Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

slm aynurcum bende üçüz annesiyim ama benimkiler şimdi 12 yaşındalar.bana hala soruyolar aynı soruları çok zor be güzelim üçüz büyütmek .ben bide yalnız büyüttüm, çok şükür şimdi rahatım.2kız 1 oğlan benimkiler.görüşürüz

slm aynurcum bende üçüz annesiyim ama benimkiler şimdi 12 yaşındalar.bana hala soruyolar aynı soruları çok zor be güzelim üçüz büyütmek .ben bide yalnız büyüttüm, çok şükür şimdi rahatım.2kız 1 oğlan benimkiler.görüşürüz:teytey::teytey::teytey:

günaydınnnn
kübrayı tutabilene aşkolsunnnn valla bida burda ağlama çocuklar şöyle böyle diye sen bomba gibisin şekerim baksana . başımla beraber ne demek hepiniz gelinn hımmm şöyle bi düşündümde en iyisi ben geleyim sadece eşim olur yanımda )))
seninki pazar gezmesi degil şekerim yarı zamanlı gerilim filmi çekmek istiyon sen . baksana fantaziye kadınların ayaklarına basayım , adama laf söyliyim onun gözünü oyayım )))anam anam

ecem teyzemize kocaman bi alkışşşşş. ecemcim maşallah tatlı çok güzeller allah ömürlerinide güzel kılsın inşallah . eceyle efeyi benzettim ben gerçektede öylemi bilmem ama ne çok benziyorlar .

oyyyyyy ecem harika bebişler pırtlatmışsın maşallah bayıldım seni ve eşinide katkılarınızdan dolayı tebrik ediyorum :)))))))))))
arzucum gel ne demek tatlım eşimle ikisi oturup ağlaşsınlar mama parası pez parası diyeee
arzucum pazardada aşk filmi çekilmezki tam bir gerilim ortamı nede olsa

selam kizlarr evet bana alkisss triacim sonunda basardim ama istedigim gibi olmadi ben albüm yapip bunuda sadece arkaslar görebilsin istedim neyse onuda basarip daha cok resim koyarim benim kizin haylazliklarini cekiyorum simdi evet dogru dedin efe ile ece benziyolar sadece efe sarisin ece ve ege beyaz tenli ece bana cok benziyo ege de ayni babasi ikiz gibiler

kiz pitos nerden bulurusun bu laflari allah iyiligini versin emi:)))))))))) iyimi pirtlatmisimmm esimde sana tesekkür ediyo ilk defa onu tebrik eden biri olmus diye seviniyo biraz kiskaniyoduda bana gelen övgüleri

ecemcim albüm yapman için kullanıcı panelinden resim&albüm kısmına girip ordan resim eklemen lazım . albüm oluştururken özeli seçersin o zaman arkadaşlarından başkası görmez canım

kızlarrrr selammmmm
ecem ne süper şeyler onlar ısırımlık olmuşlar maşallahhhhhhhhh

arzum canım oto koltk marksı suny ne öyle birşeydi markası

elitu ya canım bir arkadaş bir akraba senin veya eşinin birisi gelsin depresyona girme aman canım ya

bebişin biri kucağımda
aşı olduk ama 2 gündür ateşliydi birisi yorucu geçti .....şükürki 1 yaşına kadar yok annemler gitti .... ööfff işim bitmiyor bıktımmm bu işlerden bitmiyo anasını satayımm ....eşimn yeğeni var anca yetişiyorum....

nilcim naber görünmedin bugün çocuklarmı yordu gezmedemiydin yoksam

arzum markete gidemiyom evde 1 kişi bırakamıyorum benim bebişlerin başında en az iki kişi durmaliki ben gezebileyimmm akannehir gezmek neydi unuttummm eyvahedigeldismile

sıkma canını şekerim çocuklar büyüdükçe biraz daha kendi hallerinde oynuyorlar o zaman daha rahat edersin arada bi birilerine devredip kaçma imkanınız yokmu . ben bu konuda en şanslınızım galiba ben hafta sonu çarşıya çıkıcam dediğimde evde birileri hemen toplanıveriyor hiç kimseyi bulamasak ki son zamanlarda kimseyi çağırmadan eşime bile bırakıp gidebiliyorum daha kolaylaştı herşey . sagolsun en büyük yardımcım benim eşim hiç hayır demez

canım sen kendi memleketindesin ah keşke bende olsam öylee ne rahat ederdim ya şanslısın kaydirigubbakcemile inş bizde o günleri görürüzzzzzzz...

ecem senin bu bebeler hangi ülkenin saatine göre uyuyor anacığımmm :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…