hayırlı cumalar kızlar. triaya katılıyorum bu hayırlı günün hürmetine tüm yavrulara sağlık versin rabbim.
biz sabahtan beri çığlık çığlığayız. her biri bir taraftan çığrındı. kahvaltı yaptıramadım. sinirlerim acaip bozuk. gece de kötüydü. şimdilik uyudular ama bakalım ne kadar sürecek. kapıya dayanıyorlar ve bağırıyorlar. dışarı çıkmak istiyorlar heralde. onu da ben yaptıramıyorum. çok kötü hissediyorum kendimi. bu zor günler de geçermi acaba allahım......büyüksün yardım et.
doğum yapalı 1 sene oldu ve ben daha bugün randevu alabildim salı gününe kontrol için kadın doğumdan. bakalım nolcak. sağ yumurtalığımda ağrılar oluyordu hayırlısı inş. dr.da kızacak ben sana 40 gün sonra gel demedimmi diye ama olmuyor işte gidemedim. siz gidebildinizmi?
ee çocuklar 1 senedir evde şu kış bi bitsede çabucak azcık nefes alsalar .bende son zamanlarda şişme havuzlardan aldım onların içinde oyalanıyorlar bütün oyuncaklarıda içine attım . ilk arabam vardı biraz onla ilgileniyorlar biri biniyor biri itiyor ))))bizde artık kap kacak ne varsa oyalamaya çalışıyoruz .bi ara baby ensitayn cd lerini bulmuştum ama nafile bakmadılar bile yoksa kitleyecektim ekrana )))ama genede aradabir iyice giydirip dışarı çıkartıyorum hiç olmazsa kapının önünde bi tur atıyorlar çünkü benim balkonlarımda kapalı .
pericim sen nasıl yatırıyorsun kuzularını aynı odada yatırabiliyormusun yani gece gündüz? ben yatıramıyrm ve çok büyük prob. oluyor. birbirlerinin sesinden uyanıyorlar çok sinir bozucu.buna bi çare bulmam lazım.
özlem aynur tria ya siz napıyorsunuz?aynur epeydir yok ortalıkta gerçi. umarım bi sorun yoktur.
canım bizim burda havalarda iyi ama iki kişi üçünü çıkaramıyoruz işte. yürümüyorlarki hadi ellerinden tutup çıkalım. kucağımıza da alamıyoruz tabi. çok moralim bozuk ya.
nasil yapiliyo o cetvel bi bilsem:)))
sen sanslsin triacim benimkiler hic anne demediler daha baba mama dede gel bu kadar
selam tiracim ben beceremedim ya su cetveli yaparmisin benim icin
ay ne güzel ya.....bende bi dogursam....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?