( *Doğumu Yaklaşanlar, Dokuz Doğuranlar..Sorunlar ve Tecrübeler için Buyrun Sohbete*)

evet daha doğrusunu yapmışsın. sen yağlarına devam et.

dediğin gibi zeynebin doğumu gayet rahat geçmiş. seninde öyle olacağını ümit ediyorum ben inşaallah :Saruboceq:

O benden daha cesurdu iyi geçeceğini biliyordum aslında.Kendim için böyle düşünmüyorum.Bu kadar korkak birinin iyi bir doğum hikayesi olmaz diye düşünüyorum.Yinede olumlu düşüncen için teşekkür ederim canım.İyiki varsın .... :1hug:

inşaallah Rabbim korktuğuna uğratmaz

bu arada diğer kızlardan bi haber yok. kopuz dün yazmış
ayaz 3 gündür yok. kaç haftalıktı o, doğurdu mu ki bilmiyorumkismile

slm kızlar,hele şükür doğum temizliğimiz bitti aay kaç gündür çok yoruldum ama sağolsun eltim çok yardım etti,şimdi doğumdan önce bi kaç gün dinlenebilsem doğuma öyle yorgun yorgun gitmek istemiyorum biraz güç toplamam lazım..delikafadulden

Bende temizlik olayı bitti çok şükür.Zaten bu sancılarla kızımın gelmesi an meselesi gibi duruyor.Mecburen her yeri sürekli temiz tutuyorum ne olur ne olmaz diye... Hakkımızda hayırlısı olsun...:Saruboceq:

bitti çok şükür beimde sadece halıların gelmesini bekliyorum,bende artık tetikdeyim her an herşey olabilir sancılarım ve kasılmalarım arttı bide adet sancısı gibi ağrılar başladı..

sahteperi doğumun yaklaştıkça bebeğin hareketleriağrı yapabilir. bu normal endişelenme :)

humane ağdayı bilmem ama ben epilatörle alıyordum.çok felaket oluyor. belkide son vakitlerimdeki kasılmalar ondandı bilmiyorum bilmiyorumkismile

humane ağdayı bilmem ama ben epilatörle alıyordum.çok felaket oluyor. belkide son vakitlerimdeki kasılmalar ondandı bilmiyorum bilmiyorumkismile

epilatorde agdada asagı yukarı aynı ya
o zaman jilete devam ediyoruz bende bu jilet isine deli oluyorum ya
ama baska care yok

evet çok rahatsız edici ama çok kolay. epilatörün traş başlığını tavsiye ederim. yaralanma riski yok. vede jilet tenine direkt değmemiş oluyor. ayrıca kuru bi işlem.

evet gıymatlım yıkamaya verdim halıları evimde mis gibi oldu bi tek kızımı bekliyoruz,arkadaşlar geçen hafta bende beden temizliğimi yaptım daha doğrusu kuaföre gittim normalde acımıyordu ama artık vücudum gayet hassas olduğu için sanırım inanılmaz acıdı çok sıktım kendimi o anda doğurucam zannettim..

ya bu jilet işinden ben de çok muzdaribim arkadaşlar.gebelikten önce lazere gidiyordum hamile olunca ara verdim.bu süre zarfında sakın ağda yapma dediler tekrar başa döneriz dediler.umarım sancım başlayınca banyoya koşup jilet temizliği yapmaya vakit bulurum.doğumdan çok hazırlıksız yakalanmaktan korkuyorum.3 güne bir jiletliyorum ama hemen çıkıyo biliyorsunuz.of of lazerim bitmiş olsaydı tertemiz gidecektim

son haftaya yaklaşınca 2 günde bir yaparsın arkadaşım. hem sancın başladığında çok uğraşacak birşey kalmamış olur. hemen bitirip çıkarsın.

çok zor bu işler ama ne yapalım iki seçenekten başka şansımız yok. diğeri olmayınca mecbur böyle oluyor. mümkün olduğunca temiz olduktan sonra gerisini önemsemeyin. millet ne hallerde gidiyorda takmıyor bile.. :1ninca:

bide şunu söyleyim
ben nst ye bağlanacağım sancı odasına giderken baktım odanın girişinde her kesin alabileceği şekilde bir koli permatik var. meğer hazırlıksız gelenler alıp lavaboda işlerini görüyormuş.. bilginize kızlar.. olumunekankayizsmile

sezeryan olursam martın 9u yada 14 ü dedi doktorum.normal olursada yine martın ikinci haftası gibi.korkmaya başladım yaklaştıkça ve hala karar veremedim ne yapacama.çatı ve suyuma baksınlar son kez.sonra karar vrecem doğum şeklimefisfisfis

aranızda çocuk tekme atarken ağrısı olan varmı?yada bu normal bişimi

Evet canım artık hareketleri kasılma ve ağrı yapıyor özelliklede mesaneye baskı yaptığı için her hareketinde wc de alıyorum soluğu.Ayaklarının olduğu yerde de kaburgalarım batıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…