Biz 2 haftadır nerdeyse aptamil 1 i kullanıyoruz. İçim çok huzursuz. Çocuk sürekli inler gibi hazımsızlıktan belki o zaman. Dr. telefonda demişti pdf yi ama yanlışlıkla kullandık. Off of kontrolümüz var salıya bir de dr.a sorayım.elitu geçmiş olsun Allah korusun bebekleri zor bilirim bizde bir değişiğini yaşıyouz hala zaman zaman
birde aptamil 1 ağır gelebilir preaptamil 1 kullanmak lazım eğer bebekler doymazsa aptamil 1 e geçiliyor ben daha öncede söyledim mama konusu muallimede söyledim siz prematilden sonra APTAMİL PDF kullanın doktora danışın protein değerleri çok iyi bebişler toparlıyor kısa sürede ama 2 saattte bir acıkıyorlar
canım çok üzüldüm geçmiş olsun .allahım hepimizin çocuguna can sağlığı versin acılarını yaşatmasın . kızının tedavi aşaması ne durumda canım ameliyatlara ne zaman başlanacak zor b süreç olacak ama inşallah düzelecek .
mama içinde aylar önemli içindeki takviyeler ona göre artıyor . doktorun dediği sıraya göre git canım bide nilin dediğinide sor doktora bazı doktorlar daha detaylı bilgi veriyor değerlendirmek lazım .
tubacım wavycım sagolun evet ya bazen habıre aranıyolar aclarmı dıye verıyourm bu seferde gaz yapıyp kabız oluyolar ya haklısınız sık vermım ıkı bucuk saatte bı 60 cc verıyolardı kuvezde ama doymuyolar ya artırayım olmazsa gazları cok sab ı denım bıde evet o caydan yapayım emzırıyorum ama gogus uçlarım mahvoldu ya .........bu hafta bırı pdf ye gececek....dr bı kutu bıtır dedı ..gece uyumuyolar ya bırı uyuyo bırı kalkıyo uykusuzluk benı mahvettı kızlar ınş duzene gırer....pıtos cok gecmış ols canım rabbım sıfa versın ınş bı daha sıkıntı vermesın...hepımızın bebışlerı ıyı ols ben habıre opuyorum....................cok ozlemışım ...kuvezde yuzustu yatıyolardıu o pozısyonu arıyolar.........ama öle yatırmaya korkuyorum hep gozumun onunde olmaları grek........bakalım ya ..ınş ıyı olurlar bronsıt asısı ıçın pazartesı gunu rapor alıcam dr ılla olsunlar dıyo........goz muayenemız devam edıyo sıkıntıları bıtmedı dr sınırda dıyo hep ınş gerılerler........nışl lotus nasılsınız........ve uçuz annelerı ıyı bakın kendınıze.........conformıl kullanan varmı pdf den sonra aptamıl bır ve conformıl kullan dedı dr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?