( *Doğumu Yaklaşanlar, Dokuz Doğuranlar..Sorunlar ve Tecrübeler için Buyrun Sohbete*)

ne güzel doğum yaptığın zaman karnında gidivericek, eski haline dönüvereceksin arkadaşım, çok hareketli olanların doğumu kolay olur diyorlar, sende hastaneye gider gitmez doğuruveresin inşaallah. neyin olacak kızın mı oğlun mu? onu ilk kokladığın zamanki kokuyu ve duyguyu bir daha hiç yaşayamayacaksın. bizi haberdar etmeyi unutma :hulya:
bende hamileliğimde senin gibiydim. ama ben kiloda almıştım, hiş şöyle hamile gibi oturduğum yerden kalkamadığım zamanlar filan olmadı. hamileliğimin sonuna koşuşturmalarım devam etti, annemde gelip kalmadı hiç bi zaman, ne hizmet edenim oldu, ne nazlayanım :a015:

kopuz hemen hemen aynıyız galiba benimde 26 şubat dedi doktor ama görenler banada karnın düşmüş 15 ine kadar doğurursun diyorlar.. bu beni hem korkutuyo hemde mutlu ediyo çünkü artık çok sıkıldım :))

kızlar sız su sıra cok sancı cekıosunuzdur her sancı cekısınızde banada benım gıbı olanlarada hayırlı bebek ıcın dua edermısınız

Güzel Rabbim yardımcınız olsun kızlar, bebek isteyenlerede ikiz versin bi çırpıda doğurun :ecrin_bebek:

kızlar çok kötü bir gece geçirdim ya kolumun acısından uyuyamadım.üztüne bide kasılmalar başladı.hemdede ağrılı.artık biliyorum kasılmanın ne olduğunu.karnım taş gibi olmuştu.bide arada öyle bişey oluyoki rahmin alt tarafı resmen daralıp açılıyo gibydi baya rahtsızdım yani. kasılma bu demiiii

ayazcım sen evelsi gün aşı olmamışmıydın, demek dün geceye vurdu ağrısı geçmiş olsun canım ya, ikisi bi araya gelmiş, ağrın arttıkça kasılmaya mı başladın

ay bundan sonra her ağrı anında dua etmeyi unutmıycam inş. tüm isteyenlere rabbim çifter çifter versin gıymatlım bak daha hamile olmadan almışsın duayı arkadaştan hadi artık hayırlısıaklinialirimsmile

sağol kızi peşinen kaptım hakkaten, zamanı gelince lazım olur inşaallah delikafadulden

ayazcım önceki sayfada sana yazmıştım görmedin galiba, diyorum ki ağrın yüzünden mi kasılmaların başladı kibilmiyorumkismile

ayazcım sen evelsi gün aşı olmamışmıydın, demek dün geceye vurdu ağrısı geçmiş olsun canım ya, ikisi bi araya gelmiş, ağrın arttıkça kasılmaya mı başladın

evet salı günü yapıldı aşı.hala var ama dün geceki kadar değil kıyafetim bile acı veriyo boynuma sırtıma vurdu ağrısı.kasılma olmuş değilmi canım yani anlamışım artık.baaya bi korktum ama bide karnımın sağ tarafı sanki bebek tüm gücüyle itekliyomuş gibi acıyodu.en sonunda ağrıdan yorulup uyumşum bi uyandım bebeğim altta kalmış üzerine yatmışım ya bişey olmaz demi

demek o kadar ağırdı ya çok zor geçirmişsin. ne yaptın ağrı kesici içebildin mi
doğuma bu kadar az kalmışken yapılması uygunmuydu acaba, ovalayınca filan hiç hafifleme olmadı mı kız

bende hemen hareketlerini farketmeye çalıştım normal hatta şu anda süt gönderdim bebikime kıvır kıvır (seni görünce aklıma geldi) sol tarafa yatınca daha fazla oluyor tabi ama yatamıyorum kolumdan dolayı

günaydın hanımlarr herkes erkenci bi tembel benim heralde,günlerim azaldıkça nasıl yorgun hissediyorum kendimi anlatamam uykudan gözümü açamıyorum,hamileliğin son zamanlarında bu normal bişey mi sizce..

demek o kadar ağırdı ya çok zor geçirmişsin. ne yaptın ağrı kesici içebildin mi
doğuma bu kadar az kalmışken yapılması uygunmuydu acaba, ovalayınca filan hiç hafifleme olmadı mı kız

ay yok dokunamıyorum bile ebe sorun olmayacağını söyledi doğumdan önce bile yapılıyomuş ben fazla nazlıyım heralde ohaoldumsmile

günaydın hanımlarr herkes erkenci bi tembel benim heralde,günlerim azaldıkça nasıl yorgun hissediyorum kendimi anlatamam uykudan gözümü açamıyorum,hamileliğin son zamanlarında bu normal bişey mi sizce..

tabiki bu senin şu anda en doğal hakkın vücudun doğum için enerji toplamaya çalışıyor bende 1. de öğleye kadar yatardım komşularım yat bakalım nasıl olsa sonra uyuyamıycaksın demişlerdi hakkaten öyle oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…