Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

selam tiracim kizimin yarin kontrolu var bakalim ne olcak ege de rahatsiz bütün gün agliyolar yetmiyo bunu gecede sürdürüyolar ne zaman düzelecek bilmioyrum ya cok zor esimde gececi bu hafta yanlizim gece gündüz uykusuz ölüyorum allah sifa versin cocuklara onlarada zor bizedee bakmakta zorlaniyorum artik seninkiler nasil az kaldi sende bu ay son demi izine cikican

Herkese mrb ....

Geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler foruma giriyorum ama iki kelime yazamadan çıkıyorum bebişlerimin mızmızlığı bu aralar hepsinin huyu suyu değişti diyebilirim hastalıktan benim bebişlerden birisi üst solunum yolu enfs oldu beraberinde öksürük bebişleri pek ayırmadım bir arada kaldılardı öksürük geçmezmiş öyle dedilerdi bende saflığıma geldi dinledim ve sonuç diğerlerinede bulaştı.... kimseyi işine karıştırmıcan bunu anladım bir kere daha sağlaması oldu... acı tecrübe neyse .... gün geçtikçe daha yorucu olmaya başladı nedense ben rahatlarız diyordum ama ıh ıhhh değillllll dahada yorucuuuu hele hastalık olunca daha beter oluyor

bende haberler böyle ...

muallimcim doktor neden 1 kutu pdf diyorki bizimkide 6 kg olana kadar kullanın dedi bizde kullandık bence biraz fazla kullan
birde bu gazları için bitkisel surup kullandık biz metsil ile ikisini kullandık mamaya kattım onlar iyi gelmişti bitkisel şurup nurse harveys....

bu arada birde ek gıdaya başladık çok gazlandılar ben marketten hazır meyve püresi sebze püresi birde kaşık mamalarından hepsnden aldık heves ya ek gıda daha yorucuymuş ve çok gazlandılar kabızlıkta oldu napsamki yaa

pitoş sende öyle güzel anlatmıssınki benimde yapasım yiiyesim geldiii .... pitoşcum bebelac ile aptamil aynı firma arasındaki ifiyat farkı aptamilin kutusu ve birde şu immunofortis zımbırtısı ki arrtık hiçç güvenmiyorum onaa ...
aptamilin bağışıklık sistemi hakkında çelişkiye düştüm bebişler hasta olunca ben su anda hipp kullanıyorum pek severek yemiyorlar ama organik artık aptamil fazla kullanmıyacağım hippe devam
kaşık mamalarından da hero hipp sebze meyvelerde aynı markalar bizimkilerde ülkerin 8 tahıllı meyvelisini çok sevdiler bende sevdim tatlı yaa sanırım şeker varr içinde

bu arada yoğurt hazır aldım çocuklar için olan yoğurttan...birde yoğurt ne kadar verelecek ilk günler

kızlar günaydın .. çocukalrın hepside azılarını çıkartıyorlar uykusuzum anlayacağınız bide sabahları çzellikle kayrada kucağımdan inmeme ağlama modu başladı büyüdükçe dahada çok yapacaklar ayrılmak zor geliyordu gittikçe dahada zorlaşıyor .
nilüfercim bizde bu sene ne gripten ne öksürükten kurtulabildik kayra hala hırıldıyor bugün tekrar kontrole gidecek bende siyah turp tan payıcam artık bide onu deniycem bakalım nolcak zencefilli bala hala devam ediyorum .ama ne fayda sanki hiç işe yaramıyorlar yada bu kadar bakmasak hiç yataktan kalkamayacaklar heralde anlamadım gitti. ben ek gıdalara geçtiğimde hiç kaşıklarla falan uğraşmadım direk bi kase koydum yediklerini yer yemediğini dökerim diye düşündüm hepsinide yediler. yogurt zaten yaralı bişey yedikleri kadar yesinler çokda kısma .
ecemcim kontrolden sonra fırsat bulursan haber ver canım durum hakkında merak ederim .hep büyüdükçe iyi olacak diye bakıyorum ama olmuıyor galiba neyse şimdide konuşmalarını beklerim konuşunca daha iyi olurlar heralde en azından dertlerini söylerler böyle bi avuntum var .
kübracım eymencik bugün nasıl günden güne dahada düzeliyordur inşallah ek gıdayı sevmeleri güzel ama yavaş yavaş sen evde yapmaya başla canım havuçla başlayabilirsin havuçda tatlı sonuçta onuda kolay yiyorlar haşlayıp püre yap birazda yogurtla karıştır öyle vermeyi dene . havuç kabak patates pirinç bizim ilk yediklerimizdi . sonra sonra kıyma ve tavukda eklenerek arttı .
muallim mama konusunda kızların dediğine aynen katılıyorum doktoruna bi kere daha sor ki benim çocuklarda problem yokken pre ve prematili bizde uzun süre kullandık . gaz içinde sab siplex kullanmıştım daha etkiliymiş. bide acı elma yağı ayaklarının altına ve göbeğine sürmek için emziriyorsan sende parmağını sürüp yala sendende geçer . büyüdükçe hareket etmeye başladıkça azalıyor bişey kalmıyor ama beya zaman gerekiyor

günaydın arkadaşlar epeydir yazamıyordum ama arada girip takip ettim pitosun kuzucuğunun iyi olmasına çok sevindim nil geçmiş olsun canım .15 gündür kız kardeşim gelmişti onunla 2 gün arayla doğum yaptık bir bebekte onunkisi şimdi eşimle sürekli iyiki dördüz olmamış diye şükrediyoruz. bu arada kızımn

bu arada kızımın iki tane dişi çıktı hala yeme problemimiz devam ediyor heralde böyle sürcek ek gıdaya başladım ama benimkiler yemesini bilmiyor bir kaşık mama ardından hemen emzik veriyorum emzik emerken yutuyorlar ve değişik tatları hiç istemiyorlar özellikle efe hemen öğürüyor kusuyor yoğurt hiç veremiyorum hemen kusuyor .sizin nasıldı ilk ek gıdalarınız

tria canım şimdi dediğin gibi havuç haşalyıp yoğurtlaa deniycem bakalım işe yarayacakmı benim canavarlarda inşallah severler

wavycim ben bebelac uzmanlarıyla görüştüm nlar verebiirsin dediler direk bal lmadığı ve bişeyleri arındırdıkları için zarar vermiyrmuş benimkilerede alerji yapmadı şükür ya bu ağızdaki beyazlıklar dişlerdenmi oluyr ben pamukçuk oldular sandım dudaklarında bile var kafam karıştı

canım bilgi verdiğin için sağol bugün dra gideceğiz çıkınca bende alıcam o mamadan bir deneyelim azcuk ucundan yesinler alışsınlar.,
bu arada pamukcuk farklı bişey benim gördüğüm resmen düş çıkmı gibi sert bir beyazlıktı meğer apseymiş. ben diş etlerinden anlamzmıştım dr elle muayen ede diş etleri kabarmış dedi. pamukcuk hani mama yedikten sonra dillerinde beyazlık kalıyor ya öyle birşey. karbonatlı su yap bir tülbenti batır batır sil o bölgeleri iyi gelir canım.. bide nurse harvey's in pamukcuğada iyi geldiğini biliyorum.

bu arada benim canım biraz sıkkın belşki, evham bilmiyorum .dra gidebilirsem anlıyacağım yarenin bir b acağı biraz kısa gibi geliyor bana ve o bacağının ayağı yan duruyor çok canım sıkılıyor ömnceleri beni dikkatimi çekiyordu söylüyordum herkes yavrulara bahan e bulma diyordu şimdi annemin ve eşiminde dikkarini çekti. dua edin bişey çıkmasın..

ecemcim inş kızın iyi lmuştur allah yardımcın lsun tek başına hemde hasta çcuğa bakmak çk zor inş hemen iyileşirler canım benim
nilcim çok geçmişlsun tatlım ya inş biran önce atlatırlar şuan biz bebelactan memnunuz inan aptamilden daha hızlı kilo aldırıyor severek yemiyrlarsa başka mama dene artık damak tadları çok hızlı gelişiyr

arzucum evde havuç ve elma suyu veriyrdum makinam bozuldu yenisini alana kadar kavanoz mamaarıyla idare ediyorum ama şöyle bir sorun var benimkiler çk aşırı seviyrar hee eymen vermeyince karnını çıkara çıkara ağlıyor biberonuda almıyor illa tıka basda dyucaklar yavaş yavaş başla dedi dr yok illa biticek hele yoğurda az bişey meyve püresi katıyim diğerine sıra gelene kadar ortalık yıkılıyor iştah varda çocuklarda icraat yok hala miniminicikler ya

wavycim direk muhallebi verme bence o sütlü ballı olan biberonlada hazırlanıyor arkada tarifi var o şekilde başla az az canım belki sana öyle geliyordur ayaklarını tam uzatmıyorlarya ondan öyle sanıyorsundur yarın dr sorarsın olmadı inş yanılıyorsunuzdur
edikacım gözünaydın demek dişler çıktı benimkilerin hem azı dişleri şişti ya canım diş döneminde lur iştahsızlık ben iştahsız olduklarında değişik şeyler deniyorum mesela meyve pürelerini mamaya katıyorum sulandırıp bayılıyorlar değişik şeyer dene belki işe yarar
buarada benimkiler çok hareketlendiler şimdi sırt üstünden yüzüsyü dönmeye başladılar eymen kendi oturmaya emekleme çalışmalarına bile başladı büyüdüklerini görmek çok güzel ama okadar bağrıyorlarki tv hiç izleyemiyorum :)

edikacım ben muhallebileri kavanoz mamalarnı bile suandırıyorum yavaş yavaş öğrensier acelesi yok kızında ateş falan oldumu peki dişten sonra

kübracım sen doktorlara bakma alerji yapmayacak bişeyse istediği kadar ver . çocuk sonuçta kendi biliyor durmasını havucu haşlayıpda verebilirsin suyunu sıkıyorsan illakide içine z. yağı koy canım anca o zamn işe yarıyormuş

wavy şimdi farkettim o mamalar 5. aydan itibarewn canım seninkiler çok küçükmüş daha bence az daha bekle

aslında haklısın balıkmı bunlar çatlayana kadar yesinler dimi :) zeytinyağını senden duydum iyide oldu bak bilmiyordum sağl canım su vermede demişti ya sence versemmi nedersin sen ne zaman başladın

wavy şimdi farkettim o mamalar 5. aydan itibarewn canım seninkiler çok küçükmüş daha bence az daha bekle
hımmm o zaman beklicexz ve yine mama yedirmek için savaşıcam bizimkiler biberon sevmiyor kaşıklada karın m doyar ek gıdaya geçme çabam ondan aslındaalsanaalsanasmile

kıslar bu arada benim yavrular oturmak istiyor sanırım. ben başlarının altına beline destek vericek şekilde yastık koyuyorum ordan konuşup oynaşıyoruz. iki gündür kendilerini yukarı doğru kaldırmaya başladılar. ellerinden tutup oturur vaziyete getirince mutlu oluyolar ama yardım etmezsem ve kalkamazlarsa kuduruyolar.fazlada oturtmak istemiyorum erken gibi geliyor bana o kadar miniklerki normal ve vaktinde olan şeyler için bile erken geliyor bana..

wavy canım inş ciddi birşey değildir ya ... ek gıda için çook erken başka mama dene canım çünki ben ek gıdaya başladım kabızlık ve gaz olayımız kabus gibi geri döndüüü

kübracım seninn canafarllarrr tv izletmiyomuu :)) koro halincee auguucukk gugucukkk çok keyifli oluyor artık değilmi git gide

mama konusunda güzel bilgiler paylaşmıssınız kızlar çok teşekkürler bende o havuçlu yoğurdu deniyeceğim tşk triacımm

muallliimmmmmmmmmmmm apppplaaaaaaaa kaydirigubbakcemile3 Allhım aklına mukayyed olsun sabır dilerimm

valla nilom çok zevkli ama dünyadan bir haber oldum haberleri bile izleyemiyorum trkanı gördüm dün rüyamda anneme anlattım serbest bırakıldıya oyüzden gördün dedi tutuklumuydu dedim düşün yani başbakan değişse rüyamda malum oldu oldu olmadı bilgim yok :) birde artık bende göz kulak iflas durumda gözlerime burnuma saldırıyorlar oyuyorlar beni saçlarımı çekiyorlar oyy görsen varyaa tam maskota döndük eşimle senin bücürlerden ne haber yuvarlanmaya başladılarmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…