pısssssssssssssssss pıtosssssssssss ..............senıde gorcemmmm kıskancannnnn..........hakkaten ya gazları delı ettı bebelac yıyolar uç haftadır .......ınş gecer........
pısssssssssssssssss pıtosssssssssss ..............senıde gorcemmmm kıskancannnnn..........hakkaten ya gazları delı ettı bebelac yıyolar uç haftadır .......ınş gecer........
selam kizlar anca firsat bulabildim kizim allaha sükür bugün iyi gece hic uyumadi hep aglayarark kalkti cok korkmus oda belli bu arada ege min gözleri capaklaniyodu iki gündür hep temizledim fazla önemsemedim bugün iki gözüde kan kirmizi oldu simdi hastaneye gitti babasiyla allah beterinden korusun ama cok bunaldim artik birini iyi edemeden öbürü basliyo annem bugün geleyim dedi nasil sevindim dünyalar benim oldu arkasindan yok gelemiyom dedi yine hüsrannnnnnn artik gücümün kalmadigini anladim uykusuzluk bi yandan hastalanmalari bi yandan allah yardimcimiz olsun meleklerimize iyilik bize de güc kuvvet versin
bu arada pazartesi lcw nın fabrika satış magazı var burda oraya gittik . kızlar için tişörtler falan çok güzeldi 4-5-6 öyle gidiyordu fiyatlar oldukçada uygundu . erkeklere bişey yoktu malesef yada daha açmamışlar hala kışlıklar duruyordu . bakarsanız aklınızda olsun uygun fiatler . küçük bi park var bide lunapar gibi dönen arabalar uçaklar falan çocukları oraya bindirdim anladımki daha çok küçüklermiş öyle oturup döndüler anlamadılarda nolduğunu . sallanan arabalrın birinin içinde barbi varmış mirzayı yanına oturttum ilk hareketi elini bacaklarına atmak oldu yaw bu erkeklerin hepsimi aynı ))))) ya oğlum bırak bi diyom onu biri sandı elini tutar saçını eller habire yüzüne bakıp bakıp bişeyler konuşur gel dedim sana ondan yar olmaz )))) ama çok güzeldi yaw hepside kocaman olmuş gibi resim koyacaktım ama evde unuttum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?