bunu anlamaz olurmuyum canım da yalnızsın derken ne demek istedin onu anlamadım bu aralar anlayamıyorum herşeyi hemen:CüvCüv:ayazcım böyle eski günleri andıkça acılarım depreşiyor kız.. anladın sen beni..:jeyyar:
bunu anlamaz olurmuyum canım da yalnızsın derken ne demek istedin onu anlamadım bu aralar anlayamıyorum herşeyi hemen:CüvCüv:
Merhabalar. Ben de 34. haftadayım. Ama bebeğim 2 hafta ilerde gidiyor.32. haftada 2540 gr. idi. Dr. iri bebek olacak, sezeryan olur bu gidişle dedi. Normal doğumdan korktuğum için benim de işime geldi doğrusu. Benim karnımın ağırlığı dışında pek şikayetim yok çok şükür. Şimdiye kadar 11 kg aldım. Haftalar geçtikçe heyecanım artıyor. Bu arada 3 hafta daha okula gidip 1 martta yani 37. haftada izne ayrılmayı düşünüyorum. İnşallah herşey yolunda gider.
Merhabalar. Ben de 34. haftadayım. Ama bebeğim 2 hafta ilerde gidiyor.32. haftada 2540 gr. idi. Dr. iri bebek olacak, sezeryan olur bu gidişle dedi. Normal doğumdan korktuğum için benim de işime geldi doğrusu. Benim karnımın ağırlığı dışında pek şikayetim yok çok şükür. Şimdiye kadar 11 kg aldım. Haftalar geçtikçe heyecanım artıyor. Bu arada 3 hafta daha okula gidip 1 martta yani 37. haftada izne ayrılmayı düşünüyorum. İnşallah herşey yolunda gider.
gülencimde yok ortalıkta..
Kopuz sende yoksun kız, bugünki yoklamada kaldınız ona göre :jeyyar:
maşaallah ne güzel.bende 34+4 oldum bu gün 1 hafta önceydi kontrol bebeğim 2 haftaya yakın geriden geliyor.nasıl besledin bebeğini.biraz bahsedermisin.son aydamı aldı bu kadar.allah kolaylık versin
Son haftalarda değil zaten böyleydi. Hep ilerden gidiyordu gelişmesi. Beslenmemde ekstra birşey yapmadım doğrusu. Ama ben egeli olduğum için meyve ve sebzeye biraz düşkünüm. Ama et de yiyorum. Tavuk ve balığı çok yiyoruz. Biraz da bünyeden kaynaklanıyor sanırım. İnşallah erken doğmaya kalkmaz kızım. Bebeğin iri olması erken doğacak anlamına da gelmiyor aslında. Geçen kontrolümde doğumuna 2 hafta kalmış bir gebe ile karşılaştık dr.un odasında. Onun da bebeği 2500 gr. mış. benim o zaman 8 haftam vardı benimki de aynıydı. Doğrusu çok sevindim. Bir de ben hala sigarayı bırakamadım ve günde 6-7 tane içiyorum. En büyük korkum bebeğimin gelişememesiydi ama tabi başka problemler de olabilir allah korusun.
bebeğin çok güzel beslenmiş maşaallah. zaten asıl kiloyu son haftalarda alıyor. inşaallah 3 hafta daha dayanır, hayırlısıyla atlatırsın ve kavuşursun annesi. :ecrin_bebek:
arkadaşım birazda genetik bu olaylar. cüsseli bi aileye sahip olabilirsin. iki tarafında yapısı önemli bebeğin tipiyle dimi kaydirigubbakcemile
ben bugün gayet enerjik ve mutluyum. havada güneşli. aslında güneşli havalarda kendimi pek iyi hissetmem. çay içiyorum. hamdolsun bi sorun yok.
sen ne yaptın görüşmeyeli ayazcım :CüvCüv:
Evet ben de öyle düşünüyorum. Benim eşim 1.90 boyunda ben de iri bir bayan sayılırım. Tabi ki bebek de anne babaya ve onların ailesine benzeyecek genetik olarak. Yalnız ben sarışınım eşim esmer. Çok merak ediyorum neye benzeyecek acaba:)
bende iyiyim canım çok şükür aslında akşam canım sıkkındı biraz ama şimdi daha iyiyim kolumun acısı geçti sayılır bol bol soluma yatmaya dinlenmeye çalışıyorum.ben bu hafta kendimi çok yorgun hissediyorum ya inş. geçer bu gün birazda baş ağrım var bu arada.iyiyim dedim ama bak birsürü şey sıraladım sanakafamçokkarıştı
genelde babaların genleri ağır basıyor. ama belli olmaz tabi.
kız mı erkek mi sizin minik :ecrin_bebek:
akşam nette olman beni işkillendirdi zaten, bu kız bu vakitte olduğuna göre evde yalnız takılıyor, bi şeye canı sıkkın dedim. neye sıkıldın canım dök rahatla.. amann kendini yiyip bitirme hiç değilse az bişey burda dertleşiyoruz
genelde babaların genleri ağır basıyor. ama belli olmaz tabi.
kız mı erkek mi sizin minik :ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?