( *Doğumu Yaklaşanlar, Dokuz Doğuranlar..Sorunlar ve Tecrübeler için Buyrun Sohbete*)

hayırlı sabahlar gıymatlım,şimdi uyandım valla henüz kahvaltı bile yapmadım çok acıktık kızımla tekme atıp duruyor bana..o da bi an önce bişeyler yemek istiyor heralde..

kopuzcum kızında yemek istediğini belirtiyor öyle mi.. ne güzel bi iletişim kurmuşsunuz. kaçıncı haftandasın artık ?

evet enerjiktim ama sabahki halim kalmadı.. işlere başlıyorum :a015:

bende annemdeydim bi kaç gündür.evime gidiyorum artık.perdelerimi yıkıcam cam silcem.benimde haşatım çıkar bi kaç gün.size ii sohbetler.bidaha gelinceye kadar giremem artık nete.hoşçakalın.

Ayyy ben kesin senden önce doğururum.Eğer kızım bana çektiyse sabırsız çıkar gelir.

martın kaçında senin doğumun?korktuğun gibi olmas inş.gerçi bu haftaya gelmek bile tehlikenin büyüğünü atlattık demek ama olsun.herşey zamanda olsunki problemsiz geçirelim.
:CüvCüv:

Amin canım inş. 39-40 larıda görürüz.13-14 mart 40.haftanın bitiş tarihi.Ama işte şubat ayından hamiş olarak sağ salim bir çıksaydık rahatlayacaktım.Şubattan çıkamadığımız sürece tetikte korkuyla bekliyorum inanki.Rabbim hepimiz için herşeyin en hayırlısını versin inş.

bende annemdeydim bi kaç gündür.evime gidiyorum artık.perdelerimi yıkıcam cam silcem.benimde haşatım çıkar bi kaç gün.size ii sohbetler.bidaha gelinceye kadar giremem artık nete.hoşçakalın.

fazla zorlanmadan temizliğini yapta gel kız. gözümüz senide arar artık :1hug:

Bugün benim doğum günüm kızlar............ :lepi:

İyi ki doğdun
Bir güneş misali
Bir var oldun
Bir yok oldun
İyi ki doğdun
Bir rüzgar misali
Bir hissedildin
Bir yok oldun
İyi ki doğdun
Bir yara misali
Bir acıttın
Bir yok oldun
İyi ki doğdun
Bir kar misali
Bir yağdın doldurdun
Bir eridin gittin
İyi ki doğdun
Bir ateş misali
Bir yandın tutuşturdun
Bir söndün kül oldun
İyi ki doğdun
Bir çiçek bir gül misali
Bir açtın güzelleştin
Bir soldun soldurdun
İyi ki doğdun
İyi ki arkadaşım oldun
İyi ki ...
İyi ki varsın
Hep var olasın a.s.

Hayırlı huzurlu günler göresin, bebeğine kolayca kavuşasın inşaallah...
mutlu yuvacığında gönül bağınız hiç kopmasın..
Rabbim sağlık sıhhat afiyet ve hayırlı uzun ömürler nasip etsin megryanncımmmmolumunekankayizsmile

kopuzcum kızında yemek istediğini belirtiyor öyle mi.. ne güzel bi iletişim kurmuşsunuz. kaçıncı haftandasın artık ?

evet ya gerçekten güzel bi iletişim kurduk kızımla bizi duyduğuna inandım gerçekten,konuşuyoruz kızmla gerçekten tepki veriyor bu çok güzel bişey,bugün artık 38+2 oldum,ctesi drdaydık dr çatı muaynesi yapacaktı ama önce nst ye gönderdi nst de ağrı çıkmayınca çatı muaynemi yapmadı cuma sabahı tekrar çağırdı bakalım o zaman nolucak çok merak ediyorum..eyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

iyi canım maşaallah. anne kız süper ikili olcaksınız.
doktoruna ilk kez gittin dimi. nasıl buldun hastaneyi ve yaklaşımını?

hamile diilim henüz ama bişeyi merak ediyorum. "malum bölgedeki" kıllarla nasıl başa çıkıyorsunuz?
ağda yapmak zor olur, doğumdan önce nasıl halledeceksiniz?

valla bunları düşünmekten hamile kalası gelmiyo insanın :)

iyi canım maşaallah. anne kız süper ikili olcaksınız.
doktoruna ilk kez gittin dimi. nasıl buldun hastaneyi ve yaklaşımını?

bu 2.gidişim genç bi bayan hoşuma gitti daha kapıdan içeri girip oturmamı beklemedn halimi vaktimi,bi sıkıntım olup olmadığını soruyor,ilgili biri,hastanede güzel ama çok kalabalık özellikle kadın doğum bölümü randevun olsa bile baya bir bekliyorsun ama bu artık benim için önemli değil doğumuma çok az bi zaman kaldı,bu hastaneyi seçmemin tek sebebi sancı odasının tek kişilik olması ve doğum başlayana kadar yanında bi refakatçi olabiliyor olman..

ben her ay düzenli olarak ağda yaptırıyorum çok da rahat oluyor bir ay boyunca aklın rahat oluyor ama doğumdan önceki son ağdamı yaptırırken çok canım acıdı doğurucam zannettim..

herkesin alışkanlığına göre değişiyor.. kimi düzenini hiç bozmadan devam ediyor.. kimininse başka problemler çıkınca doktor ağdayı yasaklıyor yada canı çok acıyıp kasılmasın diye jiletle devam ediyor. bu tamamen kişisel tercih ve duruma göre değişkenlik gösteriyor. bu iki olaydada temizliğine dikkat eden kişi bir şekilde bunu sağlayabiliyor. hatta burda arkadaşlara daha önce de bahsetmiştim. hastanelerin doğumhane katında nst odasında temizliksiz aniden yakalananlar için bir koli permatik öyle her kesin alabileceği şekilde umuma açık kenarda duruyor. alıp wc de bile hemen halledilebilir arkadaşım

kopuzcum geçende bi arkadaşla görüşmüştüm en sıon doğumunu anlatırken çok sevdiği bi tanıdığının onunla sancı çekerken beraber durduğunu söyledi. hemen aklıma sen geldin. dedim ki eşin mi dursa iyi yoksa bi tanıdığının mı..... oda dedi ki eğer gerçekten çok iyi anlayabilceğin bi arkadaşın varsa mutlaka o yanında olmalı. eşlerin böyle zamanda eli ayağı dolanıyor ve birbirinizin moralini istemeden bozabiliyorsunuz dedi. sen karar verdin mi yanına kimi alacağına?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…