Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

nasılsnız kızlar bugün üç bücürde yanımdaydı çok yoruldum neyseki annem geldide rahatladım eymeni gündüzleri ne yaptıysam uyutamaz oldum gece 6 dedimmi uyuyor ama bukezde taha geçiyor faaliyete yani çok uykusuzz kalıyorum yıkanma konusunda zaten kafam bulanık çocuklar huzursuz ve eminimki yıkanmadıkları için ama dr yabana atılcak bir dr değil annemle karar verdik yarın yıkıycaz zaten 2.buçuk aylık olduk
nilcim bende aç yıkıyorum bebişleri gaz kusma oluyor hemen mamalrını verince uyuyorlar yani ikikez yıkadım öyle yaptım devit3 sağlık ocakları veriyor dr dedi mamalarda varsa niye veriyorlarki şu ilaçlar konusunda kafam karışık ferrumlar içinde kan tah olmadan kullanılması çok sakıncalı falan diyorlar
edikacım hoşgeldin burda bilgi paylaşımı çok işe yarıyor fırsat buldukça gelsen ne güzel olur seninkiler ne kadarlık oldu benim bebişler saatte 1 60 90 cc arası yiyiyorlar eymen bazen uyuycaksa 120 bile çıkarıyor çok nadir 2 yada 2.5 saatte bir yiyiyorlar bugün milupanın rezene çayını verdim özellikle kızım çok rahat uyudu denkmi geldi bilmiyorum inş işe yarar

pitoscum neden bebekleri yıkamıyorsun?nil dr. neden yıkama sil dedi... yazık yaaa 2,5 ayda 3 kere yıkanırmı...benimkilerde puramatüre doğdular ama kızlar ben odada elk. soba çalıştırıp sık sık yıkadım .. yıkadıktan sonrada bi güzel giydirip (şapkada dahil ) mamalarını yedirip uyutuyordum hiçte yıkanmaları yüzünden hasta olmadılar

valla aynurcum şimdi bizim şansızlığımız havalarında soğuk olması zaten ben 1 ay neredeyse hastanedeydim bebişlerle birlikte tuttular beni bir oda verdiler ara yoğun bakım diye kontrol altındaydık .... doktorum bana acele etme yıkıyacağın zaman oda hamam gibi sıcak olsun dedi ve nitekim öyle ypıyorum zaten orda burunları tıkalı bana teslim edildi bebeklerim banyo yaptırınca yinetakınıyor süreklii neyseki aştık artıkki yıkanıyoruz artık kokmuyoruz yaniii yerimseniben

pitoşcum tekmi bakıyorsun ara ara ???

valla ben annemler babam var bayram öncesi memleketlerine gidecekler kayınvalidemde gelemiyor eltimşler gelecekler onlarada ben yanlız kaldım bir kaç gün nasıl idare edeceğim kara kara düşünüyorum yaaa

aynurcum son çıkan bebeiğim biraz sıkıntılıydı seninkiler hiç küvöze girmediler ama benimkiler girdi belki ona istinaden drum bana böyle söyledi bugün yıkadık bebişleri rahatladılar ama korktum ne yalan söyliyim inş hasta falan olmazlar
nilcim ben iki erkeğe yanlız bakıyorum canım eşimde buaralar pek yardımcı olamıyor yeni bir iş yeri açıcaz malum batıyoruz mamalardan bezlerden :) sadce pazar günleri üçüne bakıyoruz eşimle akşama kadar sonra annem alıyor kızımı
senin bebişler nasıl ilaçlar iyi geldimi

sıhhatler olsun kuzucuklarına....alkisalkisalkis
pitoşum Allah yardımcımız olsun gerçekten çok zormuş bakımı zor ....ayrıca masrafları çok fazla... biz birde pdf mamayı 6 kilo olana kadar kullanacağz bugun yenidoğan doktorumuzu aradım 6 kiloya kadar öneriyorum besleyici bir mama içindekiler çok besleyici oldugu için.. ama oda pahalıya geliyor napalım canları sağolsun.......

ilaçlar işe yaradı çok rahatlladık canım şükür... ara ara gaz geliyor akşamları geceye bağlyan saatlerde ....

slm üçüz anneleriii nasılsınız valla ben pek iyi değilim oğlanlardan birini diş ağrısı başlıyor geçiyor sonra diğerininki başlıyor ayyy sıkıldım valla kızlar üç çocuga bakmak çoooook zor şunlar 3 yaşlarına gelseler daha kolay olur

aynurrrr allah kolaylık versinn canım o ağrı için jel varmış onlar işe yaramıyormu ??? ay çok zor yaaa oofff valla bende şimdi geldim annem babam ilgileniyor sabaha kadar biri uyutmadı mızmız hiç bişiside yok sadece mızmızlanıyor mirmirmirmir

aman iyi nilcim işe yaramasına sevindim ilaçlarının gerçekten bakmak çok zor inanın halüsinasyon görmeye başladım gece bebişlerden biri ağlıyor ve ben mama veriyorum neden susumuyor diyorum sonra bir ayılırımki uyuyorum çokta üzüldüm bebeğim için ne kadar zaman ağladı acaba sen ne zaman yanlız bakmaya başlıycaksın nilcim bellimi ? evet pdf mamalar pahalı biz hergün alıyoruz anca yetiyor artık ne yapalım dediğin gibi onlar yesinde bir şekilde idare edilir buarada msn adresimi aklememişsin sanırım istemiyonmu kıs beni sevmiyonmu :umursamaz:
aynurcum allah kolaylık versin sana şimdikinden daha zordur senin işin kaç bayağı konuşuyorlarmı peki bide gece uyanıyorlarmı ya biz acep bidaha hiç fosurdayamıycakmıyız

ayy pitoşşşş o halusunasyonlardan bende çok gördüm o kadar zor duruma düşüyorumki eşim varya arkamdan kıs kıs gülüyor bana aptallaşıyorum ne msn kuzum ben bişe anlamadım msn adresimi aldın yeni yoksa msn acim açmadımki hiçç .. msn açtım yok öyle bişi ...

mama konusunda eşimi diyorki battı balık yan giiderr napalım diyor ee napalım canım ALLAH YARDIMCIMIZ OLUR inşş

yanlız bakmayı düşünmüyorum canım neden dersen bakamam :)))) çok zorda kaldığım günler oılucak biliyorum mesela bayram öncesi tekim napıcam bilmiyorum (( sonra kaynanam gelicek sonra ailelerden tek tek gelenler olucak yardıma aslında varya eşimde bende çok sıkıldık evde sürekli birilerini olmasından ikimiz çok fazla rahatlığa alışkındık birde yanlız yaşıyorduk 9 sene boyunca o kadar zorlanıyoruzkiii şu anda adapte oluyoruz yavaş yavaş ...eşimde sabahlıyor mama hazırlıyor hatta bana meyve suyu sıkıyor ben yinede yoruluyorum yaaa

telefonda konuşurken yeni msn adresimi söylemiştim unuttun belkide yada ben yine halisinasyon görüyorum kaydirigubbakcemile3 ben iki taneye bakıyorum ama üç tane olunca affallıyorum bakamıyorum inş yanlız kalmayız hiç eşimle bende görüşemez oldum eskiden kahvaltı sofrasından öğlene kadar kalkmazdık sonra bisikletlere binip vınnn deli gibi gezerdik şimdi balkondan bakamaz olduk adapte olmak çok zor bencede zaten bundan sonrada sessizlik tembellik uyku evimize uğramıycak tabii bebeklerimiz iyi olsun gerisi boş ama insan rahatı bırakıpmaratona başlayınca zorlanıyor

bende seni seviyorum canım arkidişimmmmm kaydirigubbakcemile

Son düzenleme:
kızlar ben gözünüzü korkutmayayım inanınki bende başlarda yanlız bakamam diyordum hayal gibi birşeydi benim için ama üçüz bebegi olan bir arkadaştan güç aldım yanlız bakıyorum demişti dedimki o bakıyorsa bende bakarım inanınki çoook rahat ettim tabiki bazen geliyorlar tırlatıyorum ama çok rahat bakıyorum üçünede size demiştim ilk 4-5 ay zor oluyor gaz problemleri bittimi rahatlıyorsunuz bende hep diyordum bu çocuklar büyüyene kadar bizimle birilerimi yaşıyacak diye bizde eşimle 7 sene yanlız yaşadık ama 5. aydan sonra sepetledim herkezi ve yanlız kaldıgım ilk gün üçüde çook usluydu kendim bile şaşırdım gaz problemleri bittikten sonra deneyim derim amaaaaa tabiki kendiyeteklerında kendileri uyuması lazım....siz nasıl uyutuyorsunuz sallıyormusunuz ayagınızda

canım şu anda akşam yatıp sabah kalktıklarıda oluyor ama dişten dolayı sık uyanıyorlar diş problemi geçince uyanmıyorlar konuşmaya gelince anne baba anlaşılmaz kelimeler falan....onurla burak yürüyor

pitoşşşşşşşşş ne zaman telde konuştuk yaaa senleeee allhım yarabbim kafayı yicem heeeee üçüz anaları deliriyorrrmu kuzumm laelaelaelaelae

aynurcum inş bakabiliriz benimkiler sallanmıyor gazları yoksa mama bitmeden uyurlar ama huuysuz oldumu kucakta geziyolar kucaga da hastanedeyken 30 cc mamayı 40 dk yiyolardı işte o zaman alıştılar

zemuszemus bilmemki nilcim tırlatmış olabilirmiyizkine neyse özelden atarım benim bebekler alıştı sallnmaya gaz problemi yüzünden ama çabuk uyuyorlar öyle gaz bitince kendileri uyusun istiyorum bende

aynurcum maşallah bebişlere yanlız daha iyi düzen kuruyorsundur tabii bide çocuklar kalabalıkta daha huysuz oluyorlar bazen bende evet bakabilirim diyoırum ama huysuzlandıklarında yok ben yapamam diyorum bakalım zamman ne göstericek

valla heralde bu en iyi hallerimiz huniyle gezeriz diyorduk galiba olacak ooofffffffffff... sağlık olsun aman koyvermiyelim kendimiziii

nasılsınız kızlar ve bebişleri
nilcim bebklerin ne kadar zaman uyuyorlar benimkiler resmen kuş uykusuna yatıyorlar en fazla 1.5 saat falan çok sık acıkıyorlar bazen uyanmasınlar diye uyurken besliyorum ama gaz çıkarırken uyanıyorlar bide size tepki vermeye başladımı yani gülüyorlarmı
benim kızım ve ve oğlumun biri gülüyor devamlı ama eymen tam bir ağır abi keyfi gelicekte gülücek taha mutlu bir bebek emziğine biberonuna gülücükler atıyor kızımda geveze tam sürekli mır mır konuşuyor onunla evlenen yandı :icecream:
inan şu gazın biteceği günleri sabırsızlıkla bekliyorum okadar adapte oldumki nerdeyse yemeklerden sonra eşimin bile gazını çıkarasım geliyor kaydirigubbakcemile3

aynurrrrrrrr nasılsınızzzz iştahları nasıl herşeyi yedirebiliyormusun yani biri çorba seviyorsa diğeri brokoli diğeri et falan nasıl ayarlıyorsun geceleri süt veriyormusun çok sordum ama sen en tecrübelimizsin :kedi:

edikaaaaaaaaa reyhannnnnnnnn tuubayyy mehlikaaaa nerdeisnizzzzzzzzzzzzzzzz

canım iştahları gününe göre değişiyor diş çıkardıkları için belli olmuyor yani..ben sabahları ekmek bal tahin peynir yumurta yani kahvaltı yaptırıyorum gün içersindede sebzeli çorba yediriyorum tabi içinde kıyma yada tavuk oluyor aralarda danino meyve tahıllı mama falan yiyyorlar....şu anda bebelac junıor içiyorlar süte geçmeyi düşünmüyorum biraz daha büyüsünler istiyorum şimdilik böylehihoyyyt

pitoscum hiç çekinmeden herşeyi sorabilirsin canım elimden geldigi kadarıyla cevaplarım

keşke benimde sorular sorabilecegim benden daha tecrubeli birileri olsaydı burda paylaşım çook iyi oluyor oğluşlarımla aynı aylarda doğmuş bebeklerin anneleriyle konuşuyorum ama üçüzleri olan kişilerle konuşmak başka tabii

pitoşum ne yaptıysam bebim bebelerin mama saatini 3 e çıkaramadım 2 saat olmadan uyanıyorlar metehan zaten açken durduramayız hemen koştura koştura mama hazırlıyorum...benimkilerde aynı
tepki vermiyorlar gülüyorlar ama bana değil gözlerini takip ediyorlar birde konuşmamızı istiyorlar annem sürekli konuşuyor bende hal kalmılyor yeri geliyor kendi sesime bile gıcık oluyorm

benim 3 numara (oğuzalp) problem çok mızmız 10 bebeğe bedel mahvediyor eğer o öyle olmasa çok rahat olucam üçüne bakarım ama 3 numara (oğuzalp) bir türlü uykuya dalamıyor gece napıcam bilmiyor

dün göz muayneleri vardı doktor sadece karanlıkta gözlerini açtı baktı bu kadarmı bu rop muaynesi nasıl arkadaşlar yaaa haftaya bida gidicem ikisinin gözünde çapaklanma başladı enfeksiyon kapmış damla verdiler ama ben muaynden memnun kalmadım bumudur yani rop muaynesiii mercekle gözünün içine bakmakmı ?????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…