herkese merhaba anlatırken ellerim titiriyor halabugün eymenime endoskopi yapıldı son anda uyutmamadan uyuşturarak yapılmasına karar verildi çok ağladım kuzum damar yolunu açarken zorlandılar delik deşik oldu sonrasında beni kimse susturamayınca dışarı çıkarttılar geldiğimde ağlamaktan katılmıştı kuzum 9 saat aç kaldı birde ve sonuç maalesefki çok üzücü ses tellerinin altında birsürü kist bulundu sebebini kbb dr görücek istanbul maslakta uzman varmış oaraya gidin dediler temizlenmesi gerekirmi yoksa geçicimi allah korusun kötü huylumu hepsine bakılıcak yarında tahanın ameliyatı için yatış yapıcaz dualarınıza çok ihtiyacım var
nil geçmişolsun herkesi öpüyorum
bu sira bütün bebekler hasta ne oluyo böyle benim kizimda kusa kusa bi hal oldu ateside var cok gecmis olsun cabucak sagliklarina kavussun meleklerimiz artikk
nilcim çok geçmişolsun tatlım ya bebeklerimiz çok hassas alt değişimde bile üşeyebiliyorlar ateşe eşlik eden öksürük yada burun akıntısı varmı birde aklıma gelmişken vücudunda ani bir döküntü olursa ki inş olmaz hemen dr gidin derim tatlım oyyy yesinler o kuzuyu yaaa allah şifa versin canım
oyyy bende heyecandan stersten duramıyorum yerimde
ebrucum bizim sıkıntımız sadece fıtık ama dr sünnette aradan çıksın dedi benim eymenimin sünnet derisi önde doğdu çocuk cerrahları yapıcak sünnetini onun ama daha küçük dediler siz ne zaman yaptırıcaksınız
tria nice mutlu senelere sağlıkla mutlulukla ulaşın inş.
dualarım sizinle rabbim bebişinizi size bağışlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?