Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

selam kızlar herkes nasıl ınş sıkıntı yoktur .........rsv asısı ıçın rapor ıstenıyo yaptıtran varmı bu asıyı bronsıt asısı dr ılla ols dıyo.. bakalım......tubacım emzırıyorum ama gece fırsat bulursam bıde cekıyorum ama vaktım olmuyo gercekten zormış ınş ıyı olsunlrda.........gaz sorunları cok var ....

Öncelikler sağolun kızlar. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Bebişlerimize sağlık, sıhhat uzun ömürler versin. Ve bizlere acılarını göstermesin. 2 gündür gece ben de uyumuyorum hiç. Önce en azından bikaç saat uyuyabiliyodum. kız geceleri çok huysuz sürekli ağlıyor. Kucaktan inmek istemiyor. Birlikte öyle sabahlıyoruz.
Biz 2 haftadır nerdeyse aptamil 1 i kullanıyoruz. İçim çok huzursuz. Çocuk sürekli inler gibi hazımsızlıktan belki o zaman. Dr. telefonda demişti pdf yi ama yanlışlıkla kullandık. Off of kontrolümüz var salıya bir de dr.a sorayım.

Canım dudak için 4,5 kiloyu bulması gerekmiş. 3 aylıkken falan dediler. Her hafta pzts. günü marmara üniv. de kontrolu var. Her seferinde protezine bir parça takılıp geliyo. Bocalıyo haliyle yavrum. Yüzünde bantlar. En son farklı bi yerinden bant çekmişler zaten o gün akşam dilini yuttu. Çıkartıp attım ben de. Her an kulağım gözüm onda. Hafif bir nefesi değişse yüreğim ağzımda. Allah yardımcımız olsun. Allaha emanet yavrularımız.

Dün de rop muayenemiz vardı. Tuğçenin gözünün uç kısımlarına kan oturdu. Geçer inşallah.

canım elıtu rabbım kolaylık versın ınş gececek bunlar canım ınş......bı arkadasımın kızı amelıyat oldu ve cok ıyı su an senınkıde ıyı olucak merak etme canım........bızıımde goz muayenesı devam edıyo ela ıle seda da sıkıntı var takıpte dr ınş gerıler ....ben pdf ye gecıcem premetılden sonra....bu sıralar cok sık yıyolar ya bı problem yokttur dımı vereyım mı ya hepınız ıyı bakın kendınıze rabbım sıkıntı vermesın ınş gecmısı okumaya vaktım olmuyo cok opt

muallimcim prob. yoktur tabi de benimkiler de çk sık yiyorlardı ben veriyordum ama yine de dikkat ediyordum. mesela 1 saate tekrar istiyorlarsa o zaman ccyi artırıp veriyordum bakıyorum yiyorlarsa demekkidoymuyorlar diyip hep fazla yapıyordum. yok yemiyorlarsa ağldıklarında hemen mama vermiyordum en az 2 ssati bulduruyordum. çünkü o zaman hazımsızlık oluyordu. emziriyormuşsunsan bi tarif. eltim uyguluyor ve memnun. rezene,ısırgan,anason,tane kimyon, ıhlamur 1er çay kağığı demleyip kendi içiyor sütünden de bebeğine geçiyor. ben de acı elma yağını göbek,kasık ve ayaklarının altına masaj yapıyordum çok faydası oluyordu. bi de sab simplex'ten çok fayda gördüm. bi dene bakalım.

elitucum mama için sırayı takip et bence. çocuklara ağır gelebilir içindekiler. çok rahatsız olurlar.elinizdeki aptamil1 bitince geri dönün pdfye bişey olmaz.herşey yoluna girecek inş.

herkese merhaba
elitucum okurken ben yaşamışm gibi hissettim çünküo duyguyu tattım bende eymenimin ameliyatında çok geçmişolsun rabbim bir daha yaşatmasın
ve şükür ameliyatımız olup eve geldik kızlar cuma günü saat 10 gibi aldlar eymeni ameliyata çok korktu kuzum sedyeye yatıp onunla birlikte gittik ameliyathannin önüne kadar ve ayrlma vakti geldi en son hatırladığım hemşireler beni dışarı çıkarıyordu o acınınçaresizliğin tarifi yok eşim ve ben birbirimize sarılarak hem ağlayıp hem dua ettik sonra bekleme salonuna geçtik içeriye ameliyathaneden bilgi verilmiş hasta yakınları gelsindiye ben kötü birşey oldu sandım oan felç oluyorum dedim kapıda dr bekliyordu kuzu iyi annesi ameliyat çok başarılı geçti detayları konuşmak için gelicem şimdi müşeade odasına geçin dedi gerçekmiydi iyimiydi ya delik açıldımı gırtlağna demeden dr anladı korkma delik falan yok dedi bebeğimin yanına gittim hemen oksijen veriyorlardı çok iyi gözüküyordu ağlıyordu ama

düşündüğüm gibi değildi hiçbirşey hemen ağrı kesici verildi uyudu bebeiğim kistler patlatılp boşaltılmış soluk borusundada ayrıca bir darlık var ama zamanla genişliycekmi diye bakıcaz şuan okadar sıkıntı yapmaz dedi ve bir süre sonra oksijene bile gerk kalmadı buhar verildi hatta uyanıp oynamaya mama yemeye bile başladı hiç ağrısıda olmadı şükür hırltısı devam ediyor ama dr patlatılan kistlerin ciğerlerinde balgama sebep olduğunu birkaç güne geçiceğini söylüyor perşembe kontrolü var ogün ameliyatını cd ye çekmişleronu izleticek dr inş hırltısıda geçer çok uzun yazdım kusura bakmayın ama hala düşündükçe inanamıyorum bebeğimiz bizimle ve iyi bunun yerini hiçbirşey tutamaz :) dularınızla desteklerinizle yanımda olduğunuz için teşekkürederim hepinize rabbim evlat acısı göstermesin

çok geçmiş olsun pitosumm,ALLAH UZUN SAĞLIKLI ÖMÜRLE HıÇBıRıNıZı BıRBıRıNıZDEN AYIRMASIN.EYMENıN ıYı OLMASINA ÇOKK SEVıNDıM.

pitoscum cok gecmis olsunn canim inan cok sevindim sen anlattikca benimde gözümün önüne ege min ameliyati geldi benim melegim cok daha kücüktü o sedyeye yattiginda ama bak sana söylemistim gelip gecicek diye allaha bin sükür derdi veren rabbim elbette dermaninida verir öpüver benim yerime cesur savascinin yanaciklarindan

pitosumm canım çoook mutlu oldum bi tanem allahım tekrarıı göstermesin gözün aydın canım..

muallim canım genelde drlar 2 saat arayla beslemeyi öneriyolar. küvezde kaç cc veriyolarmış en son ona göre davranabilirsin. belki az geliyordur cc artır bence. sürekli verirsen az az alırlar mamayıda bitirmezler olan sana olur her saat başı mama hazırlarken bulursun kendini onlarda eğer yerlerse her seferinde gaz sorununuz artar kabızlıkta tabi hazımsızlıktan dolayıo. zaten prematil kabız yapıyor iyice zorlanmasın yavrucaklar..

kıslar ya 4 ay dolmadan diş çıkarmı benim yarenimin uzun süredir bi iştahsızlığı ve mıymıhylığı vardı. ve sürekli salya akıtıyordu. bugün yan diş etinde beyaz bişey gördü ama üstte değil yanında böyle diş etinin ne olduüunu anlayamadım. sizce diş olabilirmi yada ne olabileceği hakkında fikri olan var mı?

tubacım wavycım sagolun evet ya bazen habıre aranıyolar aclarmı dıye verıyourm bu seferde gaz yapıyp kabız oluyolar ya haklısınız sık vermım ıkı bucuk saatte bı 60 cc verıyolardı kuvezde ama doymuyolar ya artırayım olmazsa gazları cok sab ı denım bıde evet o caydan yapayım emzırıyorum ama gogus uçlarım mahvoldu ya .........bu hafta bırı pdf ye gececek....dr bı kutu bıtır dedı ..gece uyumuyolar ya bırı uyuyo bırı kalkıyo uykusuzluk benı mahvettı kızlar ınş duzene gırer....pıtos cok gecmış ols canım rabbım sıfa versın ınş bı daha sıkıntı vermesın...hepımızın bebışlerı ıyı ols ben habıre opuyorum....................cok ozlemışım ...kuvezde yuzustu yatıyolardıu o pozısyonu arıyolar.........ama öle yatırmaya korkuyorum hep gozumun onunde olmaları grek........bakalım ya ..ınş ıyı olurlar bronsıt asısı ıçın pazartesı gunu rapor alıcam dr ılla olsunlar dıyo........goz muayenemız devam edıyo sıkıntıları bıtmedı dr sınırda dıyo hep ınş gerılerler........nışl lotus nasılsınız........ve uçuz annelerı ıyı bakın kendınıze.........conformıl kullanan varmı pdf den sonra aptamıl bır ve conformıl kullan dedı dr

pitosum çok şükür rabbime Allahım bi daha gösteremsin hep iyi olsun kzuular çok geçmiş olsun canım.

elitu sanada geçmiş olsun Allah korusun bidaha yaşatmasın

ben bu topiği okurken hep ağlar oldum artık pc ye girmem yasaklanabilir bu yüzden

muallim canım ben conformil kullandım daha doğrusu kullanmaya çalıştım ama yavrular beğenmedi ve yemediler ve yemememekte haklılar valla tatsız bişeydikafamçokkarıştı

pitoşum çok büyük geçmiş olsun bende merak ediyordum şükür atlatmışsınız bak korktuğun kadar değilmiş ama ana yüreği işte bir iğnede bile mahvoluyoruz...
her zaman diyoruz ya Rabbim dermansız dert vermesin
muallimci bu dönem zor bir dönem Alla yardımcın olsun kabızlık sorununu hatırlarsan bende yaşadım üçündede üçüde aynı gün olmuştu ama biz ilaçla halletttik hiç bekletme fitil filan uğraşma vereceğin bir çay kaşığı ilaç onları rahatlatacaktır bu arada bu kabızlıktan çatlak oluşuyor bu seferde onun acısına ağlıyorlar onuda muaynne ettir canım geçmiş olsun ... ayrıca çok yedirmek kabızlık yapmazmış daha baskı yaparmış bilmiyorum bende öylr sanmıştım doktorumuz öyle demişti ...

wavy canım daha çıkmazda hazırlık yapıyorlar demekki benimkilerde öyle o senin diş sandığın şey damak galiba elinle kontrol et bari benimkilerde de var

pamukşekerim canım bu aralar üçüzler topiği hastalıklarla geçiyor aynen bende yüreğim ağzımda okuyorum ama napalım bu bir süreç bebekler yaşına girerken en az 10 kere hastalanırlarmış
benimkiler de biri hastalandı biri başladı şu an evde oda oda hasta bakıcı gibi bir ona bir ona yüreğim her dk ağzımda iyice panik atak olucam ama biliyorum gececek bu günlerr

hepinize çok teşekkürederim kızlar şükür atlattık rabbim birdaha yaşatmasın
muallimcim keşke gece içinde yanında kalıcak biri olsa bu şekilde çok yıpranıcaksın allah yardımcın olsun ben conformil kullandım bir ara kızıma bir zaman sonra aynı oldu gaz olayı kestim bende ama nilin önerdii pdf yi kullan benimkiler çok kilo aldı kısa zamanda şimdi 2 ye geçtik bile
wavycim bazı bebekler erken çıkartıyorlar dişlerini yada hazırlk devresi uzun sürüyor eymen hala salya içinde dişler okdar şiştiki heran çıkıcak gibi inş rahat atlatırlar
pamukşekerim çok bebek eşittir çok imtihan maalesef ama sonuçlar iyi şükür :)
nilin bebeişin nesi var niye hastalandıki
geçmişolsun canım süt verebiliyormusun hala
buarada kızlar ben yeni mamalar kullanıyorum bebelac 2 kullanıyorum ama içine mısırl çavdarlı ek gıda koyuyorum hem tahıllı olduğu için daha rahat kaka yapıyorlar hemde daha tok tutyor onun dışında tahıllı muzlu ve tahıllı armutluda var hepsine bayılıyorlar birde biberon mamasına katılmayıp ayrıca verdiğim isterseniz muhallebi de oluyor sütlü ballı irmikli veriyorum aşıklar o mamaya tadı çok güzel tavsiye ederim kiloda aldırıyor kızımla tahayı bilmiyoum ama eymen 7 kiloya yakın oldu boyuda çok arttı sanırım bu mamalarda etkili oldu

gunaydın kızlar cok sagolun.....gece cok uykusuzlar nasıl duzene gırecejkler perısan etttıler benı gunduz uyuyolar ...aptamıl bır devam sutu dıyo sanırıum yanlış almadım pdf demn sonra conformılle kullanıcam ..wavı valkla tum mamalar tatsız canım ya kokusu berbat ya bunların.........sutum az gunde ıkı kere ancak azcık verıyorum..ıyı bakın kendınıze ..

günaydın ve iyi haftalar şekerler

nil cim geçmiş olsun canım havalar düzeliyor inşalalh kuzuların çabucak iyileşirler canım.

Pitosum oy oyy ek gıdayı nasılda güzel anlatıyosun iştahım kabarıyor bende başlamak istiyorum ama dr 6. ayı bekle dedi beslenmelerimiz güzlemiş Allaha şükür bizde 8 er kilo olmak üzereyiz mama yemiyoruz bakalım şimdilik :) ama sen anlattıkçada o değişik mamalardan tatırmayı nasıl istiyorum bi bilsen :)

muallimcim allah kolaylık versin canım az atlat zevkine varıcan gidicek yorgunluk filan. benimkiler oturmaya ve konuşmaya çalışıyorlar inanılmaz zevkli onların çabalarını izlemek darısı başına :)

günaydın kızlar ... tüm hasta olan bebeciklere ve güzel annelerine geçmiş olsun . kübracım inşallah bunla bitmiş olur canım sıkıntılar . muallimcim şimdi onların sonuçta eve adepteleride var b,iraz daha zorluk olur ama sonra düzelir inşallah bide mamalara katılan bi tozdan bahsediyordu kızlar onlarada bakabilirsin . inşallah tüm muayenelerinde sağlıklı çıkarlarda bi sorunla karşılaşmazsın . nilüfercim senin bebişler nasıl . ecemcim kızın durumu düzeldimi canım benim kızında pişiği mantara çevirmilş doktor geçti gibi gözüksede bu ilaçları 10 gün daha kullanın dedi . geçti diyip ilaçları bırakınca tekrarlıyormuş inşallah düzelir canı çok yanıyor .

nil canım çok geçmiş olsun canım yavrulara allah şifa versin.

pitosumm canım allahım tekrarını göstermesin canım şükür iyi eymen. ek gıdalar valla bugünlerde benim ana konum ha geçtim ha geçeceğim sütüm yetmiyor malesef. sırf süt yapsın diye herşeyi yedim ve gelsin kilolar oldu ama hüt yok hala(( şu ballı muhallebi tok tutuyor demişsin o hoşuma gitti ama bal 1 yaşına kadar vermeyin diyolar kafam karıştı(

tria canım çok geçmiş olsun canım..
pamuğumda buralarda sanırsam yirim ben tosuncukları annesi..

bana gelince bugün tetonoz aşımın 3.sü vardı onu vurulmak için sağlık ocaüına gittik gitmişken yarenide gösterelim dedik vbee evet dişlerimiz kabarmış çıkmaya hazırlanıyormuş. benim gördüğüm yandaki beyazlık apse yapmış ve sertleşmiş onun beyazlığıymış yavrum benim kim bilir ne acı vermiştir.. dişleri rahatlasın diye calgel jel verdi. onu süreceğim bakalım kaç ayda pırtlatcak. ay çok erken geliyor bana ya. şimdiden diş çıkartırsa bunlar 6. ayda konuşur 7 . ayda yürür yaw..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…