( *Doğumu Yaklaşanlar, Dokuz Doğuranlar..Sorunlar ve Tecrübeler için Buyrun Sohbete*)

aa demek rahim duvarınıda güçlendiriyor bak bunu bilmiyordum. sen hangi folik asitten kullanıyorsun. benimki folbiol. günde bi tane alıyorum

kızlardan inşaallah bugün bi haber çıkar gülencimde kaç gündür yok. kopuzda daha uyanamadı kesin

rüyanda görmüşsün beni hayırdır inş. ctesi dr a gidicem ya ondandır belki de kafamda yine sorular var tabiki ama bu sefer dahA rahatım çünkü tlf da sordum hastaneye sancı odaları tek kişilkmiş ve yanına da istediğin bi kişiyi alabiliyormuşsun,bu düşünce beni birazda olsun rahatlattı..

bide bugün eşim iş için 2 günlüğüne şehir dışına gidiyor pazar akşamı gelecek bide ondan da huzursuzum aslında gitmesini istemiyorum doğumuma da az kaldı ya ne olur olmaz diye korkuyorum ya o yokken bişey olursa diye endişeliyim yalnız olmıycam gerçi annem gelicek bana ama yine uzağımda olması beni huzursuz etmeye yetiyor..

aslında eşimi istiyorum yanımda ama birazda kararsızım aslında beni rahatlatacaktır biliyorum kendisi çok soğukkanlıdır ama o sırada yanımda onun olması doğrumu bilemiyorum bide eşimin kadın bi akrabası var çok seviyorum onu çok da iyi anlaşıyoruz hani doğum yapmış biri olarak yanımda bi kadının olması daha mı doğrudur bilemiyorum ondan kararsız kaldım yani siz ne düşünüyorsunuz,hani o sancı sırasında bi kadının beni daha iyi anlayacağını düşünüyorum..ama eşimde olsun istiyorum yanımda:uhm:

hiç bi fikrim yok kopuzcum normal doğum yapanlar daha iyi bilir. ben olsam galiba eşimi tercih ederdim. her sıkıntıyı yaşasın diye. dışarda rahatça beklemesini nasıl karşılarsın bilemem.

folikplus tı canım baya uzun bi süre kullanmıştım bende günde 1 tane alıyodum babyprinle birlikte ayrılmayan 3lü olmuştuk

tabiki benimde ilk önceliğim yanımda eşimin olmasıdır ama ne biliyim doğum sancısını çekmiş o ağrıyı bilen bi kadının yanımda olması mı kararsız kaldım yani,hani kadın kadının halinden daha iyi anlar diye düşünüyorum..ama bilemiyorum..

kızlar bi arkadaşım dün epidural sezaryenle doğum yaptı.benim doktorumun çalıştığı hastanede akrabamızda aynı bu şekilde yapmıştı doğumu.heralde bende bu yolun yolcusuyum artık

gelsınler artık walla ya :lepi:

38+ haftada alıyo cogu doktor canım yanı 39.haftasına gırınce. gelısımının tamanlanması garantı olsun dıye.
sen neden beklemıcegını dusunuyosun kı???

Kasılmalar falan var ya birde bebişin başı aşağıda.Fazla durmaz diye korkuyorum.Ben biraz daha dursun istiyorum şu an kilosu falan az zaten.4 hafta daha durur inş.

Çok afedersin o salaklığı bende yapıyorum.Hem evimin bebeğimin kendimin onca işimi gücümü hazırlığımı tek başıma yaptım hemde üstüne misafir ağırladım.Eşimin dırdırını dinleyip durdum yorulup kalkamadıkça belim yüzünden.İnsanlarımız biraz anlayışsız bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…