Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

gunaydın benden de...................oooooo kacamaklar var demek ............bende kacayım ya azcık ya dısarı...........

herkese merhaba çooook mutluyum kızlar bugün bebişlere alışverişe gittik annemle dönüşte annem yukarı bana geldi çay koymaya gittim annem çığlık attı koşş diye meğerr benim eymenim emeklemeye başlamış ama ters ters gidiyor şimdilik hemen kocaman bir halı serdik yere inanılmaz güzel bir duygu büyüdü küçük adamım arkasından taha geliyor kızım temebel ama çok güzel gel gel yapıyor hepinizi çoooooook seviyorum minik kuzularım

canım kabuklu pirinc de öneririm himalaya tuzu al az az ekleyip yersin
cok uzun zaman bunla beslenmistim

alkisalkisalkis
bravooo eymenime alkissssssssss birisi basi cekiyo arkasindan hepsi geliyo ohh pitos hanim kostur bakalim evin icinde hangini yakalican diye kizlar hicde tembel olmuyolar iftira atma bakayim prensese onun cani istemiyodurr istese ooo neler yapcak bekle görr

ya cocuk uyutma konusunda bilgisi olan varsa yazsin ne olur artik dayanamiyorum dün bütün gün uyumadilar bende zorlamadim gece iyi uyurlar düsüncesiyle ne mümkün aksam sekizden sabah 6 ya kadar uyutamadim 10 dakikada bir uyaniyolar odalarini ayirdim telefona varana kadar fisten cektim evde sezsiz film oynuyoz yeterki uyusunlar diye yokk yokk yokk

rezzan ne rahatsin sen simdi ne güzel valla sihirli degneyim olsaydi keske hopbacikk 10 yasinda yapardim benim canavarlariiii

pericimm bitki çayı dene bir şu gece çaylarından ALLahh Allah yaa senin bebelerde kuş gibi uyuyor he

böyle diyelimde çok uyusunlar :))

♥♥♥♥♥♥

pitoşşşşşşş çok sevindimmm oyyy oyyy inşallah hepside emeklerde biran önce yürürlerde bizde azcık rahat ederiz yani umuyorummm opuyorumnanaktan

benimkiler daha henuz dönüyorlar oyuncaklarını iyice kavrıyorlar emekleme yok henuz ....

bende artık sabahları kaşık mamalarından veriyorum kahvaltı serisi olanlarından ama genelde biberonla veriyorum içine bir tatlı kaşığı pekmez ile labne peyniri atıyorum bugunde yumurta haşladım biir tane onu böldüm üçüne mamalarına kattım öğlenleri meyve püresii sonra yoğur süzme yoğrt yediler ancak içine meyva atarsam yiyorlar öteki türlü sevmiyorlar .... kendim sebze çorbası yaptım onu da devam sütüyle karıştırdım onuda sevdiler şükür ama kaşık pek sevmiyorlar ...

irmikle yapılan mama tarifleriniz varmı arkadaşlar.....
pirinç unu aldım kendim akşamları muhallebide yapıyorum ...

♥♥♥♥

tria canım kızının pişik alerjik sorunu ne oldu inş düzelmiştr yaaa ...benimkilerde ha oldu olacak gibi her alt temizliğinde kremi boca ediyorummm

tebrkler hepsinden bi seferde :lepi: Allah sağlıkla versin kucağına
saol nil çok teşekkür edrim.benimkilerin ismini soruyorsan elif,taylan,deniz düşünüyoruz bakalım belki ilerki zamanlarda değişebilir.
birde düşüğü önleyen iğneye başladı haftada bir vurulacağım bir dahaki kontrolüm bir ay sonra dedi
iğnenin ismi Proluton daha önce bunu yaptıran oldumu ve yararını gördümü.
nil ben serklaj işlemini gine sormayı unuttum

sorma şimdiden çoğu şeyi kaldırdım da ilginç olan şey bebişim yerde emeklemiyor çekyata çıktımı coşuyor anlamadım halıdanmı zorlanıyor acaba aslında doğru kızım çok cadı dün bizi parmağında oynattı ne aldım ne seçtim bilmiyorum kucakta gezip bakıcakmış sevinçten çığlık atıyor bebek arabasına bindimi atıyor kednini öne arkaya vben çok masum bir bebekmişim kime çekti bu bilmem sempatiksalakcinni

geçmiş olsun canım ya benimde 16. hafta sonuna doğru hafiflemiştii bende ekşi şeyler yemiştim ekşi meyvelerden onlar beni rahatlatmıştıı dene istersen

nilcim bence en zor dönem ilk yürüme dönemleri hep düşücek aağlıycaklar vs... maşallah bayağı düzene girmiş mamalar bizimkilerde biberonu bıraktılar sayılır sabah bende kahvaltı ettiriyorum peynir tereyağı yumurta ev yapımı reçel pekmez olduğu zaman süzme yoğurt veriyorum öğlen kavanoz maması tiryakileri oldular arkasından değişik türde çorbalar sonra meyve püresi yada suyu özellikle kivi ve lma suyunu çok seviyorlar püre olarakta muzu sonra yoğurt veriyorum biraz zaman sonra herhangi çeşit bir yemek bakla semizotu vs.. ama bildiğin kendimize yaptığımızdan onlara özel değil arkasından muhallebi ve mama içip uyuyorlar

mavikardelen ne güzel iki erkek bir kız demek sağlıkla gelsinler isimlerde güzel ama kırılma taylanda biraz takıldım nasıl oldun peki inş iğneler şifa olsun sana zamanında gelsin kuzucuklar karnındanmı kaladanmı vuruluyorsun
nilcim yüzüstü döndülermi gerisi anında geliyor ya birde bu yemek püskürtme başladı sizde varmı her yer batıyor inan

pitos saol canım taylanı eşim çok istiyor Taylan 1. ınce, kibar, güzel, boylu boslu kimse (genç) 2. Çok yağmur yağmasına karşın işlenebilir durumda toprak şimdi baktım anlamına . iğneyi kalçadan vurdular

Son düzenleme:
kizlar moralim cok bozuk aglamaktan öldüm kizim büyük bi kaza atlatti ben süprüge tutarken onlarda yataklarinda oynasinlar diye biraktim süpürge calisirken o gürültüye ragmen küttt diye ses duydum odaya kostum ki ne göreyim ece yerde mosmor olmus surat nefes alamiyo avazim ciktiginca bagirdim o anda kendine geldi yanlizim evdede hemen esimi kardesimi aradim herkez döküldü simdi hastaneye gitti bebegim insallah biseyi yoktur cok korkuyorum mosmor olmosdu dua edin bebisimee

hiçbirşeyi yoktur merak etme çok büyük geçmş olsun onlar çok güçlüler bizide haberdar et canım ya

canım ben iğne yedim şu çatlatma iğnesi olarak geçiyor 10, haftaya kadar yedim onu göbekten ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…