kızına tatlı ısmarlayıp mutlu etmişsin annesi. nasıl sevinmesin. ah sizi gidi olumunekankayizsmile
canım ben doğumdan sonra doktoruma sormuştum korse takabilirmiyim diye
oda tavsiye etmemişti. korse kasların çalışmasını engelliyor, kullandığın müddetçe kaslar harekete geçmediği için toparlanamıyor demişti. kasları güçlendirmek için korse takmayıp, hareket etmelerini sağlamak gerekiyormuş
yeyin bakalım afiyet şifa olsun, doğumdan sonrada o tatlılar süt olsun annesi :ecrin_bebek:
kızının adını ne düşünüyorsunuz bi karara vardınız mı :)
ayaz ve kopuz henüz ortalıkta görünmediler. merak ediyorum kızları. inşaallah bi aksilik yoktur. gelselerde öğrensek
Evet canım inş. sağ salim kavuşmak nasip olursa Allahın izniyle adını AYŞENUR koymayı düşünüyoruz... :lepi:
aa ne güzel düşünmüşsünüz..hayırlısıyla o günüde göstersin rabbim. sitede bu ismi okumayalı çok oldu. şimdi hep abudik gubudik isimler moda :bbo:
Evet çok ilginç isimler var şimdilerde ortalıkta hep.Biraz eskilerden biraz dinimizden biraz yaşanmışlık olsun istedik.Nur isminde hemfikir olduk eşimle ama öne bir isim bulmak için bayağı uğraştık.Yeni isimleri eşim istemedi onun seçtiklerinide ben beğenmedim çok ağır isimlerdi en son klasik isim olan ayşeye karar verdik.Rabbimin sevgili hayırlı kulu olsun inş. evlatlarımız... :Saruboceq:
Bencede canım dur bakalım hemen panik yapma ama takip de et sancılarını arası ne kadar suruyor .Benmde bazen karnım taş gibi oluyor ve o an kasıgım ve belim cok agrıyor ama cok sık olmuyor doktorunu arayıp sorsan bir.Sen kaç haftalıktın kopuz
37+2 oldum bugün,oof ya belim halen daha ağrıyor öyle dayanılmayack bi ağrı değil yani nasıl tarif etsem bilemiyorum ki sanki adet olucakmışım gibi belim hafif sızlıyor kasıklarımda öyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?