( *Doğumu Yaklaşanlar, Dokuz Doğuranlar..Sorunlar ve Tecrübeler için Buyrun Sohbete*)

yeyin bakalım afiyet şifa olsun, doğumdan sonrada o tatlılar süt olsun annesi :ecrin_bebek:

Doğru haklısın canım.Yapıştırıyoruz oraya hareketsiz kalıyorlar haliyle... Azcık egzersiz yaparsak gider inş.

ayaz ve kopuz henüz ortalıkta görünmediler. merak ediyorum kızları. inşaallah bi aksilik yoktur. gelselerde öğrensek

Evet canım inş. sağ salim kavuşmak nasip olursa Allahın izniyle adını AYŞENUR koymayı düşünüyoruz... :lepi:

aa ne güzel düşünmüşsünüz..hayırlısıyla o günüde göstersin rabbim. sitede bu ismi okumayalı çok oldu. şimdi hep abudik gubudik isimler moda :bbo:

aa ne güzel düşünmüşsünüz..hayırlısıyla o günüde göstersin rabbim. sitede bu ismi okumayalı çok oldu. şimdi hep abudik gubudik isimler moda :bbo:

Evet çok ilginç isimler var şimdilerde ortalıkta hep.Biraz eskilerden biraz dinimizden biraz yaşanmışlık olsun istedik.Nur isminde hemfikir olduk eşimle ama öne bir isim bulmak için bayağı uğraştık.Yeni isimleri eşim istemedi onun seçtiklerinide ben beğenmedim çok ağır isimlerdi en son klasik isim olan ayşeye karar verdik.Rabbimin sevgili hayırlı kulu olsun inş. evlatlarımız... :Saruboceq:

amin inşaallah :1hug:

slm kızlar nasılsınız 2 gündür yoktum eşim şehirdışına gitmişti iş için bende kayınvalidemde kaldım dün gece geldik eve..

ctesi dr daydım herşey yolunda yine nst de sancı çıktı,zaten çok kasılmalarım oluyordu daha da arttı,dr ctesi tekrar çağırdı ve çatı muaynesi yapacakmış eyvahedigeldismile

oof kimsecikler yok yaa,kızlar sanki biraz sancım var belime ağrı vuruyor aynı adet sancısı gibi ağrı bacaklarıma da vuruyor hemen de panik yapmak istemiyorum ama normal bişey mi acaba.çok da dinlemek istemiyorum kendimi ama endişeliyim işte..doğumun başladığını nasıl anlıycam tüm bunlar bi işaret mi..

Bencede canım dur bakalım hemen panik yapma ama takip de et sancılarını arası ne kadar suruyor .Benmde bazen karnım taş gibi oluyor ve o an kasıgım ve belim cok agrıyor ama cok sık olmuyor doktorunu arayıp sorsan bir.Sen kaç haftalıktın kopuz

37+2 oldum bugün,oof ya belim halen daha ağrıyor öyle dayanılmayack bi ağrı değil yani nasıl tarif etsem bilemiyorum ki sanki adet olucakmışım gibi belim hafif sızlıyor kasıklarımda öyle..

37+2 oldum bugün,oof ya belim halen daha ağrıyor öyle dayanılmayack bi ağrı değil yani nasıl tarif etsem bilemiyorum ki sanki adet olucakmışım gibi belim hafif sızlıyor kasıklarımda öyle..

ay çok merak ettim doğum sancısı mı acabaeyvahedigeldismile doğum sancısı belden geliyormuş öyle diyorlar.

kopuzcum bugün bekledim seni gelmedin. şimdi nasılsın sancıların ne durumda.kendini iyi hissediyormusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…