Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

valla bu soruyu hep soruyolarda cevabi yokk bak sende bakici ariyon sana kimdedi dogur diye :))) kefir nedirr iyi biseyse bende alayim

valla bu soruyu hep soruyolarda cevabi yokk bak sende bakici ariyon sana kimdedi dogur diye :))) kefir nedirr iyi biseyse bende alayim

)))) ah canım ah bende kimsecikleri dinlemeyenlerdenim . kefirde probiyotik bi içecek çok duymuştumda hep es geçmiştim geçen bi inceledim anam çok yararlıymış evde kendinde yapabiliyorsun ama kefir mayası lazımmış bende o yüzden denemek için hazır aldım ekşi yogurtla ekşi süt karıştır kefir oluyor ))))) kötü yani içmediler tabi bende meyveyle tatlandırıyorum özellikle bağışıklık sistemine çok yararlıymış

yavaş yavaş bende çıkıyorum canım sana kolay gelsin . pazartesi görüşürüz . kızlarında bebcikleri iyidir inşallah onlarında iyi haberlerini okurum . iyi akşamlar bebişleri öp

canım benim ya meğer derdimi varmış yavrumun ya. çok geçmiş olsun. nedeni belli olduğuna göre tedavisini olunca herşey düzelicek inşallah.
acil şifalar diliyorum canım.

herkese kocamannnnnnnn merhaba geçmişi okuyamadım inş herkes ve bebeişler iyilerdir biz çok iyiyiz şükür tahamın ameliyatı çok rahat ve sorunsuz geçti 7 saat sonra falanb oynamaya bile başladı ve hiç ağrısı olmadı bandajıda çıkardık sünnet bandajınıda pzrtesi çıkarcaz oyyy okadar ağladımki hastahane tanıdı beni :) ama şükür bitti rabbim kimseyi o ameliyat kapısında bekletmesin
eymeninde raporlarını istanblda bir prof faksladık hiç korkulucak bişey yok demiş ama yinede götürcez en azından bir kaç dr aynı şeyi söylerse içim rahat edicek hepinizi öpüyorum

merhaba arkadaşlar
ben bayağı oldu sizin grubunuz gibi samimi bir grup arıyorum.artık doğumyapıp buraya geçmişsiniz.
benim gibi yeni olanda varmı aranızda ben üçüzlerime 11 haftada hamileyim.
hiç yemek yiyemiyorum.
kefir uzun ömür içeceğidir.ben ingiltereden mayasını getirmiştim.yıllardır kullanırım.ayran niyetine bir bardak.çocuklara çok yararlıymış.
hep dağıtırım kendimde şu an 2 yemek kaşığı var artınca inş. paylaşırız. çok sevinirm.bakımı zahmetli.her gün sütünü değiştirp tazesini katacaksın.
neyse ben sizleri takip edip soru sorabilirmiyim

selam kızlar ğıtos wavy cok gecmış olsun sıze ..................kızlar ınş dr pazartesı kızlarımı verecek..........ınş kavusmaya az kaldı ve uykusuz gecelere........:lepi::Saruboceq:........herkes ıyı ınş .......

aayyy muallimcim gözünaydın küçük prenseslerrrr geliyorrrrrr çok mutlu oldum allah ayırmasın bir dahaaa allah yardımcın olsun tatlım

pitoşum tekrar tekrar geçmiş olsun canım Rabbim dermansız dert vermesin hiç bir bebişe....
bizde çok şükür iyiyiz ufak yaramazım iyileşti yaramazlıklara başladı 6, hastalık değilmiş çünki döküntü filan dökmedi sanırım virus kaptı bizlerden o kadarda dikkat ediyorum daha ne yapabilirim ki neyse buna şükürrr

mualliimmmm çok sevindimmmm demek alıcaksın artık ne kadar büyük mutluluk tarif edilemez birşey evde daha hızla toparlıyacaklar emin oll

waycimm kuzucun hastamıymış çok geçmiş olsunn inş bir daha tekrarlamaz bebeklerin hastalığı çookk yıpratıyor çookkk...

maşallah nilcim iyi olduğuna sevindim sakınan göze çöp batarmış canım bizimkilerde kollandıkça hasta oluyorlar
bizimde diş sıkıntılarımız iyice arttı eymeninki patlıycak nerdeyse ama tahayla gökçe daha kaşıma aşamasında allahtan ateş yapmadı daha şunuda atlatsak hayırlısıyla .....

kübracım çok geçmiş olsun canım küçük bebişde erkek oldu inşallah hayırlısıyla atlattınız . eymen içinde çok sevindim içini rahat tut canım doktora danış tabi ama unutmaki ne kadar çok doktora sorarsan o kadar aklın karışır

filizcim tabiki burda bizimle herşeyi paylaşabilirsin .elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız . kefiride şimdilik hazır alıyorum birinde maya vardı getirecekler ama bakalım yapabilecekmiyim . 1 çay bardağı meyveyle karıştırıp vermeye başladım şimdilik yiyorlar . kendim içemedim ama çok kötü geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…