valla dr iyide dese ben kilolu olsun istiyorum bebeklerimi onlar kilo aldıkça ben mutlu oluyorum ama bu her anne baba için geçerli sanırım ben hep zayıf olduğum için annem babam hep ye ye diye ısrar ederler hatta hamileyken son 79 kilo halime ohh şimdi oldu dediler :)
benim taha içinde yok yapısal dediler şimdi çocuk çok hızlı kilo alıyor hani yapısaldı demekki değil rzucum kurabiye yapmaya gücün var demek inan ben ekmeğin arasına bişey koyup yemeğe bile üşeniyorum okadar yorgunumki maşallah sana
slm kızlar
tubacım benimkilerin üçüde yürüyor çok şükür en geç eymenim yürüdü 16 ay bittikten sonra başladı şimdiyse nerdeyse koşucak..
uyumaya gelince ne yazıkki hepsi ayrı ayrı odalarda uyuyorlar bizde salonda uyuyoruz allahtan evimiz 3 oda 1 salon yani anlıycan çocuklar doğdugundan beri yatağıma hasretim koltuklarda yatıyoruz yanlarına yatınca bile rahatsız oluyorlar bakalım inşallah 2 yaşından sonra aynı odaya topluycam hepsini...
bu gün dr. götürdüm onları kan testi falan yaptırdım birşey çıkmadı çok şükür.. ama eymenimin testislerinden birini bulamadı dr. röntgen istedi eğer sorun varsa ameliyat dedi inşallah bir sorun çıkmaz kızlar bizde durumlar böyle
mrb arkadaşlar
ankaradan geldikten sonra şöyle bebişlerin gelişimi için alışveriş merkezine götürdük ama bini pişman gelen geçen ikizmi üçüzmüü dördüzmü ( arkadaşında bebeği vardı) çok rahatsız olduk biri daha üçüyle çıkmam yürüyene kadar tek tek çıkartacağım benim bebişlerde rahatsız oldular üçünü zapdetmek zor olduu pfff
bebişimin biri rahatsız gelemedim sanırım ankarada iyi koruyamadım öksürüyor burun akıntısı var
aynurcum geçmişolsun inş sorun yoktur canım
ecemin kızı nasıl oldu acaba nille edikada uğramdılar özlem desen kayıplara karıştı hele muallim aldı prenseslerini unuttu bizi bende haldır haldır iş yapıyorum yarn istnbula giicem çünkü anestezi dr eymeni görücek ve sonra büyük gün hem böyle aklımda dağılıyor
kizimin bu sabah tekrar idrar tahlili yapildi enfeksiyon gecmis nasip olursa haftaya sali günü böbreklerine bakilicak oglanlarda cok huysuz benim sanirim banyo yaptirirken kulaklarina su kacti hepsi kulaklarini tutup agliyo yanlizimda cok zor geciyo bu haftamiz bu arada pazartesi ege yi götürdük bir yas kontrolune zeka testi falan yapiliyo burda doktor bunuda cok begendi hatta efe ve ece den daha cok begendi ne dediyse yapti hepsini basardiiaynurcum geçmişolsun inş sorun yoktur canım
ecemin kızı nasıl oldu acaba nille edikada uğramdılar özlem desen kayıplara karıştı hele muallim aldı prenseslerini unuttu bizi bende haldır haldır iş yapıyorum yarn istnbula giicem çünkü anestezi dr eymeni görücek ve sonra büyük gün hem böyle aklımda dağılıyor
kizimin bu sabah tekrar idrar tahlili yapildi enfeksiyon gecmis nasip olursa haftaya sali günü böbreklerine bakilicak oglanlarda cok huysuz benim sanirim banyo yaptirirken kulaklarina su kacti hepsi kulaklarini tutup agliyo yanlizimda cok zor geciyo bu haftamiz bu arada pazartesi ege yi götürdük bir yas kontrolune zeka testi falan yapiliyo burda doktor bunuda cok begendi hatta efe ve ece den daha cok begendi ne dediyse yapti hepsini basardii
tria periecem geçmiş olsun tekrar
kızlar ben ek gıdalara başladım elma suyu havuç suyu bugunde pastorize sütten yoğurt yaptım yoğurt için erkenmi daha denetmedim birde devam mamasından da yaptım onun kıvamı daha sıvı oldu onuda birazdan deneteceğim başka neler verebilirimki
birde yoğurt günlük süt şartmı pastorize zararlımı ay napcamı şaştım yineee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?