( *Doğumu Yaklaşanlar, Dokuz Doğuranlar..Sorunlar ve Tecrübeler için Buyrun Sohbete*)

Ay canımsınız siz yaa.Yok canım iyiyim çok şükür buralardayım şimdilik inş. 4 hafta daha buralarda olurum hamiş olarak....

Canım ayın 3 ünde kontroldeydim.Ertesi günde çok kısa girip çıktım sadece.Sevindim beni sormanıza sağolun kızlar....

ha ben yanılmamışım çünkü gördüm gibi gelmişti iyi olduğuna sevindim aklımıza bir sürü şey geldi valla kasılamalarında olunca baya korktuk

Evet kasılmalarım arttı ne yazıkki.Dün akşam saat 7-8 arası 4-5 tane sancı geldi resmen bağırdım.Eşim korktu hastaneye gidelim dedi ama bekleyelim biraz dedim.Çok şükür geçti.İlginç olan doktora kontrole gittiğimde nst ye aldığında sancı falan çıkmıyor ama evdeyken kasılmalarım oluyor düzensiz şekilde.İnş. 4 hafta daha dayanır kızım.Büyüsün biraz daha miniğim içerde Allahın izniyle...

Aman Allah korusun doktoruda bunalttım zaten erken gelmez değilmi diye?Neden böyle düşünüyorsun diyor bana.Dedim başı aşağıda ya korkuyorum gelir falan diye diyorum.Yok canım diyor... Dur kızım biraz daha gelme büyü orda annem....

nasıl geçti kontrol iyimiymiş bebişin bi sorun yok demi

İyiyiz çok şükür canım.Kızımın kilosu 2200 imiş zaten o yüzden korkuyorum erken gelmesin 3 kiloyu geçsin inş. diyorum.Birde doktor plasentada yaşlanma belirtileri başlamış dedi.Çok önemsemedi şimdilik.Zaten sona geldik dedi.Galiba kızım plasentanın yaşlanmaya başlaması nedeniylede fazla kilo alamayacak.O yüzden içerde biraz daha dursun kilo alsın büyüsün istiyorum kızım.

maşallah kilosu ne güzel bir hafta sonra bende gidicem doktora inş.benimkide olur bu kadar.plasentalardan çektiğimize bi bakarmısın benimki öne gelir seninki yaşlanır allahım daha kötüsünü yaşatmasın.neyseki çok önemli değilmiş canım.bana aşı yapan ebenin iki çocuğu varmış biri 1.600 gr doğmuş biri1.800 gr doğmuş.biz ne kadar çabalasakta olacağına varıyor herşey sağlıklı olsunlarda gerisi gelir.hareketlerin iyce ağırlaştımı seninde benim gibi ben bu hafta çok ağır hissediyorum kendimi bide artık kasılmalarıda farkediyorum.baya korkutuyor insanı seni daha iyi anlıyorum artık.çünkü bende geçen gece doğuracağımı sandımakannehir

Canım ama yaşlanmaya başlaması bebeği daha az besleyeceği ve daha az kilo alacağı anlamına gelmezmi?Benim kız çok kilo almıyor gibi sanki.Bu yüzdende erken gelmesini istemiyorum.
Evet plasentalardan yana sıkıntılıyız anlaşılan.Rabbim beterinden korusun hepimizi.

Yok canım çok şükür henüz hareketlerimde bir ağırlaşma yok tek sıkıntı arada bir kasıklarımda ağrı olması,sırtımın ağrıması,karnımın sertleşmesi.Sıcak iyi geliyor elimle ovuşturuyorum karnım sertleşince.Birde şu göbek deliğimin sızlamasını doktora sordum.Baktı göbek deliğin iyice gerilmiş bu yüzden sızlıyor dedi.Sürekli wc ye gitme nedeniminde bebeişin başının aşağıda olmasını söyledi.

şimdi okudumda son 3 ayda pek sorun olmuyormuş canım inş. kilo alımını etkilemez.bende 1.de kan sulandırıcı kullanmıştım.bunda kullanmadım ama yemeklerden sonra solyana yatmaya çalışıyorum.çok faydası oluyomuş.inş. bebişlerimiz sağlıklı sıhhatli gelir kucağımıza allahım yardımcımız olsun

aklındaki soruların cevaplarını bulmuşsun canım en zaından biraz daha için rahatlamıştır eminim

merhaba bende 34. haftadayım ve artık iyice ağırlaştım. bugün banyoda ayağım kaydı ve düştüm çok korktum uzun süre bebişim oynamadı ama bir süre sonra hareketini hissettiğimde çok rahatladım umarım bişey olmamıştır. sizinde başınıza geldi mi böyle şeyler?

ay geçmiş olsun canımya.bende düşmekten çok korkuyorum bebeğin hareketleri normal değilmi.nasıl düştün yüz üstümü.için rahatsa bilmem ama doktora gitsen daha iyi olmazmı ne olur ne olmazbilmiyorumkismile

geçmiş olsun,doğumuma yakın bende düşmüştüm hemde banyo duvarlarını siliyordum. aynen çok korkmuştum ama güzel Mevlam dilemedikçe birşey olmuyor. sağım solum çürüdü ama yavruşum iyiydi bilmiyorumkismile

ayazcım böyle eski günleri andıkça acılarım depreşiyor kız.. anladın sen beni..:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…