15 haftasınımı....ay ben yatamam herhalde ya...peki şimdi nasıl bakıyosun....tüp bebekmi...ne cok soru sordum...
amin....ilk defa tam haftasında doguran birini duydum...genelde cogul gebeliklerde erken dogum riski varmış...dr um bana 32 .hafta gibi bekliyorum dedi ....kilolarıda cok iyiymiş. allah bagışlasın...
mecburen yattim yoksa 19 haftalikken geliyolardi dünyaya ben rahim agzindan kanser baslangici sebebiyle ameliyat olustum bundan dolayi rahim boyu diyolar galiba cok kisaydi dikis atilacak yer bile yoktu ben burda televizyon kanallarina gazetelere falan ciktim meshur biri sayilirim yani))))))))))) evet tüp bebek bunlara hamile kalmadan önce dördüzlere hamile kalmistim 12 .ci haftada düstülerr
ozicelcius hoşgeldik. hayırlı uğurlu olsun bebeklerin inş. sağlıkla dünyaya gelsinler inş. tabi 32. haftaları görüp öyle. benmi de 2 kızım 1 oğlum var. 32+5 doğum yaptım 1460-1640-1750 olarak. şimdi 1 yaşımızı doldurduk 1 hafta oldu.
benimkilerde sadece baba dede mama atta diyo. zeynep arada anne çıkarıyo gibi ama tam değil. benimkilere aç müziği oynasınlar anca onu biliyolar:)))))))
mecburen yattim yoksa 19 haftalikken geliyolardi dünyaya ben rahim agzindan kanser baslangici sebebiyle ameliyat olustum bundan dolayi rahim boyu diyolar galiba cok kisaydi dikis atilacak yer bile yoktu ben burda televizyon kanallarina gazetelere falan ciktim meshur biri sayilirim yani))))))))))) evet tüp bebek bunlara hamile kalmadan önce dördüzlere hamile kalmistim 12 .ci haftada düstülerr
ozicelcius hoşgeldik. hayırlı uğurlu olsun bebeklerin inş. sağlıkla dünyaya gelsinler inş. tabi 32. haftaları görüp öyle. benmi de 2 kızım 1 oğlum var. 32+5 doğum yaptım 1460-1640-1750 olarak. şimdi 1 yaşımızı doldurduk 1 hafta oldu.
benimkilerde sadece baba dede mama atta diyo. zeynep arada anne çıkarıyo gibi ama tam değil. benimkilere aç müziği oynasınlar anca onu biliyolar:)))))))
ay canım ya çok özür dilerim ben direk meşhur oldum lafına odaklanmışım çok büyük geçmiş olsun inşallah şimdilerde bişeyin kalmamıştır . o kadar hasta olmana ragmen gene iyi dogurmuşsun canım bravoo sana :lepi:
tuubay bemikilerde oynamayi cok seviyolar benim alt katta yasli almanlar oturuyo biz sarki türkü bagirip duruyoz onlarda assagida sinirden oynuyolar tavana vura vura bi hal oluyolarrrrrrrrr
yakınlarda olsaydık türk gücü oluşturur o almanları evinden ederdik . )))) düşünsene 3te biz amannn bide kasap havası çek halayııı))))
kızlar ben kaçıyorum yarın görüşürüz...cok cok öptüm bebişlerinizi...
mama saatleri gelmisti onu hallettim hic istek ve arzulari bitmiyoki bunlarin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?