kopuz hemen hemen aynıyız galiba benimde 26 şubat dedi doktor ama görenler banada karnın düşmüş 15 ine kadar doğurursun diyorlar.. bu beni hem korkutuyo hemde mutlu ediyo çünkü artık çok sıkıldım :))
ayazcım dün aklıma takıldı, 2 düşük yapmışsın ya, bunlar oğlundan öncemiydi sebebi belli mi bilmiyorumkismile
kopuzcum günlerin yaklaştıkça bizide heyecan sarıyor. evet bir an önce temizliğinide yap, ama kendini pek kasma o sırada sancılarını tetiklemesin kız
ayazcım benim düşüğü doktor araştırma ihtiyacı duymadı. tekrar hamile kalırsam yine olur diye endişe ediyorum
senin nasıl düştü ki böyle tam bi şekilde. yoksa kürtajlamı sonuçlanmıştı
kalp atışı filan mı duyulmamıştı yoksa gelişim bozukluğu mu
demek öyle.. benimde hamilelik niyetine girdiğimde tekrar doktora gitmem gerekecek galiba. psikolojimi bozuyor ister istemez olumsuz düşünüyorum
en doğrusunu yapmış olursun canım aslında tüm gebeliklerde önceden bi kontrolden geçmek en iyisi.ben şimdi bunun sonuçlarını çekiyorum en azından folik asit alsaydım belki bu kadar sıkıntılı olmazdı diye düşünüyorum tabi herşey allahtan benim arkadaşımda 2 düşük yaptı doktor kontrolünde oldu oda benden 1 ay sonra doğumu var ama o kadar korkmuşki 7. ayın içinde hala bişey olcakmış gibi geliyor diyor
bu arada megryan için dün gördüm dedim ama yanılıyorda olabilirim tekrar baktım görmüş olabileceğim topiklere ama bulamadım inş.bişey olmamıştır
aslına bakarsan ben folik asit kullanmaya başlayalı en az altı ay olmuştur, o zamandan beri bebek bekliyorduk, yani folik asit kullanmış olmak düşüğü önlemede ne gibi bi katlıda bulunur bilemiyorum. sen bunu derken başka birşeyde kastetmiş olabilirsin. belkide tam anlayamadım arkadaşım. ama dediğin gibi şöyle güzel bi kontrolden geçerek tekrardan başlamak isterim inşaallah öyle olur.
megryanndan iki gündür ses yok, kızcağız buralarda olsa ille uğrardı, kasılmaları çok artmıştı ne yaptı ki.. insanın aklına bir sürü şey geliyor bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?