bu gün kimsecikler yok valla :umursamaz:
selm arkdaşlar bnmde 1 ayım kaldı martın 10 u 15 gibi alıcak doktor oyy çok kötüyüm ya kıçım başım her yerim ağrıyor bi diyorum yeter artık doğurum bide diyorum aman ya rahatlık gibisi varmı 1 ay daha gezim tozum.sanırım birazda doğumdan tırsıyorum herneyse herkeze kolay bi doğum kolay gibi gebelik nasip etsin rabbim.amin
32+3deyim arkadaslar, bende uykusuzluk artık cidden problem olmaya basladı, cok zor uykuya dalıyorum en az 1 saat yatakta bir o yana bir bu yana donuyorumbirde sabah 6 da uyanyorum, herhalde bu hormonlardan dimi??? off bıktım şu hormonlardan... mafoldumben
Evet canım ben de ilk aylarda tiknineyim diye çok dua ettim ama olmadı. Aslen ben de sağlıkçıyım aslında zararlarını herkesten fazla biliyorum ama nefis işte olmuyor. Vicdan azabı çeke çeke içiyorum. Allaha emanet bebeğim. Yine de çok iyi gelişti maşallah. İnşallah seninki de sağlıklı olsun kilosu önemli değil. Doğunca belki daha iyi beslersin bebeğini tombiş tombiş olur.
tövbe ya Rabbim. kız niye sönsün balon gibi düşündüğün şeye bak. e bunca kadın hepimiz doğurmuşuz,sen bize sönmüş balonlar mı dedin şimdi he sempatiksalakcinni
öyle bir anda sönme olmuyor ki zaten. doğumu yapınca daha içerde rahim kocaman kalıyor, bide kanamaların filan.. bi müddet 5 6 aylık gibi kalıyorsun. o sırada karnının derisi tekrar geri çekilmeye başlıyor. rahim küçüldükçe bu böyle devam ediyor. bebeğin 1 yaşını geçerkende sen önceki karnına kavuşur gibi oluyorsun..
yada o günlerin hayalini kuruyorsun delikafadulden
bunun müddeti alınan kilolara ve yapılan doğum şekline göre değişebilir belki. zaten 40 çıkana kadar epey bi karın oluyor. sonrasında gün gün küçülmeye başlıyor.
benimkinin ne kadar sürdüğünü şu an tam hatırlamıyorum ama sezeryan doğumumdan sonra annemler dalga geçmişlerdi sende bi tane daha var galiba diye.. tabi o sırada insanın morali bozuluyor. size öyle diyen olursa takmayın kızlar. ben sonradan dümdüz oldum maşaallah. hiçte kafaya takılcak birşey değil.. hatta umursamaz davranarak milleti çileden çıkarmanızı tavsiye ediyorum. çekemeyen anten taksın hesabı.. :1ninca:
Günaydın canım bugun sancıyla uyandım ama gecti neyseki bir dahada oyle olmadı doguma hazırlıkmıdır bu.Ya cok korkuyorum ben sezeryana kadar dayansın ne olur ödüm kopuyor.
Gıymatlım sen dogumunu nasıl yapmıstın
selm arkdaşlar bnmde 1 ayım kaldı martın 10 u 15 gibi alıcak doktor oyy çok kötüyüm ya kıçım başım her yerim ağrıyor bi diyorum yeter artık doğurum bide diyorum aman ya rahatlık gibisi varmı 1 ay daha gezim tozum.sanırım birazda doğumdan tırsıyorum herneyse herkeze kolay bi doğum kolay gibi gebelik nasip etsin rabbim.amin
Valla 38'e bastım. Oğlumu 38+6'da doğurmuştum. Darısı kızımın başına... Ama bu defa zorladı beni. Bayağı bayağı ağır vasıta oldum. Yaştan mıdır nedir hamilelik hamileliğe benzemiyormuş onu öğrendim.
megryann canım niye göbeğine odaklandın sen, şimdi bunları düşünüpte boşuna stres yapma. göbek dediğin nedir ki, bugün var yarın yok...delikafadulden
Bu koca göbekle yaşamaya öyle alıştıkki gitmez kalır diye korkuyorum bazen.Korse taksak doğumdan sonra faydası olurmuki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?