tira sen nasilsin bu arada yaramazlar napiyo görüsemedik benim kiz durmuyo hicc
pitoscum canım benim inanki her zaman aklımdası sen ve bebeklerin. allahım eymenine acil şifalar versin korusun beklesin onu ve tüm bebekleri. kalbini ferah tut. çok masraflıymış evet ama napcan bi şekilde bebeklerimiz için herşeyden geçiyoruz. allahım maddi maveni yardımcınız olsun bu çektiklerinizin mükafatını versin inş.
bak benim bebeklerimden 2 ay önce doğmuş tek bir bebek vardı küvezde 600 gr doğmuş. bizden de çok sonra çıkmışlar. geçenlerde muayeneye gittiğimizde karşılaştık kulaklarından gözlerinden ve kalbinden ameliyat olmuş yavrucak. maşşallah cin cin bakıyordu. bizim yavrularımız çok güçlü allahım nazarlardan korusun. herşeyin üstesinden gelirler. senin oğluşun da atlatacak bunu sorunsuz inş. iyi düşün iyilik gelsin. dualarımız sizinle...
tatlım napalım aynı koştur koştur günler geçiyor . bende 1 yaş aşılarını yaptırdım dün bugün biraz ateşi var gibiymiş kızın ama genelde iyiler. dogum günü kutladık hafta sonu resimleri koydum profile . canım ya vardır bi derdi . artık her mızıldandıklarında bende ya dişine ya poposuna bakar oldum )))ikisinden birinde bişey çıkıyor muhakkak. dermansız dert vermesin allahım inşallah ufaklıktanda kötü bişey çıkmaz canım
bu arada kefiri naptın araştırdınmı geçen gene yazı vardı çok faydalı diye ihmal etme istersen
tekrar geçmiş olsun canım kötü bişey çıkmadığına sevindim .mrb arkdşlar
geldim arzucum sana da çok çok teşekkür ederim .. canımcım ...
bende henuz yeni geldim ankaradan bebişime eko yapıldı çok şükür hiç birşeyi yokmuş üfürüm her bebekte olabilir dedi morarmada bizlik bir işiniz yok dediler gönderdiler
pitoşcum canım valla ne diyeceğimi bilemiyorum ama vardır bir hayrı rabbim yardımcınız olsun bebekler çok güçlü inanki bak hastanede ne bebekler ne çocuklar gördüm açık kalp ameliyatı olanlar vardı rabbim ne yazdıysa o oluyor gönlünü ferah tut geçecek rabbimin izniylee
muallimcimm gözün aydın canım allah yardımcın olsun zor bir dönem seni bekliyor Allah sizi birdaha ayırmasın
ben ankaraya giderken diğr iki kuzumdan ayrı kaldım ama nr zor nee zormuş ayrılmak hiç bir yavru anasından ayrmasın rabbim
bütün bebeklere acil şifalar dilerim
nice nice mutlu saglikli anali babali senelere dogum gününüz kutlu olsun yaramaz ücüzlerrrrrr kizimin derdi belli oldu orta kulak iltihabi olmus idrar tahlilide vericez yarin insalah o temiz cikar daha önce iki kez gecirdi yavrum yine olursa renkli ultrason cekilecekmis sebebi arastirilacak moralim bozuldu üffffff[/QUO
geçmiş olsun canım moralini bozma herşey geçer gider izi bile kalmaz
ben göremedim resimleriiii
ekledim arkadaş listesine seni özel yapmıştım albümü ondan görememişsindir şimdi görürsün tatlım
allah nazardan saklasin cok tatlilar masallah......
pitoscum allah acil şifalar versin canım benim...
tubacım buralardayım annem yanımda okuyorum ama hemen çıkıyorum annem yanlız kalmasın diye..bu arada mehlika hiç gelmez oldu noldu bu kıza sende telefonu falan varmı bi haber alsak..özlem sende yoksun gene kaybolma sakın..
benimkiler iyice hareketlendi kızlar zor yetişiyorum valla....
bakın bizeeeeezemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?