( *Doğumu Yaklaşanlar, Dokuz Doğuranlar..Sorunlar ve Tecrübeler için Buyrun Sohbete*)

ayazcım hareketleri normalse korkma canım, bugün daha bi mutlu gibi geldi bana annesi :)

kopuzcum yalnız değilsin bende 10.30 gibi kalktım. ne oluyor bana anlamıyorum. bi uykudur iki gündür gidiyor. kopuzcum bide senin vücudun kendini doğuma hazırlıyor Allah tarafından güç topluyorsun galiba canımcım. her hangi bi ağrın sızın var mı bugün

ayazcım dün aklıma takıldı, 2 düşük yapmışsın ya, bunlar oğlundan öncemiydi sebebi belli mi bilmiyorumkismile

evet ya banada söylüyorlar tadını çıkar son günlerin diye ama ben geceleri hiç uyuyamıyorum kasık ağrısı sağa sola dönmekte zorlanıyorum bide sürekli tuvalete kalkıyorum bende o yüzden eşimi işe gönderdikten sonra bi uyuyorum 11 e kadar sonra kahvaltı falan..anca bu saat oluyor ..

gıymatlım kasıklarım çok ağrıyor yattığım yerden kalkarken zorlanıyorum karnımda da kasılmalarım var ama bunlar hergün olan şeyler onun dışında henüz başka bir sıkıntım yok yarında bakalım artık vücut temizliğimi yapıcam ctesi dr a gidicem artık hazırlıklı olmak lazım ne olur ne olmaz değil mi..

bende artık çok sıkıldım bi an önce kucağıma almak istiyorum kızımı ama çok da korkuyorum sanki her gün biraz daha karnım aşağı iniyor gibi inşallah vaktinden önce doğurmayız..

ayazcım dün aklıma takıldı, 2 düşük yapmışsın ya, bunlar oğlundan öncemiydi sebebi belli mi bilmiyorumkismile

oğlumdan önceydi canım ilki 1,5 aylık diğeri3 aylıktı düşükler kan pıhtılaşmasından yetrli kan gidemediğinden olduğu söylendi.ikinci düşükten sonra hamile kalırsam tekrar düşük olmasın diye doktora gittim.oda kan sulandırıcı ve folik asit verdi o ilçları kullandıktan 2 ay sonra hamile kaldım sonrada çok şükür oğlumu sağ salim kucağıma aldım

kopuzcum günlerin yaklaştıkça bizide heyecan sarıyor. evet bir an önce temizliğinide yap, ama kendini pek kasma o sırada sancılarını tetiklemesin kız

ayazcım benim düşüğü doktor araştırma ihtiyacı duymadı. tekrar hamile kalırsam yine olur diye endişe ediyorum

megryann arkadaşı gören var mı kızlar iki gündür sesi çıkmıyor. bi terslik olmasa bari bilmiyorumkismile

canım 1 tane oluncadır benimde 2.de incelendi.düşen bebek baş parmağım kadardı ama her organı vardı.hala unutamadım şeklini.eşiyle birlikte kavanoza koymuşlar suyun içindeydi.ankaraya göndermiştik incelenmesi için. hamile kalmayı düşündüğün zaman sende doktora gidersin. inş. bişey olmaz canım hakkında hayırlısı olsun

kalp atışı filan mı duyulmamıştı yoksa gelişim bozukluğu mu

canım ben 1. de hastanede test yaptırdım hamileyim diye 1, ay sonra kanamayla tekrar gittik. 2.dede testten sonra gittim doktora kalp atışını duymuştuk ilaç falan vermişti kullanırken yine kanama oldu onuda kaybettik.kalp atışı durmuş yani kürtaj yapmak zorunda kaldı

demek öyle.. benimde hamilelik niyetine girdiğimde tekrar doktora gitmem gerekecek galiba. psikolojimi bozuyor ister istemez olumsuz düşünüyorum

demek öyle.. benimde hamilelik niyetine girdiğimde tekrar doktora gitmem gerekecek galiba. psikolojimi bozuyor ister istemez olumsuz düşünüyorum

en doğrusunu yapmış olursun canım aslında tüm gebeliklerde önceden bi kontrolden geçmek en iyisi.ben şimdi bunun sonuçlarını çekiyorum en azından folik asit alsaydım belki bu kadar sıkıntılı olmazdı diye düşünüyorum tabi herşey allahtan benim arkadaşımda 2 düşük yaptı doktor kontrolünde oldu oda benden 1 ay sonra doğumu var ama o kadar korkmuşki 7. ayın içinde hala bişey olcakmış gibi geliyor diyor
bu arada megryan için dün gördüm dedim ama yanılıyorda olabilirim tekrar baktım görmüş olabileceğim topiklere ama bulamadım inş.bişey olmamıştır

Son düzenleme:

aslına bakarsan ben folik asit kullanmaya başlayalı en az altı ay olmuştur, o zamandan beri bebek bekliyorduk, yani folik asit kullanmış olmak düşüğü önlemede ne gibi bi katlıda bulunur bilemiyorum. sen bunu derken başka birşeyde kastetmiş olabilirsin. belkide tam anlayamadım arkadaşım. ama dediğin gibi şöyle güzel bi kontrolden geçerek tekrardan başlamak isterim inşaallah öyle olur.
megryanndan iki gündür ses yok, kızcağız buralarda olsa ille uğrardı, kasılmaları çok artmıştı ne yaptı ki.. insanın aklına bir sürü şey geliyor bilmiyorumkismile

kopuzcum ne alaka diceksin ama rüyamda seni gördüm hayrolsun kız,ben doktordamıydım neydim, sende sırada öyle oturmuş bekliyordun pek bi mazlum gördüm seni olumunekankayizsmile

folik asit benim rahim duvarını güçlendirmiş ve bebeğin iskelet sisteminde faydalı olmuş.doktorumun söylediğine göre.herkesde farklı oluyor demekki.megryann benide düşündürüyor valla korktuğu başınamı geldi yoksa diyorum inş.öyle değildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…