ayy aman allahım nasıl güzel görüntüler geldi gözümwe heleki kayranın üzerinden atlayışarıkaydirigubbakcemile3 bende o günleri biran önce görmek istiyorum ve eminim o günler geldiğinde ay bunlar nezaman şöyle oturup bişeyler yapacak diyeceğim. ayyyy allahım mucize gibi bu yavrular. oyun arkadaşlarıda hazır. çok şanslıyız ve çok şanslı evlatlarıomız var. allahım hepsini nazardan korusun..waycım geçmiş olsun canım önemli bi sorun çıkmamışya çok sevindim canım . akşamları yakalamaca oynuyoruz işte evde ben kovalıyorum onları onlar koşar adım çığlak atarak kaçıyorlar olmadı birbirlerine çarpıyorlar , kaçarken düşüyorlar dahada olmadı arkalarından tutup aşağı çekiyorlar )))) valla ben alıştım onlarıda ağlatmadan oyunla kandırarak alıştırmaya çalışıyorum yoksa evde ağlama sesi hiç bitmiyor sürekli biri yerde oluyor .bide kayracık genelde yerde yatarak kalmayı çok seviyor kardeşleride eger bi yere yakınsa onu basamak olark kullanıyorlar üstüne basıyorlar bizimkide nasıl gülüyor görsen ))) çok enteresanlar ya bi okadar özeller . iyiki dogurmuşum hepsinide:lepi:
kızlar bu çocuklar sizi bitirdi valla inşallah çabucak iyileşsinler hiçbirinizden ses çıkmadı bugün
bizde aynıyız yaa bebier fena öksürüyr dr grip dedi ama ne burun akıntısı ne ateş var ükür hele taha beni mahvetti sabaha kadar ağladı abam yardıma geldfi ama nafileeeeee çok yorgun ve uykusuzum wavy çok sevindim yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?