muallliimmmmmmmmmmmm apppplaaaaaaaa kaydirigubbakcemile3 Allhım aklına mukayyed olsun sabır dilerimm
Sevgili üçüz annleri merhaba,
Ben aslında yan konuda ikiz hamilelerde idim, fakat kalp atımlarını duymaya gittiğimizde 3. bir kese gördük. kese daha küçük olsa da içindeki bebeğin boyutları diğerleri ile aynıydı. halen bir bedende atan dört kalp olarak devam etmekteyiz. doktorum ısrarla redüksiyon diyor, ben bazen arada kalıyorum, bazen korkuyorum, değişik ruh hallerindeyim anlayacağınız.
Sizleri cesur davranıp her türlü riski göze alarak gebeliklerinizi üçüz sürdürdüğünüz ve sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza aldığınız için tebrik ederim.
Benim birkaç sorum olacak size, öncelikle ben 8.haftanın sonlarındayım fakat pek bulantı vs gibi belirtiler yok. çoğul gebeliklerde bu tür sıkıntılar daha fazla olur diye bildiğimden bezen tedirgin oluyorum. sizin ilk trimesterınız nasıl geçmişti?
bir de benim gibi bir kesesi başlangıçta diğerlerinden küçük olup sonra yetişen var mı diğerlerine?
Üçüz gebelik nasıl, çok zorladımı sizleri?
şimdiden cevaplarınız için teşekkürler
ben gürgan kliniğe gitmiştim tedaviye hacettepede kontrol altındaydım timür bey redüksiyon olabilirsin istersen ama bana taşıyabilecekmişsin gibi geliyor demişti ondan cesaret aldım 36. haftada dogum yaptım herşeyde çok iyi gitti
)))))işte bu soru beni yıktı tatlım ben biraz fazla aldım 50 kadar yani ))))60la hamile kaldım 110 la dogum yaptım ama ben çok yedim ortalama 30 kilo kadar alıyosun . tabi haftana göre değişiyor ben uzun süre dayandım çok aldım . doktoruna bizim çocukları göster bu kadar çok yaşayan ölüyü nerde görmüş ))) ben karabükteyim toplayıp geleyim doktorunada baksın bi herşeyin hayırlısı riski var tabiki seni etkilemek istemem ama bazı şeyleride göz ardı etmemek lazım seninle beraber 3 can daha var. ben hamileliğimde üçüz arkadaşım vardı onunla konuştum hep sonra beni arayanlar oldu insan kendi gibi olan birilerini yanında istiyor
hafta içi annem ve kayınvalidem bakıyor hafta sonu ben bakıyorum öncesindede çalışıyordum aynen devam ediyorum masraflar 2 kişiden annemleride kat 7 kişiye çıkınca mecbursun )))
maddi olarak sıkıntı çekmeyecekseniz çok evde tek başına bakabilirsin gözünü korkutacak biliyorum zorlanacaksında ama burda bunu yapan bir sürü arkadaşımız var önemli olan çocukalrı düzene oturtabilmek özel oldugunu düşün ben hep öyle yaptım ben özel birim burdaki herkesde öyle ve tabi meleklerimizde emin ol hepsinin üstesinden gelirsin maddi olarakda burdada bişeyler paylaşılabilir beşikler arabalar kıyafetler herşey yoluna girer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?