megryann arkadaşı gören var mı kızlar iki gündür sesi çıkmıyor. bi terslik olmasa bari bilmiyorumkismile
en doğrusunu yapmış olursun canım aslında tüm gebeliklerde önceden bi kontrolden geçmek en iyisi.ben şimdi bunun sonuçlarını çekiyorum en azından folik asit alsaydım belki bu kadar sıkıntılı olmazdı diye düşünüyorum tabi herşey allahtan benim arkadaşımda 2 düşük yaptı doktor kontrolünde oldu oda benden 1 ay sonra doğumu var ama o kadar korkmuşki 7. ayın içinde hala bişey olcakmış gibi geliyor diyor
bu arada megryan için dün gördüm dedim ama yanılıyorda olabilirim tekrar baktım görmüş olabileceğim topiklere ama bulamadım inş.bişey olmamıştır
Canım ayın 3 ünde kontroldeydim.Ertesi günde çok kısa girip çıktım sadece.Sevindim beni sormanıza sağolun kızlar....
aslına bakarsan ben folik asit kullanmaya başlayalı en az altı ay olmuştur, o zamandan beri bebek bekliyorduk, yani folik asit kullanmış olmak düşüğü önlemede ne gibi bi katlıda bulunur bilemiyorum. sen bunu derken başka birşeyde kastetmiş olabilirsin. belkide tam anlayamadım arkadaşım. ama dediğin gibi şöyle güzel bi kontrolden geçerek tekrardan başlamak isterim inşaallah öyle olur.
megryanndan iki gündür ses yok, kızcağız buralarda olsa ille uğrardı, kasılmaları çok artmıştı ne yaptı ki.. insanın aklına bir sürü şey geliyor bilmiyorumkismile
folik asit benim rahim duvarını güçlendirmiş ve bebeğin iskelet sisteminde faydalı olmuş.doktorumun söylediğine göre.herkesde farklı oluyor demekki.megryann benide düşündürüyor valla korktuğu başınamı geldi yoksa diyorum inş.öyle değildir
biz iyiyizde sen nasılsın nerelerdesin doğum yaptın sandım valla
ha ben yanılmamışım çünkü gördüm gibi gelmişti iyi olduğuna sevindim aklımıza bir sürü şey geldi valla kasılamalarında olunca baya korktuk
nasıl geçti kontrol iyimiymiş bebişin bi sorun yok demi
maşallah kilosu ne güzel bir hafta sonra bende gidicem doktora inş.benimkide olur bu kadar.plasentalardan çektiğimize bi bakarmısın benimki öne gelir seninki yaşlanır allahım daha kötüsünü yaşatmasın.neyseki çok önemli değilmiş canım.bana aşı yapan ebenin iki çocuğu varmış biri 1.600 gr doğmuş biri1.800 gr doğmuş.biz ne kadar çabalasakta olacağına varıyor herşey sağlıklı olsunlarda gerisi gelir.hareketlerin iyce ağırlaştımı seninde benim gibi ben bu hafta çok ağır hissediyorum kendimi bide artık kasılmalarıda farkediyorum.baya korkutuyor insanı seni daha iyi anlıyorum artık.çünkü bende geçen gece doğuracağımı sandımakannehir
Canım ama yaşlanmaya başlaması bebeği daha az besleyeceği ve daha az kilo alacağı anlamına gelmezmi?Benim kız çok kilo almıyor gibi sanki.Bu yüzdende erken gelmesini istemiyorum.
Evet plasentalardan yana sıkıntılıyız anlaşılan.Rabbim beterinden korusun hepimizi.
Yok canım çok şükür henüz hareketlerimde bir ağırlaşma yok tek sıkıntı arada bir kasıklarımda ağrı olması,sırtımın ağrıması,karnımın sertleşmesi.Sıcak iyi geliyor elimle ovuşturuyorum karnım sertleşince.Birde şu göbek deliğimin sızlamasını doktora sordum.Baktı göbek deliğin iyice gerilmiş bu yüzden sızlıyor dedi.Sürekli wc ye gitme nedeniminde bebeişin başının aşağıda olmasını söyledi.
merhaba bende 34. haftadayım ve artık iyice ağırlaştım. bugün banyoda ayağım kaydı ve düştüm çok korktum uzun süre bebişim oynamadı ama bir süre sonra hareketini hissettiğimde çok rahatladım umarım bişey olmamıştır. sizinde başınıza geldi mi böyle şeyler?
merhaba bende 34. haftadayım ve artık iyice ağırlaştım. bugün banyoda ayağım kaydı ve düştüm çok korktum uzun süre bebişim oynamadı ama bir süre sonra hareketini hissettiğimde çok rahatladım umarım bişey olmamıştır. sizinde başınıza geldi mi böyle şeyler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?