- Konu Sahibi Pirayeeeee
-
Eşim vardı sadece:) en güzeliydiSelam hanımlar.
Yıl sonu doğum yapıcam nasipse.
Ve doğumumda Yanımda yalnızca annem olsun istiyorum.
İki tarafta farklı şehirde bu arada.
Kv muhtemelen gelmek isteyecektir ama eşime makul bi dille sadece annemi istediğimi söyledim bu konu açılırsa annesine söylemesini istedim .
Eltim doğum yaptığında hem annesi hem kv 40 ı çıkana kadar küçücük evde durmuşlar.
Bana çok gereksiz geldi onca zaman rahat olamam.
Siz ne yaptınız doğumunuzda yanınızda kim vardı ?
Uygun bi dille bu nasıl söylenir kayınvalideye.
Ve cümlenizi şöyle devam ettireyim;
Ne hanımefendi terbiyeli annelerinde ne beyefendi saygılı oğulları olabiliyor değil mi!?
Amacımız cadı kv'lerin savunmak değil ya hu..Bende daha 5senelik bir gelinim.
Sadece ütopik bir düşünce değil yani benim ki böylede olunabiliyor demek istiyorum, çok şükür ben çok mutluyum gelin gittiğim ailemle olan ilişkimde.
Mutlu da olunabilir her şartda bu kadar takılmayın sayın genç ve gelin olan arkadaşlar diye çığlık atıyorum ve bir başımayım farkındayım.
Ama haklısınız bazı kv'lerde işin b**nu çıkartıyor ve bu tipler malesef çoğunluk
Keske benimde kvalidem boyle dusunceli olsaydi...tabi ki annenin yeri apayridir ama dogum oncesi son hazirliklar icin ve dogum sonrasi yasanan bir suru zorluk icin brnce gelmesi cok faydali olur.ben cok istememe bize yardimci olmasini beklememe ragmen hic orali olmadi ayni sehirde 30 dk lik mesafede oturmamiza ragmen dogumda geldi dogum yaptgim gece bile evine cekti gitti.benim kalmama gerek var mi dedi bunu diyen insana ne diceksin.bebek bakimi zaten zor emzirmesi filan cok stresli ben ameliyattan cikmisim hareket edemiyorum ve bir yandan hayat devam ediyor yemekti ev isiydi bir suru is var.annem heder oldu kadincagiz bebege mi bana mi baksin evle mi ugrassin...emin olun yapilacak cok sey var yeterki icten olsun...yerinizde olmayi cok isterdim..Selam hanımlar.
Kv muhtemelen gelmek isteyecektir ama eşime makul bi dille sadece annemi istediğimi söyledim bu konu açılırsa annesine söylemesini istedim .
Eltim doğum yaptığında hem annesi hem kv 40 ı çıkana kadar küçücük evde durmuşlar.
ama sizinki dogum aninda hastanede degilki resmen cocuk 2 aylik oluncaya dek.Evet onunda gelip görmek istemesi normal bende bunu düşünüyorum zaten ama dikişli ve stresli o halimle yalnızca annemi istiyorum bu da benim hakkım diye düşünüyorum.
Zaten kv kırkım içinde gelmesin istiyorum sadece sonrasında gelsin görsün torununu .
İyi dilekler için teşekkürler :)
Evet onunda gelip görmek istemesi normal bende bunu düşünüyorum zaten ama dikişli ve stresli o halimle yalnızca annemi istiyorum bu da benim hakkım diye düşünüyorum.
Zaten kv kırkım içinde gelmesin istiyorum sadece sonrasında gelsin görsün torununu .
İyi dilekler için teşekkürler :)
Sarişıncım kk da olmasa bu komsu kadina nefretinden kuruyup gideceksin ha allahtan burda anlatiyosunBenim kayinvalidenin nefret ettigim igrenc bir komşusunun kızı doğum yaptı. Gecen sene. Esimle nişanıyliydik o zaman bana doğum yapmis dedi. Bananeyse?altın aldı (sanki cok hakediyor pislikler hepsi kaynananin başının altından çıkıyor) hastaneye gittik. Bütün mahalle oradaydi. Ben hayatımda böyle sey görmedim ve ogün bunlarin ortamını çözdüm esime her laf arasinda konu açıldıkça haberin olsun kimse gelmicek diyorum. Hos zaten cocugumuz da olmuyor.
Bide mevlit yaptilar 2.bebeğe. normalde ilk cocuga yapılırmış ne alakaysa onuda anlamadim kaynananin evinden sandalyeler taşınmış komşuya pastalar corekler
Esim cok uyuz olup evden kaçmıştı yemege gitmistik ogün. Gercekten kan emici tipler. Iyiki kaynanam öyle degil ama oda mahalle baskısından böyle kezbanlasmis sanki gecen tepsimi gördü pembe. Pembeyide sevmem evimde hic yok ama aldım cok beğendi fiyatini soruyor alıyım bari onada kaynanami severim bende yardimci olur hep bana sağolsun. Bazi kaynanalar gercekten cok iyi
Ne yazık ki kv vardı annem kanser olduğu için panik atak geçiriyordu daha kötü olur diye doğum yaptığımı bile söyleyememiştik üstelik ben de yürüyemiyordum kalsamda ödem oluşmuştu ve çocuğum doğum uzadığı için mikrop kapıp 1 hafta kuvezdee kaldı doktor sen cikabilrsin çocuk kalacak dediğinde kv herkes ben mi doğumunu yapıp çocuğunu sarıp gubur gubur evine gitsin süpürgesini işini yapsın demişti ailecek bana surat asmislardi çocuk kuvozde diyeSelam hanımlar.
Hahahahahahahahahahhahahahahaha. Tam unutmuştum onu ki,yeni bir bomba patlatti. Eşim annesi evde yokken işteyken,annesinin evine gitmiş. Bir alacagi esya varmış.Ben uyuyordum evdeydim. Yarim saat falan durmuş evde. Gitmis hemen kaynanama rapor vermeye baslamis komsu, yok geldi 2 saat burda oturdu soyle böyle klimayi açtı saka gibi gercekten. Esim küfür ediyordu geçen ona söyleniyordu kendi kendine cok gıcık olmus. Gorende dicek ki esim apartmandan birini öldürdüSarişıncım kk da olmasa bu komsu kadina nefretinden kuruyup gideceksin ha allahtan burda anlatiyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?