Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

periecem sana özelden attığım sen cevap vermeden benim yazdığımdı burdan attığım senin söylediğin değiştirmek istediğin yer varsa söyle canım

cok şükür büyük sıkıntılarım yok...ufak tefek şikayetlerim var ama olacak o kadar...işe ara verdim evde genelde dinlenerek geciriyorum vaktimi...

inşallahda hep öyle devam eder canım bende 22hf. da çıkmıştım dogum iznine. sonra işe dönmek beya zor oluyor. cinsiyetleri ne peki

ay benimkiler pacalarimdan asildi birakmiyolar anca yaptim

ayyy çok güzel olmuşşşşş)))) yaramazlık peşindelermi . benimkilerde babalarıyla evde şimdi oynuyorlar eşim telefonu açıyor bak dinle konuş duysunlar diye anca öyle . çalışmakda zor oluyor . çalışmasan daha zor

allah sağlıkla kucağına aldırsın canım inşallah ben 36. haftada dogum yaptım 2600 2400 2190 kg. dogdular.

amin....ilk defa tam haftasında doguran birini duydum...genelde cogul gebeliklerde erken dogum riski varmış...dr um bana 32 .hafta gibi bekliyorum dedi ....kilolarıda cok iyiymiş. allah bagışlasın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…