kızlar biryerde okumuştum bunu öksürük için: topuga biraz vicks sürülür üzerine çorap giyilir yarım saat sonra öksürük yokoluyor birde bebeginizin burnu tıkalıysa muhtemelen uyumaz, o zaman odasına soğanı kesip koyun(oda çok kötü kokuyor)ama çok faydası oluyor kendinizde deneyin çünkü insan burnu tıkalıyken uyuyamıyor...
bu yıl biz bebişlere grip aşısı yaptırdık birde eşim oldu dışarıdan eve geliyor diye.. çok rahat ettik, valla kızlar bizde bebeiş 3 tane biri oluyor hoopppp hepsine birden geçiyor sonra tekrar dön başa o yüzden grip aşısı yaptırın derim tek bebegim olsa yaptırmazdım çünkü bünyesi mikroplarla savaşmayı öğrenmeli ama 3 tane olunca çok rezil oluyoruz benden size tavsiye
selam kızlar bebişler hala hastalar okuduğum kadarıyla umarım bian önce iyileşiirler. benimkilerde şeytan kulağına kurşun şimdilik iyiler ballı karışımı aksatmamaya çalışıyorum ama azılar yoruyor birazcık . azramda cumadan beri anne diyor ))))çok sevindimmm . mirzada arkamdan habire azra diye bağırıyor ben azra diyorum o arkamdan azra diyor )))kayrada tamamen ayaklandı ev tam bi curcuna kaçanlar kovalayanlar )))) inşallah hasta olmadan tekrar atlatırız şu ayları . herkesi öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?