oof ya çok endişelendim gerçekten azaldı sanki bebeğin hareketleri evham mı yapıyorum acaba yeri daraldığı için hareketleri azalmış olabilir diye düşünmek istiyorum ama ne biliyim işte çok korkuyorum,birazdan da eltim gelecek kahvaltıya bugün temizlik yapacaktık bende biraz daha dinliyim hareketlerini olmazsa dr a gidicem..
evet bi kahvaltıyı daha haketmişsin sen. bende gündüz misafirine pek yetişemem. çok yoruluyor insan. heleki sen bu halinle kimbilir nasıl helak ettin kendini. ama asıl bence sana gelen misafirlerde kabahat. sen sadece çayı koy, gerisini biz getircez demeleri lazımdı bilmiyorumkismile
dışarda mı üşüttün ayaklarını kız, hafta sonu orası senin burası benim gezdin tabi Ankarayı turladın. üşüttün ayakları. evdede yalın ayak gezersin turist gibi. olacağı buydu. şimdi tuvalete yetişmek için perişan oluyorsundur. :1ninca: zaten kızında iyice dağıttı bu aralar.. meydan benim deyip, yerini genişletmeye çalışıyor.. ana kız sınırlarınızı iyice aştınız ama. dikkatinizi çekerim delikafadulden
ah canım ya allah kolaylık versin. az kaldı sonuna geldik inşallah...
kaydirigubbakcemile3sonda taktırcam ben bu gidişle bi bardak su bi tuvalet zor oluyor:):):)
merhaba kızlarben de 30+1 günlük hamileyim.hem bel fıtığım var hem de ankilozan spondilit hastasıyım.belim ağrıyor,sırtım ağrıyor,sağ kaburgam ağrıyor.önünde 2,5 ay var daha da artacak galiba.dayanmaya çalışıyorum.3 hafta sonra izne ayrılacam inşallah.bide günde 3 lt su içmeme rağmen suyum sınırdaymış.o kdar su içiyorum halbuki. suyumu arttırmak için ne yapabilirim?
megryancım benimde ayaklarım çok üşür. iki gündür şunu farkettim, çok üşüdükleri zaman ayaklarımı çimdikliyorum :1ninca: bi müddet sonra bakıyorum oh sıcacık olmuş üşümesi geçmiş. saçma gelebilir ama hakkaten ben tevafuken keşfettim böyle olduğunu. o zaman her halde ordaki kan dolaşımı artıyor, soğuk kan sıcak kanla nöbet değişiyor delikafadulden
bakalım sanada faydası olacak mı. farkı bildir merak ettim bilmiyorumkismile
canım aslında çok bişey yapmadım temizlikti hazırlıktı derken bide böyle:CüvCüvlunca 2 kat daha fazla yoruldum.umrundamı onların hamilemi varmış yorulurmuymuş:umursamaz: diye düşünmezler yani.bide çok değişmişsin kilo almışsın yüzün gözün şişmiş demezlermi bende çok güzel moral veriyosunuz güzelliğimi oğluma ödünç verdim heralde şişecem bebek var burda başka bişey değil dedimzemuszemusama bana kalan tek şey yorgunluğum oldu bebişim hala yavaş hareket ediyor.yada sadece alttan hissediyorum demeliyim.onuda acıttığı için farkediyorum.inş. kopuzda bende bu gün fazla fazla tekmeler yeriz bizim yumurcaklardan
allahım kolaylık versin sennde az kalmış.umarım suyunda normale döner.kalan sürende ağrısız sancısız alırsın bebişini kucagına.
Hayırlı sabahlar herkese. Bugün saat 2 de kontrolümüz var. Bakalım benim yaramaz kızım kaç kilo olmuş? 35. haftadayız artık. Hala çok hareketli ve artık daha güçlü vuruyor karnımı şekilden şekile sokuyor minişim. Hem çok mutluyum hem de korkuyorum. Allahım hepimize yardım et kolaylıklar ver..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?