Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

çok teşekkür ederim herkese inş sonuç iyi olucak buna inanıyorum
baronoskopi yapıldı aslında eymene ama ben bildiğim adını söylüyorum burnundan uyuşturdular sipreyle birde damardan uyşturucu ilaç verdiler sadce huzusuzluktan ağlıyormuş öyle dediler neyseki bitti gözümü kapatınca hep aklıma geliyor çünkü unutmam gerek şimdi küçük paşamda sünnet olucak diye avutuyorum kendimi

ahh kuzum ahhh geçmiş olsun oldu biitti o hatırlamıyacak onları sen de unutmaya çalış gücüne güç katki daha çabuk atlat bu günleri Allah yardımcın olsun

Çok teşekkür ederim kızlar önerinleriniz için dırımcım kulak ölçere daha ilk başından beri güvenmiyordum onda normal çıkıyor ama bebeğin ateşi var bi gariplik vardı hep bende diğerlerindne aldım onda daha net gibi
gece acile gittik bir türlü ateşi rayında durmuyor iniyor çıkıyor en son 38 oldu koştuk acile acemilikte var havale korkusu tabiki orda fitil attılar ılık pamuklar konuldu ateşi düştü iyice bir kaç saat oda bende uyuduk şimdi yine aynı ilaçlara devam
ama ne zormuş bu ya çok zormuş çok ağırmış onlar hasta olmasın

tria canım seninkilerdem böyleydi diğerlerine zamanlamı geçti aynı andamı oldular yoksa ben şimdi evde maske ile dolaşıyorum işe yararmı bu saatten sonra bilemem o kadarda koruyoruz yaa

bu sira bütün bebekler hasta ne oluyo böyle benim kizimda kusa kusa bi hal oldu ateside var cok gecmis olsun cabucak sagliklarina kavussun meleklerimiz artikk

bilmiyorum canım bilsen eve gelen giden de yok evimiz aynı ısıda 24 saat üşümeleri imkansız gerçi sanırım eşimden geçmiş olabilir dikkat ettik ama s anırım benim 3, numaranın direnci baya düşükmüş
sizede geçmiş olsun canım

nilcim çok geçmişolsun tatlım ya bebeklerimiz çok hassas alt değişimde bile üşeyebiliyorlar ateşe eşlik eden öksürük yada burun akıntısı varmı birde aklıma gelmişken vücudunda ani bir döküntü olursa ki inş olmaz hemen dr gidin derim tatlım oyyy yesinler o kuzuyu yaaa allah şifa versin canım

oyyy bende heyecandan stersten duramıyorum yerimde
ebrucum bizim sıkıntımız sadece fıtık ama dr sünnette aradan çıksın dedi benim eymenimin sünnet derisi önde doğdu çocuk cerrahları yapıcak sünnetini onun ama daha küçük dediler siz ne zaman yaptırıcaksınız

pitoscum tekrar geçmiş olsun diyorum bizimde çocuk cerrahı yapacak ama 1 yaşında dedi biraz pipiside büyüsün dedi bakalım yaşını bekliyorum

pitoscum geçmiş olsun canım. dirayetli olmak zorundayız allah yardımcınız olsun dualarımız hep sen ve meleklerinle.

nilcim size de geçmiş olsun. çok endişelenmeyin 38 derecede filan ya biraz relax
bu 6. hastalık da ne ya yada ben mi anlamadım?

periecem bize 2 aşı vuruldu dr.a sordum dün tamam dedi. kkk ve pnömokok. seninkilere var daha derken erken mi yapılmış diyorsun?su çiçeği de 55 tl. miş. yaza doğru vururuz dedi. verem aşısı da oldular 2. ay bitiminde.

elifim 8900 mertim 9900 zeynebim 10,50 omuşlar. boyları da sırayla 71-73,5-74 cm. iyiler dedi ama annelere göre bebekleri hep zayıf görünüyor niyeyse. elife ısrarlarıma dayanamayarak balık yağı verdi.
bakalım içeçekmi. şükür bi prob. çıkmadı.

bütün bebeklere sağlıklar diliyorum.

nilcim ilk azrada olmuştu ateşi vardı ama neşeside gayet yerindeydi hergünkü halinden farklı değildi ama ateşi naparsam yapayım düşmüyordu yada düşüp tekrar çıkıyordu 2 gün böyle sürdü akşama dogru gçtürdük düşmeyince gene dedim neşesi iyi yemesi iyi ama ateşi düşmüyor . ilk önce tahlil yaptı doktor bişey çıkmadı büyük ihtimalle 6. hastalıktır dedi . yarında ateş olucak sonraki gün yüzünde vücudunda döküntüler oluşması lazım ona bi bakalım olursa arayın dedi . yarısı gün azranın bütün yüzü kızamık çıkarmış gibi kırmızı lekelerle doluydu vücudunda yoktu ama ateşide gitmişti . doktor tamam dedi 6. hastalık korkmayın bişey olmaz yarına kadar geçer gerçektende geçti sonra arkasından mirza oldu kayra 1 ay sonra oldu . 39 kadar çıkmayınca ateşi müdale etmedim çünkü ilaçda versem tekrar çıkıyordu .sadece suyla kasıklarına ve koltukaltına bez koydum o kadar . sende eğer benim anlattığım gibiyse ve testin sonucu temizse korkma canım 3 gün bekle bakalım .

arzum canım doktor aynısını dedi dünden beri bebiş çıplak duruyo ilaçlar etki etmiyor ben çıplak duruyorya daha çok hasta olur sonra üşütürüz diye garip bir belkide cahilce bir korkuya kapılıyorum ya bakalım bizdede 6, hastalıkmı tam teşhisi koyamadı bütün hastalıklar birbirine benziyor kan aldıramadıkki hastaneyi yıktık hemşirelerde kan alamadılar delik deşik oldu yavrum

tubacım bende düne kadar duymamıştım doktor 6, hastalık olabilir dedi bönn gibi baktım kaldım :1shok:

pitoşcum burun akıntısı yok ama vucudunun bazı yerlerinde deri döküüntüsü var gibi öksürük de yok şükür

seninde canın burnunda değilmi :teselli: gececek gececek Allah başka dert vermesin

nil pitos .. tüm arkadaşlar allah kolaylık versin annelik buymuş demek dayanmak zorundayız bunlarda geçecek inşallah.bizde bugün başka doktora gittik kızım için adam çok relaxtı yemezse yemesin diyor yine idrar kültürü istendi 2 gün sonra çıkacak sonuç.bu 6 hastalığını da ilk defa duydum daha neler duycaz bakalım allah tüm bebeklerimizi korusun.arkadaşlar çok zor dönemlerden geçiyorsunuz keşke elimden birşeyler gelse destek olmak için

SELAM CANLARIM BıR SÜREDıR YAZAMIORDUM.
PıTOSUM CANIMMM gönlüm aklım ve dualarım seninle ve yavrunla canım inşallah bu günlerde geçecek canım allah yar ve yardımcın olsun..

NıL gülüm çok geçmiş olsun ilk kez duydum ben bu hastaliğı. daha neler duyup öğreneceğiz. allah yardımcın olsun canım miniğine şifa versin.

açelya canım ceren hani çok uyuyor demiştim ya meğer yavrumun bir derdi varmış dün çıktı ortaya. iştahsızlaştı iyice bütün gün doğru düzgün bişey yemedi. akşam üstü tam yavrumla oynuyordum gülücük atıyorduki birden çığlık çığlığa ağlamaya başladı. ne olduğunu anlamadım. zorla sakinleştirdik tam sakinleşiyor tekrar çığlık çığlığa gece saat 12 gibi acile gittik meğer enfeksiyon olmuş yavrum. idrarını yaptıkça canı yanıyormuş orda bi fitil attılar o rahatlattı yavrumu g3ece rahat uyudu bugünde antibiyotiğe başladık. allahım ne zor yavrunun hasta olması ya azını dili yok neyi var anlayamıyorsun insanın içi parçalanıyor.. bu sıralar cidden bu ne ya nerdeyse tüm yavrular hasta . allahım hepimizin yavrularına şifa versin.

edikacım senin yavrunda da belki enfeksiyon oluşmuş olabilir. çok sinsi bi şey bu ya( çok geçmiş olsun canım..

herkese hayırlı cumalar . haftanın bu son gününde hastalıklarda bitmiş olsun inşallah

hayırlı cumalar kızlar. triaya katılıyorum bu hayırlı günün hürmetine tüm yavrulara sağlık versin rabbim.

biz sabahtan beri çığlık çığlığayız. her biri bir taraftan çığrındı. kahvaltı yaptıramadım. sinirlerim acaip bozuk. gece de kötüydü. şimdilik uyudular ama bakalım ne kadar sürecek. kapıya dayanıyorlar ve bağırıyorlar. dışarı çıkmak istiyorlar heralde. onu da ben yaptıramıyorum. çok kötü hissediyorum kendimi. bu zor günler de geçermi acaba allahım......büyüksün yardım et.

doğum yapalı 1 sene oldu ve ben daha bugün randevu alabildim salı gününe kontrol için kadın doğumdan. bakalım nolcak. sağ yumurtalığımda ağrılar oluyordu hayırlısı inş. dr.da kızacak ben sana 40 gün sonra gel demedimmi diye ama olmuyor işte gidemedim. siz gidebildinizmi?

selam kizlar tuubay seninle ayni durumdayim zaten cocuklarimz da yasitlar benimkiler de gezmek icin agliyolar ama tek basima ne mümkün bizim arabamizda ücüz arabasi cok büyük ve agir hava da zaten eksiden artiya cikmadi bi türlü her yer kar bende kafayi yedim sonunda ücü birden agliyo allah yardimcimiz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…