Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

nilcim gözün aydın canım. wavy periecem sizlere de geçmiş olsun. bebeklerimiz bir hastalandı mı ömrümüzden biraz daha alıp gidiyorlar. dimi.

pitos allahın izniyle geçecek hepsi canım haberlerini bekliyoruz.

aynur maşşallah kocaman oldunuz darısı başımıza inş. yürüme konuşma durumları nasıl şimdi? bir de nasıl yatırıyorsun hepsini aynı odayamı? benimkileri yatıramıyorum ben de. birbirlerinin sesine uyanıveriyorlar. hepsi ayrı yatınca da çok zor oluyor bi çare bulmalıyım. mehlikadan hiç haberim yok malesef tel. da yok. inş. iyilerdir. sen arada gir yine yaaa....

kızlar siz nasıl yapıyorsunuz bu işi?

tuubaycım şimdilik ben aynı odada yatırıyorum gündüz sese uyanıyorlar ama gece derin uyuyorlar tabii artık gecenin bir vakti oyun oymak istemeleri arttı çok uykusuz kalıyorum
kızlar benim taha hala basmıyor ya eymenle gökçe nerdeyse adım atıyor onda tık yok sadce dönüyor acaba erkenmi davranıyorum ki

cok tesekkür ederim tuubaycim korktugumuz basimiza geldi bizimde .kizimda idrar yolu enfeksiyonu cikti 3.cü kez simdi detayli arastirma yapilacakmis böbreklerde sorun olup olmadigi ögrenilecek zor bi islem gecircek durmadan agliyo .pitos eymen hep aklimda sürekli dua ediyorum sizin icin allah yarin bütün koruyucu melekelrini yavrunun basina yollasin insallah sular seller gibi olsun bitsin hersey iyi gecelerrr

çok sağol ecemcim sizede çok geçmiş olsun inş böbreklerde bir sorun yoktur bebeklerde çok gözüken bişey ama detaylı aranması daha iyi olur tabii
bende zaman yaklaştıkça geriliyorum okadar acıki bebeğime her baktığımda içim yanıyor ameliyat günü nasıl dayanıcam bilmiyorum bebeğimi o masaya bu haliyle gönderip belkide gırtlağında bir delikle yada oksijen tüpüne takılmış durumda alıcam bunun tarifi yok sanırım dualarınıza çok ihtiyacım var gerçekten

tatlım eymene şimdiden geçmiş olsun ameliyattan sonra onları orda çaresiz yatarken görmek tabiki çok zor ama iyi olacaklarını düşünüce insan rahatlıyor inşallah eymende bu olayı atlatacak .
oyun oynama geceleri bence çünkü ona alışıyorlar ışıgı hiç açmadan ninnilerle falan sakinleştirmeye çalış uyku modundan çıktılarmı bida döndürmek çok zor oluyoer . hareket etmeleri içinde daha çok erken geç hareket eden hepsini geçer merak etme .

ecemcim geçmiş olsun canım sizede kız bebeklerde bu olay çok sık yaşanıyor işte ne kadar dikkat edersen et bi yerden kapıyor . inşallah önemli bişey yoktur canım . benimkilerde sürekli pişik modundalar . haftanın 3günü beya ağır pişik oluyorlar farklı bişeyde vermemeye çalışıyorum öyle baharat asit böyle şeylerde yok ama nedendir anlamadım . bende tekrar tahlil yaptıracam inşallah bişey çıkmaz

triacim cok sagol ya benim efe de cok pisik oluyo bizde anlamiyoruz neden ama yapcak bisey yok kremleyip gecmesini bekliyoz cok dikkat etsekde oluyo iste .pitos bizim sorunlarimiz seninkinin yaninda hic biliyorum ama sizinkide gecicek iyi düsünelim iyi olsun üzülürsün annesin ama bol bol dua etmekten baska care yok

periecem çok geçmiş olsun....

kubracım bol bol dua ediyoruz sizler için inş bunuda atlatacaksınız...

arkadaşlar benim bebekler sürekli elleri ağızlarında diş çıkarcak gibiler çok erken değilmi metehanım öksürüyor ne yapabilirimki 5 aylık bebek daha bunlar

cok tesekkürler xxnilxx elleri agizlarinda olur ama cikmasi sürer daha yani benimkilerin öyle olmustu ne agizlarinin suyu dururdu nede kasimalari öksürük herkezin basinda var ama caresi yok gibi:)))) kis bitene kadar cekcez galiba gecmis olsun

artık ben yarın doktora götrcem öksürük ne kaynaklı bilmem gerekiyor ...

dişleri çıkıyor galiba nokta nokta beyazlıklar var bazı yerlerde akannehir

selam canım kızın nasıl oldu . inşallah daha iyidir . bu pişik olayı kremle çabucak geçmiyorki o kadar tahriş oluyorki geçen kızım bi yere tutunmuş bacagınıda açmaya çalışıyor demekki canı çok yandı napıyoki dedim baktımki çok kötü olmuş elni sürdürtmüyor . bişey olması lazım bu kadar kızarmaları için .

evet inş atlatıcaz ve bugünler geride kalıcak geçen bir arkadaşım tavsiye etmişti bebelac sütlü ballı irmikli birde gece için tahıllı meyveli falan varmış onu kullan çok uyanmazlar dedi ve gerçekten işe yaradı hem katı olduğu için gazda yapmadı çok rahat oldu yaaa denemenizi tavsiye ederim
evet arzucum hepsi farklı motor gelişimleri iyi maşallah birtek tahanın ısrarla basmak istememsi dışında aman iyi olsunlarda geç yürüsünler
nilcim geçmişolsun inş bişeyi yoktur bizide haberdar et
ecem nasıl oldu kızın

ecemcim benim kızımında pişiği vardı ben pamukla sildim ve arkasından günde 2 yada 3 kez travazol diye bir ilaç var süper 3 . gün geçirdi

kizim biraz daha iyi allaha sükür yarin kontrolu var bu arada unuttum ben yazmayi bizimkilerin 1 yas kontrolu vardi efe ile ece ye yapildi biarzdan da ege yi götürücez kizimin gelisimi 15 aylik efe ninkide 14 aylik gibiymis allaha cok sükür ben yürümüyolar diye üzülüyodum ama doktorlar cok begendiler 30 haftalik ve düsük kilolu dogmalarina ragmen iyi gördüler

bende geçen götürdüm 1 yaş aşıları ve kontrol için ama bizim burdaki doktorlar nerde öyle anlatsınlar iyi iyi iyi bitti . iyide bana hiç iyi gelmiyor . mirza 9 kilo kayra 11 azra 10 buylarıda 75 76 . doktora göre iyi bana göre değil . mirzaya çok zayıf diyorum bişeyler yazın iştah şurubu falan ya çocuk iyi niye yazayım diyor hareketliymiş. genetik yapısı öyleymiş iyide bana göre zayıf işte .yürümede problem yaşamıyoruz ama 2 afacan ısrarla konuşmuyorlar anlamıyorlarmı diye düşündüm bi ara olurya farkedememişizdir anlıyorlar çok denedim ama konuşmaya gelince yok . kayracık desen o kadar fazla yemek yiyor ama çiğnemeyi öğretemedim gitti çiğne oğlum ısır oğlum habire böyleyim . o zaman yapıyor bi iki lokmadan sonra gene diliyle devam ediyor suyunu emip ne yiyosa geri kalan lüp mideye çiğneme yok nasıl öğretcem bilemedim

bende çok kullanmıştım bi aralar allah razı olsun bizim market gelen bütün hediye gece mamalarını bize veriyordu valla çok dua ettim ona onun sayesinde beya bi kullandık ama artık süte geçtik yatarken süt verip yatırıyorum . bide burda bi konuda doktorun biri grip ilaçlarını çocuklara kullanmayın aşırısı bronşite çeviriyo sadece balla limon verin falan demiş tabi 1 yaş ve üstü için bi kaç gündürde sabah akşam zenfecil bal limon bunları karıştırıp veriyorum .

))) bu sayfalarda haftaiçi hep bana kalıyor . geçen muallimde yazmıştı ama ben bi kere daha yazayım çocuklara kahvaltılık için kurabiye yapıyorum bisküvi yerine onu veriyorum . hem sağlıklı hem daha doyurucu .
pirinç unu (unlada yapılıyor ama böylesi daha kıyır oluyor)
2 yemek kaşığı tereyağ
1 yumurta sarısı
birazda pekmez (2 yemek kaşığı katıyorum daha fazlada olabilir)
piştikten sonra zaten hemen dağılıyor elimle ufalayıp kahvaltılarını böyle hazırlıyorum . normal unla yapıldıgında katı oluyor o zaman ellerinede verilebilir .

valla dr iyide dese ben kilolu olsun istiyorum bebeklerimi onlar kilo aldıkça ben mutlu oluyorum ama bu her anne baba için geçerli sanırım ben hep zayıf olduğum için annem babam hep ye ye diye ısrar ederler hatta hamileyken son 79 kilo halime ohh şimdi oldu dediler :)
benim taha içinde yok yapısal dediler şimdi çocuk çok hızlı kilo alıyor hani yapısaldı demekki değil rzucum kurabiye yapmaya gücün var demek inan ben ekmeğin arasına bişey koyup yemeğe bile üşeniyorum okadar yorgunumki maşallah sana

canım çok ssağol allahım yavrularınmızı korusun.

canım benim çok zor bir anne için meleğini öyle görmek. geçenlerfe cerenim çok ağladı ciyak ciyak acile götürdük kan alırlarken katıldı allahım ölücem sandım.. o yüzden allahım sabır versin canım hiç kolay değil ama bu meşakkatli yolun sonunda eymenin iyşi olucağını sana daha çok gülebileceğini düşünüp biraz olsun rahatlat canım kendini.olumunekankayizsmile
arkadaşlar benim bebekler sürekli elleri ağızlarında diş çıkarcak gibiler çok erken değilmi metehanım öksürüyor ne yapabilirimki 5 aylık bebek daha bunlar
aman allahım benimkilerde öyle ellerini emiyorlar ve salya akıtıyolar ki ben kudurdularmı acep diyordumkaydirigubbakcemile3 yaw diş için erken değilmibilmiyorumkismile

canım eşimin yeğeni 2 yaşına kadar konuşmadı herşeyi anlıyordu ama konuşmak işine gelmiyordu nasılsa herseyi hareketleriyle anlatıyordu. daja sonra hepimiz anlamamazlıktan geldik çok sinirlendi hatta çok ağladı ama baktı olmuyo bülbül gibi şakımaya başladıkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…