Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

pısssssssssssssssss pıtosssssssssss ..............senıde gorcemmmm kıskancannnnn..........hakkaten ya gazları delı ettı bebelac yıyolar uç haftadır .......ınş gecer........

pısssssssssssssssss pıtosssssssssss ..............senıde gorcemmmm kıskancannnnn..........hakkaten ya gazları delı ettı bebelac yıyolar uç haftadır .......ınş gecer........

bende çok çektim gazdan hele ilk 2 ay bizi maffettiler
3 aydan sonra azalmaya başladı .şu an 9 aylıklar arada halen oluyorlar
ek gıda başlayınca kabızlık problemi başlıyor 1 gün bile yapmasalar rahatsız oluyorlar(OLUYORLAR DEMİYEYİM SADECE EROLUM OLUYOR)
uyku proplemimiz doğduklarınden beri var zaten
erol pazartesi gece hiç uyumadı .
salı günü 3 ü birden 2 saate bir yattılar sadece yarım saat uyudular

ela gözlüm maşallah ne tatlılar allah bağışlasın
ecemi okadar merak ettimki hiç uğramadı kızı nasıl oldu acaba inş iyidir

bende hiç raslamadım canım bugün eceme . bi sorun yoktur inşallah ya onunkilerde benimkilerden aşağı değil yaramazlıkta ondan girememiştir .

selam kizlar anca firsat bulabildim kizim allaha sükür bugün iyi gece hic uyumadi hep aglayarark kalkti cok korkmus oda belli bu arada ege min gözleri capaklaniyodu iki gündür hep temizledim fazla önemsemedim bugün iki gözüde kan kirmizi oldu simdi hastaneye gitti babasiyla allah beterinden korusun ama cok bunaldim artik birini iyi edemeden öbürü basliyo annem bugün geleyim dedi nasil sevindim dünyalar benim oldu arkasindan yok gelemiyom dedi yine hüsrannnnnnn artik gücümün kalmadigini anladim uykusuzluk bi yandan hastalanmalari bi yandan allah yardimcimiz olsun meleklerimize iyilik bize de güc kuvvet versin

periecemcim geçmiş olsun .allah sabır ve kolaylık versin
bende hasretle düzene girmelerini kendi kendime bakabileceğim günleri iple çekiyorum artık evime dönmek istiyorum .yaklaşık 7 aydır kayınvalidem gildeyız sıkıldık artıgın

Muallimm Allah yardımcın olsun bak az kaldı canım gececek inşallah oğluşunada söyle bütün kız arkadaşlarrını toplasın getirsin kardeşlerine baktırsın :)

ya pitoş diş çıkarıyorlar diye mi böyle ağlıyorlar benim metehanda pek mızmız oldu yaa geceleri kaç kere uyanıyor emziği düşüyor ağlıyor hiç yapmzdıı onu başa döndük oooff

yehare tebrik ederim geçmiş olsun inş en kısa zamanda alırsın yavrularını kucağına inan biliriz çok zor doğurup kucağa hemen alamamak ama onlar emin yerdeler zamanlarını doldursunlar sende iyileşmene bak canım....

evet geçen ay bende gittimm hep kız şeyleri varrr ben oğluşlarıma bulamadım yaa bu kızlar ne cadı yaaa
vay mirzaya bak büyümüştee ..... :)

dünden beri rejim denemesindeyim bu göbek gittsin diye hayatımda ilk defa deniyorum aç kalmak sinir bozucu tatlı krizim tutuyor çoookk zorrrrr başlarım ben böyle diyete eşimde bırak hiçç yapma demiyorr yaaa gözünün içine bakıyorum diyet yapma zamanla geçerr zayıflarsın hem önemi yok böylede güzelsin demiyor yaaa ppppüüüffffff

merhaba arkadaslar tebrik ve iyi dileklerinize cok tesekkur ederim kizlarima kavusacagim gunun sabirsizligi icindeyim rabbim hepimize saglik ve sabir ihsan etsin

asılsınız kızlar........pıtos he he evlendırmıcen dımı..........nıl muskatı denıyım bakalım ınş ıyı gelır..........elagozlu masallah kuzularına........ya kızlar ben ne zaman baslıcam ek besıne ..........daha kuçukler dımı opt sızı yehare kızmı hepsı ınşşşşşşş gelıcekler annesı cok zor ya beklemek

trıaaa canıms enin bebeklerin kiloları dogdukalrında çok guzelmiş maşşallahhh
karnında kötü bir iz kaldımı yaa ne kullandın krem felan gebelikte

selam kızlar
ecemcim gözünaydın canım kazasız belasız atlattınız geyeyi korkması normal tatlım ya birazda o gider öyle olan gene sana napcaz onlar bal kaymak bi yerde sabır sabır sabır . oralarda şöyle yarım günlük falan birileri olmuyormu bakıcı gibi uygun belki daha kolaylaşır işin hani tr den oraya yeni gelenler falan vardır onların mutlaka öyle işlere ihtiyacı olur belki uygun fiata alışana kadar bi çözüm olur .
bende haftasonu temizlik planları içindeyim oyüzden yarın anneme gidip kalıcaz haftasonu orda geçecek ne kadar zormuş evi temizlemek için bile taşınmak zorunda kalıyorsun ((
nilüfercim dişler etki eder canım sürekli gözetle kabarıklık falan varsa zaten artık arkası gelir hoş huysuz olursa diş jelinden sür genede rahatlatır . bu sıralardada bizim kayra dert bize yerden bile kırıntı toplayan oğluşum gitti herşeyi eliyle iten dilini çıkartan bi çocuk geldi sanırım oda azılara başlayacak artık bende sıkmıyorum diğerleri tamamladı dördünüde. sıra köpek dişlerinde offf 32 taneee bitmez bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…