aynurcum tanesi 225 se bana çokda ucuz gelmedi canım ya baby2go arkadaş aldı en son 120 ye . beni aştı biraz o zaman .triacım ben araba koltuklarını kraft aldım hemde çok uygun nettede uygun 225 liraya aldım 3 tanesi arkaya sığdı tavsiye ederim hemde bel destekli
kızlar bebişleriniz burun tıkanıklıgından yada öksürükten uyuyamıyorlarsa uyuduğu odaya soğan kesip bırakın(tabi oda kötü kokuyor)ama acayip faydası oluyormuş deneyin bence
canım geçmiş olsun inşallah ameliyatsız atlatırsınız . tuğçede inşallah sorunsuz sağlığına kavuşacak . dualarımız seninleSelam kızlar. Bu aralar herşey üst üste geldi giremedim. Enesimin kakası kanlı idi daha önce yazmıştım. Popoda çatlak var die 2 hafta ilaç merhem kullandık ama geçmedi. Bu pazartesi çapaya gittik tekrardan. Yatış verdiler. Kan değerleri çok düşüktü. Kan verdiler. Bir sürü makineye girdi çıktı. Rekloskopi oldu. Popodan kameralı bi sistemle anestezi ile uyutup baktılar. Bağırsağının popodan 4 cm ilerde ve 4 cm lik bi yerinde gülbeni dediğimiz şeylerden varmış ve onlar kanama yapıyomuş. Çıktık hastaneden ama hala kanama devam ediyo. Bi görseniz tam uykuya dalıyo ağlayarak çığlık çığlığa gaz gelince uyanıyo. Uyku hiç yok diyebilirim. Canı acıyo belli. İçim eriyo onu öyle görünce. 1 ay Takip edilcekmiş sonra ilaç vereceklermiş. Geçmezse lazerle yakılacak olmadı bağırsağın o bölümü alınacak dedi dr. Bu kadar uzun süre nasıl gececek bilmiyorum. Verdikleri kan fazlasıyla gidecek. Kafam karma karışık.
Tuğçede de Enes kadar sancılı olmasa da aynı problem onda da var. Ara ara kakası kanlı geliyo. Yine hastanede yatmamız gerekirse nasıl olcak. Bu arada Tuğçeye 5 Mayısa ameliyat için randevumuzu aldık. Dudağı dikilecek hayırlısıyla. Onun haricinde uykusuz geceler devam ediyor. Allah hepimizin yardımsı olsun. Dua edin bizim için.
ecemcim geçmiş olsun canım . inşallah çabucak iyileşirler allah hepimizin yardımcısı olsun . keşke bu aralar yanına birini bulabilsen aradan çıkacaksın böyle giderse.kizlar bu arada ben de zor günler geciriyorum gecen gün egem uykuda cok öksürdü aciyla ciglik cigliga uyandi tutamiyorum cocugu kafasini duvarlara vuruyo bi görseniz o agliyo ben agliyom yanlizimda evde bu sefer efe ve ece de korktu onlarda basladi aglamaya esim geldi hemen isten ege yi götürdü doktora bogazi cok tahris olmus öksürmekten ama ben inanmadim tahlil isticem cocuk resmen cildirdi öldüm öldüm dirildim resmen tam o korkuyu atlatik derken gece saat 3 efe yaniyo 41 derece ates 2 gündür yaniyo kusma ece de ayni ates yok ama rahatsiz ne yapacagimi sasirdim kaldim artik gözlerinin icine baktikca geri gidiyo bunlar artik evdeki mikroplar ölsün diye iki gündür sirketle anlastik temizliye geliyolar tepe tirmak arindik evde yikanmadik yer biraktirmadim insallah cocuklarimiz iyilesir artik
sagolun kızlar ...............ınş basaracam ama gercekten zor bı sure arkadasım kaldı benle bı sure kayınvalıdem ama kayınvalıdem sınır ettı benı verdıgım mamaya kadar karıstı her an her dakka ve bu kez ıstemedım yatıya gelme dedım bakalım ya ınş yalnız bakıcam........gunduz bırını buldum gelıyo ıyı oldu .......ama gece bakalım ne olucak ınş gazları bıtse ıyı olucak aptamılde gaz ve kabız yapıyomul dedı bı arkadas hero kullanıcam yarın muayene var ınş ıyı cıkar........hepınızı cok opt cokkk
Selam kızlar. Bu aralar herşey üst üste geldi giremedim. Enesimin kakası kanlı idi daha önce yazmıştım. Popoda çatlak var die 2 hafta ilaç merhem kullandık ama geçmedi. Bu pazartesi çapaya gittik tekrardan. Yatış verdiler. Kan değerleri çok düşüktü. Kan verdiler. Bir sürü makineye girdi çıktı. Rekloskopi oldu. Popodan kameralı bi sistemle anestezi ile uyutup baktılar. Bağırsağının popodan 4 cm ilerde ve 4 cm lik bi yerinde gülbeni dediğimiz şeylerden varmış ve onlar kanama yapıyomuş. Çıktık hastaneden ama hala kanama devam ediyo. Bi görseniz tam uykuya dalıyo ağlayarak çığlık çığlığa gaz gelince uyanıyo. Uyku hiç yok diyebilirim. Canı acıyo belli. İçim eriyo onu öyle görünce. 1 ay Takip edilcekmiş sonra ilaç vereceklermiş. Geçmezse lazerle yakılacak olmadı bağırsağın o bölümü alınacak dedi dr. Bu kadar uzun süre nasıl gececek bilmiyorum. Verdikleri kan fazlasıyla gidecek. Kafam karma karışık.
Tuğçede de Enes kadar sancılı olmasa da aynı problem onda da var. Ara ara kakası kanlı geliyo. Yine hastanede yatmamız gerekirse nasıl olcak. Bu arada Tuğçeye 5 Mayısa ameliyat için randevumuzu aldık. Dudağı dikilecek hayırlısıyla. Onun haricinde uykusuz geceler devam ediyor. Allah hepimizin yardımsı olsun. Dua edin bizim için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?