Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

kizlar bu arada ben de zor günler geciriyorum gecen gün egem uykuda cok öksürdü aciyla ciglik cigliga uyandi tutamiyorum cocugu kafasini duvarlara vuruyo bi görseniz o agliyo ben agliyom yanlizimda evde bu sefer efe ve ece de korktu onlarda basladi aglamaya esim geldi hemen isten ege yi götürdü doktora bogazi cok tahris olmus öksürmekten ama ben inanmadim tahlil isticem cocuk resmen cildirdi öldüm öldüm dirildim resmen tam o korkuyu atlatik derken gece saat 3 efe yaniyo 41 derece ates 2 gündür yaniyo kusma ece de ayni ates yok ama rahatsiz ne yapacagimi sasirdim kaldim artik gözlerinin icine baktikca geri gidiyo bunlar artik evdeki mikroplar ölsün diye iki gündür sirketle anlastik temizliye geliyolar tepe tirmak arindik evde yikanmadik yer biraktirmadim insallah cocuklarimiz iyilesir artik

herkeze cocuk gülücükleriyle kahkahalariyla dolu günler diliyorum artik dilimdeki tek dua bu olduuu duysun sesimizi rabbim bu arada beterinden de korusun

hasta bebişlere geçmiş olsun kızlar... benimde eymenim 2 gecedir uyanıyor ağlıyor alt köpek dişleri çıkıyor onlarda çıkınca şimdilik tamamlanıyor sıra onurun dişlerine geliyor öff ben büyüdükçe rahatlıycam derken başka zorluklarıda çıkıyor sürekli oyuncak kavgası yapıyorlar bağırışıyorlar...oğluşlarıma geçen gün oyuncak siparişi verdim daha gelmedi çok güzel eğitici ahşap oyuncaklar var kızlar tavsiye ederim

en ucuz reyon ..birde yelken oyunca adında 2 site bende arkadaşlardan buldum iyi oldu sizlerede söyliyeyim dedim oyuncakçılarda plastik oyuncak dolu bunları bulmak zor oluyor hem sitede gayet uygun

periecem geçmiş olsun canım inşallah önemli birşeyi yoktur .bende ah bi 1 yaşına gelseler diyorum sanki o zaman herşey daha kolay olcakmış gibi geliyordu ama heralde zorluk hiç bitmiyor üstelik ben onlar 1 yaşına geldiğinde işe başlamak zorundayım ve yalnız olucam annemde olmayacak yanımda gözüm korkuyor valla.

aynur deneyimlerin için sağol canım dediğin sitelerden birine bakabildim gerçekten uygun bende yürüteç almak istiyordum baya uygun gibi geldi bana

aynurcum tanesi 225 se bana çokda ucuz gelmedi canım ya baby2go arkadaş aldı en son 120 ye . beni aştı biraz o zaman .
canım geçmiş olsun inşallah ameliyatsız atlatırsınız . tuğçede inşallah sorunsuz sağlığına kavuşacak . dualarımız seninle
ecemcim geçmiş olsun canım . inşallah çabucak iyileşirler allah hepimizin yardımcısı olsun . keşke bu aralar yanına birini bulabilsen aradan çıkacaksın böyle giderse.

bizimde pişik sorunumuz devam ediyor doktorun verdiği ilaçları kullanırken tekrar aynısı oldu bu sefer başka doktora götürdüm ilaç kullanırken genede oluyor diye bu ilaçları kim verdi size bu ilaç mantarı dahada artırır diye hemen kestirdi buyur burdan yak hangisine inanıcam bilemedim ikiside doktor . artık alerji tahlili ve idrar kültürü istemiştik onları yapacaklar çarşamba belli olacak . mirzanında diğer azıları çıkıyor her gece ağlamalar başladı .bide susması zaan aldığı için kardeşlerinide uyandırıyor . bi an önce hepide düzelsinnnnnn. kendinize çok iyi bakın öpüldünüz

oyyy herkes savaş içersinde demek allah yardımcımız olsun

elitucum ççok geçmişosun tatlım inş biran önce sağlıklarına kavuşurlar kızınında ameliyatı sıkıntısız ve rahat geçer umarım
ecemcim ya arzu doğru diyor keşşke biriolsa yardımcı yoksa sende hastalanıcan eee gece biri hastallanınca diğerlerine kim bakıyor
arzucum ne sinir bir durum olduğunu bilirim teşhis konulup doğru ilacı bulana kadar olan bizim çocuklara oluyor sizede geçmişolsun
benimkilerde öksürük çok az kaldı şükür ama nasıl yaramazlaştılar anlatamam her sabah şok oluyorum rüyalarında bile bişey öğreniyorlar sanki

Kızlar Facede bir gurup kurdum buyurunn isimlerimizle ve resimlerimizle tanışalımm..

KK ıkiz anneleri-ıkiz anne adayları | Facebook

kızlar selam coksukur ıyıyız gaz harıc .........gecmış ols elıtu ecem ve kım varsa rabbım guzel gunler versın bıze....aptamıl mamayı sevmedı benımkıler ınş hero yu denıcem cok opt sız yaaaaaaa

sagolun kızlar ...............ınş basaracam ama gercekten zor bı sure arkadasım kaldı benle bı sure kayınvalıdem ama kayınvalıdem sınır ettı benı verdıgım mamaya kadar karıstı her an her dakka ve bu kez ıstemedım yatıya gelme dedım bakalım ya ınş yalnız bakıcam........gunduz bırını buldum gelıyo ıyı oldu .......ama gece bakalım ne olucak ınş gazları bıtse ıyı olucak aptamılde gaz ve kabız yapıyomul dedı bı arkadas hero kullanıcam yarın muayene var ınş ıyı cıkar........hepınızı cok opt cokkk

muallimim sana sonsuz sabır,gayret ve sağlık diliyorum,Allah yardımcın olsun..
inan ne kadar zor olsa da işin içine birileri karıştımı insan daha da kafayı yiyiyor,toplasan hiçte yardımları olmuyor aslında,yine sana bakıyor tüm işler,buna rağmen sinir küpü olduğunla kalıyorsun,
Allah yardımcın olsun,
gaz konusuna gelince bu gaz bebeklerin yerçekimine karşı verdikleri bir istemsiz tepki olurmuş,
inan mamayla daaaa,ilaçla daaaa düzelmiyor 3 ayınız dolmadan,
eğer maddi bir problem yoksa sadece bu yüzden mamanızı değiştirme derim,çünkü aptamilin GDO suz olduğu kanıtlanmış ve bağışıklıklarına da son derece etkili ablacım..
Çok öpüyorum yavruları ve seniiiopuyorumnanaktan

elituu canım bebekler üçüz değilmiydi
inşallah bu soruyla üzmedimm seni
yazdıklarında kolay değilll
allah yardımcın olsun cannımm

herkese merhaba kimseler uğramamış inş. bebişler ve siz iyisinizdir hele nil hiç uğramadı bayağıdır neoldu acaba
muallimcim geceleri zor oluyor evet hele birde gaz problemi aman aman mamayı değiştirmek çare olurmu bilmem ama conformil belki daha etkili olur canım ben geceleri mamayı termosa hazırlıyorum iki seferlik sonra tazeliyorum belki bu işini bir nebze kolaylaştırır şahsen benimkiler 2 kez falan uyanıyor ama sen 2 seferlik bile yapsan yeter bence allah yardımcın olsun

bugün hava çok güzel bende bebişlerimi alıp abime gidicem yavaş yavaş sosyalleşicez artık çabukkk gel yazzzzzzzzzzzzz

selam üçüz çeteleriii sempatiksalakcinni

güzel bir gün hasta bebişlerimiz inş en kısa sürede iyileşsinler çıkmayan o dişler birden sorunsuz çıkıversin . pişik sorunu olanlar hemen iyileşsin gazlı bebekler gazlarını hemen pıırrtttt diye çıkarıversin aminnnnn :Saruboceq: tabi bu arada bunlarla uğraşan melek annelere ve yanındaki sabırlı yardım edenlere kolaylıklar diliyorumm :Saruboceq:

bizler hastalığımızı çok şükür ciddi kısmını atlattık inş bir daha tekrarlaamazz

pitoşum ciiddimi sosyalleşecenmiii sonra bak eve girmeyecekler bugun benim bebişin biri elimdeki cep teline gözünü dikiverdii dediğin igibi uyuuorlar uyanıyorlar bi bakıyosun yeni bir şey öğrenmişler uykularında kodlanıyorlar sankiii kaydirigubbakcemile3

muallimcim off ne desekkiii zor bacım bu dönem bende çektim tez zamanda iyileşsinler birde conformil kullanan arkadaşım vardı 1 haftada alışıyor bebekler etkisini 1 haftada anca gösteriyor birde metsil ile herhangi bir bitkisel şurup (gaz giderici) ver bari sor ama doktoruna ben öyle yaptım biri gazını aldı biride ağrılarını dindirdi.... hem uyudular iyi olmuşştu...

arzumm canım valla insan bu doktorlara şaşıyor bak yanlış tedavi sonucu neler neler oluşuyor heralde biz bebekleri 3 doktora götürsek birde tecrübeleri anneleri dinselek ortak bir noktada karar verip tedavi uygularız ama bunu yapana kadar da hastalıklar ilerler bilmiyorumkismile ben hastanedeyken bebişlerim taburcu olmadan önce bir arkadaş va r dı üçüzleri vardı bebişleri taburcu olmadan onunda pişik olmuş doktorumuzdan gizli kantaron yağı sürüyordu renkli bir yağ iyi geliyor ama doktora söylemedim kızar diye demiştii aklımda kalmışş canım netten de bakarsın biri dene istersen

Elitu çok geçmiş olsun çok zor günler geçiriyorsun bak görüyorsun bebekler çok güçlüler hele üçüzler daha bir yaşama bağlılar inş seninkilerde bu durumlarını atlatacaklar Allah sana ve eşine yardım etsin dayanma gücü versin ...

Arkadaşlar benim iki bebişim şükür sallanmadan uyuyor ikisiyle baş etmen sorun değil ama ama birisi ikisine bedel sürekli mızmız ağlamaklı kucak istiyor uykuya dalmadan önce baayaa bir ağlıyor bunu sürekli ağlatmak işe yaramadı sevgi seline bağlamakta işe yaramıyor denemediğim şey kalmadı acayip numara yapıyor !!!! bebişim !!! yda banamı öyle geliyor diyorum acaba banamı öyle geliyor gerçekten bildiğiniz bir yöntem varmı nasıl baş edeceğim bilmiyorum evde onun yüzünden sinir krizi geçiriyorum uyanık kaldığı saatlerde hep ağlıyor ağlamasada ağlıyormuş gibi yapıyor ama gözünden hiiiç yaş akmıyorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…