Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

elitucum eğer yanlız bakıcaksan ağlasalarda önce kucağı ve sallanmayı unutturman gerekir benim iki oğlanda ağladı ama şimdi çok rahatım keşke hepsine yetebilsek ama ne fayda emziklerini tutturmak için bişeyle destekle zamanla alışırla bende çok hata ettim aman onlar ağlamasın uyanmasınlar diye ne yemek inan ne su içmedim ama neoldu hastalandım hep gözlerim karardı başdönmesi halsizlik sen güçlü olki onlara bakabil altını temizle mamalartını yedir yüzüstü koy gazları çıksın sonra bırak ağlamaktan hiç kimse ölmez

pitoscum eşim de öyle diyor ama içim dayanmıyor işte ağlamalarına. Annem de birini bul biz de biraz destek olalım diyor. Ağlatma diyor. Kafayı yiyeceğim. Yüzüstü yatırmaya ben de başladım. Ama akşamları işe yarıyor. Önce sallayıp uyutuyom sonra o şekilde yatıyolar. Arada kafaları kalkıyo bakmaya çalışıyorlar pılpışlıyorum. Geceleri treker teker uyku yok. Ya ağlayınca susturmazsam yetişene kadar çatlıyolar resmen. Bi de güven duygusu oluşsun, su olsun bu olsun derken canım çıkacak.

Benim sağlık da göçüyo zaten. Annem burdayken hastanelerdeydim.idrar yolu enf.2 kez ard arda antibiyotik ve iğne kullandım. Daha da tam geçmiş değil. Böbreklerde iltihap, kanda ilt. Bir de sağ böbrekte taşım çıktı. ınanın uyku da olmayınca Allahın gücüne gitmesin, çok bekledik, uğraştık şimdi de şikayet gibi olmasın. Zor dayanıyom. Sigarayı iyice arttırdım bu ara.

tabiki yürek dayanmıyor canım onları çok seviyoruz ama senin sağlığın bozulursa ne olucak onu demek istedim gündüzkleri olabildiğince oyala yorulsunlar güven duygusunu zamanlada kazanabiliceklerini düşünüyorum ben mesela eymen 36 gün kaldı küvözde ve en çok kendine güvenen bebeğim o korkusu bile yok sevgiyi hisseden her bebek o duyguyu zamanla kazanır canım hiç merak etme yavaş yavaş alıştırki zamanla büyüdükçe asla alışmazlar her çok ağladıklarında kucağına al sakinleştir tekrar yatır yataklarına pes edicekler inan bir hafta içinde düzene giricek onlar uyurken en azından sende uyur yada yemek yerin

Haklısın canım. Geceleri kıza bişeyler oluyor. Kesinlikle susmuyor. Bu ara arttı. Solunum sorunu oluyo. Ha bire gazını çıkartıyom ama mamadan bi süre sonra burnundan kusuyo resmen. Nasıl tutsak olmuyo. Evir çevir hoplat v.s Uyuyo koyunca yine aynı. Neyse çok doldum galiba. Allah büyük büyürler elbet ama biraz soğukkanlı olmak gerekiyo.

Kızlar ben çıkıyorum. Allaha emanet olun. Fırsat bulursam girerim. Biraz yükümü attım sanki sağolun.

elitucum reflü yapıyor demkkimamadan hemen sonra yatırma yatarkende yüksek yastıkta yatır ve mutlaka yan bir şekilde reflü için ilaçlar var özellikle solunum sıkıntısı çeken bebeklerde daha çok oluyor belki dr sorarak kullanabilirsiniz birde sllamaya devam ediceksen bebek hamağı (çingene salıncağı) yapmanı tavsiye ederim nil ve ben bu şekilde çok rahat ettik uzun süre allah yardımcın olsun canım

elitucum allah kolaylık versin canım zor yorucu ama gün gelecek gülüp geçeceksin azcık sabır canım annnenlerde kalabiliyosan orda kal hacettepede o tarz ameliyat yapan çok iyi proflar var . en azından biraz daha büyüsünler kolaylaşana kadar

nazar etme ne olurr byüt seninde olurr arzucum guclubacismile uymadı ama olsunnnn :)))))))))

))) neysem sen kendin itiraf ettin ben yorumsuzum hafta sonu kap gel çocukları benim arkadaşlar gelecek heral çocuklarla ufak bi kreş gibi olacak sende gel çocuklar gezsin biraz hem burda çok pazar var istediğin kadar gezersin )))

burada özelm hiç bida gelmedi dimi niye öyle olduki bilen varmı . nilüferde uğramadı bugün .
bide bizim kayracığı doktora götürdük gene bugün balgam ve hırıltısı için direk gögüs doktoruna gittik bu sefer lütfen siz bakın diye meraklanmayın bronşit yada astım falan yok sadece burun akıntısı olmadığı için rahat balgam atamıyor onu söktürecek şurup vermiş bide mümkünse grip olmamasına özen gösterin demiş eşimde üçüz bunlar doktor bey söylediğiniz mümkün değil demiş ))) yani şuruplara devam

:umursamaz: insan aa nekomik derrr üç bebeyle anca bukadar oluyorrr küstüm inan :)
ay ne güzel olurduda üçüyle zırtt olurum heralde apartmanın başında annem eşim ablamda yardımcı olarak gelirlerse tamam :)))))))))) inan resmen pazar aşeriyorum hiçte sevmem aslında ama şöyle meyveyi sebzeyi mıncıklıyarak almak düz hesap 4 kilo olsun abla diyen pazarcıya ters bir bakış atmak kulağımın dibinde limonnnnnnnnnnnnnnn filesiiiiiiiiiiii 1 tl diyen pazarcıya ağzın kurusun demek pazar arabasıyla ralli yaptğını zanneden kadınların ayağına basmakk bunları bile özledim yaaaaaaaaaa delikafadulden

ay sen cok yasa emi pitos öldük kardesimle gülmekten valla bakiyom ücüzler seni yormuyo bu aralar espiriler havada ucusuyoo:)))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…