( *Doğumu Yaklaşanlar, Dokuz Doğuranlar..Sorunlar ve Tecrübeler için Buyrun Sohbete*)

selm arkdaşlar bnmde 1 ayım kaldı martın 10 u 15 gibi alıcak doktor oyy çok kötüyüm ya kıçım başım her yerim ağrıyor bi diyorum yeter artık doğurum bide diyorum aman ya rahatlık gibisi varmı 1 ay daha gezim tozum.sanırım birazda doğumdan tırsıyorum herneyse herkeze kolay bi doğum kolay gibi gebelik nasip etsin rabbim.amin

32+3deyim arkadaslar, bende uykusuzluk artık cidden problem olmaya basladı, cok zor uykuya dalıyorum en az 1 saat yatakta bir o yana bir bu yana donuyorum birde sabah 6 da uyanyorum, herhalde bu hormonlardan dimi??? off bıktım şu hormonlardan... mafoldumben

az kalmış dinlen dinlenebildiğin kadar
hele ki gezip tozma imkanın varsa hiç zaman kaybetme.. bebişin sana bu günleri arattırabilir annesi :ecrin_bebek:

kedicim kafanda bir sürü karmakarışık düşüncelerin varsa uykuya dalamazsın. sadece bedenen çok yorgun olduğun zamanlar hemen uyuyabiliyorsundur.. bide sanki bana, doğumdan sonrası için bi hazırlık gibi geldi bu uykusuzluk dönemi.. malum bebişinle tüm dengeler azıcık yerinden oynayacak annesi :ecrin_bebek:

Günaydın canım bugun sancıyla uyandım ama gecti neyseki bir dahada oyle olmadı doguma hazırlıkmıdır bu.Ya cok korkuyorum ben sezeryana kadar dayansın ne olur ödüm kopuyor.
Gıymatlım sen dogumunu nasıl yapmıstın

Amin canım Rabbim bebişlerimizi korusun inş. :Saruboceq:

o balon sönmeye başladıkça sarmayacakmı?Hem bayağı uzun sürede gidiyormuş göbüş.Demekki bu yazı koca göbeklerle geçireceğiz.Ayyyy ben şimdiden özledim fit göbeğimi.Hiç kavuşamayacağım herhalde o dümdüz görüntüye.Neyse sağlık olsunda napalım sarkık surkuk devam edeceğiz galiba.:sinifsinif:

Hımmm tamam anlaşıldı bu yaz gitti öyleyse.Bol şeyler giyeyim bari sonra takarım kafaya falan... alsanaalsanasmile

panik yapma eylülcüm arada bi yoklar öyle
ben doğumum sezeryan olmuştu :1ninca:

megryann canım niye göbeğine odaklandın sen, şimdi bunları düşünüpte boşuna stres yapma. göbek dediğin nedir ki, bugün var yarın yok...delikafadulden

Ah o korku yokmu?Kızım az daha dursun diyorum katlanmaya çalışıyorum bacaklarım şişmeye başlamış ayaklarım falan.Wc den çıkıyorum daha çıkarken tekrar geliyor bir daha giriyorum.Geceleri wc nöbetlerim sıklaştı falan derken birde sırt ve bel ağrılarım iyice çoğaldı.Kızım hareket ederken baskı kuruyor aşağıda öyle acıyorki.Daha aklıma gelmeyen bir çok şey ama yinede az kaldı kızım az daha büyüsün içerde diye dayanmaya çalışıyorum.Bunada şükür yeterki sağlıklı olsunlar....

Aaa hemşerim sen hamile misin ?:1shok: diycem ama geç kalmış bir şaşkınlık ifadesi olacak.:kedi:.
Baksana doğurmak üzereymişsin.

Hayırlı doğumlar diyim bari..Sağlıcakla gelsin kızın.:Saruboceq::lepi:hihoyyyt

Ayy bu kız tekmeleyim derken yırtacak bir gün bir yerlerimi herhalde.Öyle sallıyorki bağırttırıyor bazen beni.Az önce tatlı yedim ya coştuk içerde anneyi delmeye uğraşıyor zilli kızım....

megryann canım niye göbeğine odaklandın sen, şimdi bunları düşünüpte boşuna stres yapma. göbek dediğin nedir ki, bugün var yarın yok...delikafadulden

Bu koca göbekle yaşamaya öyle alıştıkki gitmez kalır diye korkuyorum bazen.Korse taksak doğumdan sonra faydası olurmuki?

Ya bebek hareket ederken kasılmalarınız oluyormu kızlar?Benim şu an kasıklarım çok ağrıyor sanki gaz varmış gibi içerisi.

kızına tatlı ısmarlayıp mutlu etmişsin annesi. nasıl sevinmesin. ah sizi gidi olumunekankayizsmile

Ben bu kızı tutamayacağım herhalde ayaklarıyla yukardan ittiriyor kendini baş aşağı doğum kanalına girmeye çalışıyor.Birden yükleniyor aşağıya canım acıyor... Offf dövcem kız seni :)

Bu koca göbekle yaşamaya öyle alıştıkki gitmez kalır diye korkuyorum bazen.Korse taksak doğumdan sonra faydası olurmuki?

canım ben doğumdan sonra doktoruma sormuştum korse takabilirmiyim diye
oda tavsiye etmemişti. korse kasların çalışmasını engelliyor, kullandığın müddetçe kaslar harekete geçmediği için toparlanamıyor demişti. kasları güçlendirmek için korse takmayıp, hareket etmelerini sağlamak gerekiyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…