merhaba kızlar yine dr dan geldik cuma günü küçük taha hem sünnet hem ameliyat olucak teyzeleri inş herşey yolunda gider bir gece önceden takip için yatıcaz hastahanede sabahı ameliyat olucak durumu iyi olursada akşamı eve dönücez inş
yarın sabahta eymeni götürcez inş onunda sonucu iyi çıkar yorgunluktan uykusuzluktan ölmek üzereyim ama yinede bebeklerim iyi olsun yeter
albümlere sonra gözatıcam bende ekliycem birara herkesi öpüyorum dualrınıza ihtiyacım var
pitoscum inş. İyi olur Eymenin. Allah tüm bebişlere de bizlere de güç kuvvet versin.
tarçın maaşallah iyi gidiyosun gerçekten. İnş. herşey yolunda gider de, sağlıkla gelir bebişler. Biz de bugün yine kızın kontrolü vardı. Protez damağa ek bir parça daha yapıldı. Ucundan lastikle bant takılıyo, uçlarından da bantla yanaklarına yapıştırıyoruz. Dudağını yaklaştırmak içinmiş. Yavrum hiç sevmedi onu. Beslenmesi daha yavaşladı. Biberonu bile tam alamıyo. Hava giriyo ağzına. Elleriyle sürekli atmak istiyo sanki onu. Baktıkça içim acıyo. Bugün kaç kez ağladım. Allah yardımcımız olsun. İnşallah bir an önce herşey düzelir. Sağlığına kavuşur bebişim.
kıslarrr cerenim sabahtan beri sadece karnını doyurmak için uyandı. bu işte bi iş var ama anlamadım normalde çok uyuyan bi bebek değildir endişe ediyorum. uyandırıyorum ağlkamaya bailıyor sakinleştireyim diye pış pış yapıyom hoop uyuyor oysa uytmak için gece 4 e kadar uğraşırım bişey yoktur inşallah hiç başına gelen var mı?
kızlar herkese günaydınnnnn
benim minik meleklerim bugün 1 yaşına bastılar bugünü gösterene şükürler olsun allahım daha nice güzel günlerinide görmemi nasip etsin inşallah tabi hepimiz için de geçerli
merhaba kızlar yine dr dan geldik cuma günü küçük taha hem sünnet hem ameliyat olucak teyzeleri inş herşey yolunda gider bir gece önceden takip için yatıcaz hastahanede sabahı ameliyat olucak durumu iyi olursada akşamı eve dönücez inş
yarın sabahta eymeni götürcez inş onunda sonucu iyi çıkar yorgunluktan uykusuzluktan ölmek üzereyim ama yinede bebeklerim iyi olsun yeter
albümlere sonra gözatıcam bende ekliycem birara herkesi öpüyorum dualrınıza ihtiyacım var
açelya meraba canım nasılsın senin bebişler nasıl yemeleri iyimi oturmaya başladılarmı
nice mutlu , sağlıklı yaşlar geçirmelerini dilerim.
pitos canım allah kolaylık versin çok zor günler geçiriyorsun ama inşallah bitecek az kaldı sonunda herşey düzene girecek.
tria ohhh ne güzel nice mutlu yaşlara bizde görürmüyüz acaba o günleri.
bize gelince ben yine kızımla uğraşıyorum yemesi yine kesildi hiçbirşey yemiyor zorla ağlaya ağlaya yediriyorum şimdi birde sürekli uyuyor bir sakinlik geldi üzerine uyumak istiyor hep bende doktorumuzu değiştirmek istiyorum şimdi yeni doktor araştırıyorum başka doktora götürcem sizlerden böyle olan varmı sizce nesi var inşallah birşey yoktur ama neden bulamıyorlar bu çocuğun problemini anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?