ne yalan söyliyim ben çok evhamlıydım arzu şimdi karışımlar bile deniyorum neyi seviyorlar ve alerji yapmıyorsa devam ediyrum eskiden bebeklere bişey lmadıysa allahın izniyle bizimkierede olmaz annem bize neler yedirmiş neler bir adana bir urfa kalmış tatmadığımız :)
ecemcxim bende merak etmiştim sizi oh iyi bari inş bişey çıkmaz başka kıyamam da hırpalandı tabii sanada çok üzülüyorum yaa hasta çocuk yanlız bakmak perişan oldun dualarım seninle canım
aynurrrrrrrrr özlem nerde bu kızlar ya
bende bugün ilkkez oturmaya gittim 5 dk uzaklıktaki ablama taksiyle annemde vardı benişer yabancılık yaptı hep huysuzandılar ya ablamla 2 kelam edemedim evi görünce coştular sesewr kesildi inanın hiç deymedi desem yeri yorulduğumla kaldım .(
merhaba arkadaşlar.
benim moralim bozuk birz.dra gittik yarenimin sol ayağında hafif bir yamukluk varmış. önce önemsemedi kurbağa gibi yaptı ve o zaman düz duruyordu. bakın bebeklerin bacaklarına böyle bakılır uzatılarak bakılmaz çünkü tam şekillenmemişlerdir daha dedi. e sırtını çevirmek için yareni kaldırdı ve boynunu tutamadığını farketti. o zaman tekrar bacağına döndü. bazı refleks testleri yaptı ğzerine bastırmaya çalıştı ve sol bacağınn sağa göre daha güçsüz e hissiz olduğunu söyledii kalça ultrasonu verdi onlar çekilecek eğer fizyolojik bişeyu çıkmazsa nörolojiye sevk edeceklermiş. nörolojik bir sorun olabilirmiş. bugün filmleri çektircez ve başka bir doktora daha göstereceğiz. allahım inşallah bişey çıkmaz. dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar.
merhaba arkadaşlar.
benim moralim bozuk birz.dra gittik yarenimin sol ayağında hafif bir yamukluk varmış. önce önemsemedi kurbağa gibi yaptı ve o zaman düz duruyordu. bakın bebeklerin bacaklarına böyle bakılır uzatılarak bakılmaz çünkü tam şekillenmemişlerdir daha dedi. e sırtını çevirmek için yareni kaldırdı ve boynunu tutamadığını farketti. o zaman tekrar bacağına döndü. bazı refleks testleri yaptı ğzerine bastırmaya çalıştı ve sol bacağınn sağa göre daha güçsüz e hissiz olduğunu söyledii kalça ultrasonu verdi onlar çekilecek eğer fizyolojik bişeyu çıkmazsa nörolojiye sevk edeceklermiş. nörolojik bir sorun olabilirmiş. bugün filmleri çektircez ve başka bir doktora daha göstereceğiz. allahım inşallah bişey çıkmaz. dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar.
bütün hasta bebeklere rabbim şifa versin bende çok kötüyüm arkadaşlar bugun bebeklerimi doktora götürdüm üçüde burnu tıkalı öksürük had safhada birinden ikisine geçti üçüde hasta çok kötüyüm ya kadarda koruyordum ben doktor birinden mikrop almış olabilir gripli birisi geldimi dedi biz ankaraya meteyi götürdüğümüzde döndğkten sonra hasta olmuştu ondan diğerlerine şimdi evde hava veriyorum ilaçlı cuma tekrar gidicem çok korkuyorum
wavy canım geçmiş olsun bebekler gelişim çağında daha senin bebekler çok küçük geliştikçe düzelirler canım yaa
canım ya geçermi bilmiyorum geçmezse hastaneye yatırılabilir çünki bugun yeğenim yatırıldı aynı şeyden evde hava verildi işe yaramadı ben bir tane olsa tamam üç tanesiyle nasıl baş ederim
merhaba kızlar . nilcim çok geçmiş olsun canım bunun senin yanlışınla ilgisi yok malesef bizim evler kalabalık oldugundan ve çok küçükler daha onun yogunluğu tatlım az kaldı kışın bitmesine biraz daha sabır .bizde kayrayı götürdük gene bugün hırlıyor diye temiz diyor doktor anlamadım gitti belki geniz eti olabilirmiş . oda kübranın eym enine oldugu gibi burundan bakılıyormuş .dahada olmazsa oraya götürücem .
waycım gönlünü ferah tut tatlım inşallah bişey çıkmaz iyi haberlerini bekliyoruz
grip aşısını ben ve eşim olduk ama çocuklar küçüktü o yüzden olmadı seneye onlarada vurdurucaz bizde . sırada su çiçeği var .
allahıma emaet inşallah bişey çıkmaz gülüm .. geçmiş olsun
bütün hasta bebeklere rabbim şifa versin bende çok kötüyüm arkadaşlar bugun bebeklerimi doktora götürdüm üçüde burnu tıkalı öksürük had safhada birinden ikisine geçti üçüde hasta çok kötüyüm ya kadarda koruyordum ben doktor birinden mikrop almış olabilir gripli birisi geldimi dedi biz ankaraya meteyi götürdüğümüzde döndğkten sonra hasta olmuştu ondan diğerlerine şimdi evde hava veriyorum ilaçlı cuma tekrar gidicem çok korkuyorum
wavy canım geçmiş olsun bebekler gelişim çağında daha senin bebekler çok küçük geliştikçe düzelirler canım yaa
wavycim çok geçmiş olsun canım daha önce kalça çıkıklığı için ugs çekilmişmşydi yaren ilk doğduğunda acaba ondanmı şüphelendi dedim inş bişey çıkmaz canım benim ya aklına kötü şey getirme :teselli:
merhaba kızlar . nilcim çok geçmiş olsun canım bunun senin yanlışınla ilgisi yok malesef bizim evler kalabalık oldugundan ve çok küçükler daha onun yogunluğu tatlım az kaldı kışın bitmesine biraz daha sabır .bizde kayrayı götürdük gene bugün hırlıyor diye temiz diyor doktor anlamadım gitti belki geniz eti olabilirmiş . oda kübranın eym enine oldugu gibi burundan bakılıyormuş .dahada olmazsa oraya götürücem .
waycım gönlünü ferah tut tatlım inşallah bişey çıkmaz iyi haberlerini bekliyoruz
grip aşısını ben ve eşim olduk ama çocuklar küçüktü o yüzden olmadı seneye onlarada vurdurucaz bizde . sırada su çiçeği var .
günaydın kızlar en sonunda benim tembel oğul kuşuımda yürüdü .cumartesi bi baktım gidiyo ama baktığımı farkedince hemen emekliyor yada duvara tutuyordu . dün ilk defa bütün koridor boyu yürüdü arada bi tembellik yapıyor hemen duvara tutunuveriyor . mirzacık ben ne zaman azraya bağırsanm arkamdan azra diye bağırıyor ))) isim olarak birbirlerini kesin tanıdıklarına bi kere daha emin oldum dün ve kardeşler arası ilk ayrımcılıklar gözlemlediğim kadarıyla mirza özellikle azraya ayrıcalık yapıyor onu daha çok seviyor . kayranın yemekten başka bişey umrunda değil zaten . azrada genelde mirzayla oynamayı tercih ediyor ))) birbirlerini kıskanıyorlar bide ne zaman ikisinden birini alsam diğeri hemen geliyor ama kayrayı alsam gene oyunlarına devam ediyorlar )))şimdiden böyleyse sonra napcaz bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?