Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

hııı o zaman allah yardımcın olsun canım benim gayet normal geçmişti o yüzden yardımcı olamıyorum inşallah yakın zamanda düzelir

hııı o zaman allah yardımcın olsun canım benim gayet normal geçmişti o yüzden yardımcı olamıyorum inşallah yakın zamanda düzelir

sağol canım yaaa inşallah 3. ayda biter bu işkence. onca emekle beklediğim bebeklerimin tadını çıkaramıyorum.

kübracım naber ya senin yaramazların uyanık olduğu bi zaman şurdan msn açsanda bi baksak şekerim

tamam canım aslında aklıma geli ama iş yereinde belki izin vermezler diye söylemedim hem bendenizi de görmüş olsursun güneş gözlüklerini takmayı unutma ama sempatiksalakcinni

delikafadulden az daha övsen demek yatağına kahvaltı bile gelicek zavallı eniştem nasıl övgüye ihtiyacı varmış kaydirigubbakcemile3

özlemcim hoşgeldin aramıxzxa inş sıkıntıların biran önce geçer canım ben hiç yaşamadım ama zor olsa gerek bu günler geçince güzel günler seni bekliyor

dogru diyosun pitoscum senden vede triadan tiyolari alip uygulasam iyi olcak gibi adamcaz pofpoflanmayi bekliyomus böyle olursa parmagimda oynatirim valla sizinde desteginizle:)))))))))))))))))))))))

dogru diyosun pitoscum senden vede triadan tiyolari alip uygulasam iyi olcak gibi adamcaz pofpoflanmayi bekliyomus böyle olursa parmagimda oynatirim valla sizinde desteginizle:)))))))))))))))))))))))

biz tiyo veriyozda bizimkide pofpoflandıkça hepten kabuklu kurbağya döndü sokuyor kafasını içineeee amaa ben ne etttim tam tersini baktın bu taktik tırslıyor hemen karşı atağa geçiceksin acıma sakın erkeklere ölümmmmmmmmmmm sempatiksalakcinni delikafadulden

kiz pitos yemin ederim senin yaninda duran yaslanmaz keske toplu halde sizlerde almanyada yasasaydiniz ne iyi olurdu cümbür cemaat altini üstüne getirirdik alamanyaninnn hepinizi buraya alsak nasil olur acep

tria bugün görüsemedik fazla yarin sabahh esim evde allaha sükür benim tatil günüm yazisirizz bu arada benimkiler daha yürümeden evi hallediyolar dedigin dogru ayaklaninca hepten cökertecekler evii

selam kızlar vakıt bulamıyorum valla ya gazları delı ettı benı .............sızler nasılsınız .....zormuş valla hepsı aynı anda aglayınca kafayı yıcemmmmmmmm bunca rahattan sonra zor geldı tabı..........ınş herkes ıyıdır bızım goz kontrollerı hala suruyo ya dr böle gormedım dıyo yıne gııdcez 3. evredeler ınş ıyı oluruz.........arabayla bazenn market kacamagı yapıyorum arkadaslar gelıyo bırakıyorum onlara.......hepınızı opt

hekese merhaba,
özlem benimde bulantılarım çok fenaydı 3,5 aylık olunca geçti tamamen geçmesede %99 azaldı ve yemeye bşladım.bende 5 kilo vermiştim hatta dr'um hastaneye yatırıp 4 gün serumla beslemişti. hiç birşey fayda etmemişti tansiyonum olduğu için maden suyuda içemiyordum ama daha fazla dayanamayınca doğal maden suyu içmeye başladım onun faydasını biraz gördüm. sende bir dene faydası olur belki.Allah yardımcın olsun canım çok zor ama geçer sabret.

tabii sen kı..nı tutamadın erken doğurdun benim espirüklerimi bahane ediyon nezaman duysam mete kucağında sok kıs gerisi geri onu delikafadulden

yalanmı üç tane bebek varr şakkıdı şimdi benimkiler luli tv bakıyor bunlar ne anlıyorlar acabaa yaaa

nilcim onlar seni beni çıkartırlar cebinden kızım mama yemek istemeyince uyuyor numarası yapmaya başladı aynı benim gibi zeki amaaaa okadarda bana benzemesin hani zemuszemus benimkiler trt çocuk seviyor bu aralar iri ile teriyi seyrediyoruz
bugün sahile indik bücürlerle çok esiyordu çay içip kalktık oyy bunlar büyüycekte sahilin tadını çıkarıcaz :((((((((

kiz pitos yemin ederim senin yaninda duran yaslanmaz keske toplu halde sizlerde almanyada yasasaydiniz ne iyi olurdu cümbür cemaat altini üstüne getirirdik alamanyaninnn hepinizi buraya alsak nasil olur acep

yok tatlım oralar bizi sarmaz sen gel buraların keyfini sürrrrrrr memleketim gibisi varmı yaaaaaaaaaa turkbayragi

Özlem geçmiş olsun bebeklerine saglıkla kavusmanı dilerim
bir ara ben de rahatsızdım su bile içemiyordum midem bulanıyordu
taze sıkılmıs portakal suyuyla yasadım
bir dene istersen belki isine yarar
yemek yiyemiyorsan kabuklu haslanmıs pirinc öneririm ben bu ikisiyle
bayagı bı rahatlamıstım

özlemcim hoşgeldin aramıxzxa inş sıkıntıların biran önce geçer canım ben hiç yaşamadım ama zor olsa gerek bu günler geçince güzel günler seni bekliyor
çok zor canım yaaa çokk hemde yasayamadım mutlulugumu çok çabuk basladı.
inşallah canım yaa inşallah geçicek umutla bekliyorummm.

bende portakal suyu içiyodum çubuk krekerle ama onlardanda artık miğdem bulanıyo .çok sağolun kıslarrr bir tek haslanmış patates iyi geliyo.biraz o toparlıyo beni galiba

günaydın herkese kızlarrrr. hafta sonu gene park kaçamağımız vardı ya bide insanlar çok bunaltmasa gayet keyifliydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…