Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

muallliimmmmmmmmmmmm apppplaaaaaaaa kaydirigubbakcemile3 Allhım aklına mukayyed olsun sabır dilerimm

muallim aplannnn kendünden geçmiştir muhtemelen bize diyordu ya olsun alın kucağınıza falan şimdi kendi ne ediyor garibim acaba all muallim apllaaa kucağına ne zaman alıcan birdaha aaaaa kaydirigubbakcemile3

valla pitoşcum malum mu oluyorrr :)

benimkiler metehan 1 aydan fazla oldu dönmeye çalışıyor ama yapamıyor 2 ve 3 nolu bebişlerde hi bir çaba yok ya ben nasıl zeminde tutmalıyım yatakta dönemezler değilmi ( park yatak) sert zeminmi olması gerek acabaaa

))))ilahi kübracım ya sende bu yetenek varken bırak izleme tv yi.akşam hepsini senaryo şeklinde görürsün .
waycım bazen çok dikkatli olduğumuz için hep bişeyler gözümüzede çarpıyor olabilir . inşallah seninkide böyle fazla pipiriklikten kaynaklanan bişeydirde yarın maşallah çok sağlıklılar dediğinde rahatlarsın .
nilüfercim senin yaramazlar ne durumda

kızlar bide ek gıda olayında sanki biraz evhamlanıyor gibisiniz gerçi zamanında bende yaptım ordan biliyom bişey olmuyor istediklerini yiyip istemediğinde elinin tersiyle itiyorlar
sadece bazı şeyleri sırayla vermek mantıklı yogurdu istediklerinde ver demişti doktor bana pirinçli kabak yemeği yapabilirsiniz blandırdan geçirin üstünede yogurt bitti gitti . tabi ilk başlar için sonrasında çatalla ezerek verin yoksa yutmuyorlar herşeyi haşla ez yağ ve yogurt alsana yemek

Sevgili üçüz annleri merhaba,

Ben aslında yan konuda ikiz hamilelerde idim, fakat kalp atımlarını duymaya gittiğimizde 3. bir kese gördük. kese daha küçük olsa da içindeki bebeğin boyutları diğerleri ile aynıydı. halen bir bedende atan dört kalp olarak devam etmekteyiz. doktorum ısrarla redüksiyon diyor, ben bazen arada kalıyorum, bazen korkuyorum, değişik ruh hallerindeyim anlayacağınız.
Sizleri cesur davranıp her türlü riski göze alarak gebeliklerinizi üçüz sürdürdüğünüz ve sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza aldığınız için tebrik ederim.
Benim birkaç sorum olacak size, öncelikle ben 8.haftanın sonlarındayım fakat pek bulantı vs gibi belirtiler yok. çoğul gebeliklerde bu tür sıkıntılar daha fazla olur diye bildiğimden bezen tedirgin oluyorum. sizin ilk trimesterınız nasıl geçmişti?
bir de benim gibi bir kesesi başlangıçta diğerlerinden küçük olup sonra yetişen var mı diğerlerine?
Üçüz gebelik nasıl, çok zorladımı sizleri?
şimdiden cevaplarınız için teşekkürler

))canım öncelikle hayırlı olsun inşallah senin ve bebekler için hayırlı olan kararı seçersin . kendi adıma çok sağlıklı bi hamilelik geçirdim ne mide bulantısı ne kasılma ne ağrı hiç bi şikayetim olmadfı başından sonuna kadar . çogul demek 2 3 farketmez risk demek çogu hamileliğe göre daha fazla zorlukla karşılaşıcaz ne olursa olsun erken dogum ama bu demek değilki çok kötü değil hepimizin albümleri var ordanda bakabilirsin herşey gayet güzel gidiyor yorucu ama keyifli . redüksiyonu her doktor söylüyor ama karar senin kendin için en iyisini bilirsin sadece bebeklerine ve kendine inan her zaman yardımcı olamaya hazırız

ben gürgan kliniğe gitmiştim tedaviye hacettepede kontrol altındaydım timür bey redüksiyon olabilirsin istersen ama bana taşıyabilecekmişsin gibi geliyor demişti ondan cesaret aldım 36. haftada dogum yaptım herşeyde çok iyi gitti

yavru kirpi malum diğer anneler evde bebeklerle malum ben çalışıyorum o yüzden genelde ben oluyorum buralarda ama kzılarada bişey sormak istersen özelden mesaj atabilirsin seve seve cevaplayacaklardır .

benim doktorum direkt üçüz gebelik üç ölü bebektir hiç düşünme bile diyor. o beni tedirgin ediyor, sana cesaret vermesi tabii çok etkili olmuş. kaç kilo aldın bir de toplamda?

)))))işte bu soru beni yıktı tatlım ben biraz fazla aldım 50 kadar yani ))))60la hamile kaldım 110 la dogum yaptım ama ben çok yedim ortalama 30 kilo kadar alıyosun . tabi haftana göre değişiyor ben uzun süre dayandım çok aldım . doktoruna bizim çocukları göster bu kadar çok yaşayan ölüyü nerde görmüş ))) ben karabükteyim toplayıp geleyim doktorunada baksın bi herşeyin hayırlısı riski var tabiki seni etkilemek istemem ama bazı şeyleride göz ardı etmemek lazım seninle beraber 3 can daha var. ben hamileliğimde üçüz arkadaşım vardı onunla konuştum hep sonra beni arayanlar oldu insan kendi gibi olan birilerini yanında istiyor

maşşallaaaahh 50 kilo muu, ben ölürüm herhalde 50 kilo alsam. belim okkadar sağlam değil çünkü. bir de şimdi sen çalışıyorsan bebeklere kim bakıyor. be çalışabilmene dahaçok şaşırdım walla

hafta içi annem ve kayınvalidem bakıyor hafta sonu ben bakıyorum öncesindede çalışıyordum aynen devam ediyorum masraflar 2 kişiden annemleride kat 7 kişiye çıkınca mecbursun )))

ayrıca benim belimin ağrısına ben çarşıda bile gezemezdim ama inan hamileliğim boyunca 1 kere bile ağrımadı ve şimdi gene başladı gerçekten allahın çekemeyeceği yükü kullarına vereceğine inanmıyorum

hafta içi annem ve kayınvalidem bakıyor hafta sonu ben bakıyorum öncesindede çalışıyordum aynen devam ediyorum masraflar 2 kişiden annemleride kat 7 kişiye çıkınca mecbursun )))

wala beni enn çok korkutan ayrıntılardan biri de o oldu. annem 70 yaşında, desteği biryere kadar olabilir, kayınvalidem halen çalışıyor o yardım edemez. 3 çocukla çalışmam mümkün değil gibi gibi gibi....

maddi olarak sıkıntı çekmeyecekseniz çok evde tek başına bakabilirsin gözünü korkutacak biliyorum zorlanacaksında ama burda bunu yapan bir sürü arkadaşımız var önemli olan çocukalrı düzene oturtabilmek özel oldugunu düşün ben hep öyle yaptım ben özel birim burdaki herkesde öyle ve tabi meleklerimizde emin ol hepsinin üstesinden gelirsin maddi olarakda burdada bişeyler paylaşılabilir beşikler arabalar kıyafetler herşey yoluna girer

canım çokkk teşekkürler desteğin için.

iyi aksamlar herkeze kizimin bugün kontrolu yapildi korktugum olmadi böbrekleri simdilik cok iyi doktorumuz ateslenirse hemen tahlil yapilacak eger o zaman enfeksiyon cikarsa tekrar daha detayli arastirma yapilacak dedi ama kiz cocuklarinda cok oluyomus bu ne zaman tuvalet aliskanligi kazanacak o zaman biter dedi allaha sükür ege ninde atesi düstü artik bugün biraz oynamaya basladi

nilcim valla ben bu konularda biraz yaşlıları dinledim benimkiler dönmeyin çekyatı açtım boylu boyunca bunlarıda attım üstüne az uzaklarınada emzik biberon renkli kağıtlar poşetler koydum onları alalım derken aaa bakarımki dönmüşler ilk zamanlar bende destek verdim tabi şimdi maşallah top gibi yuvarlanıyorar tahada basmıyrdu benim ananem çocuk korkuyordur deyince güldüm dizlerini ayaktayken sıkıca elinle sabitle 3 güne basar dedi aaa şimdi zıplıyor valla birde yüzükoyun yatırıyorum hergün 5 dk falan ense kasları kuvvetlensin diye biranda dönüverirler anlamazsın bile :)

ne yalan söyliyim ben çok evhamlıydım arzu şimdi karışımlar bile deniyorum neyi seviyorlar ve alerji yapmıyorsa devam ediyrum eskiden bebeklere bişey lmadıysa allahın izniyle bizimkierede olmaz annem bize neler yedirmiş neler bir adana bir urfa kalmış tatmadığımız :)

ecemcxim bende merak etmiştim sizi oh iyi bari inş bişey çıkmaz başka kıyamam da hırpalandı tabii sanada çok üzülüyorum yaa hasta çocuk yanlız bakmak perişan oldun dualarım seninle canım

aynurrrrrrrrr özlem nerde bu kızlar ya
bende bugün ilkkez oturmaya gittim 5 dk uzaklıktaki ablama taksiyle annemde vardı benişer yabancılık yaptı hep huysuzandılar ya ablamla 2 kelam edemedim evi görünce coştular sesewr kesildi inanın hiç deymedi desem yeri yorulduğumla kaldım .(

nasılsınız kılar..........ınş herkes ınş ıyıdır.........ben yoguunm bebekler mızmız opt sızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…