günaydınn.pek bi enerjiksinkaydirigubbakcemile2
evet enerjiktim ama sabahki halim kalmadı.. işlere başlıyorum :a015:
çok güzel düşünmüşsünüz. insan o sırada bu kadar ayrıntıları düşünemiyor. şimdiden programa almanız iyi olmuş. inşaallah en ufak ayrıntısına kadar gerçekleştirebilirsiniz yerimseniben
gıymatlım sağol valla rahatlattın beni artık bişekilde bu temizlik işini halledeceğiz.ben 35+6 dayım bugün.
megryann benimde 29 günüm var bakalım hangimiz önce doğum yapcaz.sen normal mi düşünüyorsun?
martın kaçında senin doğumun?korktuğun gibi olmas inş.gerçi bu haftaya gelmek bile tehlikenin büyüğünü atlattık demek ama olsun.herşey zamanda olsunki problemsiz geçirelim.
:CüvCüv:
pazartesi sendromundan kurtulamamış hamileler........hepinize hayırlı sabahlar...nerelerdesiniz delikafadulden
bende annemdeydim bi kaç gündür.evime gidiyorum artık.perdelerimi yıkıcam cam silcem.benimde haşatım çıkar bi kaç gün.size ii sohbetler.bidaha gelinceye kadar giremem artık nete.hoşçakalın.
bende annemdeydim bi kaç gündür.evime gidiyorum artık.perdelerimi yıkıcam cam silcem.benimde haşatım çıkar bi kaç gün.size ii sohbetler.bidaha gelinceye kadar giremem artık nete.hoşçakalın.
Bugün benim doğum günüm kızlar............ :lepi:
Ayy çok yorma kendini.... Dikkatli ol....
kopuzcum kızında yemek istediğini belirtiyor öyle mi.. ne güzel bi iletişim kurmuşsunuz. kaçıncı haftandasın artık ?
Bugün benim doğum günüm kızlar............ :lepi:
iyi canım maşaallah. anne kız süper ikili olcaksınız.
doktoruna ilk kez gittin dimi. nasıl buldun hastaneyi ve yaklaşımını?
hamile diilim henüz ama bişeyi merak ediyorum. "malum bölgedeki" kıllarla nasıl başa çıkıyorsunuz?
ağda yapmak zor olur, doğumdan önce nasıl halledeceksiniz?
valla bunları düşünmekten hamile kalası gelmiyo insanın :)
hamile diilim henüz ama bişeyi merak ediyorum. "malum bölgedeki" kıllarla nasıl başa çıkıyorsunuz?
ağda yapmak zor olur, doğumdan önce nasıl halledeceksiniz?
valla bunları düşünmekten hamile kalası gelmiyo insanın :)
bu 2.gidişim genç bi bayan hoşuma gitti daha kapıdan içeri girip oturmamı beklemedn halimi vaktimi,bi sıkıntım olup olmadığını soruyor,ilgili biri,hastanede güzel ama çok kalabalık özellikle kadın doğum bölümü randevun olsa bile baya bir bekliyorsun ama bu artık benim için önemli değil doğumuma çok az bi zaman kaldı,bu hastaneyi seçmemin tek sebebi sancı odasının tek kişilik olması ve doğum başlayana kadar yanında bi refakatçi olabiliyor olman..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?