kiz pitos nerden bulurusun bu laflari allah iyiligini versin emi:)))))))))) iyimi pirtlatmisimmm esimde sana tesekkür ediyo ilk defa onu tebrik eden biri olmus diye seviniyo biraz kiskaniyoduda bana gelen övgüleri
aaa günah kıs enişteme hiç değilse arada sen tebrik et bari hiç bişey yapmasada bezi avucuna yaptırmıyorsun herhalde kaydirigubbakcemile3 bez alıyor mama alıyor daha ne olsun :))))
12 yaşlarında üçüzlerim var 19 yaşımda anne oldum çok zor günler yaşadım ve tek başıma büyüttüm.çok zor üçüz taşımak ve büyütmek ..ben atlattım zorlukları şimdi çok şükür rahatım..allah ikiz ve üçüz annelerin yardımcısı olsun...
ulleyyn bugun yazamadım mete kucağımdaydı yiceem ben bu kubrayı gece gece krize soktu beniii delikafadulden :dance: hamilelikte de böyleydiii iyicene erken doğum edecektim espürüleründennnnn ... çok yaşa emiii sengözlerimebaksanab
özlemcim hayırlı olsun bebeklerin canım inşallah sağlıkla sende aramıza katılırsın bende öyle bişey olmadı ama çogul gebeliklerde olası diye duymuştum büyüdükçe biraz daha rahatlarsın tatlımkıslarrrrr yaaa bende üçüz gebeyimm. aranızda bulantısı 5. haftadan sonra baslayıpta hiç bişey yiyemeyecek kadar olan varmıydı. doktor üçüz oldugu için böle oldugunu söledii. ne zamna gecicek yaaa bu kabusss yardım edin bana lütfennn
)))) şekerim gözün aydın bi yürüsünlerde gör bak evdeki tokuşmaları )))))selammm kizlar sabah muhabbeti yapip kaybolmussunuz ortaliklardan ben anca gelebildim hem yorgunum hemde cok mutluyum benim cadi kizim bugün yürümeyi iyice ilerletti cok az kaldi bir haftaya kadar tamamen yürür galiba ege de tay tay duruyo efe de tikkkkk yok bütün gün ve gece sürekli agliyo
varya enişte 2 güzel lafa sana bu kıyakları geçecekse biz sana burda en iyi koca sensin canım kocam bal kocam lafları hazırlarız )))) yeterki sen rahat et kafayı dinle birazpiotss senin sözünü dinledim enisteyi bol bol övdüm valla sabah bana hic is yaptirmadi ayy nasil rahat ettim sen isi biliyon :))))))))))kahvaltim hazir cocuklarin alti acilmis ohhhh süprge tutuldu sonra tipis tipis ise gitti bende kahve yapip ictim rahat rahatttt
eee canım bebeklerin sağlıklımı dogdular nasıl ne zaman kaç kilo dogdular anlatsanaözlemcim insallah cok saglikli hamilelik gecirirsin benim mide bulantim dogum yapana kadar devam etmisti hic birsey yiyemiyorum toplam 6 kilo alabilmistim ama cogu arkadasta hic olmamis bünyeyle alakalida olabilir biz ailecek öyleyiz genetik galiba:)) insallah senin cabuk gecer cok kötü yaaaa
özlemcim hayırlı olsun bebeklerin canım inşallah sağlıkla sende aramıza katılırsın bende öyle bişey olmadı ama çogul gebeliklerde olası diye duymuştum büyüdükçe biraz daha rahatlarsın tatlım
)))) şekerim gözün aydın bi yürüsünlerde gör bak evdeki tokuşmaları )))))
varya enişte 2 güzel lafa sana bu kıyakları geçecekse biz sana burda en iyi koca sensin canım kocam bal kocam lafları hazırlarız )))) yeterki sen rahat et kafayı dinle biraz
özlemcim endişelenme canım bu kdar bulantı olması normal zamanla düzelir ama bu arada sen kendine çok iyi bakmaya çalış dinlen meyve süt yumurta az azda olsa bunlardan almaya çalış kansız kalmamaya çalış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?