bebişlerimin isimleri mete efe asya resimlerinide koymak çok istiyorum ama fırsat olmadı hiç en kısa zamanda koyucam .
aynurcum son çıkan bebeiğim biraz sıkıntılıydı seninkiler hiç küvöze girmediler ama benimkiler girdi belki ona istinaden drum bana böyle söyledi bugün yıkadık bebişleri rahatladılar ama korktum ne yalan söyliyim inş hasta falan olmazlar
nilcim ben iki erkeğe yanlız bakıyorum canım eşimde buaralar pek yardımcı olamıyor yeni bir iş yeri açıcaz malum batıyoruz mamalardan bezlerden :) sadce pazar günleri üçüne bakıyoruz eşimle akşama kadar sonra annem alıyor kızımı
senin bebişler nasıl ilaçlar iyi geldimi
nasılsınız kızlar ve bebişleri
nilcim bebklerin ne kadar zaman uyuyorlar benimkiler resmen kuş uykusuna yatıyorlar en fazla 1.5 saat falan çok sık acıkıyorlar bazen uyanmasınlar diye uyurken besliyorum ama gaz çıkarırken uyanıyorlar bide size tepki vermeye başladımı yani gülüyorlarmı
benim kızım ve ve oğlumun biri gülüyor devamlı ama eymen tam bir ağır abi keyfi gelicekte gülücek taha mutlu bir bebek emziğine biberonuna gülücükler atıyor kızımda geveze tam sürekli mır mır konuşuyor onunla evlenen yandı :icecream:
inan şu gazın biteceği günleri sabırsızlıkla bekliyorum okadar adapte oldumki nerdeyse yemeklerden sonra eşimin bile gazını çıkarasım geliyor kaydirigubbakcemile3
aynurrrrrrrr nasılsınızzzz iştahları nasıl herşeyi yedirebiliyormusun yani biri çorba seviyorsa diğeri brokoli diğeri et falan nasıl ayarlıyorsun geceleri süt veriyormusun çok sordum ama sen en tecrübelimizsin :kedi:
edikaaaaaaaaa reyhannnnnnnnn tuubayyy mehlikaaaa nerdeisnizzzzzzzzzzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?