( *Doğumu Yaklaşanlar, Dokuz Doğuranlar..Sorunlar ve Tecrübeler için Buyrun Sohbete*)

inşaallah birşey yoktur çok strese girme. belki gece uyuyamadı yavrucak, şimdi dinlenmek istiyor :ecrin_bebek:

bugün iş yapma sen ne yapacaksın işi.besle bakalım bebişi bi değişiklik olcak mı, çok ye ama. test edicez hadi

dün gece yattığımda çok hareketliydi sabahtan beri hareketleri az yedim bi sürü şekerli şeyler yattım uzandım ama çok az hareketleri bakalımm eltim geliyor şimdi yaımda biri olursa daha rahat olucam sanki,şimdi çıkmak zorundayım canım görüşürüz sonra..

tamam inşaallah hiç bi sorun yoktur ben öyle inanıyorum
Allah yardımcın olsun canım. kolay gelsin

canım aslında çok bişey yapmadım temizlikti hazırlıktı derken bide böyle:CüvCüvlunca 2 kat daha fazla yoruldum.umrundamı onların hamilemi varmış yorulurmuymuş:umursamaz: diye düşünmezler yani.bide çok değişmişsin kilo almışsın yüzün gözün şişmiş demezlermi bende çok güzel moral veriyosunuz güzelliğimi oğluma ödünç verdim heralde şişecem bebek var burda başka bişey değil dedimzemuszemusama bana kalan tek şey yorgunluğum oldu bebişim hala yavaş hareket ediyor.yada sadece alttan hissediyorum demeliyim.onuda acıttığı için farkediyorum.inş. kopuzda bende bu gün fazla fazla tekmeler yerizbizim yumurcaklardan

Ya sorma canım hamişliğin başından beri ayak üşüme sorunum vardı hep.Şimdilerde iyice arttı.İlginç olan bacaklarımdaki ayaklarımdaki bu şişkinliğe rağmen buz gibi ayaklarım.Evin içi sıcak hep çorapla geziyorum ama yinede üşüyor.Hem şiş hem üşüyor çok garip.
Doğru söylüyorsun biz ana kız dağıttık iyice şu aralar.
Gece wc nöbetlerimde yattığım şekle dikkat etmemişim uykulu gözlerle galiba.Yan yatmıştım ama yastık yüksekte kalmış.Kaburgalarımda sırtımda çok şiddetli bir ağrıyla gecenin 3 ünde bağırmaya başladım.Dönemiyorum hareket edemiyorum kaldım o vaziyette.Öyle canım yandıki ağlayacağım nerdeyse eşim fırladı yataktan sağolsun masaj yaptı sırtıma yavaşça döndürdü beni.İnleye inleye uyudum midem falanda bulandı gece gece anlayamadım.Zaten bir kaç gündür şiddetlenmişti sırt ağrım belim falan.İyice gitti omuriliğim benim yaa... :gitme:

ah canım ya allah kolaylık versin. az kaldı sonuna geldik inşallah...
kaydirigubbakcemile3sonda taktırcam ben bu gidişle bi bardak su bi tuvalet zor oluyor:):):)

Bende sonda olsun diyorum ama diğer yandanda az da olsa idrar yolu enfeksiyonum var iyice azdırır çoğaltır diye korkuyorum.Çünkü sonda çıktıktan sonra orası acıdığı için idrar yapmakta güçlük çekenler oluyormuş.Ben oldum olası çok sık giderim wc ye zaten.Bu dahada çoğaldı.Suyu çok içerim.Şimdi doğum sonrası yine suyu içip içip wc ye git gel dikişlerle mücadelem başlayacak galiba.Rabbim yardımcımız olsun...:Saruboceq:

Burda bir topikte armutun suyu artırdığı yazıyordu.Bir dene istersen...

megryancım benimde ayaklarım çok üşür. iki gündür şunu farkettim, çok üşüdükleri zaman ayaklarımı çimdikliyorum :1ninca: bi müddet sonra bakıyorum oh sıcacık olmuş üşümesi geçmiş. saçma gelebilir ama hakkaten ben tevafuken keşfettim böyle olduğunu. o zaman her halde ordaki kan dolaşımı artıyor, soğuk kan sıcak kanla nöbet değişiyor delikafadulden

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Çimdikleyelim o zaman...

sen milletin dediklerini sakın takma canım, bizde aynı hallerdeydik, onlarda geçirmiştir elbet bu dönemi bi şekilde..
hem moral bozmak nasıl bu kadar kolay olabilir. bi laf duyuyorsun bi daha aklından çıkmıyor, biliyormusun benimde hamileliğimin sonuna doğru biri bana bişey demişti. o kadar moralim bozulmuştu ki, gidip gidip aynaya bakıyordum hakkaten öylemiyim diye, o psikoloji beni çökertmişti. üzerinden kaç sene geçmesine rağmen unutmuyorum. sen benim gibi yapma. o söylenenleri çok düşünürsen unutmanda zorlaşır. Halden hale koyan rabbim, bi zaman sonra senin gönlünü yine hoş eder.. hele bi doğumun olsun hayırlısıyla.. :Saruboceq:

35. haftadayım zaman geçmek bilmiyor sanki yıllardır hamileyim
hamile olmadan önce nasıldım unuttum.. çok kilo aldım tombik bişi oldum
gülerken gözlerim yok oluyor gibi sanki millet uykunun tadını çıkar keyfine bak diyor
ben 1,5 aydır sekmeden sabaha karşı midemin ekşimesiyle ve yahut wc ihtiyacı ile
zaten ayaktayım bu durumdan da çok sıkıldım
son zamanlarda yatakta dönerken inliyorum aşalarım çok acıyor...
benim zilli biraz şişkomuş yapılı olcak mış nasıl doğuracam bilmiyorum...
off off.. bir an önce sağlıkla kucağıma alsam yaa.. :Saruboceq::çok üzgünüm:

son dönemler iyice ağırlaşmaya başlıyor di mi??? neyse arkadaşlar dayanın az kaldı bizim minikleri kucaklamaya inşallah. bende kopuz gibi pinpiriklenmeye başladım hareket edince ay çok hareket etti diyorum hareketi azalınca da hareket etmedi bişey mi var diye korkuyorum. bu aralar doğum korkusu da sardı bakalım hayırlısı...

kızlar bu da geçer inşaallah. bu sıkıntılar çekilmeden kimse sizin kucağınıza bir bebek veremiyor.bilmiyorumkismile verselerde o sizin bebeğiniz değil zaten, bizim diyebilmek için çilesini çekme şartı var olumunekankayizsmile

Hayırlı sabahlar herkese. Bugün saat 2 de kontrolümüz var. Bakalım benim yaramaz kızım kaç kilo olmuş? 35. haftadayız artık. Hala çok hareketli ve artık daha güçlü vuruyor karnımı şekilden şekile sokuyor minişim. Hem çok mutluyum hem de korkuyorum. Allahım hepimize yardım et kolaylıklar ver..

hayırlısıyla kızını görüp gelirsin inşaallah. son haftalarda hafta başına yaklaşık 400 - 450gr alıyor. karnın yuvarlak mı yoksa asimetrik mi duruyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…