açeyla sen sma kullanıyorsun biz bebişlere denemek için aldık 1 kutu ama zor bulduk piyasada yok nedendir acaba biliyormusun
kızlar ben şu anda hipp in mamalarınada başladım aptamil hipp sma hepsinden veriyorum
Özlemcim sağol canım valla bu hazırlar konusunda içimi rahatlattın .... havucu da bir kaç gün sonra deniyeyim bugun sütlaç yedircem organik hazırlardan biirde milupanın sütlü prinçli kaşık maması var onu aldım deniyieceğim ama korkuyorum kaşıkla vermeye
dezenfekse suyu iyi fikirmiş sempatiksalakcinni domuz gribi muhabbeti bir bakıma iyi oldu eve gelen direk lavoboya koşuyor ya ben anlamıyorum bu insanlar neden şapur şupur yalama isteği duyar bu bebekleri bilmem yaa birde bi yeri acıdımı öperiz bu ne yani sanki gececekmi :sm_cool:
canım çok sağol ah ahh artık yazı o kadar özledimki. bebeklerle kış çok zor . hastalık kapmasınlar diye dışarı çıkarmadım anneme bile gitmiyordum ama gel görki hastalık ayağımıza geldi. ,
sağol canım. siz nasılsınız bebeklere çok dikkat et. üşütme değil enfeksiyon kapmışlar.
eve gelen gidenden büyük bir ihtimalle kaptılar. zaten havaların çok soğuk olduğu zamanlarda oldu evide doğru dürüst havalandıramadık oda hızlandırdı.birde hasta olmadan 3 gün önce teyzem torunu ile gelmişti bize elektrikleri yokmuş evde nebulizatörü bizde çalıştırdı . onunda torunu hastaydı hapşıuruk öksürük vs. bronşiolitmiş oda. ve bu hastalık bulaşıcıymış. ben ondan kaptı diyorum.
canım çok sağol. Allah bebeklerimizi korusun. aynen dediğin gibi çok yıpratıcı bu hastalıklar.
birde hiç dışarı çıkmadık evdeydik . keşke gezseymişiz diyorum. yazık yavrular zaten hep evde bide hasta oldular ne kötü birşey.
özlem ne alem kızsın sennnn heee neler düşünmüşsün seni pratik zekaaaa ilannn ediyorummmm :hooray: işte kupannn bebeler üstüne azuk kusmuş ama idare ettttt :)
kıslarrr cerenim sabahtan beri sadece karnını doyurmak için uyandı. bu işte bi iş var ama anlamadım normalde çok uyuyan bi bebek değildir endişe ediyorum. uyandırıyorum ağlkamaya bailıyor sakinleştireyim diye pış pış yapıyom hoop uyuyor oysa uytmak için gece 4 e kadar uğraşırım bişey yoktur inşallah hiç başına gelen var mı?
Cnm bazen benim bebeklerde dediğin gibi oluyor normalde canavar olan oğullarım bazen bir durgunluk bir sakinlik içine giriyolar sadece mama yiyip uyuyolar en fazla iki gün sürüyor ondan sonra yaramazlığa devam,endişe edilecek bişey olduğunu sanmıyorum.....
günaydın kızlarrrrrrr
kızlar bursada abimlerin bodrumunda yazın benim kullandığım ikiz arabası var 2 tane yanyana sahibi al götür demişti bende burdaki arkadaştan alıcam sen birine verirsin diye abime bırakmıştım ama vermemiş hala bodrumda duruyormuş . ihtiyacı olan birine verelim diyecem isteyen olursa sizden biri istermi bursada kargo nasıl yapılır ve kaça malolur bilmiyorum ama . yada bildiğiniz elden teslim almak isteyecek biri olurmu ona göre abimlerle konuşup yönlendiricem .gayet iyi durumdaydı çocukların resimi var yanımda olmazsa yükleyim yapabilirsem tabi haber bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?