Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

periecem geçmiş olsun canım inş bizlerde görürüz o 1 yAŞI

NEDİR BU 1 YAŞ AŞISI

6 hafta icinde 3 asi olmalari gerekiyomus birincisini olduk bunlar son oluyomus bidaha ilkokula baslayincaymis türkiyede böylemi acaba

merhaba kızlar yine dr dan geldik cuma günü küçük taha hem sünnet hem ameliyat olucak teyzeleri inş herşey yolunda gider bir gece önceden takip için yatıcaz hastahanede sabahı ameliyat olucak durumu iyi olursada akşamı eve dönücez inş
yarın sabahta eymeni götürcez inş onunda sonucu iyi çıkar yorgunluktan uykusuzluktan ölmek üzereyim ama yinede bebeklerim iyi olsun yeter
albümlere sonra gözatıcam bende ekliycem birara herkesi öpüyorum dualrınıza ihtiyacım var

pitoscum rabbimin mucizeleri cok bak ücüz annesi olmak bile bir mucize degilmi hersey düzelicek onlarda büyücek hepsi unutulcak allah yardimcilari olsun sana da güc kuvvet versin

mümkün olsaydıda yanında olabilseydim :çok üzgünüm: ama gececek bu günler ...herşey yolunda gidecek meraklanma çoğu arkadaşımızın bebişlerinin başından geçen şeyler söylediklerine göre basit ameliyatlarmış hem öyle olmasa aynı gün taburcu ederlermi değilmi canım

şimdi dinlenmeye çalış ...

yarın eymenin durumunu da bildirirsen mrakta bırakma dualarım seninlee

pitoscum geçmişş olsun canım. dualarımız senle ve bebeklerinle allahım yardımcınız olsun.
muallimcim evet o toz eoprotin gibi bişeydi.
periecem biz de dün olduk 2 tane birden sağ ve sol kol ama şükürler olsun hiçbir rahatsızlık omadı. sadece uyurken biraz mımmızlandılar. kollarında kızrıklık ve şişkinlik olursa kolanyalı pamuk koy aralıklarla demişlerdi bana.

bu aşılardan biri kızamık kabakulak kızamıkçık karması diğeri de pnömokok. ağustosta son aşımız varmış onu dediler ama 13 ile 15. aylar arasında sağlık ocaklarında yapılmayan devletin ödemediği su çiçeği aşısı var onu da yaptırcam inş. ilk okula başlayana kadar yapılması gereken ve devletin ödemediği hepatit a var bi de. hemen de yapılabilir dediler. yarın dr. kontrolümüz var daha detaylı öğrenecem inş.

evet tuubay ayni asilar da bizim burda bacaktan vuruyolar sen iki koluna yapildi diyosun bizim bi tane vurdular benim anlamadigim bisey daha var senin kuzulara verem asisi yapildimi bizim burda yapmiyolarmis bende defterlerine baktim yok

kızlar herkese günaydınnnnn

benim minik meleklerim bugün 1 yaşına bastılar bugünü gösterene şükürler olsun allahım daha nice güzel günlerinide görmemi nasip etsin inşallah tabi hepimiz için de geçerli

inşallah canım kısa sürede iyileşir. Allah yardımcınız olsun . size ve bebeğinize güç kuvvetversin.

ne güzel işte bırak uyusun. beslenmek için uyanıyormuş nasıl olsa.
keyif yapıyor senin kız anlaşılan.
hiçbişeyciği yoktur kuzumun . uyuyası vardır.gamyoncuiremsu

nice mutlu , sağlıklı yaşlar geçirmelerini dilerim.

canım geçmiş olsun. Allah yardımcınız olsun.
miniklerine acil şifalar dilerim. bir an önce iyileşsinler.

pitos canım allah kolaylık versin çok zor günler geçiriyorsun ama inşallah bitecek az kaldı sonunda herşey düzene girecek.
tria ohhh ne güzel nice mutlu yaşlara bizde görürmüyüz acaba o günleri.
bize gelince ben yine kızımla uğraşıyorum yemesi yine kesildi hiçbirşey yemiyor zorla ağlaya ağlaya yediriyorum şimdi birde sürekli uyuyor bir sakinlik geldi üzerine uyumak istiyor hep bende doktorumuzu değiştirmek istiyorum şimdi yeni doktor araştırıyorum başka doktora götürcem sizlerden böyle olan varmı sizce nesi var inşallah birşey yoktur ama neden bulamıyorlar bu çocuğun problemini anlamadım

açelya meraba canım nasılsın senin bebişler nasıl yemeleri iyimi oturmaya başladılarmı

selam canım. geçen hafta hastalardı . şimdi iyiler çok şükür. Selen iştahsız halen.
hiç yemek istemiyor. anca uzun süre geçecek iyice acıkacak öyle yiyor.
dün farkettim dişi çıkmış azıcık.
bende zorlamıyorum kendi haline bıraktım.
desteksiz 5-10saniye durabiliyorlar sonra devriliyolar.
yarım dönüyorlar tam dönemediler daha.
seninkiler nasıllar canım.

açelya canım benimkiler daha oturamıyorlar dönemiyorlarda benimkiler biraz yavaş ilerliyorlar bu konularda

edikacım teşekkür ediyorum canım seninde az kaldı merak etme )) şimdi tam onların diş zamanları o yüzden huyları değişebilir .ishal olabilir çok az ateş olabilir yememe isteği zaten bir numara eger çok sıkıntılı mızıldanıyorlatrsa dişlerine jel sürebilirsiniz bu onları rahatlatır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…