Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

cok sagol pitoscum allaha bin sükür teker teker meleklerimizin iyi haberlerini aliyoruz rabbim evletlerimizla sinamasin bizleri ... mizmizlanmalari büyüyüncede gecmiyo benimkiler hala bir yere gitsek yarim saat sonra kapiya dogru yol aliyolar tek sira halinde bu arada kizlar benim egem sabahtan beri kardesini cagiriyo ecee gelll diyo cok güzel bi duygu ya telefonla herkezi arayip söyledim :)))))))))))))))

bu ek gida konusunda bende cok evhamliydim ama hic korkmayin verdiginiz seylerin cok kalorili olmamasina dikkat edin zaten verdigimiz sebzeler mevsiminde olan seyler katin karistirin verin ben sadece konserve ve kavanoz da olanlardan hic vermedim herseyi kendim yaptim sevmedigini seyi hic zorlanamyin benimkiler yogurdu agizlarina sürmediler ilk basta simdi bayila bayila yiyolar cok da sagliklilar (yogurt yemedikleri zaman haftada iki yada 3 kez yogurtlu corbalar yapip yediriyordum oda ayni sey demisti doktorumuz aklinizda olsun)

kızlar biryerde okumuştum bunu öksürük için: topuga biraz vicks sürülür üzerine çorap giyilir yarım saat sonra öksürük yokoluyor birde bebeginizin burnu tıkalıysa muhtemelen uyumaz, o zaman odasına soğanı kesip koyun(oda çok kötü kokuyor)ama çok faydası oluyor kendinizde deneyin çünkü insan burnu tıkalıyken uyuyamıyor...
bu yıl biz bebişlere grip aşısı yaptırdık birde eşim oldu dışarıdan eve geliyor diye.. çok rahat ettik, valla kızlar bizde bebeiş 3 tane biri oluyor hoopppp hepsine birden geçiyor sonra tekrar dön başa o yüzden grip aşısı yaptırın derim tek bebegim olsa yaptırmazdım çünkü bünyesi mikroplarla savaşmayı öğrenmeli ama 3 tane olunca çok rezil oluyoruz benden size tavsiye

merhaba arkadaşlar.
benim moralim bozuk birz.dra gittik yarenimin sol ayağında hafif bir yamukluk varmış. önce önemsemedi kurbağa gibi yaptı ve o zaman düz duruyordu. bakın bebeklerin bacaklarına böyle bakılır uzatılarak bakılmaz çünkü tam şekillenmemişlerdir daha dedi. e sırtını çevirmek için yareni kaldırdı ve boynunu tutamadığını farketti. o zaman tekrar bacağına döndü. bazı refleks testleri yaptı ğzerine bastırmaya çalıştı ve sol bacağınn sağa göre daha güçsüz e hissiz olduğunu söyledii kalça ultrasonu verdi onlar çekilecek eğer fizyolojik bişeyu çıkmazsa nörolojiye sevk edeceklermiş. nörolojik bir sorun olabilirmiş. bugün filmleri çektircez ve başka bir doktora daha göstereceğiz. allahım inşallah bişey çıkmaz. dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar.

allahıma emaet inşallah bişey çıkmaz gülüm .. geçmiş olsun

bütün hasta bebeklere rabbim şifa versin bende çok kötüyüm arkadaşlar bugun bebeklerimi doktora götürdüm üçüde burnu tıkalı öksürük had safhada birinden ikisine geçti üçüde hasta çok kötüyüm ya kadarda koruyordum ben doktor birinden mikrop almış olabilir gripli birisi geldimi dedi biz ankaraya meteyi götürdüğümüzde döndğkten sonra hasta olmuştu ondan diğerlerine şimdi evde hava veriyorum ilaçlı cuma tekrar gidicem çok korkuyorum

wavy canım geçmiş olsun bebekler gelişim çağında daha senin bebekler çok küçük geliştikçe düzelirler canım yaa

aynur ya grip aşısı yapılıyormuydu küçük çocuklara bilmiyordum baksana ben bundan sonra ihmal etmem ne zaman başlanacaksa o zaman başlarım dediğin gibi çok zor üçüyle uğraşmak hastayken kahroluyorz bir taraftan mahvoluyoruz

wavycim çok geçmiş olsun canım daha önce kalça çıkıklığı için ugs çekilmişmşydi yaren ilk doğduğunda acaba ondanmı şüphelendi dedim inş bişey çıkmaz canım benim ya aklına kötü şey getirme :teselli:

canım çok geçmişolsun ya hay allah bu grip illeti azalmadı gitti inş hemen atlatırlar canım birde aklıma gelmişken verdiğim buhar aparatını yani ağzına koyduğun o yeri her seferinde ılık sabunlu suyla yıka belki biliyorsundur hatırlatıyim dedim

sağol pitoşcum ..Allah hepiminizin bebeklerine şifa versin .. kullanma talimatında var canım her sefernde yıkayıp vericem pulmicort ile ventolin verdi ya onları kullanıyoruz alhım bu nasıl bir şeydir yaa ben nerde yanlış yapıyorum

merhaba kızlar . nilcim çok geçmiş olsun canım bunun senin yanlışınla ilgisi yok malesef bizim evler kalabalık oldugundan ve çok küçükler daha onun yogunluğu tatlım az kaldı kışın bitmesine biraz daha sabır .bizde kayrayı götürdük gene bugün hırlıyor diye temiz diyor doktor anlamadım gitti belki geniz eti olabilirmiş . oda kübranın eym enine oldugu gibi burundan bakılıyormuş .dahada olmazsa oraya götürücem .
waycım gönlünü ferah tut tatlım inşallah bişey çıkmaz iyi haberlerini bekliyoruz
grip aşısını ben ve eşim olduk ama çocuklar küçüktü o yüzden olmadı seneye onlarada vurdurucaz bizde . sırada su çiçeği var .

burası gene eskiye dönmüş bu arada böyle daha iyi sabah yanlış bi yerdeymişim gibiydi . tabiki sabah yazdıklarımda gitmiş ecemcim çok geçmiş olsun canım bi sorun çıkmadıgına sevindim .

canım ya geçermi bilmiyorum geçmezse hastaneye yatırılabilir çünki bugun yeğenim yatırıldı aynı şeyden evde hava verildi işe yaramadı ben bir tane olsa tamam üç tanesiyle nasıl baş ederim

canım ya geçermi bilmiyorum geçmezse hastaneye yatırılabilir çünki bugun yeğenim yatırıldı aynı şeyden evde hava verildi işe yaramadı ben bir tane olsa tamam üç tanesiyle nasıl baş ederim

inşallah o kadarına gerek kalmadan geçer canım ya . bazen ilaçları falan bırakıpta ne kadar bitki varsa onlarımı versem diye düşünüyorum bu gün doktor bi kez daha cigerleri falan iyi bronşit falan değil diyince kesin turp olayını yapmaya karar verdim . öksürük ve balgam için turpu balla sulandırıp onu içirecem bakalım etki edecekmi .

canım arzum ben bu aralar nete girdiğim sürece bu tür şeylere bakmaya başladım bulduklarımı kopyalıyorum bak şimdi bir alıntı yazı ekliycem belki işinize yarar..

*******************************************ALINTI BıR YAZI****************************************************

benim oğlumun alerjik astımı vardı. işin başı öyle başlamadı tabi önce bronşit sonra ciger enfeskiyonu ve en son zature başlangıcı şeklinde yaşıyorum. bunları bir kere de yaşamadım arkadaşlar her yıl peş peşeydi.. ilaçlar haricinde artık puf kullanmaya başladık iyide olsa yine de kullanmak zorundaydım. her türlü koca karı ilacına bile razıydım kimden ne duysam uyguluyordum ama çok şükür mucize ilacımızı bulduk. sabah kahvaltıdan sonra BILDIRCIN YUMURTASI YANINDA 2 YEMEK KAŞIGI EL YAPIMI DUT PEKMEZı. cigerleri kouyormuş. şükürler olsun tüm ilaçları bıraktık. ve bronşit alerjik astım tarih oldu. yaklaşık 3 kıştır aynı şeyleri içiriyorum.. kürler halinde 1 hafta düzenli sonra 3 gün ara vermek gibi. yada bir gün durup bir gün veriyorum.. tavsiye ederim öksürük duymaktan bıkmıştım... siz sormadan söyleyim çiğ olmazsa bir işe yaramıyor..süte karıştırın falan..

canım sagol bıldırcın yumurtasını duydum ama çok agır protein yüklüymüş o yüzden cesaret edemeiştim . bide çiğ vermeye hiç cesaret edememiştim ama bakalım artık olmazsa deniycem şimdilik kefir ve ballı zencefilli karışım her sabah ve akşam veriyorum

geçmişlsun arzucum benim eymenim kistleri temizlendiği halde hala ara ara hırlıyor sebebini yarın srucaz bakalım dr büyük ihtimalle soluk borusundaki darlık nefes alıp verdikçe titreşim yapıyormuş o ihtimalde var ama brpnoskopiden önce endoskopiyi iste derim ondada soluk borusuna kadar gözüküyr nede olsa inş ufak bişeydir

nilcim arzununda dediği gibi bebeklerimiz çok hasasslar 72 saat havada kalabiliyor grip mikrobu dr giderken bile birinden kapmış olabilir kendine haksızlık etme bende eymene aynı ilaçları veriyorum birde ünivç bir dç dr ilgilendi eymenle her buhardan sonra sırtının orta kısmına avcunu hafif çukur yaparak pat pat diye vurmamı söyledi ciğerlerdeki balgamı hem söker hemde ciğeri açarmış ben herseferinde yapıyrum ve gerçekten çok rahatlatıyor biraz sert vurmak gerek ama belki işine yarar inş hemen iyileşirler kıyamam yaaa

günaydın kızlar en sonunda benim tembel oğul kuşuımda yürüdü .cumartesi bi baktım gidiyo ama baktığımı farkedince hemen emekliyor yada duvara tutuyordu . dün ilk defa bütün koridor boyu yürüdü arada bi tembellik yapıyor hemen duvara tutunuveriyor . mirzacık ben ne zaman azraya bağırsanm arkamdan azra diye bağırıyor ))) isim olarak birbirlerini kesin tanıdıklarına bi kere daha emin oldum dün ve kardeşler arası ilk ayrımcılıklar gözlemlediğim kadarıyla mirza özellikle azraya ayrıcalık yapıyor onu daha çok seviyor . kayranın yemekten başka bişey umrunda değil zaten . azrada genelde mirzayla oynamayı tercih ediyor ))) birbirlerini kıskanıyorlar bide ne zaman ikisinden birini alsam diğeri hemen geliyor ama kayrayı alsam gene oyunlarına devam ediyorlar )))şimdiden böyleyse sonra napcaz bakalım

allahıma emaet inşallah bişey çıkmaz gülüm .. geçmiş olsun

canlarım çok sağolun destekleriniz içinm. dün usgleri çektirdik kalçalarda bişey çıkmadı.sonra usgleri aldığımz gibi tavsiye üzerine başka bir çocuk druna gittik. yarenimi bastırmaya çalıştı bastı yavrucum ama yine yan bastı yüz üstü yatırdı kafayı horoz gibi dikeltti yavrum.aklinialirimsmile sonra dr amacamız doğru iş yapmıyolar bide boıynunu tutmuyor diyorlar diye çıkıştı. bacaklarımız güçsüzmüş ama normal dedi. yan olmasınıda anne karnnda duruş bozuklukları oluşabiliyor masaj yapın dedi. içimnizi biraz rahatlattı ama 3eşim pimpiriklidir. 2 farklı görüş olunca birde ortopediye gösterip son noktayı koymak istiyor.. işte böyle kızlar içim biraz rahatladı..
Tria canım yavruları öyl güzel anlatmışsınki benim kızların o günlerini hayal ettim ay içim bi hoş oldu allahım nazasrlardan korusun yavrularını. ama kıs 3ü birden yürür koşarsa napcen evde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…