Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

canım çok sevindim gözün aydın . fırasat bulursan gün içersinde kesin haberleri ver

nilcim ne kadar korursak koruyalım daha küçükler şu kışı atlatsak diye bekleyip duruyorum bende . tekrar geçmiş olsun canım . adresi aldım abimle görüşüp son gelişmeyi sana özelden atarım

bugün bebişleri yıkadık sonra hep berarber uyuduk tahanın çığlıkları hala kulağımdaaa :)
yarın istanbuldayız eymeni götürcez inş bu son gidişimiz olur

bebeklerım evımızde............cok mutluyum 86 gun sonra rabbım aıyırmasın ınş

Sonunda:lepi:
Rabbim ayırmasıııınnn,
her daim sağlık sıhhatle uuzuzznnn bir ömür nasip etsinnn canımmmmmopuyorumnanaktan

bugün bebişleri yıkadık sonra hep berarber uyuduk tahanın çığlıkları hala kulağımdaaa :)
yarın istanbuldayız eymeni götürcez inş bu son gidişimiz olur
)) valla en keyiflisini yapmışsın canım . inşalah son olur allah yardımcınız olsun iyi haberleri bekliyoruz .

bebeklerım evımızde............cok mutluyum 86 gun sonra rabbım aıyırmasın ınş

))):lepi:güne güzel bi haberle başlamış oldum . gözünüz aydın allahım bida dert keder vermesin . hep gülerek yaşasınlar

pitoss kıs gece rüyamda seni eşini ve yavrularını gördüm. hastanede muayene için gitmişiz orda görüym ay bu pitos kesin diyorum. yavrular pusetlerinde duruyor başlarında orta yaşlı bir teyze duruyor. annem el örgüsü bi çorap veriyor teyzeye diyorki ayaklarını sıcak tutar al giydir. o b urnunun ucuyla bakıyor yok almam diyor. annemde orda başkasına veriyor.. neydi bilmniyom. allah hayıra çıkarsın inşallah..

cok sagolun kızlar cokkkkkkkkkkk...........gece uykusuz kaldım ya ama bırlıkte olmak guzel ..........ıyı bakın kendınıze

muallimcim sanırım bebişlerin eve geldi gözün aydın canım bebişlerinin resimlerini eklesene bakalım profildekide güzelmiş.. hadi sana kolay gelsin tempolu günler başlıyooooooorrrrrrrr

herkese merhaba kzlar eymenin durumu sandığımızdan daha skntılı çktı yaplan endoskopi ve baronoskopi sonucu hem bir sürü kist ve damar daralması bulundu bundan bahsetmiştim ama dr bunun ameliyat ortamında yapılmas gerektiğini kistlerin patlatılabiliniyormu yoksa temizlenmesi gerek baklcakmış çok riskli bir ameliyat eğer bebek soluk borusuna yaplan müdehalede tüplenden solunumu entübe edemezse gırtalğına delik açabilirim dedi ve bunu yapabilicek iki yer var biri özel acıbadem hast. ama müthiş bir masraf var 10 bin artıları hariç birde ankara hacettepe üniv. yapıyormuş bakalım en yakın zamanda birilerini araya sokup yaptrmaya çalışıyoruz çünkü eğer grip olursa hayat tehlikeye girebilir dedi çok üzgünüm anlatamam içim çok acıyor ne olur dua edin

pitoscum canım benim inanki her zaman aklımdası sen ve bebeklerin. allahım eymenine acil şifalar versin korusun beklesin onu ve tüm bebekleri. kalbini ferah tut. çok masraflıymış evet ama napcan bi şekilde bebeklerimiz için herşeyden geçiyoruz. allahım maddi maveni yardımcınız olsun bu çektiklerinizin mükafatını versin inş.
bak benim bebeklerimden 2 ay önce doğmuş tek bir bebek vardı küvezde 600 gr doğmuş. bizden de çok sonra çıkmışlar. geçenlerde muayeneye gittiğimizde karşılaştık kulaklarından gözlerinden ve kalbinden ameliyat olmuş yavrucak. maşşallah cin cin bakıyordu. bizim yavrularımız çok güçlü allahım nazarlardan korusun. herşeyin üstesinden gelirler. senin oğluşun da atlatacak bunu sorunsuz inş. iyi düşün iyilik gelsin. dualarımız sizinle...

muallimcim gözün aydın. bir daha ayırmasın allahım sizi inş. tempo başladı hadi bakalım kolay gelsin. nasıl gidiyor hayat?

kıs aynurrrrrrrr kaçakkkkkkkk nerdesin sen kıssssssss!!!!!!!! bakıyom bakıyom yoksun. nasıl oğlanlar?

canım büyük geçmiş olsun morilini bozma biraz zorlayacak ama düzelecek şeyler bunlar içini ferah tut. Yapabileceğimiz bişey olursa bizide haberdar et .

NılÜfercım ınŞallah senden gÜzel haberler alırız . Sanırım hala dÖnmedınız eve

sagolun kızlar cok tesekkur edrım uyku yok ama cok guzel hersey .....pıtos ınş hersey ıyı olucak canım aklına hep guzel seyler getır canım rabbım kolaylık versın bol sıfa ben hıç kotu bısey olucanaı sanmıyorum canım gorbak ıyı olucak mınıkımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…