştik gataya gitmeye karar verdik bugun ....çünki tayin çıkma gibi bir durumumuz var öyleyse yakından takip edebileceğim çocuk kardiyoloğunun olduğu hast illerine tayin olmak için ... en ince ayrıntılarına kadar düşündük bakalım ne olucak ama ihtycım olursa çokk teşekkür ederim canım çekinmeden sana danışırım olumunekankayizsmile

arzucum nekadar teşekkür etsem az evet adatıp çok yakın bize haberini bekliycem tekrar teşekkürler

nıl gecmış olsun canım ............rabbım sıkıntı vermesın bebeklerımıze .........benımkılerdede goz dr rop baslangıcı var deddı elaya daha onemlı dedı canım cok sıkıldı bugun ınşş ılerlemez gerıler ........haftaya yenıden bakıcak amelıyat olabılır falan dedı rabbım sıfa versın bebeklere

nil cznım çok geçmiş olsun. olumunekankayizsmilesenden bişey öğrenmek istiyorum. benim cerenimde ağlarken feryat figandır ve mosmor kesiliyor geçen gün elimde katıldı kaldı ödüm patladı yan çevirdim azına üfledim kendine öyle geldi ama benimde ömrümden ömür gitti. o ağlamasın diye herşeyi yapıyorum ama yavrucak ağlamaya sanki programlı gibi.. bu üfürümü npormal muayenede anlayabiliyolar mı canım yoksa özel bir testi falan varmı. acaba cerenimde de varmı diye endişe ettim. öyle bişey olsa normal aylık kontrolleride anlamazlarmıydı ya..

pitosum işte gelde güven şimdi doktorlara. yani insan acaba para içi,nmi yavruma işgence edecekler diye düşünmeden edemiyor. bende senin gibiyimdir içime sinmezse illa 3 fikire başvururum. inşallah tez zamanda acısız bi şekilde sonuca varırsınız ve yavrun sağlığına kavuşur.. :Saruboceq:

kıslar bende benim kıslardan şikayetçiyim ya. 15 gündür yaren biberon ve memeyi red ediyordu. yalancı emzikle ilgili olabilir belki di,ye yalancı memeyi vermiyorum ve 2. günn sonunda yavrum yemeye başladı. çok mutlu oldum anlatamam size. ve dün cerenim beni aparatif değilde karnını doyurmak için emmeye başladı allahım nasıl bir mutluluktur bu. vee bugün cerenim biberon almamaya başladı sadece mememi emmek istiyor. noluyor bu yavrulara yaaa beni sütaş mı sanıyolar ben ikisine birden nasıl yeterim yawwdelikafaduldendelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…