kızlar günaydın bebişlerin yavaş yavaş iyileşiyor olmalarına sevindim . ecemcim sende bu yogun tempoya beya ayak uydurdun dediğin gibi kendileri oynamaya başlayınca daha bi kolaylaşıyor .
kübracım pedagogun söyledikleri iyi hoşda biz yapmaya çalışınca olmuyor su içmek için bile bardakla veriyorum mesela diğeri ya bardağı alıyor olmadı kardeşine vuruyor hep bu arada çocuğum bekle biraz bak kardeşin içiyor sanada vericem sakin ol diyorum ama nafile yer yerinden oynuıyor . pratik ve teori çakışıyor böyle durumlarda.çocukların hareketleri içinde erken dogumu unutmamak gerek bende konuşamayacaklar diye çok paniktim bekleyince oluyormuş kayra yürüyemeyeck heralde diyodum adam meğer yürüyomuş zaten ))))bi kalktıki sallanma bile yok dümdüz gidiyor . o yüzden rahat olun ya bi oturun dediğiniz günler çok yakın buna inanın .
benim kızımında pişik problemi devam ediyoer hala doktora en son getirdiğimizde mantara çeviriyor diyip 3 krem vermiş.iyileşene kadar kullanın tamamen geçincede bırakmayın 10 gün falan daha kullanın diye ama kremleri kullanırken gene kızarmış aynı yanmış gibi kıpkırmızı genital bölgesi bende eş,me dedim bu pişik değil gibi ilaç kıullanırken gene böyle olması çok saçma tekrar başka doktora götür dedim gerekiyorsa alerji testi falan yapsın .anlamadım gitti bide eziyet çekiyor yavrum yanıyor .,
ecemcim bu arada ilaçlara ek olarak bal zencefil limon sende bu karuşımdan verebilirsin tatlım beya hırıltılarını falan kesti . sabah akşam bi tatlı kaşıgı veriyorum ben ama yaparsan dikkat et zencefili 2 tatlı kaşığı bala çay kaışığının ucuyla koyuyorum az yani o acı zaten .
nilüfercim senin yaramazlarda iyidir umarım havalar iyice ısındımı gezmeye başladınızmı biz daha çıkamadık buralarda çocuklarda bunalıyor artık hepinizi öptüm .