ya yapmayın nolur ben çok korktum eyvahedigeldismile ama bir yandan da ya olmasydı diyorum o zaman hayat o kadar anlamsız ki. şimdi 1 aylık hamileyim ama sekiz aydır uğraşıyordum. sağlıklı bebekleriniz var. siz de sağlıklısınız. bence tadını çıkarın. o bebeğin olmamasının bunalımı herşeyden beter. kolay değil hamilelik süreci, doğum, bebek peşpeşe yeni şeyler alışmak uyum sağlamak zor ama bu işi çıkılmaz hale getirmemek lazım. olumlamalar yapın herşey güzel ve yolunda, ben değerliyim benim kurduğum aile değerli deyin. sağlıklıyım ve güzel bir kadınım deyin, kulağınızın duyacağı bir ses tonuyla. hergün tekrarlayın, kendinizi sevin ve inanın.. her şey çok güzel olacak ama vücudunuzun ve beyninizin şu geçiş dönemini atlatmasına müsade edin. opuyorumnanaktan
vallahi benim gidicek yerimde yok ondan kapatıyom kendimi eve ee çarşıyada bebekle gidilmez bu hjavada ev gezisine gidilirde gitcek tanıdıgım hiç yok buralardaa
musyas yaa tekirdağ bu kadar tutucumu benim bıssuru tanıdıgım var ne bılım rahat ınsanlar hep bence kaynanan sen kapan dıye sana ole soyluyo cevre baskısı olsun dıye sen o lafa takılma
slm arkadaşlar malesef bende sizinle aynı şeyleri düşünüyorum bebeğimi herşeyden çok seviyorum ona tedaviyle çok isteyerek kavuştum...ama doğumuma yakın kayınvaldem hastaneye yattı kzı onunla ilgilendi annemde çalışıo malesef tek kaldım...anneme yakın oturuyodum nisanda görümcemin 2 apt yanına taşındık sözde kayınvadem burda kalıcaktı görümcem hergün gelicekti beraber bakıcaktık ben burayı istememiştim beni öle ikna etmişlerdi taşınmama.ama hiçbirşeyin garantisi yok malesef anneme çok uzak değilim ama yinede hergün akşam uğrayamıyo taşınmasaydım hergün gelirdi çok yakındık offf offf bütüngün aynı odada aynı işlemleri yap bunalıma girdim...ayakta sallanıyo bide benimki uykusuzlukta eklenince...gündüz uyuyunca uyuyayım desem yok ayaktan inince uyanıyo ama yazı iple çekiyorum allah nasip ederse gezelim inş.bunlarda geçicek elbet benim kızım acayip huysuz bide 2 kere ev gezmesine gittik pişman olduk ağlamasından eve geri döndük allahım inş.bu ayarı kolay atlatmamızı nasip eder...
gerçektende en popiler topik oldukaydirigubbakcemile3
Bende ilk defa evde oturuyorum. Sinema dışarda yemekler iş hayatı hepsi geride kaldı şimdi dışarı bile çıkamıyorum bebeğim biberondan bile emmiyo. herkes sıkıldınmı diye soruyo eşim bile senin için çok zor olmadı der. Evet zor oluyo ama gerçekten isteyerek gebe kaldım ve çok dua ettim şimdi sağlıkla kucağıma aldım arada ona birşey olursa ne yaparım diye düşünüyorum çok kötü şeyler olurdu. Sıkıntının tek sebebi kış olması yaz gelsin sık sık dışarı çıkarız gezeriz stres mitres kalmaz. evlat hasreti çeken çok tanıdığım var onların yerinde olmaktansa evde iki off çekmeye razıyım. Saçlar aynen çokkk dökülüyo göbek çıkıyo ama geçici hepsi şu emzirme işi bi bitsin diyete başar atarız hepsini. Kızlar gebe kaldığımızı acaba birşey oldumu diye sıkıntılara girdiğimizi doğum korkularımızı unutmayın neler yaşadık ve anne olduk. Evet özgür değiliz market bile lüks ama kısa zaman sonra hepsi geçecek. Kayserideki öğretmenim tanışalım belki bizde görüşürüz. evin nerde ben Talastayım.kaydirigubbakcemile3açık adres veremiyeceğim sende semiti yazarmısın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?