Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

ee çocuklar 1 senedir evde şu kış bi bitsede çabucak azcık nefes alsalar .bende son zamanlarda şişme havuzlardan aldım onların içinde oyalanıyorlar bütün oyuncaklarıda içine attım . ilk arabam vardı biraz onla ilgileniyorlar biri biniyor biri itiyor ))))bizde artık kap kacak ne varsa oyalamaya çalışıyoruz .bi ara baby ensitayn cd lerini bulmuştum ama nafile bakmadılar bile yoksa kitleyecektim ekrana )))ama genede aradabir iyice giydirip dışarı çıkartıyorum hiç olmazsa kapının önünde bi tur atıyorlar çünkü benim balkonlarımda kapalı .

pericim sen nasıl yatırıyorsun kuzularını aynı odada yatırabiliyormusun yani gece gündüz? ben yatıramıyrm ve çok büyük prob. oluyor. birbirlerinin sesinden uyanıyorlar çok sinir bozucu.buna bi çare bulmam lazım.

özlem aynur tria ya siz napıyorsunuz?aynur epeydir yok ortalıkta gerçi. umarım bi sorun yoktur.

canım bizim burda havalarda iyi ama iki kişi üçünü çıkaramıyoruz işte. yürümüyorlarki hadi ellerinden tutup çıkalım. kucağımıza da alamıyoruz tabi. çok moralim bozuk ya.

ben ayri yatiriyorum odalari bir ama evin her odasina yatak koyduk biri saga sola dönse hepsi uyaniyo uykularida yok zaten yarim saat anca uyuyolar bize oturacak yer kalmadi evde evimde kücük zaten bilseydim böyle üc canavarimiz olcak büyük ev alirdik

canım bizim burda havalarda iyi ama iki kişi üçünü çıkaramıyoruz işte. yürümüyorlarki hadi ellerinden tutup çıkalım. kucağımıza da alamıyoruz tabi. çok moralim bozuk ya.

valla canım bizde çok zorda kalırsak sırayla çıkarıyoruz ben evde ikisini oyalarken birini eşim çıkarıyor sonra diğeri öyle sırayla gidiyor yada birileri geldiğinde herkes bi çocuk kapsın diyorum öyle gönderiyorum. dediğin gibi başka türlü olmuyor tabi bide bunun eve dönüşü var oda ayrı

seninkilerin konuşma aşaması ne durumda bugün ilk defa kayracık bana bakarak anne dedi .şükürrr

sen sanslsin triacim benimkiler hic anne demediler daha baba mama dede gel bu kadar

valla bende hergün uğraşıyorum anne diye ama yok anca çok ağlayacaklar yada hasta olacaklar o zaman . hatta kayra kardeşim yegenm var 15 aylık o aydede demeyi yeni öğrenmişti sürekli tekrarlatıyorduk ordan aydede demeyi bile öğrendide anne demediydi buda çok acı valla )))

Özel bıŞey yazmak ıstıyomusun altına bızdekı gıbı mucızelerım yazdım ben ıstedıĞını yazabılırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…