Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

pitos canım dualarımız seninle inşallah herşey düzelecek keşke elimizden başka birşey gelebilse.onlar daha yeni doğduklarında neler atlatmadılarki bunuda atlatırsınız inşallah en kısa zamanda .aman kendine dikkat et canım unutma sen ayakta olursan onlar iyi olur.

elmuallim canım çok sevindim ben epeydir giremiyordum yeni okudum bebişlerin gelmiş yanına allah bir daha ayrı düşürmesin bizi bebişlerimizden .ilk 3 ay çok zor olmuştu bizim şimdi ilk zamanlara bakıyorumda şimdi baya rahatlamışız bana hep öyle olcak gibi geliyordu

slm kizlar öncelikle muallim gözün aydinnn bebislerine kavustun mutlu kalabalik ve uykusuz bi aile oldunuz bol eglenceler sizeee allah ayirmasin bi daha.pitos allah senin yavrunada sifa versin tez zamanda benimde kizim rahatsiz sürekli agliyo uyumuyo atesleniyo simdi tekrar doktora gidiyoruz bakalim ne dicekler herkeze hastaliksiz günler diliyorumm cok zorrrr

tira sen nasilsin bu arada yaramazlar napiyo görüsemedik benim kiz durmuyo hicc

tatlım napalım aynı koştur koştur günler geçiyor . bende 1 yaş aşılarını yaptırdım dün bugün biraz ateşi var gibiymiş kızın ama genelde iyiler. dogum günü kutladık hafta sonu resimleri koydum profile . canım ya vardır bi derdi . artık her mızıldandıklarında bende ya dişine ya poposuna bakar oldum )))ikisinden birinde bişey çıkıyor muhakkak. dermansız dert vermesin allahım inşallah ufaklıktanda kötü bişey çıkmaz canım

bu arada kefiri naptın araştırdınmı geçen gene yazı vardı çok faydalı diye ihmal etme istersen

mrb arkdşlar
geldim arzucum sana da çok çok teşekkür ederim .. canımcım ...

bende henuz yeni geldim ankaradan bebişime eko yapıldı çok şükür hiç birşeyi yokmuş üfürüm her bebekte olabilir dedi morarmada bizlik bir işiniz yok dediler gönderdiler

pitoşcum canım valla ne diyeceğimi bilemiyorum ama vardır bir hayrı rabbim yardımcınız olsun bebekler çok güçlü inanki bak hastanede ne bebekler ne çocuklar gördüm açık kalp ameliyatı olanlar vardı rabbim ne yazdıysa o oluyor gönlünü ferah tut geçecek rabbimin izniylee

muallimcimm gözün aydın canım allah yardımcın olsun zor bir dönem seni bekliyor Allah sizi birdaha ayırmasın

ben ankaraya giderken diğr iki kuzumdan ayrı kaldım ama nr zor nee zormuş ayrılmak hiç bir yavru anasından ayrmasın rabbim

bütün bebeklere acil şifalar dilerim

allah korusun güzelim..allahım acil şifalar versin inşallah...

nice nice mutlu saglikli anali babali senelere dogum gününüz kutlu olsun yaramaz ücüzlerrrrrr kizimin derdi belli oldu orta kulak iltihabi olmus idrar tahlilide vericez yarin insalah o temiz cikar daha önce iki kez gecirdi yavrum yine olursa renkli ultrason cekilecekmis sebebi arastirilacak moralim bozuldu üffffff

pitosum canım çoook geçmiş olsun. allahın izni ile yavrun bunları da atlatacak yüreğini ferah tut canım benim.
Nil cANIM çok sevindim bitznem allahım bi daha yaşatması bu üzüntüleri. nil peki bu morarma ne ile ilgili olabilirmiş. geçen gün benim cerenim elelrimizde kaldı kan alınırken mosmor oldu hemen oksijene bağladılar. allahım ne zormuş evladını o halde görmek. çırpındım durdum ama bişey yapamadım . allahım tüğm yavrulara şifa bizlerede dayanma gücü versin..

tekrar geçmiş olsun canım kötü bişey çıkmadığına sevindim .

pitoscum allah acil şifalar versin canım benim...

tubacım buralardayım annem yanımda okuyorum ama hemen çıkıyorum annem yanlız kalmasın diye..bu arada mehlika hiç gelmez oldu noldu bu kıza sende telefonu falan varmı bi haber alsak..özlem sende yoksun gene kaybolma sakın..
benimkiler iyice hareketlendi kızlar zor yetişiyorum valla....
bakın bizeeeeezemuszemus

Eklentiler

• $Resim 065.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 29
  • $Resim 046.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 36
hepinize teşekkürler yarın istnba gidip dr konuşucaaz
nilcim gözünaydın canım bişey çıkmadığına sevindim buarada ev telf sürekli meşgul çalışyorrr bacım bebişlermi kemiriyor yoksa telefonu :)
periecem geçmişolsun tatlm sizede rabbim şifa versin

aynurcum maşallah size sende bebeişlerde çok tatlısınız .

arzucum maşallah sizde çok tatlısınız hele kızına bayıldım yumulurum ben onun yanaklarınaaa ne almıştın sen bebişlerine hediye ben kaçırmşm

herkes nasıl kızlar benımkıler tum vaktımı alıyo gece uyku yok gunduz uyuyolar bakalım ınş duzene gırecez herkesı opt

Selam kızlar. Ben yazılanları bu ara takip edemedim. Annem Ankaraya gitti. Ben bu hafta bebişlerle yanlız kaldım. Tek başıma yetişmeye çalışıyorum. Enes dün geceden beri bikaç kez kakasını yaptı. Normalde bu kadar sık yapmıyordu. Kakasında sümüksü damar şeklinde kan vardı. Dr.aradım ama haftasonu diye galiba cevap vermedi. Siz böyle bişeyle karşılaştınız mı? İnşallah bişey olmaz.
Muallim kızlarına kavuşmuşsun şükür. Çok sevindim. Allah kolaylık versin.

muallimcim allah yardımcn olsun kimle bakıyorsun kızlarına

elitucum yanlız bakmak çok zor seni anlıyorum geçmişolsun canm inş bişeyi yoktur enesin
bizde bugün istnbuldaydık dr konuştuk cuma yada pzrtesi eymen ameliyat olucak inş sıkıntı olmadan atlatabiliriz valla çok zor ya çaresiz olmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…