38 hafta bitti tam bugün.doktora gidecektim güya ancak dr un rahatsızlandığı söylendi zaten tam olarak güven duyamadığım bir doktorum var şimdi ben doğum yapsam ne olacak diye aklımda binbir türlü düşünceyle oturdum bilgisayarın başına,çok stresliyim yaşım 36 ilk doğumum olacak üstelik ve yaşımdan dolayı normal doğum yapabilirmiyim diye çok endişeliyim riskli mi olur acaba ?sonra ilk hamileliğimde düşük yaşadığımdan biraz hareketsiz bir hamilelik yaşadım...Allah'tan dileğim bir an önce hepimizin sağlıkla doğum yapıp bebeklerimize kavuşmamız.
arkadaşım o doktora güvenmiyorsan bu senin için değiştirme fırsatıdır. niye kendini üzüyorsun, yoksa yaşadığın yerdenmi kaynaklanıyor. üzüldüm inan ki, çaresiz bırakmasın Mevlam, çıkış yolları nasib etsin bilmiyorumkismile
geldim ayazcım. kız uyumuşum bu vakte kadar. gece 3.30 gibi yatmıştım kafayı toparlayamadım bi türlü. dur çayı demliyim, sende çay yap kendine.şurda iki lafın belini kırarken yavrunda mutlu olsun :ecrin_bebek:
38 hafta bitti tam bugün.doktora gidecektim güya ancak dr un rahatsızlandığı söylendi zaten tam olarak güven duyamadığım bir doktorum var şimdi ben doğum yapsam ne olacak diye aklımda binbir türlü düşünceyle oturdum bilgisayarın başına,çok stresliyim yaşım 36 ilk doğumum olacak üstelik ve yaşımdan dolayı normal doğum yapabilirmiyim diye çok endişeliyim riskli mi olur acaba ?sonra ilk hamileliğimde düşük yaşadığımdan biraz hareketsiz bir hamilelik yaşadım...Allah'tan dileğim bir an önce hepimizin sağlıkla doğum yapıp bebeklerimize kavuşmamız.
ben de 37 e girdim.bende geceleri zorlanıyorum.sezeryan olacağım sağlık sorunlarından sebep kısmetse şubat 20 gibi.Hem bir an önce olsun istiyorum,hem de çok korkuyorum.İlk bebeğim bu yeni sürece alışamamaktan korkuyorum.:çok üzgünüm:
çok duygulandım yaa bakar mısın o minik yüreğinden neler geçiyor yerim onu öp benim için. ...insan çocuk sahibi olunca yaşamak daha anlamlı oluyor önem kazanıyor.
ama bozma moralini bence.yanlarında olduğumuz sürede onları hayata ne kadar iyi ve güçlü hazırlarsak o kadar huzurlu ve mutlu olabiliriz.
ah canım benim düşündüğü şeye bak.çocuklar bazen bizi nasıl çıkmazlara sokuyolar değilmi ne diyeceğimizi bilemiyoruz.benimkidie ömrü boyunca beni sevecekmiş.her gün söylüyor bunu bide öpüşelim sarışalımopuyorumnanaktan isteği var.kaç yaşındaydı kızın çok hassas bi kalbi var demekki tatlım benim.yerime öp onu allah evlatlarımıza uzun ve hayırlı ömür nasip etsin inş.
hadi gel hayatım bekliyorum sabırsızlanarak.içimi dökmüş oluyorum bende 4 yıl sonra. işin tuhaf tarafı ne biliyomusun kardeşim ben bu duruma bu kadar çok taktığımı ikinci hamileliğimde farkettim.ve korku oluştu içimde yine aynı şeyleri yaşıycam diye kafamçokkarıştı
gız bacım senden öğrenecek çok şey olduğuna inanıyorum anlat bakalım hamileliğinde bi değişiklik gösterdimi yoksa aynı tas aynı hamam mı
canımcım o zamanlar çok hızlı bi iş temposu vardı yorgun argın gelip uyur kalırdı.doğum anındaki odunluğununda sebebi (bundan bahsetmekten nefret ediyorum) annesiydi.düşün eşim geldi gördü bizi gayet iyiydi akşam hastanenin ziyaret saati yok demiş oğlunu göndermemiş.ben bunu kaç yıl sonra öğrendim eşimden.tabi eşim arayıp sorabilirdi o eşimin hatası.bunda kayınvalidenin huyunu öğrendi beyfendi daha ilgili ama gelgörki ben o günleri unutamıyorum ve bunu yeni itiraf ediyorum kendime bile.çok bastırmışım duygularımı.zaten genel olarakta sessiz bi insanım.bu hamileliğimde oğlumla oyun oynamaktan bana yine pek zaman ayırıyor diyemiycem ama doğumda telafi edeceğini söylüyor.bilmiyorum görücez ben sana doğumdan sonra daha detaylı anlatırım inş. değişikliği
her şeye rağmen eşlerimizi seviyoruz Şeniz bizimki şikayet etmek değil, dertleşmek. hiç değilse farklı fikirler ediniyoruz psikolojik olarak rahatlıyoruz, bi pisikologa bi tomar para vereceğimize ucuz yoldan hallediyoruz. (Büyük konuşmak olmasın Rabbim muhafaza etsin)
Oğlunada Maşaallah annesi a.s.
evet seninde az kalmış arkadaşım, zaten geceleri ağrın olmasa bile bu düşünceler seni çok huzursuz ediyordur, yeni bi sürece alışmak kolay olmamakla beraber, bakmaya doyamayacağın bi bebeğin olacak, süreci o minik kolaylaştırır annesi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?