Doğumdan sonra hayatının değiştiğini düşünenler ve eski hayatını özleyenler buraya.

ya yapmayın nolur ben çok korktum eyvahedigeldismile ama bir yandan da ya olmasydı diyorum o zaman hayat o kadar anlamsız ki. şimdi 1 aylık hamileyim ama sekiz aydır uğraşıyordum. sağlıklı bebekleriniz var. siz de sağlıklısınız. bence tadını çıkarın. o bebeğin olmamasının bunalımı herşeyden beter. kolay değil hamilelik süreci, doğum, bebek peşpeşe yeni şeyler alışmak uyum sağlamak zor ama bu işi çıkılmaz hale getirmemek lazım. olumlamalar yapın herşey güzel ve yolunda, ben değerliyim benim kurduğum aile değerli deyin. sağlıklıyım ve güzel bir kadınım deyin, kulağınızın duyacağı bir ses tonuyla. hergün tekrarlayın, kendinizi sevin ve inanın.. her şey çok güzel olacak ama vücudunuzun ve beyninizin şu geçiş dönemini atlatmasına müsade edin. opuyorumnanaktan

bu konunun acılmsı benı çok sevidirdi.Tek kendımı böyle düşünüyodum.bu durum lohusalıkla birlikte biticek sanıyodum.kızıma o kadar baglıyımkı biri kucagına alnca bile içim gidiyo ama dediğiniz gibi hayatım artık eskısı gıbı olamcak
ama eskıyed donmek ıstermısın deseler kızım olmadan hiç bişey olsun istemem
yazı beklıyoruz hersey daha guzel olcak oınanıyorum:)

aynen benim kocada öyle diyo ama yine de erkek milleti işte.. benimde saçlarım çok dökğlüyo ek bende değilmiş

ben eskıyı 4 sene önce unuttum sizde unutursunuz zamanla...ben alıştım zor gelmıyo ...2 çocukla gezmelere gidiyorum çok zor oluyor ama başarıyorum..isteyin yeter kapamayın kendinizi bunaltmayın 1 kere geldık hayata...ne onlarla ne onsuz oluyor o yuzden anın tadını çıkarın..

vallahi benim gidicek yerimde yok ondan kapatıyom kendimi eve ee çarşıyada bebekle gidilmez bu hjavada ev gezisine gidilirde gitcek tanıdıgım hiç yok buralardaa

cnm valla hiç korkma biz boyle soyluyoruzda hangımız onlarsız olmak ıstıyoruz bu arada kalmıslık sadece o senın gozunun ıcıne baktıgında ılk dıyceksın kı ıyıkı yapmısım bunu ben kımseyı sevmemısım ne annemı ne babamı ne kocamı gercek aşk burda suan gozumun onunde ben aynen bunu dusunmustum

vallahi benim gidicek yerimde yok ondan kapatıyom kendimi eve ee çarşıyada bebekle gidilmez bu hjavada ev gezisine gidilirde gitcek tanıdıgım hiç yok buralardaa

musyas yaa tekirdağ bu kadar tutucumu benim bıssuru tanıdıgım var ne bılım rahat ınsanlar hep bence kaynanan sen kapan dıye sana ole soyluyo cevre baskısı olsun dıye sen o lafa takılma

musyas yaa tekirdağ bu kadar tutucumu benim bıssuru tanıdıgım var ne bılım rahat ınsanlar hep bence kaynanan sen kapan dıye sana ole soyluyo cevre baskısı olsun dıye sen o lafa takılma

çerkezköy cnm burası herkess göçmen yerlisi hiç yok herkes kapalı burda dışlandım bayagı umrumda degil artık zatenn

hımm cerkezkoyu bılıyorum teyzemın hallaclıda evı var yazın gelıyo ıstanbula uzak sayılmazsın cnm ama arada kaç gel bu tarafa bence trenle gelırsın rahat rahat bende oralara yakınım ıstanbul dıyorumda kayaramadanın oraları taa bı yere gıtmem 1 saat en az cnm ıstanbula gelme ıhtımalınız yokmu pekı bu kadar stres ıcındesın orda

ne kadar çok dertliymiş ya herkesin derdide kendine büyük sanki benimki kocaman ve altından kalkamıycam of of

ben de sadece kendımı bunalımda sanıodum ve uzuluodum acıkcası.meger herkeste varmısolumunekankayizsmile
ahhh ahhhhh eskı gunlerrrrboshayallersmile
once kılo sorunum var.hamileyken bebegimin bazen haftasi geriye dusuyodu.bende kilo alsın diye habire yedim ve sistim.tam 23 kilo aldım.bebegim dogarken kilosu iyiydi.ama o kilolar hep bana kaldı :sinifsinif: suanda cok istahsiz.sutum azalmasin diye hala cok yiyorum.cunku kilo alimi az ve mamayi yemiyo.sutte azalirsa mahvoluruz.50 kiloydum.sımdı soylemeyeyim.pantolonlarım kalcama bile cıkmıo dusunun :gitme:
hayatımın hicbir doneminde evde durmadım.hep aktiftim.:gitme:ama simdi dısarı bile cıkamıorum. markete gitmek luks oldu bana.bunalıyorumm resmen.kayinvalidem yaklasik 2 ay kaldi bende.guya yardim edecekti ama iyice bunaltti beni/resmen yuk oldu bana.hepten yoruldum.gereksiz alinganliklari ve surat asmalari cabasi...ameliyatimin 2.gunu tozlarini aldim evimin, 3.gunu supurdum.o da seyretti.baktim olmo 1 ay haftada 1 kadin tuttum.burada hic komsum yok.annemler ankaradalar ama yakin deiller.
ise baslama zamanim gelsin istemiorum.kizimi 15.ayina getiricem sonra mecburen ise baslicam.bakacak kimse yok.bakiciya guvenemiorum.kres ici cok kucuk olacak.bunlar bile strese girmem icin buyuk nedenler.ayyyhhhhhhh

Son düzenleme:
ahhh şu eve kapalı kalmak var yaaa deli ediyoo insanı yaaaaaaaa olur biran önce bahar gelsinn :gitme:

sağolsunlar kaynanam annem babam görümcem ablam erkek kardeşim sırayla ziyarete geldiler. kızım 2 ay 10 günlük olduktaan sonra cekirdek ailemize kavustuk. gelmeleri beni tabi ki mutlu etti ama hatırlarsanz kaynanam beni cok germişti ve lohusa gerginliğim tavan yapmıştı ondan sonra bu kalabalık beni cok bunalttı. e kalabalık karı koca ilişkisini azalttı eşimden acayip sogudum kendimden de tabi. kızımla da hep annem ilgilniodu yani ne ev benimdi ne bebek. kalabalık dagıldıktan bi süre sonra biraz toparlandım ama eşime karsı hala bi fevrilik var ben de hemen parlıyorum ona. KAynananmın sesini duymaya tahammulum bile yok telimi kapatıyorum aramasın die.
dısarı cıkmayı zaten cok sevmezdim arada cok sıkılırsam eşim bi tur attırıyor elzıg'ın mecburiyet caddesinde sonra eve geliyoruz o bile rahatlatıyo beni :)
Allah hepimizin yardımcısı olsun

slm arkadaşlar malesef bende sizinle aynı şeyleri düşünüyorum bebeğimi herşeyden çok seviyorum ona tedaviyle çok isteyerek kavuştum...ama doğumuma yakın kayınvaldem hastaneye yattı kzı onunla ilgilendi annemde çalışıo malesef tek kaldım...anneme yakın oturuyodum nisanda görümcemin 2 apt yanına taşındık sözde kayınvadem burda kalıcaktı görümcem hergün gelicekti beraber bakıcaktık ben burayı istememiştim beni öle ikna etmişlerdi taşınmama.ama hiçbirşeyin garantisi yok malesef anneme çok uzak değilim ama yinede hergün akşam uğrayamıyo taşınmasaydım hergün gelirdi çok yakındık offf offf bütüngün aynı odada aynı işlemleri yap bunalıma girdim...ayakta sallanıyo bide benimki uykusuzlukta eklenince...gündüz uyuyunca uyuyayım desem yok ayaktan inince uyanıyo ama yazı iple çekiyorum allah nasip ederse gezelim inş.bunlarda geçicek elbet benim kızım acayip huysuz bide 2 kere ev gezmesine gittik pişman olduk ağlamasından eve geri döndük allahım inş.bu ayarı kolay atlatmamızı nasip eder...

benımde ılk gezmelerımde cok huysuzluk yapıyordu ama alıstı sonunda oda alısır ınsallah kımse yardım etmesın bence cnm yan yanada olsan bu sefer sana akıl vermelerınden dolayı bunalıcaksın emın ol yok ustune bı kat daha gıydır yok soyle yap aman opme mıkrop kapar. yok kucagına alma arsız etceksın ben ilk 10 gunde dınledım bunları sımdı tek bakıyorum yuzum guldu resmen

gerçektende en popiler topik oldukaydirigubbakcemile3
Bende ilk defa evde oturuyorum. Sinema dışarda yemekler iş hayatı hepsi geride kaldı şimdi dışarı bile çıkamıyorum bebeğim biberondan bile emmiyo. herkes sıkıldınmı diye soruyo eşim bile senin için çok zor olmadı der. Evet zor oluyo ama gerçekten isteyerek gebe kaldım ve çok dua ettim şimdi sağlıkla kucağıma aldım arada ona birşey olursa ne yaparım diye düşünüyorum çok kötü şeyler olurdu. Sıkıntının tek sebebi kış olması yaz gelsin sık sık dışarı çıkarız gezeriz stres mitres kalmaz. evlat hasreti çeken çok tanıdığım var onların yerinde olmaktansa evde iki off çekmeye razıyım. Saçlar aynen çokkk dökülüyo göbek çıkıyo ama geçici hepsi şu emzirme işi bi bitsin diyete başar atarız hepsini. Kızlar gebe kaldığımızı acaba birşey oldumu diye sıkıntılara girdiğimizi doğum korkularımızı unutmayın neler yaşadık ve anne olduk. Evet özgür değiliz market bile lüks ama kısa zaman sonra hepsi geçecek. Kayserideki öğretmenim tanışalım belki bizde görüşürüz. evin nerde ben Talastayım.kaydirigubbakcemile3açık adres veremiyeceğim sende semiti yazarmısın.

canım ben de yenişehirdeyim bak talas demişken sosyeteye giderdim ona bile gidemiyorum artık:)

ooo sende uzakmışsın buralarda olsan görüşürdük şimdi karda başladı evden çıkmak iyice zor. Bende geçen zor zor gittim sosyeteye artık yakın bile olsa gidemem. Yenişehirde eraslanın binaları varya orda arkadaşım oturuyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…