Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

evet kizlar yavas yavas basaracaksiniz sabirli olmayi ben kendimi cok yiprattim baktimki bosmus zamani gelince herseyi senden benden daha iyi yapiyorlar bende biliyorum günlerce agladigimi efe elini uzatmayi bilmiyo hic birseyi tutmuyo ece desenizkafasini tutamiyo daha buna benzer hikayeler cogu bizim evhamimizdan kaynaklaniyo dikkat edin ama rahat olun simdi benim zipirlari tutamiyom inanin ece nerdeyse yürücek iki üc adim atiyo efe yi hic tutamiyom eller kollar o bicim benim canavralar normalde buayin 21 de 1 yas olacaklar erken dogduklarini hic unutmayinnnn o zaman herseyin normal oldugunu göreceksiniz

nilcim sevindim bebislerin düzelmeye basladigina inanki benimkilerin öksürügünü hic kesemiyoruz ama napalim ilaclarla idare ediyoruz bol bol su icirmeye bakki böbrekler fazla etkilenmesin gerci benimkiler icmiyorlarda sen dene

evet pitos benim kaderim artik yanlizlik babam izin vermiyo annemin yanima gelmesine esim türkiyeye yollamiyo anlayacagin halim harap ama napalim bi sekilde oluyo ya bakin sizde göreceksiniz emeklesinler yavas yavas oynamaya baslasinlar birbirleriyle inaninki sizde yanliz bakabilirsiniz bence en iyiside bu cocuklarin düzeni oluyo tek kisi ilgilenince esimin izinli oldugu günlerde bile huy degistiriyorlar normalde idare ediliyo

selam kızlar herkes nasıl .........ben yogunum cok yorgumun.........bebekler bazen cok huysıuz ve gazlı..........cuma goz muayenesı var....ınş artık son olur..........gunduz bı yardımcı buldum ama asıl gece uyku yok ve yalnızım kayınvalıdem var ama sıkıntı baska oluyo bu kez ınş tek bakıcam perıecem nasıl bakıyosun ya ınş bende basa cıkıcam opt sızı

muallimcim kolay gelsin sana defalarca söyledim ama tekrar söyliycem gaz problemleri bittikten sonra yanlız bakabilirsin ama kendilerinin uyumalarına alıştırman lazım aynı zamanda ben 5 aylıkken evdekileri gönderip hem uyutmaya alıştım hemde kendim baktım ve çokta rahat ettim evde kayınvalidenin yani birilerinin olması daha zor oluyormuş onu anladım hepiniz başarabilirsiniz kızlar ama gaz problemi olmamalalı tabiki hafif olabilir hepimize allah sabırlar versin....

bu arada ne özlem nede tuba var nerdesinizzzzz?

kızlar günaydın bebişlerin yavaş yavaş iyileşiyor olmalarına sevindim . ecemcim sende bu yogun tempoya beya ayak uydurdun dediğin gibi kendileri oynamaya başlayınca daha bi kolaylaşıyor .
kübracım pedagogun söyledikleri iyi hoşda biz yapmaya çalışınca olmuyor su içmek için bile bardakla veriyorum mesela diğeri ya bardağı alıyor olmadı kardeşine vuruyor hep bu arada çocuğum bekle biraz bak kardeşin içiyor sanada vericem sakin ol diyorum ama nafile yer yerinden oynuıyor . pratik ve teori çakışıyor böyle durumlarda.çocukların hareketleri içinde erken dogumu unutmamak gerek bende konuşamayacaklar diye çok paniktim bekleyince oluyormuş kayra yürüyemeyeck heralde diyodum adam meğer yürüyomuş zaten ))))bi kalktıki sallanma bile yok dümdüz gidiyor . o yüzden rahat olun ya bi oturun dediğiniz günler çok yakın buna inanın .
benim kızımında pişik problemi devam ediyoer hala doktora en son getirdiğimizde mantara çeviriyor diyip 3 krem vermiş.iyileşene kadar kullanın tamamen geçincede bırakmayın 10 gün falan daha kullanın diye ama kremleri kullanırken gene kızarmış aynı yanmış gibi kıpkırmızı genital bölgesi bende eş,me dedim bu pişik değil gibi ilaç kıullanırken gene böyle olması çok saçma tekrar başka doktora götür dedim gerekiyorsa alerji testi falan yapsın .anlamadım gitti bide eziyet çekiyor yavrum yanıyor .,
ecemcim bu arada ilaçlara ek olarak bal zencefil limon sende bu karuşımdan verebilirsin tatlım beya hırıltılarını falan kesti . sabah akşam bi tatlı kaşıgı veriyorum ben ama yaparsan dikkat et zencefili 2 tatlı kaşığı bala çay kaışığının ucuyla koyuyorum az yani o acı zaten .
nilüfercim senin yaramazlarda iyidir umarım havalar iyice ısındımı gezmeye başladınızmı biz daha çıkamadık buralarda çocuklarda bunalıyor artık hepinizi öptüm .

aynur araba kolyukalrını kaça ve ne marka aldın canım hepsi arabaya sığdımı bende düşünüyorum ama burdakiler sığmadı . ankaraya gidince bide ordan bakıcam

arzucum valla doğru dedin bağırmayın ağlamayın dedilçe daha çok ağlıyorlar:)))) hele 3 çocuğa laf anlatana kadar çatlar insan yaaa benim kızımda sık sık pişik oluyor ama kremlerle geçiyor dediğin gibi eğer kızının ki geçmiyorsa belki alerjiktir canım çiş yapınca yanıyordur haliyle
yazın büyük ihtimalle bende yanlız bakıcam ama benimkiler ameliyattan sonra falan hep sallanıp uyudular şimdi iyileşsinler yine öğreticem aynur ne oldu oğlunun testislerinden biri gözükmemişti sorun çıkmadı umarım

slm kizlar muallimcim senin icin cok erken daha bebisler kücük ben o zamanlar annem ve esimle bakiyordum zor zamanlar cünkü allah yardimcin olsun benim cocuklarda sallanarak uyuyorlar ben alistiramadim yanliz uyumaya olmadi bir türlü yok gazdi yok kabizlikti olmadi yani ama yanlizkende basardim birini ayagima aliyorum ikisinide salincaklarimiz var ayarliyorum onu kendi kendine sallaniyorlar bi sekilde hallediyorum

triacim denicem senin tarifi insallah ise yarar ya cocuklar öksürmekten uyuyamiyorlar cok üzülüyorum ama elden bisey gelmiyo

ecem şimdi bebeklerin alıştımı kendileri uyumnaya benimkiler bu gece sallanmadan uyudlar mesela alıştırmıştım ama dediğim gibi hastalanınca başa döndük şimdi yavaş yavaş unutturmaya çalışıyorum
muallimcim seni okadar iyi anlıyorum ki gece uykusundan çok uyanıyorlar hele birde gaz varsa ozaman çekilmez oluyor allah yardımcın olsun canım
benimkiler muhallebi yiyip yatıyorlar gece bir yada ikikez bazen sabaha karşı kalkıyorlar maşallahhhhhhhh çok rahat ettim yaa ne çok kalkıyorlardı düşündükçe nasıl yaptım diyorum ama sabır edince bişeyler yoluna giriyor dediğiniz gibi
ecemcim sende sırt masajını yap bence genizlerine birşey kaçmış gibi hızlıca vur öksürük gelince benimkiler böyle balgam atıyorlar ve öksürük yavaşlıyor pekmez bal bunlarda öksürüğü keser diye biliyorum daha önce yazdıklarımı okudunmu bilmiyorum ama odanı sürekli nemli tut ve mümkünse halı peluş oyuncaklar tüy yapıcı herşeyi kaldır geçmişolsun

yok pitoscum alismadilar hala ayakta salliyorum gece de sabahakadar cok kalkiyolar 3 saat oldu cocuklari uyutali ama egem öksürmekten 4 defa kalkti bugün asida olmustu yavrum artik acisindan beni tekmeliyo evet okudum yazdiklari valla herseyi yapiyorum ama olmuyo buhar makinamizda var evde hic bir ise yaramiyo sanki

ecemcim birini ayakta sallarken diğerlerini nerde sallıyorsun pekiay keşke yakın olsak şahsen ne faydam olur bilmem ama olsaydık yinedee:)))
dr ne diyor peki ne zaman geçermiş boğazları tahriş oldukça acıyor tabii ağlıyorlar sabah bende tahayı zor susturdum diğerleri iyide o çok ağlıyor ya bizimde aşı zamanımıza gelmişti hepten perişan oluyor çocuklar allahım hemen şifa versin meleklerimize
nilüferinkiler nasıl oldu acaba

triacım ben araba koltuklarını kraft aldım hemde çok uygun nettede uygun 225 liraya aldım 3 tanesi arkaya sığdı tavsiye ederim hemde bel destekli

kızlar bebişleriniz burun tıkanıklıgından yada öksürükten uyuyamıyorlarsa uyuduğu odaya soğan kesip bırakın(tabi oda kötü kokuyor)ama acayip faydası oluyormuş deneyin bence

bu arada ben ana kucaklarını satıcam çok ucuza.. bebegi küçük olanlar alabilir ben nerdeyse 1,5 yaşına kadar kullandım olmazsa olmaz ana kucağı hastaneden ilk onlarla çıkarmıştık hiç bir yırtıgı söküğü yok kızlar bilginize

deneyin deneyim ben denedim keşke daha erken bilsymişim,bunu öğrendikten sonra burun damlallarımız kaldı.

Selam kızlar. Bu aralar herşey üst üste geldi giremedim. Enesimin kakası kanlı idi daha önce yazmıştım. Popoda çatlak var die 2 hafta ilaç merhem kullandık ama geçmedi. Bu pazartesi çapaya gittik tekrardan. Yatış verdiler. Kan değerleri çok düşüktü. Kan verdiler. Bir sürü makineye girdi çıktı. Rekloskopi oldu. Popodan kameralı bi sistemle anestezi ile uyutup baktılar. Bağırsağının popodan 4 cm ilerde ve 4 cm lik bi yerinde gülbeni dediğimiz şeylerden varmış ve onlar kanama yapıyomuş. Çıktık hastaneden ama hala kanama devam ediyo. Bi görseniz tam uykuya dalıyo ağlayarak çığlık çığlığa gaz gelince uyanıyo. Uyku hiç yok diyebilirim. Canı acıyo belli. İçim eriyo onu öyle görünce. 1 ay Takip edilcekmiş sonra ilaç vereceklermiş. Geçmezse lazerle yakılacak olmadı bağırsağın o bölümü alınacak dedi dr. Bu kadar uzun süre nasıl gececek bilmiyorum. Verdikleri kan fazlasıyla gidecek. Kafam karma karışık.
Tuğçede de Enes kadar sancılı olmasa da aynı problem onda da var. Ara ara kakası kanlı geliyo. Yine hastanede yatmamız gerekirse nasıl olcak. Bu arada Tuğçeye 5 Mayısa ameliyat için randevumuzu aldık. Dudağı dikilecek hayırlısıyla. Onun haricinde uykusuz geceler devam ediyor. Allah hepimizin yardımsı olsun. Dua edin bizim için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…