Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

edika benim kızda ağlaya ağlaya zorla yiyordu. seninki gibi. acaba dişmi çıkaracak seninkide.
başka ne olabilirki.bizim 2 aydır az yiyordu son 2 haftadır iyice azalttı yeme olayını sonunda dişi çıktı.

pitos geçmiş olsun hayırdır taha neden ameliyat olucak benim yamanımda doğuştan sünnetli ama pipisinin deliği biraz aşağıda bizde 1 yaşında ameliyat olucaz seninde böyle birşeymi

kızlar aşıdan sonra aşı olan yere hirudoid forte diye bir krem var bundan ovarak sürün ağrısını alıyor çok rahat hareket ediyor tavsiye ederim benim işime çok yaradı ayrıca bu kremi düşünce falan vurula yerede sürebilirsiniz evinizde bulunsun derim

Canım tebrik ederim nice yaşlara Rabbim uzun ömürler versin

arkadaşlar bir bebişim çok hasta ateşler içindeydi gece hiç bişi fayda etmiyor ateşi iniyor çıkıyor 6, hastalık olmuş ilaç içiyoruz evde maskelerle dolaşıyoruz bu ateş durumu hep böylemi olur ne zor yaaa bu ateş bugun kan aldıramadık hastaaneyi ayağa kaldırdıı ne zor yaa

herkese merhaba anlatırken ellerim titiriyor halabugün eymenime endoskopi yapıldı son anda uyutmamadan uyuşturarak yapılmasına karar verildi çok ağladım kuzum damar yolunu açarken zorlandılar delik deşik oldu sonrasında beni kimse susturamayınca dışarı çıkarttılar geldiğimde ağlamaktan katılmıştı kuzum 9 saat aç kaldı birde ve sonuç maalesefki çok üzücü ses tellerinin altında birsürü kist bulundu sebebini kbb dr görücek istanbul maslakta uzman varmış oaraya gidin dediler temizlenmesi gerekirmi yoksa geçicimi allah korusun kötü huylumu hepsine bakılıcak yarında tahanın ameliyatı için yatış yapıcaz dualarınıza çok ihtiyacım var
nil geçmişolsun herkesi öpüyorum

pitoscum Allahım acil şifalar versin inşallah. Bol bol dua ederiz inşallah. Ben de msj.nı okurken kendimi tutamadım. Biraz fazla hassasız. Seni ve ruh halini çok iyi anlıyorum. Ama sen güçlü ol ki, onlar senin gücünü hissedebilsin. Bana da hep güçlü ol, ruh halini bebeklere yansıtma dediler. Kızım için o beslenirken zorlandıkça ağlıyorum. Tutamıyorum kendimi. Allah yardımcımız olsun. Üzüntüden sütüm de yok zaten. Mama ile idare ediyoruz. Oğlanlar şükür iyiler. Ama bugün birisi ağlaya ağlaya bir hal oldu. Bir türlü susturamadık. Gerçekten zor ve sabır isteyen bir durumdayız.

büyük allahim cocuklarimiza sifa bizede dayanma gücü versin eymenin en kisa zamanda daha fazla aci cekmeden sagligina kavussun insallah kistlerin iyi huylu oldugu müjdesini burdan vermek dilegiyle gecmis olsun........

bu sira bütün bebekler hasta ne oluyo böyle benim kizimda kusa kusa bi hal oldu ateside var cok gecmis olsun cabucak sagliklarina kavussun meleklerimiz artikk

canım çok üzüldüm . Allah acil şifalar versin.
Allah güç versin bebeklerine ve sana. uyutmadan nasıl yaptılar endoskopiyi yazık ya yavruma. inşallah kötü bişey çıkmaz . İnşallah düzelicek bu günler geçicek dualarımız sizinle canım..

geçmiş olsun nil. havalar mahvetti yavrularımızı.
kime sorsam bebeği hasta.
tahlil yapılabilse çok iyi olurdu.ona göre ilaç verilirdi .
Allah yardımcın olsun.

pitos ve nil canlarım çok üzüldüm. Rabbim tez vakitte şifa verir inşallah.

pitosum kendini yıpratma canım eymeninde tahanında sana ihtiyaçları var onlar için güçlü ol. allahın izniyle ikiside sağlıklarına kavuşacaklar Rabbime emanetler.

Nil canım inşallah şimdi daha iyidir kuzun haberlerinizi bekliyorum duayla..

pitos cnm çok geçmiş olsun malesef pozitif düşünüp güçlü olmalıyızz
ben bu konuda sanırım daha dirayetliyim babamız senin gibi kan alınmada bile
dışarı çıkar....
senin bu anlattıkların içimi acıtıyor ...kuzularım hasta oldular kahroldum
senin yaşadığını yaşasaydım aynı senin gibi olurdum ama dışa atamazdım
şimdi olduğu gib hasta olurudum
rabbim melekelerine acil şifa versin ..dermansız dertler kimsenin kuzusuna vermesin
doktor kapısında bırakmasın.....çokk çok geçimiş olsun

nil cnm 6 hastalık benim mayıs annelerinde ir çok arkadaşım yaşadı deride döküntüler ateş oluyor
ateşini sıkı takip et..ve popodan ölçmeni öneriirim kulak 2 yaşa akdar yanıltııcı oluyormuş
doktorum önermedi ben popodan ölçüyorum cnm...benimde şuan oğlumun biri ateşleniyor
bilmem siz ne yapıyorsunuz ama 39.1 iken ateşi oğlumun ılık su ile yıkadım ve dolven içirdim
yarım saat içinde düştü ateşi...rabbim acil şifa versin

herkese günaydın
ben yeni üyenizim benimde 17 aylık üçüzlerim var.
kayra taha ve hilal.
bundan sonra ben de aranızda olmaya çalışacağım....

canım geçmiş olsun allah daha büyük dertlerden korusun sadece biraz sabret canım hepsi geçecek merak etme dualarımız hep seninle ve küçük meleklerele

nilcim 6. hastalığı benim üçüde geçirdi 3 gün sürekli ateş oluyor 3 gün sonunda deride yüzde ve vücutta benimkiler hep yüzdeydi kızamıkcık gibi lekeler oluyor . 1 gündede geçiyor .o lekeler oldumu iyileşme aşaması işte . korkacak bişey yok canım ateşini kontrol altında tut yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…