folik asit benim rahim duvarını güçlendirmiş ve bebeğin iskelet sisteminde faydalı olmuş.doktorumun söylediğine göre.herkesde farklı oluyor demekki.megryann benide düşündürüyor valla korktuğu başınamı geldi yoksa diyorum inş.öyle değildir
aa demek rahim duvarınıda güçlendiriyor bak bunu bilmiyordum. sen hangi folik asitten kullanıyorsun. benimki folbiol. günde bi tane alıyorum
kızlardan inşaallah bugün bi haber çıkar gülencimde kaç gündür yok. kopuzda daha uyanamadı kesin
gelsınler artık walla ya :lepi:
38+ haftada alıyo cogu doktor canım yanı 39.haftasına gırınce. gelısımının tamanlanması garantı olsun dıye.
sen neden beklemıcegını dusunuyosun kı???
arkadaşlar benim hamileliğim çok ilginç.nasıl mı?ilk aylarda hiç mide bulantım olmadı aşermedim.fazla kilom yok.arkadan eski halim gibiyim.önden sadece göbeğim şiş:) hızlı hareket ediyorum.eğilip kalkıyorum.şuan 39+4 günlük hamileyim sadece kasılmam var,ağrı yok.annem geldi yanıma doğum yapıcam diye ben ona hizmet ediyorum..eşim ne biçim hamilesin hiç yerinde durmuyorsun dior.bazen naz yapayım hamile gibi davranayım diyorum..ya biliyomusunuz okadar sıkıldımki hamilelikten.sancımın olmaması suyumun gelmemesi beni stres ediyor neden doğuramıyorum ya...( resmen 40.haftadayım.
megryann buraya gel sen nerelerdesin 2 gündür merak ettik seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?