Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

canımcım bende çocukların uyumasını bekliyorum o zaman yapıyorum . çocuklar için olunca üşünmiyorum yoksa kahvaltıya yiyecek bişeyleri kalmıyor çünkü ben ekmek vermiyorum sabahları hem o çok basit 15 dk. bitiyor hepsi )))))tavsiye ederim yani

waycım 2 yaşına kadar böle bişey olursa ben kafayı yerim kesin ayrıca benimkilerin çok bizi takacağınıda sanmıyorum inattan hepsini unuturlar . mirzacık bi kere bana bi küstü bırak kucağıma gelmeyi yüzüme bile bakmadı valla o kadar yani

bu arada özlemde hiç uğramaz oldu inşallah kötü bişeyler yoktur . ülke değiştirmekten bahsediyordu bi ara belkide taşınmaya çalışıyordur . haberi olan varmı

slm kızlar
tubacım benimkilerin üçüde yürüyor çok şükür en geç eymenim yürüdü 16 ay bittikten sonra başladı şimdiyse nerdeyse koşucak..
uyumaya gelince ne yazıkki hepsi ayrı ayrı odalarda uyuyorlar bizde salonda uyuyoruz allahtan evimiz 3 oda 1 salon yani anlıycan çocuklar doğdugundan beri yatağıma hasretim koltuklarda yatıyoruz yanlarına yatınca bile rahatsız oluyorlar bakalım inşallah 2 yaşından sonra aynı odaya topluycam hepsini...
bu gün dr. götürdüm onları kan testi falan yaptırdım birşey çıkmadı çok şükür.. ama eymenimin testislerinden birini bulamadı dr. röntgen istedi eğer sorun varsa ameliyat dedi inşallah bir sorun çıkmaz kızlar bizde durumlar böyle

aynurcum geçmiş olsun canım inşallah bi sorun çıkmaz . bende hepsini ayrı odada yatırıyoruım bakalım yaza odalarını ayarlıycam . inşallah bi düzen tuttururuz .

aynurcum geçmişolsun inş sorun yoktur canım
ecemin kızı nasıl oldu acaba nille edikada uğramdılar özlem desen kayıplara karıştı hele muallim aldı prenseslerini unuttu bizi bende haldır haldır iş yapıyorum yarn istnbula giicem çünkü anestezi dr eymeni görücek ve sonra büyük gün hem böyle aklımda dağılıyor

pitosum inşallah iyi sonuçlarla gelirsiniz aklım kalbim yüreğim sizinle ağlayarak dua ediyorum yazdıklarını okurken. rabbim yardımcınız olsun bitanem.

mrb arkadaşlar

ankaradan geldikten sonra şöyle bebişlerin gelişimi için alışveriş merkezine götürdük ama bini pişman gelen geçen ikizmi üçüzmüü dördüzmü ( arkadaşında bebeği vardı) çok rahatsız olduk biri daha üçüyle çıkmam yürüyene kadar tek tek çıkartacağım benim bebişlerde rahatsız oldular üçünü zapdetmek zor olduu pfff

bebişimin biri rahatsız gelemedim sanırım ankarada iyi koruyamadım öksürüyor burun akıntısı var

nilcim geçmiş olsun canım. koruyamamaktan değil o ufacık bi farklı kişi görseler hemen etkielniyorlar. papatya çayı veriyorum ben iyi geliyor .

biz ikisiyle bile çıkamıyoruz açıkçası sana maşallah çıkmışsın yine :) alışverişe merkezine hiç götürmedim ben götürsem eminimki çok güzel bakarlar etrafa.

))) nilcim yapacak başka bişeyimiz yok canım alışcaz artık bunlara bursadada bana yapmıştı bi bayan geçip gitmişim omzuma dokunup ikizmi bak bendede var diyip 25 30 yaşında 2 genç adamı gösteriyordu . ne desem bilemedim ay çok şekerler diyip makas falanmı almamaı bekledi nedir ))) hıı ne güzel benimkilerde ikiz diyip geçmiştim .

canım inşallah sorunsuz atlatırsınızda herşey yoluna girer .

kizimin bu sabah tekrar idrar tahlili yapildi enfeksiyon gecmis nasip olursa haftaya sali günü böbreklerine bakilicak oglanlarda cok huysuz benim sanirim banyo yaptirirken kulaklarina su kacti hepsi kulaklarini tutup agliyo yanlizimda cok zor geciyo bu haftamiz bu arada pazartesi ege yi götürdük bir yas kontrolune zeka testi falan yapiliyo burda doktor bunuda cok begendi hatta efe ve ece den daha cok begendi ne dediyse yapti hepsini basardii

böbreklerde bi sorun yaoktur canım inşallah . ordaki kontroller beya iyi o zaman ecem neler istediki mesela bizde burda uygulasak çocuklara nyada bizimkiler niye böyle bişey yapmazlar anlamadım .
bende iyiyim canım iş çocuklar uğraşıp duruyorum . nisanda izne çıkıcaz inşallah gün sayıyorum . resimlerin boyutu büyük geliyordur kırpman lazım biraz resim düzenleyicide kırpabilirsin

valla sekiller vardi iclerinden tekrar sekiller cikiyo doktor onlari cikardi disariya tek tek ege yerlerine koydu legoya benziyo ama degil topu yere koydu tepkisine bakti bize göre cok basit seyler yapti ama onlar biliyo isi bide benim cocuklar sizinkilerden daha erken dogdu onun icin bizde kontroller fazla demistimya 30 haftalik dogdular diye ayna varda duvarda orda ne yaptiklarina baktilar sarki söyleyip oynadilar yani herseyi yapti benim yaramaz

tria periecem geçmiş olsun tekrar

kızlar ben ek gıdalara başladım elma suyu havuç suyu bugunde pastorize sütten yoğurt yaptım yoğurt için erkenmi daha denetmedim birde devam mamasından da yaptım onun kıvamı daha sıvı oldu onuda birazdan deneteceğim başka neler verebilirimki

birde yoğurt günlük süt şartmı pastorize zararlımı ay napcamı şaştım yineee

saolun kızlar
ben ek gıdaya 4. ayları bittikten sonra başladım ilk şu kavanozlardaki meyve ve sebze püreleriyle başladım sonra muhallebi ve yavaş yavaş çorbalar yogurdu bir türlü tutturamadım ama vermende bir sakınca yok canım verebilirsin
pitoscum iyi haberlerini bekliyoruz

nilcim bende 4 ay bittikten sonra başladım yavaş yavaş herşeyi ver süt içemedikleri için yogurdu hergün ver demişti doktor . ben evde yapmayı beceremedim bi türlü ya tutmadı tutanlarda çabuk ekşidi o yüzden hazır verdim hep ama her gün verdim . kabak pirinç patates yavaş yavaş bunlardan çorba yapabilirsin . brokolide sütten daha fazla kalsiyum varmış ondan çorba yap yogurtlu falan korkma yavaş yavaş ver herşeyi . sebze olarak tabiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…