Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

geçmiş olsun canım ya benimde 16. hafta sonuna doğru hafiflemiştii bende ekşi şeyler yemiştim ekşi meyvelerden onlar beni rahatlatmıştıı dene istersen

ahhh daha çok var geçmesine yaaa daha çok yolun basındayım.sağol canımmm ekşiler kesiyo biraz limon felan ama çokta yemek istemiyorum miğdem iyice gaz toplar diye

kıslarrrr birde size birşey sorucam karınlarınız ne durumda. ben ne zaman nasıl yaglamaya hangi kremle baslayayım.internette bi kadın gördüm üçüz berbattı karnı korktum yaaa.şimdiden baslasam yararı olurmu acaba

benim gebelik kaşıntılarım çok fazlaydı özel krem kullanmadım ama benim cildime en iyi gelen sebametin lostonları ve sütleri oldu bende çatlak yok denecek kadar az ama doğumdan sonra karnımda yoktu süt olsun diye beslenmeme hiç ama hiç dikkat etmeyerek birde tatlıya abandım karnım kaldı şimdi napıcam kara kara düşünüyorum yaa

ahh canım sen o kadının kanrını görseydin buruş buruş olmuş.az bişey kalıcak artık göbüş üç bebek çıkıyo çatlagının olmaması çok iyi üç bebekten sonra boşver diyetle gider göbek önemli olan çatlaklar bence

çatlaklara önlem dediğim gibi sürekli nemli tut ben faydasını gördüm .... diyetle göbek gidermi

cok sagol nilcim allaha sükür simdi geldi doktortan 24 saat gözetim altinda kalmasi gerekiyomus yatirmak istememis babasi hastanede evde yapilmasi gerekenleri yazmis doktoru onlara dikkat edicez simdilik korkulacak bisey yok insallah bisey de olmaz öldüm öldümm dirildi valla

çatlaklara önlem dediğim gibi sürekli nemli tut ben faydasını gördüm .... diyetle göbek gidermi

canım yaa daha küçük bebeklerin süt emiyolarsa boşver şimdilik göbeği felan. merak etme yürümeye basladıkalrında peşlerinden koşarken gider göbeğinde ama olucak o kadar dediğim gibi hem üç bebek beslemek hemde doğurmak kolaymı benim 7 haftada feleğimi şaşırttılar dogduklarında düşünemiyorum

mavikardelen allah kucagina almayida nasip etsin ne güzel iki erkek bi kiz burda cogumuzunda öyle o dedigin igneden bende türiyedeyken kanamam olmustu haftada iki defa vuruluyordum ise yaramisti o zamanlar ama ben redüksiyon islemind ekaybetmis o zaman bebklerimi catlaklar icinde ne kadar yag krem losyon varsa kullandim ama catlagim cok bence ciltle alakali

perıecemmmmmmm canım gecmış ols ınş bısey olmaz canım .......nıl pıtos trıa elıtu nasılsınız aynır ve tum anneler........ek mamaya ne zaman geceruım ........kabızlar hala ve sancıları var ya bı gecse.....

ecemcim çok geçmişolsun canım çok üzüldüm inş bişey olmaz canım bugece uyumaması gerekiyor sanırım küçüklrdede aynımı bilmem tabi iyikide sesi duydun senide düşenimiyorum tabi insan buz kesilir rabbim bir daha yaşatmasın tatlım

muallimcim şükür iyiyiz biz taha biraz rahatsız onunla uğraşıyorum senin kızlar nasıl toparlandılarmı bayağı rop muayneniz ne oldu ben 4. ayda başladım ama sonra kestim daha sonra 6. aya yakındı başladık

nil,pitos,muallimcim sagolun sükür atlaktik simdilik yarin sabaha kadar risk devam ediyormus ama biraz kendine gelmeye basladi güleyim mi agliyimmi sasirdim kizim düstükten sonra tamamen yürümeye basladi allah kimseye yasatmasin caresizlik cok zor tesadüfün kötüsü apartmanda bir tane bile almanin olmamasi hepsi yürüyüse cikmis hava güzel diye insanin aklini kaybetmesi anlik biseymis iyice anladim bugün kendime vurmaya baslamisim artik korkudan bacaklarim morarmis

merhaba kizlar 32 haftalik ucuz dogum yaptim gunes ipek nehir dunyaya geldi1460,1260,1650 gram dogdular eu an kuvezdeyiz zaman cikaclar hic kimse bisey demiyor cok karisik duygular icindeyim

kızlar günaydınnn biraz geç kaldım konuştuklarınıza ama olsun
kübtracım gözün aydın tatlımmm ufaklıkların her hareketini not almayı unutma tabi benim gibi tele değil deftere not al sonra hepsi elinden gidiveriri. şimdiden sonra hergünleri değişik bi hareket olacak
herkese selam
biz dün dr'a gittik cinsiyetlerini öğrendik biri kız ikisi erkek
kardelencim hayırlı olsun tatlımmm senden bizden oldun yani işin iş valla ))
tria canım kızının pişik alerjik sorunu ne oldu inş düzelmiştr yaaa ...benimkilerde ha oldu olacak gibi her alt temizliğinde kremi boca ediyorummm
nilüfercim şimdi kızarmıyor artık ama lekeler kaldı ya kahve kahve geçmediler daha izinde bursaya gidersem orda göstericem artık inşallah iz falan kalmaz
canım geçmiş olsun allahtan iyi haberlerinide okudum. büyüdükçe kontrol altında tutmak dahada zorlaşacak allah hepimizin yardımcısı olsun kazasız belasız kendilerine bi gelseler şöyle 4-5 daha kolaylar ama o zamana kadar sabır ve sogukkanlılık lazım bize .
tatlım diyetle gitmiyorda mekikle falan gider ama ilk öce zayıflamak istiyosan biraz ver sonrada spor anca o zaman olur herlde ben daha hala zayıflama aşamasındayım . benimde çok az çatlağım var oda sadece bacak içlerinde ben dedikleri krem serayı deniycem bi belki faydası olur
merhaba kizlar 32 haftalik ucuz dogum yaptim gunes ipek nehir dunyaya geldi1460,1260,1650 gram dogdular eu an kuvezdeyiz zaman cikaclar hic kimse bisey demiyor cok karisik duygular icindeyim

:lepi:tebriklerrrrr canımmmmm çok çok çok özel üçüz annesini ve minik kelebekleri öpüyorum . haftası iyi canım merak etme en kısa zamanda yanında olurlar inşallah . isimlerinide çok beğendimm. güneş ipek ve nehir hoşgeldi aramıza zemuszemus

bu arada pazartesi lcw nın fabrika satış magazı var burda oraya gittik . kızlar için tişörtler falan çok güzeldi 4-5-6 öyle gidiyordu fiyatlar oldukçada uygundu . erkeklere bişey yoktu malesef yada daha açmamışlar hala kışlıklar duruyordu . bakarsanız aklınızda olsun uygun fiatler . küçük bi park var bide lunapar gibi dönen arabalar uçaklar falan çocukları oraya bindirdim anladımki daha çok küçüklermiş öyle oturup döndüler anlamadılarda nolduğunu . sallanan arabalrın birinin içinde barbi varmış mirzayı yanına oturttum ilk hareketi elini bacaklarına atmak oldu yaw bu erkeklerin hepsimi aynı ))))) ya oğlum bırak bi diyom onu biri sandı elini tutar saçını eller habire yüzüne bakıp bakıp bişeyler konuşur gel dedim sana ondan yar olmaz )))) ama çok güzeldi yaw hepside kocaman olmuş gibi resim koyacaktım ama evde unuttum .

ay yehare tebrıkler canım cok guzel ya masallah ınş kısa zamanda cıkarlar canım ınş..........
trıa cok hossun ya.............zaten elın kızı alıcak oğluşunu meralk etme alış şımdıdennnnn..........benım oğlum elı habıre telefonda oyyyyyyyyyyyyy cok kızıyoom m cok.........saglık ols ınşşş az kaldı kaynana olmama..............hemen evlenecekmışşş..............opt sızı.........kızı kcırmak ıçın uç kız dogurdum ya yınede gıtmıyoo

günaydın canım valla doğru diyosun olacağa bak sen uğraş didin kızın biri götürsün sanki biz farklımı yaptık bize yapılanda o olacak ama şekerim şimdidende olmazki seninki gibi olsunlar bakarız . )))) senin gelin inatçı çıktı 3 tane daha doğursan nafile gitmez o uğraşma en iyisi al kızlara baksın işi ne )))
bu arada ufaklıklar nasıl beya düzene girdinizmi

perıecem rabbım korusun canım ya tabıkı zor........pıtos hala devam edıyo göz hala evre 3.........cok sıkıldım cok ağlıyolar bırı ıyı ıkısı sıkıntılı ınş gerıler ya ınş

trıa evet canım cok sukur ıyıyız gazları var sancıları cok ya..........oda gecse daha ıyı olucak ..........uykusuzum...........rabbım saglık versuın ınş hepsıne............oğlun akıllı sımdıden bakınıyooo

dattttttttt datttt ben geldimmm hemen şikayetlerime başlıyorum eymen bugün 5. gün hala geceleri ağlayarak uyanıyor neymiş yüzüstü uyuycakmış tam 16 kez ağlayarak uyandı taha ise sürekli kırrıklığı var çığlık atıyor ve sanırım diş çıkartıyor kızım uyumuycak sürekli gezicekmiş
sıra bende uykusuzum yorgunum ve evim yine dağıldı ayy sabah sabah felaket tellalcısı gibi oldum yaaa

ecem uğramadımı merak ettim inş bir sorun yoktur
arzu naber datlum vayyyy senin bücür götürmüş kızı heee bugün bacak tutan tyarın parmak atar diyim sana yolda kızlar çığlık atarsa anlaki oğlun iş başındaaa :))))))))))))))
muallimcim ne geçmez gazmış yaaa şahsen benimkilerde 5 ayın ortalarında geçmişti ne fenasın kıs ne istiyon gelinden bırak fingirdeşsinler işte :)))) hımm anladım sen oğlunu kıskanıyonnn muallim oğlunu kıskanıyoooo muallim gelinini sevmiyooooooooooo :)))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…