geçmiş olsun canım ya benimde 16. hafta sonuna doğru hafiflemiştii bende ekşi şeyler yemiştim ekşi meyvelerden onlar beni rahatlatmıştıı dene istersen
ahhh daha çok var geçmesine yaaa daha çok yolun basındayım.sağol canımmm ekşiler kesiyo biraz limon felan ama çokta yemek istemiyorum miğdem iyice gaz toplar diye
kıslarrrr birde size birşey sorucam karınlarınız ne durumda. ben ne zaman nasıl yaglamaya hangi kremle baslayayım.internette bi kadın gördüm üçüz berbattı karnı korktum yaaa.şimdiden baslasam yararı olurmu acaba
benim gebelik kaşıntılarım çok fazlaydı özel krem kullanmadım ama benim cildime en iyi gelen sebametin lostonları ve sütleri oldu bende çatlak yok denecek kadar az ama doğumdan sonra karnımda yoktu süt olsun diye beslenmeme hiç ama hiç dikkat etmeyerek birde tatlıya abandım karnım kaldı şimdi napıcam kara kara düşünüyorum yaa
çatlaklara önlem dediğim gibi sürekli nemli tut ben faydasını gördüm .... diyetle göbek gidermi
perıecemmmmmmm canım gecmış ols ınş bısey olmaz canım .......nıl pıtos trıa elıtu nasılsınız aynır ve tum anneler........ek mamaya ne zaman geceruım ........kabızlar hala ve sancıları var ya bı gecse.....
kübtracım gözün aydın tatlımmm ufaklıkların her hareketini not almayı unutma tabi benim gibi tele değil deftere not al sonra hepsi elinden gidiveriri. şimdiden sonra hergünleri değişik bi hareket olacakherkese merhaba çooook mutluyum kızlar bugün bebişlere alışverişe gittik annemle dönüşte annem yukarı bana geldi çay koymaya gittim annem çığlık attı koşş diye meğerr benim eymenim emeklemeye başlamış ama ters ters gidiyor şimdilik hemen kocaman bir halı serdik yere inanılmaz güzel bir duygu büyüdü küçük adamım arkasından taha geliyor kızım temebel ama çok güzel gel gel yapıyor hepinizi çoooooook seviyorum minik kuzularım
kardelencim hayırlı olsun tatlımmm senden bizden oldun yani işin iş valla ))herkese selam
biz dün dr'a gittik cinsiyetlerini öğrendik biri kız ikisi erkek
nilüfercim şimdi kızarmıyor artık ama lekeler kaldı ya kahve kahve geçmediler daha izinde bursaya gidersem orda göstericem artık inşallah iz falan kalmaztria canım kızının pişik alerjik sorunu ne oldu inş düzelmiştr yaaa ...benimkilerde ha oldu olacak gibi her alt temizliğinde kremi boca ediyorummm
canım geçmiş olsun allahtan iyi haberlerinide okudum. büyüdükçe kontrol altında tutmak dahada zorlaşacak allah hepimizin yardımcısı olsun kazasız belasız kendilerine bi gelseler şöyle 4-5 daha kolaylar ama o zamana kadar sabır ve sogukkanlılık lazım bize .kizlar moralim cok bozuk aglamaktan öldüm kizim büyük bi kaza atlatti ben süprüge tutarken onlarda yataklarinda oynasinlar diye biraktim süpürge calisirken o gürültüye ragmen küttt diye ses duydum odaya kostum ki ne göreyim ece yerde mosmor olmus surat nefes alamiyo avazim ciktiginca bagirdim o anda kendine geldi yanlizim evdede hemen esimi kardesimi aradim herkez döküldü simdi hastaneye gitti bebegim insallah biseyi yoktur cok korkuyorum mosmor olmosdu dua edin bebisimee
tatlım diyetle gitmiyorda mekikle falan gider ama ilk öce zayıflamak istiyosan biraz ver sonrada spor anca o zaman olur herlde ben daha hala zayıflama aşamasındayım . benimde çok az çatlağım var oda sadece bacak içlerinde ben dedikleri krem serayı deniycem bi belki faydası olurçatlaklara önlem dediğim gibi sürekli nemli tut ben faydasını gördüm .... diyetle göbek gidermi
merhaba kizlar 32 haftalik ucuz dogum yaptim gunes ipek nehir dunyaya geldi1460,1260,1650 gram dogdular eu an kuvezdeyiz zaman cikaclar hic kimse bisey demiyor cok karisik duygular icindeyim
ay yehare tebrıkler canım cok guzel ya masallah ınş kısa zamanda cıkarlar canım ınş..........
trıa cok hossun ya.............zaten elın kızı alıcak oğluşunu meralk etme alış şımdıdennnnn..........benım oğlum elı habıre telefonda oyyyyyyyyyyyyy cok kızıyoom m cok.........saglık ols ınşşş az kaldı kaynana olmama..............hemen evlenecekmışşş..............opt sızı.........kızı kcırmak ıçın uç kız dogurdum ya yınede gıtmıyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?