valla bu soruyu hep soruyolarda cevabi yokk bak sende bakici ariyon sana kimdedi dogur diye :))) kefir nedirr iyi biseyse bende alayim
ilk defa duydum bakalim bulabilirsem burda alayim bende
açelya canım ceren hani çok uyuyor demiştim ya meğer yavrumun bir derdi varmış dün çıktı ortaya. iştahsızlaştı iyice bütün gün doğru düzgün bişey yemedi. akşam üstü tam yavrumla oynuyordum gülücük atıyorduki birden çığlık çığlığa ağlamaya başladı. ne olduğunu anlamadım. zorla sakinleştirdik tam sakinleşiyor tekrar çığlık çığlığa gece saat 12 gibi acile gittik meğer enfeksiyon olmuş yavrum. idrarını yaptıkça canı yanıyormuş orda bi fitil attılar o rahatlattı yavrumu g3ece rahat uyudu bugünde antibiyotiğe başladık. allahım ne zor yavrunun hasta olması ya azını dili yok neyi var anlayamıyorsun insanın içi parçalanıyor.. bu sıralar cidden bu ne ya nerdeyse tüm yavrular hasta . allahım hepimizin yavrularına şifa versin.
herkese kocamannnnnnnn merhaba geçmişi okuyamadım inş herkes ve bebeişler iyilerdir biz çok iyiyiz şükür tahamın ameliyatı çok rahat ve sorunsuz geçti 7 saat sonra falanb oynamaya bile başladı ve hiç ağrısı olmadı bandajıda çıkardık sünnet bandajınıda pzrtesi çıkarcaz oyyy okadar ağladımki hastahane tanıdı beni :) ama şükür bitti rabbim kimseyi o ameliyat kapısında bekletmesin
eymeninde raporlarını istanblda bir prof faksladık hiç korkulucak bişey yok demiş ama yinede götürcez en azından bir kaç dr aynı şeyi söylerse içim rahat edicek hepinizi öpüyorum
merhaba arkadaşlar
ben bayağı oldu sizin grubunuz gibi samimi bir grup arıyorum.artık doğumyapıp buraya geçmişsiniz.
benim gibi yeni olanda varmı aranızda ben üçüzlerime 11 haftada hamileyim.
hiç yemek yiyemiyorum.
kefir uzun ömür içeceğidir.ben ingiltereden mayasını getirmiştim.yıllardır kullanırım.ayran niyetine bir bardak.çocuklara çok yararlıymış.
hep dağıtırım kendimde şu an 2 yemek kaşığı var artınca inş. paylaşırız. çok sevinirm.bakımı zahmetli.her gün sütünü değiştirp tazesini katacaksın.
neyse ben sizleri takip edip soru sorabilirmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?