tatlım valla detaylı incelemedim ama benimki tam çok dik pozisyonda değil oturma yerlerinde 2 metal çubuk var tutmaları için o zman dikleşiyor bıraktıklarında yarı yatay oluyor . tam yatırmayı denemedim yani canımarzucum bu bastonlar tam yatıyormu peki benimkiler daha tam oturamıyor ya belki bunun kullanışı rahat olabilir gibi
tria canım ben 16'haftayı doldurdum inşallah bende o günleri görürümde sizlerle burda bebişlerim ile ilgili bilgi alış verişnde bulunurum.
arkadaşlar benim bir problemim var dr'um 16'cı hafta dolunca gel dedi 2 hafta önce gitmiştim yani 2 hafta sonra gel erken doğumu önleyen iğnelere başlayalım dedi bende dün gittim ama kotası dolmuş görüşemeden eve geldim sonra çarşamba günü için giderim dedim malesef toplantısı varmış şehir dışına çıkmış 3 gün sonra gelecekmiş ne yapacağımı şaşırdım ben bu iğnenin en geç ne zaman yapılması gerekiyor bilgisi olan varsa bana söylermi canım ya çok morelim bozuldu eğer acil birşeyse hemen başka dr bulup ona gidip yaptıralım .
of ya iyi dr olsun dedik hoca bulduk o da çok meşgul ne yapacağımızı bilemiyoruz hem çalıştığı hastanede yenidoğan ünitesi var
bunaldım arkadaşlar imdatttttttttttttttttt yardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?