- 20 Mart 2017
- 15.670
- 20.373
- 398
- Konu Sahibi Pirayeeeee
-
40 gün durması annen dahi olsa çok gereksiz inan :)Selam hanımlar.
Yıl sonu doğum yapıcam nasipse.
Ve doğumumda Yanımda yalnızca annem olsun istiyorum.
İki tarafta farklı şehirde bu arada.
Kv muhtemelen gelmek isteyecektir ama eşime makul bi dille sadece annemi istediğimi söyledim bu konu açılırsa annesine söylemesini istedim .
Eltim doğum yaptığında hem annesi hem kv 40 ı çıkana kadar küçücük evde durmuşlar.
Bana çok gereksiz geldi onca zaman rahat olamam.
Siz ne yaptınız doğumunuzda yanınızda kim vardı ?
Uygun bi dille bu nasıl söylenir kayınvalideye.
Aynen, dün gerisini yazamadım Kağan uyandı çünkü... Ben özür dinledikçe üstelediler ama yani gereksiz alınganlık dışında evimi cekip çevirdiler yemeğimi yaptılar 60 yaşındaki kadın her saba 5 de salep yaptı süt olsun diye. Bunlar harika şeylerdi.. Bir de benim için olumsuz kısımlarına gelirsek tüm evi temizlerken yatak odana karışmayı diyip süpürgeyi paspası elimemtutturdular 3.günümdü sezeryan sonrası.. Bebeğim her uyuduğunda uyumak istedim ama Sibel alt pis oldu kalk, üstüne kustu kalk dediler, bazı baska alnganlıklarını yazmıyorum bile... Ama beni en zorlayan kayınpederimin de 50 gün kalmasıydı. .Asla rahat olamadım.. An oldu evin içinde süt verebilmek için örtüsünü örttüm vs ama 2.olursa dedeler cok kalmasın nineler 40kına kadar kalsın diyeceğim ve tek işim cocuga süt verip süt üretmek için uyumak olacak. Konu sahibi tavsiyem benim yaptığım hataya düşme aylar evvelinden gelirse vs diye dertlenme stres sütü etkiliyor ve bebeğini de etkiliyor ben ne zaman ruhen huzurlu oldum çocuğumun ağlamaları kesildi.. Anın tadını cıkaİma ben yokum başındakiler yıkasın demek istemiş annen aslında gereksiz trip atmış anlayacağın
Kayınvalidemin yanında hiçbir yerimi açamam ya, öyle bi yakınlığımız yok. Hiç başbaşa bile kalmadık eşim yokkenAynı durumu yaşıyoruz en azından hastanede tek eşim olsun istiyorum ben de eğer zaten bişeyi yapamazsak hastanede göstermiş öğretmiş olurlar hemde kv nin yanında emir mahrem bölgenin aç felan bana uzak şeyler gbi geliyor
ayni benim cümlelerim. sonra ne mi oldu kimseyi umursamadan acip acip emzirdim kv bile sasirda rahatligima☺ demem o ki o an sadecr bebeginizi dusunuyorsunuz aman suram buram göründü diye dertlenmeye firsat olmuyor.Kayınvalidemin yanında hiçbir yerimi açamam ya, öyle bi yakınlığımız yok. Hiç başbaşa bile kalmadık eşim yokken
Eşler bugünler için değil mi? Çocuğun anası babası yetet bence. Hastane hemşire dolu zaten. Bişeyi yapamazsam bebek hemşiresine sorarım
iyi düşünmüşsünüz.Hepinizin mesajlarını okudum ama ayrı ayrı cevap veremiyorum .
Öncelikle deneyimlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim.
Bende kimsenin torun sevincini çalmak niyetinde değilim hanımlar .
Çoğunluk zaten bana katılmış ama bencil olduğumu söyleyenleriniz olmuş.
Kv ile bi problemimiz olmadı Dişe dokunur ama biraz bilmiş bi kadın ve ben işime karışılmasından hoşlanmıyorum.
İkincisi aramızda o ana kız ilişkisi oluşmadı bi mesafe var o yüzden ağrılı sızılı ilk günlerimde en nazımın geçtiklerimi istiyorum.
Ve bunun benim hakkım olduğunu düşünüyorum.
Şöyle bi karar aldım dogumdan 4 5 gün sonra gelir biraz toparlanmış olurum bir hafta kalır gider annemde Yanımda zaten max 20 25 gün durur.
O öyle olmuyo ya hele sezaryan ise yaka paça bir yere dağılıyor. Bende büyük konuştum o konuda asla kimsenin yanında emziremem falan diye ama kendime gelene kadar göğsüm amme malı olmuştu. Yinede bir çok hamileye göre iyiyim çünkü sevmediklerimi direkt hastaneden evine postaladım. Yanımda kalma konusunu bile açtırmadım ama emzirme mevzusu hala zor. Doymak için emmeyen sakinleşmek için memede kalmak isteyen bir bebeğin olunca ört emzirme örtüsünü herkesin yanında emzir moduna giriyorsun. Erkekler hariç tabi:)Kayınvalidemin yanında hiçbir yerimi açamam ya, öyle bi yakınlığımız yok. Hiç başbaşa bile kalmadık eşim yokken
Eşler bugünler için değil mi? Çocuğun anası babası yetet bence. Hastane hemşire dolu zaten. Bişeyi yapamazsam bebek hemşiresine sorarım
Tabi ki istemesi normal ama samimi değilim onunla . Emzirme yatma kalkma kafama takıyorum rahat olmak istiyorum.
Bebeğime alışıp iyileşene kadar annemi istiyorum Yanımda buda benim hakkım değil mi ?
Zaten sen hiç gelme demiycez.
Ben toparlandıktan sonra gel diycez.
Bak bu güzelmişUmarımşimdi çok ilgili ama doğunca ne olur bilemem
Bizde değiştirecek oda yok ev 1+1
Kaçamaz istese de hahahahhaha
eşim 1 ay izinli olacak ben de ona güveniyorum
evim de küçük, yatılı misafir benim için yardımdan çok eziyet maalesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?