çok zor canım yaaa çokk hemde yasayamadım mutlulugumu çok çabuk basladı.
inşallah canım yaa inşallah geçicek umutla bekliyorummm.
bende portakal suyu içiyodum çubuk krekerle ama onlardanda artık miğdem bulanıyo .çok sağolun kıslarrr bir tek haslanmış patates iyi geliyo.biraz o toparlıyo beni galiba
herkese merhaba çooook mutluyum kızlar bugün bebişlere alışverişe gittik annemle dönüşte annem yukarı bana geldi çay koymaya gittim annem çığlık attı koşş diye meğerr benim eymenim emeklemeye başlamış ama ters ters gidiyor şimdilik hemen kocaman bir halı serdik yere inanılmaz güzel bir duygu büyüdü küçük adamım arkasından taha geliyor kızım temebel ama çok güzel gel gel yapıyor hepinizi çoooooook seviyorum minik kuzularım
herkese selam
biz dün dr'a gittik cinsiyetlerini öğrendik biri kız ikisi erkek
saol nil çok teşekkür edrim.benimkilerin ismini soruyorsan elif,taylan,deniz düşünüyoruz bakalım belki ilerki zamanlarda değişebilir.tebrkler hepsinden bi seferde :lepi:Allah sağlıkla versin kucağına
alkisalkisalkis
bravooo eymenime alkissssssssss birisi basi cekiyo arkasindan hepsi geliyo ohh pitos hanim kostur bakalim evin icinde hangini yakalican diye kizlar hicde tembel olmuyolar iftira atma bakayim prensese onun cani istemiyodurr istese ooo neler yapcak bekle görr
çok zor canım yaaa çokk hemde yasayamadım mutlulugumu çok çabuk basladı.
inşallah canım yaa inşallah geçicek umutla bekliyorummm.
bende portakal suyu içiyodum çubuk krekerle ama onlardanda artık miğdem bulanıyo .çok sağolun kıslarrr bir tek haslanmış patates iyi geliyo.biraz o toparlıyo beni galiba
kizlar moralim cok bozuk aglamaktan öldüm kizim büyük bi kaza atlatti ben süprüge tutarken onlarda yataklarinda oynasinlar diye biraktim süpürge calisirken o gürültüye ragmen küttt diye ses duydum odaya kostum ki ne göreyim ece yerde mosmor olmus surat nefes alamiyo avazim ciktiginca bagirdim o anda kendine geldi yanlizim evdede hemen esimi kardesimi aradim herkez döküldü simdi hastaneye gitti bebegim insallah biseyi yoktur cok korkuyorum mosmor olmosdu dua edin bebisimee
saol nil çok teşekkür edrim.benimkilerin ismini soruyorsan elif,taylan,deniz düşünüyoruz bakalım belki ilerki zamanlarda değişebilir.
birde düşüğü önleyen iğneye başladı haftada bir vurulacağım bir dahaki kontrolüm bir ay sonra dedi
iğnenin ismi Proluton daha önce bunu yaptıran oldumu ve yararını gördümü.
nil ben serklaj işlemini gine sormayı unuttum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?