nereye kayboldunuz millet:gitme:
arkadaşlar benim hamileliğim çok ilginç.nasıl mı?ilk aylarda hiç mide bulantım olmadı aşermedim.fazla kilom yok.arkadan eski halim gibiyim.önden sadece göbeğim şiş:) hızlı hareket ediyorum.eğilip kalkıyorum.şuan 39+4 günlük hamileyim sadece kasılmam var,ağrı yok.annem geldi yanıma doğum yapıcam diye ben ona hizmet ediyorum..eşim ne biçim hamilesin hiç yerinde durmuyorsun dior.bazen naz yapayım hamile gibi davranayım diyorum..ya biliyomusunuz okadar sıkıldımki hamilelikten.sancımın olmaması suyumun gelmemesi beni stres ediyor neden doğuramıyorum ya...( resmen 40.haftadayım.
günaydın herkese ama öğlen oldu artık tünaydın diyeyim,uykuya kalmışım bu sabah zaten geceleri tam bir kabus gibi uyuyamıyorum,bende gün sayıyorum artık 36+3 oldum hem çok sabırsızım hemde çok korkuyorum,gıymatlım sen az çok biliyorsun bacım hastane mevzularını falan,bakalım çok az kaldı benimde dr 25 şubat demişti ama herkes biraz daha erken olur diyor çünkü karnım aşağıya düşmüş öyle diyorlar..
kopuz hemen hemen aynıyız galiba benimde 26 şubat dedi doktor ama görenler banada karnın düşmüş 15 ine kadar doğurursun diyorlar.. bu beni hem korkutuyo hemde mutlu ediyo çünkü artık çok sıkıldım :))
Güzel Rabbim yardımcınız olsun kızlar, bebek isteyenlerede ikiz versin bi çırpıda doğurun :ecrin_bebek:
aminn inş allh sızıde bır cıglıkta kurtarsın...
kızlar çok kötü bir gece geçirdim ya kolumun acısından uyuyamadım.üztüne bide kasılmalar başladı.hemdede ağrılı.artık biliyorum kasılmanın ne olduğunu.karnım taş gibi olmuştu.bide arada öyle bişey oluyoki rahmin alt tarafı resmen daralıp açılıyo gibydi baya rahtsızdım yani. kasılma bu demiiii
ay bundan sonra her ağrı anında dua etmeyi unutmıycam inş. tüm isteyenlere rabbim çifter çifter versin gıymatlım bak daha hamile olmadan almışsın duayı arkadaştan hadi artık hayırlısıaklinialirimsmile
ayazcım sen evelsi gün aşı olmamışmıydın, demek dün geceye vurdu ağrısı geçmiş olsun canım ya, ikisi bi araya gelmiş, ağrın arttıkça kasılmaya mı başladın
demek o kadar ağırdı ya çok zor geçirmişsin. ne yaptın ağrı kesici içebildin mi
doğuma bu kadar az kalmışken yapılması uygunmuydu acaba, ovalayınca filan hiç hafifleme olmadı mı kız
günaydın hanımlarr herkes erkenci bi tembel benim heralde,günlerim azaldıkça nasıl yorgun hissediyorum kendimi anlatamam uykudan gözümü açamıyorum,hamileliğin son zamanlarında bu normal bişey mi sizce..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?