ahh canım yadıklarını okurken bile öğürüyorumm yemem mümkün değil çubuk yiyince bile seviniyorum. su içemiyorum zorluyorum kendimi 2-3 bardak için düşün çalışıyorum bide çok zor yaaa bilmiyorum benimmi bu kadar zor geçiyo. bir haftada 4 kilo vermişim düşün
hııı o zaman allah yardımcın olsun canım benim gayet normal geçmişti o yüzden yardımcı olamıyorum inşallah yakın zamanda düzelir
kübracım naber ya senin yaramazların uyanık olduğu bi zaman şurdan msn açsanda bi baksak şekerim
piotss senin sözünü dinledim enisteyi bol bol övdüm valla sabah bana hic is yaptirmadi ayy nasil rahat ettim sen isi biliyon :))))))))))kahvaltim hazir cocuklarin alti acilmis ohhhh süprge tutuldu sonra tipis tipis ise gitti bende kahve yapip ictim rahat rahatttt
dogru diyosun pitoscum senden vede triadan tiyolari alip uygulasam iyi olcak gibi adamcaz pofpoflanmayi bekliyomus böyle olursa parmagimda oynatirim valla sizinde desteginizle:)))))))))))))))))))))))
geçiyor değilmi aslında en zor hasta olduklarındaymiş gibi geliyor .... resimleriini görmek isteriz ...
tabii sen kı..nı tutamadın erken doğurdun benim espirüklerimi bahane ediyon nezaman duysam mete kucağında sok kıs gerisi geri onu delikafadulden
kiz pitos yemin ederim senin yaninda duran yaslanmaz keske toplu halde sizlerde almanyada yasasaydiniz ne iyi olurdu cümbür cemaat altini üstüne getirirdik alamanyaninnn hepinizi buraya alsak nasil olur acep
geçiyor değilmi aslında en zor hasta olduklarındaymiş gibi geliyor .... resimleriini görmek isteriz ...
ahh canım yadıklarını okurken bile öğürüyorumm yemem mümkün değil çubuk yiyince bile seviniyorum. su içemiyorum zorluyorum kendimi 2-3 bardak için düşün çalışıyorum bide çok zor yaaa bilmiyorum benimmi bu kadar zor geçiyo. bir haftada 4 kilo vermişim düşün
çok zor canım yaaa çokk hemde yasayamadım mutlulugumu çok çabuk basladı.özlemcim hoşgeldin aramıxzxa inş sıkıntıların biran önce geçer canım ben hiç yaşamadım ama zor olsa gerek bu günler geçince güzel günler seni bekliyor
inşallah canım yaa inşallah geçicek umutla bekliyorummm.hekese merhaba,
özlem benimde bulantılarım çok fenaydı 3,5 aylık olunca geçti tamamen geçmesede %99 azaldı ve yemeye bşladım.bende 5 kilo vermiştim hatta dr'um hastaneye yatırıp 4 gün serumla beslemişti. hiç birşey fayda etmemişti tansiyonum olduğu için maden suyuda içemiyordum ama daha fazla dayanamayınca doğal maden suyu içmeye başladım onun faydasını biraz gördüm. sende bir dene faydası olur belki.Allah yardımcın olsun canım çok zor ama geçer sabret.
Özlem geçmiş olsun bebeklerine saglıkla kavusmanı dilerim
bir ara ben de rahatsızdım su bile içemiyordum midem bulanıyordu
taze sıkılmıs portakal suyuyla yasadım
bir dene istersen belki isine yarar
yemek yiyemiyorsan kabuklu haslanmıs pirinc öneririm ben bu ikisiyle
bayagı bı rahatlamıstım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?