( *Doğumu Yaklaşanlar, Dokuz Doğuranlar..Sorunlar ve Tecrübeler için Buyrun Sohbete*)

bişeyim yok canım çok şükür.misafirim v ardı bu gün ondan giremedim habersiz bırakmak istemezdim ama fırsat bulamadım

Ben bugün galiba ayaklarımı üşüttüm o yüzden gaz sancısına benzer sancılar oldu.Belim ve kasıklarım ağrıdı.Bacaklarımda ve ayaklarımda şişkinlikler başladı.Bu nedenle coşup ayaklarımı açıyorum birde bilgisayar başında oturunca falan şişiyor sanırım.Zaten sırtım iptal resmen çok ağrıyor.Neyse az kaldı Allahtan 20-25 gün daha dayanabiliriz kızımla bunlara inş. Azcıkta kızım başını aşağıya ittirdikçe kasıklarım patlayacak gibi ağrıyor sertleşiyor.Ayaklarıyla yukarıyı acıtıyor başıylada aşağıyı.Neyse sağlık olsun inş.

bişeyim yok canım çok şükür.misafirim v ardı bu gün ondan giremedim habersiz bırakmak istemezdim ama fırsat bulamadım

aman iyi canım birşeyin olmasında.. misafirler gelip geçici.. ama görüyorsun meraktan çatladım. siz doğurana kadar ben burda dokuz doğurcam. hayırlısıyla bu işi bi atlatsak.. zaten ondan sonra görmeyeceksiniz beni.. bebişlerinizi alınca tanımamazlıktan gelirsiniz.. canınız sağolsun. Rabbim verirse bende doğururum o zaman siz görürsünüz :lepi:

dışarda mı üşüttün ayaklarını kız, hafta sonu orası senin burası benim gezdin tabi Ankarayı turladın. üşüttün ayakları. evdede yalın ayak gezersin turist gibi. olacağı buydu. şimdi tuvalete yetişmek için perişan oluyorsundur. :1ninca: zaten kızında iyice dağıttı bu aralar.. meydan benim deyip, yerini genişletmeye çalışıyor.. ana kız sınırlarınızı iyice aştınız ama. dikkatinizi çekerim delikafadulden

az kalmış dinlen dinlenebildiğin kadar
hele ki gezip tozma imkanın varsa hiç zaman kaybetme.. bebişin sana bu günleri arattırabilir annesi :ecrin_bebek:

az kaldı gıymatlım ya napıcam bilmiyorum hiç öbür kızımda okula başlıcak bu sene hapı yuttugumun resmi.
çok abarttım ben gezme işini ya sabah bi çıkıyoruz akşama kadar doğdgunda kesin bi depresyon beni bekliyor hayırlısı olsun.

merhaba kızlarben de 30+1 günlük hamileyim.hem bel fıtığım var hem de ankilozan spondilit hastasıyım.belim ağrıyor,sırtım ağrıyor,sağ kaburgam ağrıyor.önünde 2,5 ay var daha da artacak galiba.dayanmaya çalışıyorum.3 hafta sonra izne ayrılacam inşallah.bide günde 3 lt su içmeme rağmen suyum sınırdaymış.o kdar su içiyorum halbuki. suyumu arttırmak için ne yapabilirim?

ah canım ya allah kolaylık versin. az kaldı sonuna geldik inşallah...
kaydirigubbakcemile3sonda taktırcam ben bu gidişle bi bardak su bi tuvalet zor oluyor:):):)

allahım kolaylık versin sennde az kalmış.umarım suyunda normale döner.kalan sürende ağrısız sancısız alırsın bebişini kucagına.

dün bütün gün devam etti sancılarım gecede sanki daha da şiddetlendi yani hamile olmasam diycem ki adet oluyorum aynı öyle bir ağrı belimde ve kasığımda,şimdide eşimi gönderdim işe o gittikten sonra şekerli bişeyler yiyip yattım ve 15 dk sonra farkettim ki kızım hiç hareket etmiyor,uyandım kendime geldim ve dinlemeye başladım ama hareket yok çok endişelendim kalktım yine bişeyler atıştırdım sol tarafıma uzandım yine yok bu böyle 30-35 dk. sürdü şimdi biraz biraz hareket etmeye başladı ooof yaa iyice pimpiriklendim..eyvahedigeldismilebilmiyorumkismile

seni unutmak mümkün olurmu bilemiyorum.kısa sürede bana bile moral veriyosun cnm benim.inş.bizde seni böyle göndericez doğuma sen merak etme öyle değilmikızlaryerimseniben

aa ayazcım sen burdamıydın. bende kimse yok sanıp üzülüyordum hoş geldin kız
sağolasın düşüncelerin için. inşaallah ben sizin mutlu gününüzü önce göreyim sonrada siz benimle uğraşacaksınız a.s.

bebeğin hareketini hissedememek çok endişelendiriyor değilmi.bende dün misafir vardı yoruldum dün akşamdan beri hareket yok denecek kadar az.yüreğim ağzımda.kasıkta belde ağrı aynen bendede var.üşütüncedaha çok oluyor farkettinmi şimdi nasıl bebeğin hareketleri canım biraz daha hızlandımı.benimki alt tarafı zorluyor şu anda:bbo:

budayım canım hoşbulduk.kahvaltımı yaptım sol yanıma yatıp dinlenirken kızlar napıyor bi bakayım dedim.bi taraftanda bebikimin hareketlerini takip ediyorum.çok yavaş ya

kendini dün çok mu yordun
yediklerin hareketlerine gitti tabi. yavrucukta gıdasız kaldı. bugün çok ye. hadi bakalım ikinci kahvaltıyı yapıyoruz ayazcım. kendine bişeyler al

kendini dün çok mu yordun
yediklerin hareketlerine gitti tabi. yavrucukta gıdasız kaldı. bugün çok ye. hadi bakalım ikinci kahvaltıyı yapıyoruz ayazcım. kendine bişeyler al

sabah 8de kalktım öğle 12ye kadar ayaktaydım.tam işim bitti uzanayım derken zil çaldı.e tabi misafirler gidene kadar uzanamdım.belim çatlıyodu otururken.nasıl yorulmuşum ama anlatamam.hala atamadım üstümden.daha sofrayı toplamadım kız benim oğlan kahvaltı yapıyor.biraz geçsin bi kahvaltı daha yaparım senin içincokacimcoook

evet bi kahvaltıyı daha haketmişsin sen. bende gündüz misafirine pek yetişemem. çok yoruluyor insan. heleki sen bu halinle kimbilir nasıl helak ettin kendini. ama asıl bence sana gelen misafirlerde kabahat. sen sadece çayı koy, gerisini biz getircez demeleri lazımdı bilmiyorumkismile

oof ya çok endişelendim gerçekten azaldı sanki bebeğin hareketleri evham mı yapıyorum acaba yeri daraldığı için hareketleri azalmış olabilir diye düşünmek istiyorum ama ne biliyim işte çok korkuyorum,birazdan da eltim gelecek kahvaltıya bugün temizlik yapacaktık bende biraz daha dinliyim hareketlerini olmazsa dr a gidicem..

gıymatlım dünden beri belimde ve kasıklarımda adet sancısı gibi bi sancı var bu sabahtan beride bebeğin hareketleri azaldı korkuyorum..eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…