( *Doğumu Yaklaşanlar, Dokuz Doğuranlar..Sorunlar ve Tecrübeler için Buyrun Sohbete*)

İnşallah Gıymatlım. Karnım yuvarlak hatta biraz da sivri. Herkes erkek mi diye soruyor.

Evet biraz fizikte etkili oluyor sanırım.Aynı şekilde şu ana kadar 1 kişi haricinde her gören 'erkekmi' dedi.Her hastaneye gidişimde 'Allah Allah' diyenler bile oluyor.Sivri olması erkek olacağı anlamına gelmiyor ama işte milletimiz tıpçı ya bu konuda.İllaki dedikleri doğru olacak kaydirigubbakcemile3

Bebişim 2900 gr olmuş. Daha 5 haftamız var. Hızla büyüyor ufaklık. Ama doktor suyu fazla dedi. Yani polihidroamnios. Daha önce suyu bol demişti ama bunu önemsememiştim. Hareketleri şu an gayet iyi. Endişelenmemeye çalışıyorum. Bu da kafamı karıştırdı biraz. İnşallah bir sorun çıkmaz

selam kızlar bende 34 haftalık hamileyim.35 giricem.yarın kontrole gidiyorum.bebeğin kilosunu falan soracam.takıldığım bişi var.20 gün önce doktora gittiğimde bebeğin 1900 gram olduğunu sölemişti.ama herkes kilosunun düşük olduğunu iddia ediyor.sizcede bebeğim çokmu zayıftı.20 gün öcesine göre??:uhm:

Canım 20 gün yani 3 hafta öncesine, 31. haftaya baktığımızda 1500 gr görünüyor ve 1900 gr gayet iyi bence.

teşekkür ederim.herkes bişi söylüyor kafam allak bullak oluyor.kafamçokkarıştı

maşaallah yavruna. ne güzel besleniyor annesi..
peki sadece bebek mi alıyor, senin kilo durumun nasıl?

20 gün önce 1900 ise şu ana kadar epey artmıştır. milletin dediklerini umursama, hatta seni olumsuz etkileyenlere bebeğinin kilosunu söyleme yorum yapmalarının önünü kesmiş olursun. her anne ve babanın özel yapısına göre bebekler şekilleniyor, sen yemene bak, hergün 1 lt süt iç mutlaka. bebeği çok güzel besliyor Allahın izniyle.. :lepi:

günaydın gıymatlım,olumsuz bi durum yok çok şükür sadece salı gününden beri doğum temizliği yapıyoruz benim kızımın eli kulağında heralde vaktinden birazda önce gelebilir..

megryanncım bugün ufaklıkla aranız nasıl kaydirigubbakcemile5

İyiyiz şükürler olsun canım.Dün babasıyla minik bir anı defteri aldık kızımıza üzerini biraz süsledik,kapı süsünüde yaptık kendi halimizde basit bir şey fena olmadı.Oyaladı biraz bizi bunlar.Keyifli oluyor yaparken...

Ağrılar zorluyor artık yolda yürürken birden göbek deliğim sızlıyor karnıma belime kramplar giriyor 'aahh' diyerek kalıyorum olduğum yerde.Özellikle kızım akşamları babası geldiğinde kıpır kıpır oluyor o kıpırdadıkça ben ağrıdan kıvranıyorum.Niye böyle oluyor canım yaa.... Hareket etmesi güzel çok şükür ama hareket ederken kramplar ağrılar olması kasıklarımda normalmi?Bak şimdi bunu yazarken bir tane daha girdi ağrı.... Offf offf....

selam arkadaşlar benimde artık son haftalarım.. bende nst de sancı çıktı.. ama hiçbişey hissetmiyorum. içinizde böyle olan var mı?

Kızlar idrarımı yaptğım yerde yanma var.Enfeksiyon olabilirmi?Yada doğum belirtisi falanmı bu?Ya ben bugünü bir atlatabilseydim.... Korkmaya başladım hepten...

selam arkadaşlar benimde artık son haftalarım.. bende nst de sancı çıktı.. ama hiçbişey hissetmiyorum. içinizde böyle olan var mı?

Ne güzel valla çok şanslısın.Keşke bende hissetmesem.Benimde tam tersi nstde çıkmıyor ama evde dışarda kıvranıyorum artık sancıdan... Bu ne yaaa....

Kızlar idrarımı yaptğım yerde yanma var.Enfeksiyon olabilirmi?Yada doğum belirtisi falanmı bu?Ya ben bugünü bir atlatabilseydim.... Korkmaya başladım hepten...

doğum belirtisi değildir sanırım ama enfeksiyon olabilir.. bol bol su iç. banada olmuştu deli gibi su içerek geçirdim..

günaydın gıymatlım,olumsuz bi durum yok çok şükür sadece salı gününden beri doğum temizliği yapıyoruz benim kızımın eli kulağında heralde vaktinden birazda önce gelebilir..

Bende temizlik olayı bitti çok şükür.Zaten bu sancılarla kızımın gelmesi an meselesi gibi duruyor.Mecburen her yeri sürekli temiz tutuyorum ne olur ne olmaz diye... Hakkımızda hayırlısı olsun...:Saruboceq:

doğum belirtisi değildir sanırım ama enfeksiyon olabilir.. bol bol su iç. banada olmuştu deli gibi su içerek geçirdim..

Üşütüyorum ben bu ayakları yaaa ondan oluyor hep.Zaten enfeksiyon erken doğumada yol açarmış.Kızımın erken gelmesi için her türlü koşulu oluşturuyorum bende pes doğrusu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…