Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

arzucum bu bastonlar tam yatıyormu peki benimkiler daha tam oturamıyor ya belki bunun kullanışı rahat olabilir gibi

tria canım ben 16'haftayı doldurdum inşallah bende o günleri görürümde sizlerle burda bebişlerim ile ilgili bilgi alış verişnde bulunurum.

arkadaşlar benim bir problemim var dr'um 16'cı hafta dolunca gel dedi 2 hafta önce gitmiştim yani 2 hafta sonra gel erken doğumu önleyen iğnelere başlayalım dedi bende dün gittim ama kotası dolmuş görüşemeden eve geldim sonra çarşamba günü için giderim dedim malesef toplantısı varmış şehir dışına çıkmış 3 gün sonra gelecekmiş ne yapacağımı şaşırdım ben bu iğnenin en geç ne zaman yapılması gerekiyor bilgisi olan varsa bana söylermi canım ya çok morelim bozuldu eğer acil birşeyse hemen başka dr bulup ona gidip yaptıralım .
of ya iyi dr olsun dedik hoca bulduk o da çok meşgul ne yapacağımızı bilemiyoruz hem çalıştığı hastanede yenidoğan ünitesi var
bunaldım arkadaşlar imdatttttttttttttttttt yardım

maşallah mavikardelen rabbim 36. haftalara eriştirsin hayırlısıyla inş
ya bana böyle bir iğne vurulmadı iğnelerin ismini biliyormusun peki belki ila olarak kullanmış olabilirim moralini bozma canım demekki senin için hayırlısı buymuş buna inan zaten kasılman olursa gidersin hemen rahim ağzını ölçtümü peki birde dr sana istirahat verdimi burda çoğu kişi yatark geçirdi sanırım hamileliğini sen yinede her ihtimale karşı dr gelene kadar uzat ayaklarını dinlen bebişlerine şarkılar söyle masal anlat tadını çıkar :))))

günaydın kızlar

arzucum bu bastonlar tam yatıyormu peki benimkiler daha tam oturamıyor ya belki bunun kullanışı rahat olabilir gibi
tatlım valla detaylı incelemedim ama benimki tam çok dik pozisyonda değil oturma yerlerinde 2 metal çubuk var tutmaları için o zman dikleşiyor bıraktıklarında yarı yatay oluyor . tam yatırmayı denemedim yani canım

inşallah canım sağlıkla tamamlarsın bende hiç iğne yemedim sadece artık son haftalarda ilaç almaya başlamıştım.sen sekreterine not bırak ilaç için bu hafta gelmemi söylemişti diye ona göre sekreteri öğrnsin görüştürmüyorsa neymiş diye bide hangi doktora gidiyosun sen prof. bu konularda çok iyi değil bu yüzden tam zamanlı olmuyorlar. sen kendine dikkat et bol bol dinlen iyi beslen her çocuk küveze girecek diye bişey yok şimdiden sıkıntı yaratma ama hazırlıklıda ol tabiki .

valla kübracım 2.el çok uyguna bişeyler bulabiliyosun öyle resimlerinide koyuyorlar yanına kendin arayıpda konuşuyosun bide elden aldırma imklanın varsa teslim edildiğinde inceleyebiliyosunda o zaman rahat oluyor için ben kendime bile kızdım sonradan ben niye almadımki diye sandalye sonuçta koy balkona ordan dışarıya baksın sonradan aklıma geldi sen alma diyemedimde kaçırmış oldum yani ))

arzucum bende dün inceledim 50 tly buldum çokta şık ama çokta büyük şimdiki evim büyükte taşınırsam o evin oturma odası büyük olucakmı bakalım birde kızıma beşik arıyorum sallanabilen park yatağım var ama eymen okadar dönüyor ki bazende gece kalkıp yüzüstü dönüp ounuyor falan tahayı bile çekyatta yatırıyorum arıyorumda arıyorum yani birde aktivite masası istiyorum hımm birde yürüme arkadaşı oyy ne çok şey istiyormuşum hee :))))

ya benimkilerde 1 yaşında seninkiler gibi olucakmı valla hiç inanasım gelmiyor minicikler nasıl büyüycekler diyorum yürüycekler parka gidicek
edikaaa seybay hoşgeldiniz

kübracım bende evi parka çevirmek istiyorum kaydırak salıncak hep öyle şeylerde gözüm nasıl sığacaz daha onu düşünmedim ama olsun ben istiyorum ))) bide zaten onlar birbirlerine bakarak öğreniyorlar bende ilk arabamı aldım bi kaç kere yürüdü sonra baktım kendi gidiyor şimdi basamak olarak kullanıyorlar biri başladığı an diğeri arkasından gelir o yüzden çocukları gözetle kim daha çabuk kavrıyorsa ona bişeyleri daha çabuk öğretebilirsin ondanda kardeşleri öğreniyor

iyi olmanıza sevindim ben iyi sayılırım gün boyu yatmaktan sıkılıyorum.bu arada 2 gündür sabahları karnımda bir şey yer değiştiriyor bebişlerimin hareketi olabilirmi

hiç bilemiyorumki canım ben çok geç anlamıştım hareketlerini bide kendi kendime kızardım bu kadar çocuk var nasıl anlamazsın diye ilk defa gördüğümde karnımın hareketini ağlamıştım ))) ayy çok güzeldii
sonrasında zaten zombiden bi köy kurmuş gibi oluyosun karnında ))))

bende heycanlanıyorum acaba hereketmi diye ama bir yandanda korkuyorumda ne oluyor diye
zombi köy bezetmene çok güldüm ))))) çok yaşa hemi

))) inşallah görürsün o günleride ne demek istediğimi anlarsın en azından benimkiler o kadar hızlı hareket ediyorlardıki bazen hemşireler nst yapamıyorlardı 2 saat beklediğmi biliyorum ağlamak üzere olurdum hep onlarda en sonunda vazgeçip eltime bırakmışlardı işi akrabalık heralde o alırken hepside kedi gibi olurlardı ))

herkeze selammmm anca gelebildim bugün alisveris günümüzdü esim evde cocuk bakti bende market market gezdim öldümmmm oksijen carpti beni alismisim sürekli evin havasina basim agriyoo cok valla eve gel onlari yerlestirr anammmmm koltuga kendimi bi attim bide baktim heryerimden isiriliyorum benim canavarlar basima üsüstü ne mümkün dinlenmek hopppp hazirola gectim hemenn

Selam kızlar. Geçmişi okumak bir yana WC ye bile gidemez oldum ben. Çocuklar soluk aldırmıyor. Annem haftasonu gitti. Akşamları eşim yardım ediyor ama gündüzleri yetemiyorum. Her biri kucak istiyor. Birini doyururken meccburi diğeri ayağımda sallıyorum. Diğeri elektrikli sandalye aldık onda sallanıyor. Önceleri o da cazip geldi ama şimdi o da kesmiyor. Ağlatmaya kıyamıyorum. Bir ona bir ona derken feleğim şaşıyor. Geçen resmen ağlattılar. Gündüzleri birini bulsam en azından mamasına ve kucağa faydası olur diyorum ama tek maaş. Ne kadara bakıyolar haberim de yok. Resmen depresyona girmek üzereyim. Bir süre Ankaraya annemlere gitsem diyorum kızın ameliyatı var mayısta ve de bu ay taşınmamız gerekiyor. Bana bişeyler diyin ne olur işin içinden çıkamıyorum. Ha oğlanları yalancı memeye alıştırdım ama düşünce basıyolar çığlığı. Yemek yapmak bir yana hazır olsa bile yiyemiyorum.

ahh pitoscum ahhh dur daha 1 yasina gelcekler evi evlikten cikarcaklar heryer heryerde topla babam topla ama nafileee o zaman seni görmek isterdimm valla :)))) nasil saclarini yolun diyee

periecem biz de o günleri görür müyüz acaba? Koşuşturmaya başlasalar en azından laftan anlarlar. Oyuncak versen oyalanırlar. Yanlız naapcam bilmem. Bu arada içerden beni çağırıyorlar bir ağızdan bi bakıyım ben.

neler aldım ecem anlat bakalımmm ya bende deli gibi gezip alışveriş yapmak istiyorum ama öyle kıyafet falan değil bildiğin domatesti cücüklü soğandı falann
bugün bizde bebişleri yıkadık biz haşat olduk tabiii
elitucum hoşgeldin sakın yazmadan gitme seni ve bebklerini çok merak ediyoruz özellikle kızının ameliyatı nasıl geçti

ayy elituu allah sabir versin valla cok zor tek bakmak bende tek bakiyorum ama seninkilerin zamaninda asla tek bakilmiyordu benimkiler aglamaktan catliyolardi 1 yasina kadar annemle baktik 3 aydir tekim ama eskiye göre biraz daha kolaylasiyo yas büyüdükce en azindan evin icinde dolasiyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…