günaydın kızlar ... tüm hasta olan bebeciklere ve güzel annelerine geçmiş olsun . kübracım inşallah bunla bitmiş olur canım sıkıntılar . muallimcim şimdi onların sonuçta eve adepteleride var b,iraz daha zorluk olur ama sonra düzelir inşallah bide mamalara katılan bi tozdan bahsediyordu kızlar onlarada bakabilirsin . inşallah tüm muayenelerinde sağlıklı çıkarlarda bi sorunla karşılaşmazsın . nilüfercim senin bebişler nasıl . ecemcim kızın durumu düzeldimi canım benim kızında pişiği mantara çevirmilş doktor geçti gibi gözüksede bu ilaçları 10 gün daha kullanın dedi . geçti diyip ilaçları bırakınca tekrarlıyormuş inşallah düzelir canı çok yanıyor .
wavycim ben bebelac uzmanlarıyla görüştüm nlar verebiirsin dediler direk bal lmadığı ve bişeyleri arındırdıkları için zarar vermiyrmuş benimkilerede alerji yapmadı şükür ya bu ağızdaki beyazlıklar dişlerdenmi oluyr ben pamukçuk oldular sandım dudaklarında bile var kafam karıştınil canım çok geçmiş olsun canım yavrulara allah şifa versin.
pitosumm canım allahım tekrarını göstermesin canım şükür iyi eymen. ek gıdalar valla bugünlerde benim ana konum ha geçtim ha geçeceğim sütüm yetmiyor malesef. sırf süt yapsın diye herşeyi yedim ve gelsin kilolar oldu ama hüt yok hala(( şu ballı muhallebi tok tutuyor demişsin o hoşuma gitti ama bal 1 yaşına kadar vermeyin diyolar kafam karıştı (
tria canım çok geçmiş olsun canım..
pamuğumda buralarda sanırsam yirim ben tosuncukları annesi..
bana gelince bugün tetonoz aşımın 3.sü vardı onu vurulmak için sağlık ocaüına gittik gitmişken yarenide gösterelim dedik vbee evet dişlerimiz kabarmış çıkmaya hazırlanıyormuş. benim gördüğüm yandaki beyazlık apse yapmış ve sertleşmiş onun beyazlığıymış yavrum benim kim bilir ne acı vermiştir.. dişleri rahatlasın diye calgel jel verdi. onu süreceğim bakalım kaç ayda pırtlatcak. ay çok erken geliyor bana ya. şimdiden diş çıkartırsa bunlar 6. ayda konuşur 7 . ayda yürür yaw..
wavycim ben bebelac uzmanlarıyla görüştüm nlar verebiirsin dediler direk bal lmadığı ve bişeyleri arındırdıkları için zarar vermiyrmuş benimkilerede alerji yapmadı şükür ya bu ağızdaki beyazlıklar dişlerdenmi oluyr ben pamukçuk oldular sandım dudaklarında bile var kafam karıştı
bu arada kızımın iki tane dişi çıktı hala yeme problemimiz devam ediyor heralde böyle sürcek ek gıdaya başladım ama benimkiler yemesini bilmiyor bir kaşık mama ardından hemen emzik veriyorum emzik emerken yutuyorlar ve değişik tatları hiç istemiyorlar özellikle efe hemen öğürüyor kusuyor yoğurt hiç veremiyorum hemen kusuyor .sizin nasıldı ilk ek gıdalarınız
aslında haklısın balıkmı bunlar çatlayana kadar yesinler dimi :) zeytinyağını senden duydum iyide oldu bak bilmiyordum sağl canım su vermede demişti ya sence versemmi nedersin sen ne zaman başladınkübracım sen doktorlara bakma alerji yapmayacak bişeyse istediği kadar ver . çocuk sonuçta kendi biliyor durmasını havucu haşlayıpda verebilirsin suyunu sıkıyorsan illakide içine z. yağı koy canım anca o zamn işe yarıyormuş
hımmm o zaman beklicexz ve yine mama yedirmek için savaşıcam bizimkiler biberon sevmiyor kaşıklada karın m doyar ek gıdaya geçme çabam ondan aslındaalsanaalsanasmilewavy şimdi farkettim o mamalar 5. aydan itibarewn canım seninkiler çok küçükmüş daha bence az daha bekle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?