Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

15 haftasınımı....ay ben yatamam herhalde ya...peki şimdi nasıl bakıyosun....tüp bebekmi...ne cok soru sordum...

mecburen yattim yoksa 19 haftalikken geliyolardi dünyaya ben rahim agzindan kanser baslangici sebebiyle ameliyat olustum bundan dolayi rahim boyu diyolar galiba cok kisaydi dikis atilacak yer bile yoktu ben burda televizyon kanallarina gazetelere falan ciktim meshur biri sayilirim yani))))))))))) evet tüp bebek bunlara hamile kalmadan önce dördüzlere hamile kalmistim 12 .ci haftada düstülerr

amin....ilk defa tam haftasında doguran birini duydum...genelde cogul gebeliklerde erken dogum riski varmış...dr um bana 32 .hafta gibi bekliyorum dedi ....kilolarıda cok iyiymiş. allah bagışlasın...

sagol canım inşanşallah seninkilerde iyi olur . banada 28 de bekliyoruz sen hazır ol diyolardı .doktora yalvararak dogurdum dahada bekletecekti .ben başka bi doktora kilolarını söylediğimde iyi ama benim rekoru geçememişsin demişti. onun hastası 2900 civarı dogum yapmış . getir dedim alnından öpeyim o kadını valla haketmiş

)))periecem sen daha önce söylemedin hiç hava atardık biraz hangi kanalmış o bakalım hemen netten

ozicelcius hoşgeldik. hayırlı uğurlu olsun bebeklerin inş. sağlıkla dünyaya gelsinler inş. tabi 32. haftaları görüp öyle. benmi de 2 kızım 1 oğlum var. 32+5 doğum yaptım 1460-1640-1750 olarak. şimdi 1 yaşımızı doldurduk 1 hafta oldu.

benimkilerde sadece baba dede mama atta diyo. zeynep arada anne çıkarıyo gibi ama tam değil. benimkilere aç müziği oynasınlar anca onu biliyolar:)))))))

))) daha ne istiyosun tatlı sabahtan akşama vur patlasın çal oynasın işte bizim evdeki gibi habire araba sesi yokya ne güzel işteee:teytey:

ay valla o kadar kötü cikmisimki gazetede agiz burun kayik öldük gülmekten dogum yaptiktan sonrada geldielr resim cekelim dediler ben canimla ugrasiyom orda ölüp diriliyom onlar ne derdinde istemedik

ay canım ya çok özür dilerim ben direk meşhur oldum lafına odaklanmışım çok büyük geçmiş olsun inşallah şimdilerde bişeyin kalmamıştır . o kadar hasta olmana ragmen gene iyi dogurmuşsun canım bravoo sana :lepi:

tuubay bemikilerde oynamayi cok seviyolar benim alt katta yasli almanlar oturuyo biz sarki türkü bagirip duruyoz onlarda assagida sinirden oynuyolar tavana vura vura bi hal oluyolarrrrrrrrr

hoşbulduk canım ayyy ne güzellll....allah bagışlasın.....

yok ya özür dileyecek bisey ok 6 ayda bir test yapiliyo insallah gecer bidaha ugramaz bana ve kimselere

tuubay bemikilerde oynamayi cok seviyolar benim alt katta yasli almanlar oturuyo biz sarki türkü bagirip duruyoz onlarda assagida sinirden oynuyolar tavana vura vura bi hal oluyolarrrrrrrrr

yakınlarda olsaydık türk gücü oluşturur o almanları evinden ederdik . )))) düşünsene 3te biz amannn bide kasap havası çek halayııı))))

allah bunlara uzun ömür versin canım...19 haftada cok erken ama ya...allahtan riskli dönemleri atlattım...benimde ikinci bebeklerim ilkinde düştü fakat tüp degil...

allahtan benim altkatımda kimse yok uzun bi süre bu evden çıkmayı düşünmüyorum zaten . şu sıralar bakıcı arıyorum herkes üçüz diyince kaçıyor ))))halbuki nesi var yaww tam şenlik

mama saatleri gelmisti onu hallettim hic istek ve arzulari bitmiyoki bunlarin

)))ee kim dedi sana 3 tane dogur diye . hafta sonları bende yetişemiyorumda artık pasta falan yapıp ellerine veriyorum oyalamak i.in yada kaşar falan kesiyorum yemegi hazırlayana kadar öyle oyalanıyorlar .bide kefir aldım bu sıralar onu vermeye çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…