Selam kızlar pzts günü gece tuğçe bizi çok korkuttu. Önce onu doyurdum Allahtan hemen yanıma yatırmıştım. Aradan 5-10 dk geçti. Oğlanlardan birini doyuruyordum. Bir baktım Tuğçenin gözler dolmuş. Kıpkırmızı olmuş eşime hemen kaldır kusacak galiba dedim. Kaldırdı ses yok. Hemen oğlanı bırakıp aldım elime ters çevirdim. Hafif hafif sırtına vurdum tık yok. Camı açtım. Ellerine bi baktım göğsünde yumruk yapmış sert. O sırada eşim ayaklarına dokunmuş o da aynı.senağlamaÇenesini aralamaya çalıştım ufacık kuş kadar bebeğimin çenesine bir an gücüm yetmedi. Hemen protezini çıkarttık. Eşim elini ağzına soktu dilini yutuyo dedi. Elim ayağım zangır zangır titriyordu. Eşim yere çöküp ağlamaya başladı. Şoktaydım. Herşey o kadar hızlı gelişiyodu ki. Elimi ağzına soktum gitti dedim. Dili geri gitmiş. Nasıl oldu bilmiyorum. Allah yardım etti. Bi an ağlamaya başladı. Allahım Tuğçemi bize bağışladı. Ardından ben de koptum. Normalde hemen panik olurum en ufak şeyde ağlarım ama Allahım o gücü verdi bana. Çok şükür kızım geri döndü. Allahım kimseye evlat acısı yaşatmasın. Gözümün önüne heran o tablo geliyo kötü oluyorum.
Enesin poposunda çatlak varmış. Çok şükür tahlilleri temiz çıktı. Ama kanama devam ediyo. 2 saate kalmadan altını değiştiriyorum. Her seferinde kaka yapıyo ve kanlı. Bu kadar çok kaka yapması da korkutuyo beni. Krem ve baticon kullanıyoruz.
Bir de biz de prematil kullanıyoruz. Biri için pro ya geç dedi dr. Eşim yanlışlık olmuş Aptamil 1 almış. Ben de bilemedim kullandık onu. Hala kullanıyoruz ama proyu atlamış olduk. Bir zararı olur mu ki. Kafamı yiyo bu durum. Şimdi diğerlerine pro kullanıp mı 1 e geçsem? Mamada bir üste neye göre geçiliyo ki. Üzerindeki 0-6 ay gibi yazılara göre mi? Kiloya göre mi?
:gitme::gitme::teselli:Selam kızlar pzts günü gece tuğçe bizi çok korkuttu. Önce onu doyurdum Allahtan hemen yanıma yatırmıştım. Aradan 5-10 dk geçti. Oğlanlardan birini doyuruyordum. Bir baktım Tuğçenin gözler dolmuş. Kıpkırmızı olmuş eşime hemen kaldır kusacak galiba dedim. Kaldırdı ses yok. Hemen oğlanı bırakıp aldım elime ters çevirdim. Hafif hafif sırtına vurdum tık yok. Camı açtım. Ellerine bi baktım göğsünde yumruk yapmış sert. O sırada eşim ayaklarına dokunmuş o da aynı.senağlamaÇenesini aralamaya çalıştım ufacık kuş kadar bebeğimin çenesine bir an gücüm yetmedi. Hemen protezini çıkarttık. Eşim elini ağzına soktu dilini yutuyo dedi. Elim ayağım zangır zangır titriyordu. Eşim yere çöküp ağlamaya başladı. Şoktaydım. Herşey o kadar hızlı gelişiyodu ki. Elimi ağzına soktum gitti dedim. Dili geri gitmiş. Nasıl oldu bilmiyorum. Allah yardım etti. Bi an ağlamaya başladı. Allahım Tuğçemi bize bağışladı. Ardından ben de koptum. Normalde hemen panik olurum en ufak şeyde ağlarım ama Allahım o gücü verdi bana. Çok şükür kızım geri döndü. Allahım kimseye evlat acısı yaşatmasın. Gözümün önüne heran o tablo geliyo kötü oluyorum.
Enesin poposunda çatlak varmış. Çok şükür tahlilleri temiz çıktı. Ama kanama devam ediyo. 2 saate kalmadan altını değiştiriyorum. Her seferinde kaka yapıyo ve kanlı. Bu kadar çok kaka yapması da korkutuyo beni. Krem ve baticon kullanıyoruz.
Bir de biz de prematil kullanıyoruz. Biri için pro ya geç dedi dr. Eşim yanlışlık olmuş Aptamil 1 almış. Ben de bilemedim kullandık onu. Hala kullanıyoruz ama proyu atlamış olduk. Bir zararı olur mu ki. Kafamı yiyo bu durum. Şimdi diğerlerine pro kullanıp mı 1 e geçsem? Mamada bir üste neye göre geçiliyo ki. Üzerindeki 0-6 ay gibi yazılara göre mi? Kiloya göre mi?
herkeze günaydinlarr elitu cok gecmis olsun öncelikle onu söyleyeyim allah sifa versin yavruna tria nasilsin canim benim cocuklarinda sorunlari bitmiyo hic 3 gecedir uykusuzum bende sabahlara kadar agliyolar kulak iltihaplari gecmedi galiba ayakta gezen ruh gibiyim ölücem diyom artik dayanamiyorummmmm allah yavrularimizi korusun cok zor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?