( *Doğumu Yaklaşanlar, Dokuz Doğuranlar..Sorunlar ve Tecrübeler için Buyrun Sohbete*)

arkadaşım o doktora güvenmiyorsan bu senin için değiştirme fırsatıdır. niye kendini üzüyorsun, yoksa yaşadığın yerdenmi kaynaklanıyor. üzüldüm inan ki, çaresiz bırakmasın Mevlam, çıkış yolları nasib etsin bilmiyorumkismile

Teşekkür ederim moral verdiğin için .Evet biraz da yaşadığım yerden de kaynaklı bir durum doğru düzgün dr bulmak sorun.Ama daha çok onunla başlayıp başka doktora devam etmek zor olacaktı ilk başlarda bunu yapsaydım olurdu ama belli bir zamandan sonra doktor değiştirmek de zor oluyor son haftaya geldim zaten.Hepimizin hakkında hayırlısı inşallah.

ah seni ah naptın o vakte kadarbenim aşıdan dolayı kolum baya kötü hep sağ tarafıma yatmak zorunda kaldım malesef pekde uyuyamadım kahvaltıyı yeni yaptım çok içtim çay sana afiyet olsun canım bi bardağınıda benim yerime içersin artık

bulunduğun yerde başka doktor yokmu canım benim doğuma daha var ama bende böyle bi durum yaşadım doktor değiştirdim iyikide dğiştirmişim yolun açık olsun canım allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin

evet seninde az kalmış arkadaşım, zaten geceleri ağrın olmasa bile bu düşünceler seni çok huzursuz ediyordur, yeni bi sürece alışmak kolay olmamakla beraber, bakmaya doyamayacağın bi bebeğin olacak, süreci o minik kolaylaştırır annesi :)

evet söylediklerine katılıyorum arkadaşım, onlar için vereceğimiz her şeyi esirgemeden vermeye çalışıyoruz, bazen gözümüz yaşlı olsa bile.. belli etmeden.. annelik ne kadar güçlü olmayı gerektiriyor. kendime şaşıyorum :gitme:

ayazcım senin delikanlıda çok yufka yürekli.. insanın ne kadar hoşuna gidiyor değil mi, hiç bir menfaat güdülmeksizin sevilmek.. bunu sadece çocuklar yaşatıyor bence..:1hug:

şimdi asıl meselemize gelelim, ben o günlerde de çok içerlemiştim ama dediğin gibi ikinci bebeği düşündüğümüzden beri içim içimi yiyor. en mutlu anlarımızda o zamanlar aklıma geliyor adama kötü kötü bakıyorum :jeyyar:

gız bacım senden öğrenecek çok şey olduğuna inanıyorum anlat bakalım hamileliğinde bi değişiklik gösterdimi yoksa aynı tas aynı hamam mı

gız bacım senden öğrenecek çok şey olduğuna inanıyorum anlat bakalım hamileliğinde bi değişiklik gösterdimi yoksa aynı tas aynı hamam mı

canımcım o zamanlar çok hızlı bi iş temposu vardı yorgun argın gelip uyur kalırdı.doğum anındaki odunluğununda sebebi (bundan bahsetmekten nefret ediyorum) annesiydi.düşün eşim geldi gördü bizi gayet iyiydi akşam hastanenin ziyaret saati yok demiş oğlunu göndermemiş.ben bunu kaç yıl sonra öğrendim eşimden.tabi eşim arayıp sorabilirdi o eşimin hatası.bunda kayınvalidenin huyunu öğrendi beyfendi daha ilgili ama gelgörki ben o günleri unutamıyorum ve bunu yeni itiraf ediyorum kendime bile.çok bastırmışım duygularımı.zaten genel olarakta sessiz bi insanım.bu hamileliğimde oğlumla oyun oynamaktan bana yine pek zaman ayırıyor diyemiycem ama doğumda telafi edeceğini söylüyor.bilmiyorum görücez ben sana doğumdan sonra daha detaylı anlatırım inş. değişikliği

evet dediklerinde haklısın. ama ben eşinde bi ışık gördüm. bak demişsin ya kayınvalidemin huyunu anladı diye, işte bu bence çok büyük bi değişime sebep olacak. çünki hala aynı devam etseydi tekrar o sorunlarla karşılaşman muhtemel olacaktı, sen daha üzülme ayazcım, kendi kişiliğiyle alakalı sorunlar olsaydı o zaman zorlanırdın bence.. bide oğlunla vakit geçirmeside bi nevi sana hizmet etmesi demek, düşünsene sen doğum yaptığında oğlunun huyu tamamen değişecek, onun nazını çekmek iyi bi terbiye edecektir eşini. :lepi:

psikologlar diyor ki , kadının daha çok yaşlanmasını sağlayan, sürekli eski olayları düşüncelerinde gezdirip, her fırsatta onlara yoğunlaşmaları..
erkeklerin hiç böyle bi huyları yok ve adamlar yaşlanamıyor. bi tek saçları ağarıyor oda olsun artık..

ay evet ya neden unutamıyoruzki bazı kadınlar söyleyip kurtuluyolar unutmasalar bile içleri rahatlıyor ben gibilerse içlerine atıyor oda daha büyük sağlık sorunlarına kadar gidebiliyor benim rahmetli babannemin sürekli midesi ağrırdı safra kesesi falan hastaydı hatıralarımda hep onun hasta oluşu vardır.ama şöylede bi huyu vardı her şeyi içine atardı şimdilerde anlıyorum nedenini

evet aynen canım, inşaallah bizde takmıyoruz eskisi kadar, gerek yok, sen demiştin ya , beklentilerimiz yüksek olmasın ki, göreceklerime boşuna üzülmeyelim diye. Rabbim kimseye muhtaç etmesin.
resimdeki oğlunun bebekliği mi :)

evet oğlumun 4,5 aylıkken çekilmiş bi fotoğrafı evet ne kadar çabalasakta o anda neler yaşıycağımızı allah bilir.her şeyde bi hayır vardır gözüyle bakabilmek nasibolur inş. hepimize.eşlerimizin kalplerinede allah daha ince olabilmeyi ilham etsin ne diyelim biz teselli ederiz burda birbirimizi öyle değilmi:teselli:

her şeye rağmen eşlerimizi seviyoruz Şeniz bizimki şikayet etmek değil, dertleşmek. hiç değilse farklı fikirler ediniyoruz psikolojik olarak rahatlıyoruz, bi pisikologa bi tomar para vereceğimize ucuz yoldan hallediyoruz. (Büyük konuşmak olmasın Rabbim muhafaza etsin)
Oğlunada Maşaallah annesi a.s.

sağol teyzesi.evet sadece dertleşip rahatlamak maksadımız haddimizi aşmaktan allah korusun

arkadaşlar benim hamileliğim çok ilginç.nasıl mı?ilk aylarda hiç mide bulantım olmadı aşermedim.fazla kilom yok.arkadan eski halim gibiyim.önden sadece göbeğim şiş:) hızlı hareket ediyorum.eğilip kalkıyorum.şuan 39+4 günlük hamileyim sadece kasılmam var,ağrı yok.annem geldi yanıma doğum yapıcam diye ben ona hizmet ediyorum..eşim ne biçim hamilesin hiç yerinde durmuyorsun dior.bazen naz yapayım hamile gibi davranayım diyorum..ya biliyomusunuz okadar sıkıldımki hamilelikten.sancımın olmaması suyumun gelmemesi beni stres ediyor neden doğuramıyorum ya...( resmen 40.haftadayım.

Teşekkürler canım Allah yardımcımız olsun cümlemizin.birde bu kocalar bu kadar duyarsız olmasa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…