Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

Maaşallah hepinize de bebişlere de Allah analı babalı büyütsün, bende hamileyim 3 embriyo transfer edildi..
bhcg 84 ve 185 çıktı bu sonuclardan cogul mu tekil mi belli olur mu?
bir de benim hafif lekelenmem ve kanamam oldu, durumum hakkında ne dersiniz?
ikiz olmasını cok istiyorum Allahtan hayırlısı

tek gibi canım,
Allah gönlüne göre versin..

slm kızlar.
periecem enfeksiyonun geçmesine sevindim inş. böbreklerde de bişey çoıkmıcak.
aynur geçmiş olsun canım inş. önemli bişey değildir. ultroson yada röntgende bakıldı mı? onlarda herşey görünüyor biz yaptırdığımızdan biliyorum.
nilcim ben elmanın çekirdeğinin çıkartıp dilimliyordum, mandalina, ayva ve yaprağı ile kaynatıp azıcık balla tatlndırıp içiriyordum öksürüklerinde çok faydası oluyordu.
tria pişiğe de halis zeytinyağı ve troysd krem ile çare buldum. bir de her kaka alışımda ılık suyla yıkayarak. ıslak mendil kullanmadım pişik olduklarında. benim elif de çok fazla oluyodu. sırtına kadar çıkıyordu.

bizden haberler;mert 4 azısını birden çıkarttı !!!!!!!!!!!!!!!!!!! zeynepte 1 tane bile diş yok !!!!!!!!! (ne zıtlık dimi) elifte 4 yukarda var aşağıda 1 tane bile yok. ayakta dikiliyorlar ama adım atamıyorlar malesef. koltuklara tutunarak fırtına gibiler ama ellerini bırakıp adım atamıyorlar. birkaç kelime hariç bişey söyleyemiyorlar. elife dr. yyazdığı balık yağından içiriyorum baya fayda etti gibi. iştahı açıldı. bir de biz daha süte geçmiyoruz. yaza kadar daha mama vermeye karar verdik. zaten birkaç kez denedim ama hiç sevmediler. içmediler. işte böyleee.....

cok sagol tuubaycim insallah cikmaz sali gününü bekliyoruz artik bende türkiyedeyken troysd u kullanmistim cok iyi geliyo gercekten buraya getirmek icin almistim ne yazikki orda unuttum masallah bebeklerine seninle hemen hemen ayni gelisimdeyiz sadece benim ege de tam 12 dis var ece de 4 efede daha yeni cikti 2 benim doktorumda izin vermedi normal süte baslamaya erken dogduklari icin en az 4 ay daha aptamile devam edicez benim ece bügün 1, 2 adim atti ama gerisi gelmedi

kızlar selam............nasılsınız.......ben ıyıyım cok sukure ama yogunum yardımcı ayarlıyorum ınş bugun asıları oldu ..........kılo almışlar.........bısey sorucamm dr bronsıt asısı tavsıy ettı ama rapor almak gerekmış sız naptınız oldunuzmu gereklımı herkes nasıl gevcmısı okuyamadım ınş herkes ıyıdır cok opt

günaydın kızlar . tubacım ilahi güne gülerek başladım sayende . kendin gibi birilerini görmek aynı şeylerden şikayet edip aynı şeylerden keyif almak gerçekten güzel oluyor .iyiki burda bişeyler paylaşıyoruz . benim azramla mirzacıkda birer azı çıkarttılar . mirzada azıyla 8 azra da 9 ve kayrada 8 dişde kaldı. mirza ve azra yürüyor . kayra 1 2 adım atıp kendini yere atıyor. süte ben başladım artık dr. günde yarım litre içebilrler dedi . çok az ılıtıp 1 çay kaşığı şekerle 250 ml . veriyorum yatarken . sabahta 1 çay bar. kefir veriyorum günde yarım litreye tamamlamaya çalışıyorum . ayrıca balada başladım bal ve zencefil sabah akşam veriyorum . ilk defa dalak ve pastırma verdim geçen onuda yediler . kendim gibi alıştıracam çocukları sonra sorun yaratmasınlar )9

günaydın arzum sanada....

selam arkadaşlar tubay canım hayırlı olsun yeni dişler eyvahedigeldismile zynepte inş en kısa sürede çıkartır bakalım bizim bebişler erken çıkartacak gibiler

bu arada erken çıkan diş çabuk çürür diye bir ifade vardı onun sebebide dişler erkenden yiyeceklere maruz kaldığı için çürüme oluyor bu dönemlerde ağızda fazla biberon tutmamak gerekliymiş

muallimcim kolaylıklar dilerimm 32 ve öncesi doğan bebeklere yapılıyor prematüre bölümünde konusu vardı bize gerek yoktu biz olmadık kuvezde fazla kalmadık birde prematil mamasından sonra hangi mamaya gececeksin!!!!

ben yoğurt yapmıştım pastorize sütten sevmediler yaa hatta zorladım içlendiler ağlamaya bile başladılar vermedim napsamkiii

Selam kızlar pzts günü gece tuğçe bizi çok korkuttu. Önce onu doyurdum Allahtan hemen yanıma yatırmıştım. Aradan 5-10 dk geçti. Oğlanlardan birini doyuruyordum. Bir baktım Tuğçenin gözler dolmuş. Kıpkırmızı olmuş eşime hemen kaldır kusacak galiba dedim. Kaldırdı ses yok. Hemen oğlanı bırakıp aldım elime ters çevirdim. Hafif hafif sırtına vurdum tık yok. Camı açtım. Ellerine bi baktım göğsünde yumruk yapmış sert. O sırada eşim ayaklarına dokunmuş o da aynı.senağlamaÇenesini aralamaya çalıştım ufacık kuş kadar bebeğimin çenesine bir an gücüm yetmedi. Hemen protezini çıkarttık. Eşim elini ağzına soktu dilini yutuyo dedi. Elim ayağım zangır zangır titriyordu. Eşim yere çöküp ağlamaya başladı. Şoktaydım. Herşey o kadar hızlı gelişiyodu ki. Elimi ağzına soktum gitti dedim. Dili geri gitmiş. Nasıl oldu bilmiyorum. Allah yardım etti. Bi an ağlamaya başladı. Allahım Tuğçemi bize bağışladı. Ardından ben de koptum. Normalde hemen panik olurum en ufak şeyde ağlarım ama Allahım o gücü verdi bana. Çok şükür kızım geri döndü. Allahım kimseye evlat acısı yaşatmasın. Gözümün önüne heran o tablo geliyo kötü oluyorum.
Enesin poposunda çatlak varmış. Çok şükür tahlilleri temiz çıktı. Ama kanama devam ediyo. 2 saate kalmadan altını değiştiriyorum. Her seferinde kaka yapıyo ve kanlı. Bu kadar çok kaka yapması da korkutuyo beni. Krem ve baticon kullanıyoruz.
Bir de biz de prematil kullanıyoruz. Biri için pro ya geç dedi dr. Eşim yanlışlık olmuş Aptamil 1 almış. Ben de bilemedim kullandık onu. Hala kullanıyoruz ama proyu atlamış olduk. Bir zararı olur mu ki. Kafamı yiyo bu durum. Şimdi diğerlerine pro kullanıp mı 1 e geçsem? Mamada bir üste neye göre geçiliyo ki. Üzerindeki 0-6 ay gibi yazılara göre mi? Kiloya göre mi?

elitu geçmiş olsun Allah korusun bebekleri zor bilirim bizde bir değişiğini yaşıyouz hala zaman zaman

birde aptamil 1 ağır gelebilir preaptamil 1 kullanmak lazım eğer bebekler doymazsa aptamil 1 e geçiliyor ben daha öncede söyledim mama konusu muallimede söyledim siz prematilden sonra APTAMİL PDF kullanın doktora danışın protein değerleri çok iyi bebişler toparlıyor kısa sürede ama 2 saattte bir acıkıyorlar

canım çok üzüldüm geçmiş olsun .allahım hepimizin çocuguna can sağlığı versin acılarını yaşatmasın . kızının tedavi aşaması ne durumda canım ameliyatlara ne zaman başlanacak zor b süreç olacak ama inşallah düzelecek .
mama içinde aylar önemli içindeki takviyeler ona göre artıyor . doktorun dediği sıraya göre git canım bide nilin dediğinide sor doktora bazı doktorlar daha detaylı bilgi veriyor değerlendirmek lazım .

nilcim benim abim bursada gıda analizde çalışıyor kargo yapanlar . o mesela danoneyi falan inceliyordu söylenenler gibi değil dedi rahatlıkla kullanabilirsin biz inceliyoruz burda demişti . ben ondan sonra hazır yogurt vermeye başladım hiç yememesindense öyle yesin diye ama sen bilirsin tabi herşeyin en iyisi olsun diye uğraşıyoruz ama bi yerde ipler kopuyor .

selam kızlar ben yogunum kızlarım cok gazlı gece cok aglıyolar ne versem bos sankı.........prematılden sonra bı kutu pdf kullan sonra aptamıl bıre veuya konformılre- gec dedı bakalım ınş ıyı olur hersey opt sızı odamız geldı fotolarını koyarımmmmmmmmm

gunduz ıçın bı yardımcı ayarladım alt komsum gelecek bzende gece kalır ama gecelerı napıcam bılmıyorum kızlar ya ıananın hıç uykum yok bı bırı bı dıgerı uyanıyo. karınları sancıyo sankı uyanıyolar gaz oılaçları fayda vermedı ve kabız oldular ınş gececek bakalım evdeler cok mutluyum ama bakamamaktan hasta etmekten korkuyorum....elıtu gecmış ols canım gecmısı okumadım herkesı opt

elitucum geçmiş olsun canım. okurken kalbim ağzıma geldi. allahım korusun tekrarından. böyle durumlarda sakin olabilmek çok önemli. ben yapabilirmiydim bilmiyorum.

muallimcim yardımcı ile daha kolay olur tabi. gazları için ne kullanıyon? bir de emziriyonmu?

nilcim ben de uzun bir müddet hazır bebek yoğurtları verdim. şimdi kendimiz için aldığımız yoğurttan veriyorum napıyım amaaan biraz da relax olcam artık. bleklrim omuzlarım kollarım öyle ağrıyorki... daha çok uzun yıllar lazımız biz onlara dimi. biraz da kendimize bakalım. sizde de oluyormu bilmiyorum ama özellikle bileklerimin ağrısı çok rahatsız edici.

:gitme::gitme::teselli:
canım inan yüreğim azımda okudum yaqzdıklarını. allahım gücünü vermiş. yavrunu bağışlamış sana.. çok geçmiş olsun canım allahım tekrarını göstermesin.

canım genelde prematüre bebeklerde prematil sonra pre ve gelişimlerine göre pdf veya 1 e geçiyorsun. bun un sebebi sindirim sistemlkeri. 1 normal doğmuş bebekler için daha uygunç. pre ise yine küçük sdoğan bebekelere veriliyor. gaz ve sindirme güçlükleri yaşayabilirsiniz. ve içindeki enerji değerleride biraz farklı diye biliyorum. ben hem doktorumun tavsiyesine göre hemde kilolarına göre değiştirdim mamalarını..3 kiloya kadar prematil 4.500 a kadar pre ve şimdide 1 e geçtik..kaydirigubbakcemile5

elitu yazdıklarını okuyunca kasıldım valla...geçmiş olsun güzelim...rabbim hepimizin yavrularını bağışlasın inşallah........

herkeze günaydinlarr elitu cok gecmis olsun öncelikle onu söyleyeyim allah sifa versin yavruna tria nasilsin canim benim cocuklarinda sorunlari bitmiyo hic 3 gecedir uykusuzum bende sabahlara kadar agliyolar kulak iltihaplari gecmedi galiba ayakta gezen ruh gibiyim ölücem diyom artik dayanamiyorummmmm allah yavrularimizi korusun cok zor ya

periecem çok geçmiş olsun canım.
kıslar dün aptamil1 den yoğurt mayaladım ve bugün çay kaşığı ile tattırdım yavrulara yavaş yavaş hazırlık yapıyorum. çok beğenmediler ama tükürmedilerde...:)))

canım geçmiş olsun ya dengeleride bozuldu tabi şimdi onların off yaaa azıcık daha büyüseler biraz daha kolay olacak herşeyde allah bize güç kuvvet sabır versin . bebeciklerde çabucak iyileşsin inşalllah

kübracım inşallah sendede herşey yolunda gidiyordur canım eymencik bi an önce kardeşlerine kavuşsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…