İnşallah Gıymatlım. Karnım yuvarlak hatta biraz da sivri. Herkes erkek mi diye soruyor.
Bebişim 2900 gr olmuş. Daha 5 haftamız var. Hızla büyüyor ufaklık. Ama doktor suyu fazla dedi. Yani polihidroamnios. Daha önce suyu bol demişti ama bunu önemsememiştim. Hareketleri şu an gayet iyi. Endişelenmemeye çalışıyorum. Bu da kafamı karıştırdı biraz. İnşallah bir sorun çıkmaz
selam kızlar bende 34 haftalık hamileyim.35 giricem.yarın kontrole gidiyorum.bebeğin kilosunu falan soracam.takıldığım bişi var.20 gün önce doktora gittiğimde bebeğin 1900 gram olduğunu sölemişti.ama herkes kilosunun düşük olduğunu iddia ediyor.sizcede bebeğim çokmu zayıftı.20 gün öcesine göre??:uhm:
megryanncım bugün ufaklıkla aranız nasıl kaydirigubbakcemile5
selam arkadaşlar benimde artık son haftalarım.. bende nst de sancı çıktı.. ama hiçbişey hissetmiyorum. içinizde böyle olan var mı?
Kızlar idrarımı yaptğım yerde yanma var.Enfeksiyon olabilirmi?Yada doğum belirtisi falanmı bu?Ya ben bugünü bir atlatabilseydim.... Korkmaya başladım hepten...
günaydın gıymatlım,olumsuz bi durum yok çok şükür sadece salı gününden beri doğum temizliği yapıyoruz benim kızımın eli kulağında heralde vaktinden birazda önce gelebilir..
doğum belirtisi değildir sanırım ama enfeksiyon olabilir.. bol bol su iç. banada olmuştu deli gibi su içerek geçirdim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?