inşaallah Rabbim korktuğuna uğratmaz
bu arada diğer kızlardan bi haber yok. kopuz dün yazmış
ayaz 3 gündür yok. kaç haftalıktı o, doğurdu mu ki bilmiyorumkismile
bitti çok şükür beimde sadece halıların gelmesini bekliyorum,bende artık tetikdeyim her an herşey olabilir sancılarım ve kasılmalarım arttı bide adet sancısı gibi ağrılar başladı..
kızlar agda sancıyı tetikliyo deniyor ya
agda yapan var mı
sezeryan olursam martın 9u yada 14 ü dedi doktorum.normal olursada yine martın ikinci haftası gibi.korkmaya başladım yaklaştıkça ve hala karar veremedim ne yapacama.çatı ve suyuma baksınlar son kez.sonra karar vrecem doğum şeklimefisfisfis
Evet canım artık hareketleri kasılma ve ağrı yapıyor özelliklede mesaneye baskı yaptığı için her hareketinde wc de alıyorum soluğu.Ayaklarının olduğu yerde de kaburgalarım batıyor.
evet aynı şeyler bendede oluyor.demekki normal35.ci haftadayım ben.senin doğuma ne kadar var?sen gün sayıyosun sanırım
28 gün var canım erken gelmesin diye dua ediyorum hep.Şu şubat ayından bir sağ salim çıkabilseydik Allahın izniyle mart ayında bekliyoruz kızımı bakalım hayırlısı.Canım 35-36 dan sonra iyice ağrılar sızılar artıyor.Benim bacaklarımda şişmeye başladı dinleniyorum hafifliyor ama yinede belli bir şişkinlik var ortada.İki gündürde kemiklerim ağrımaya başladı.Parmaklarımın eklem yerleri,sırtım falan çok fena durumda.Kızım için dayanacağım inş. yeterki o dursun biraz daha....
o eklem ağrıları bendede var.ama şişlik yok çok şükür.tuzdan ve ekmekten uzak dur.bendede bel ağrısı çok.bazen doğuracammı diyorum korkuyorum.
bende martın ikinci haftası gibi bekliyorum inşallah.
Canım vücut sonlara doğru bebeğin ağrlaşmasından dolayı şişiyormuş bacaklar normalmiş ama tabii dinlenmek şart.Rabbim sağlıcakla hayırlarla kurtarsın inş. hepimizi.Bebişlerimiz az daha içerde durup büyüsünler inş.
evet inşallah.şubat bittikten sonra korkmam artık.:umursamaz:
Bu arada gıymatlım uyanmadın sanırım.Dün bebiş için anı defterini nasıl kullanacağımızı sormuştun.Nasipse inş. bir tarafa kızımın amcaları,dayıları,teyzeleri vs.kızımla ilgili düşüncelerini yazsın diğer tarafada kızımla ilk fotolarını yapıştıralım istiyoruz.Dayısıyla yada amcasıyla ilk fotosunun yanında da düşünceleri yazsın büyüyünce okusun minişim hayat boyu saklasın kendi çocuklarınada okutsun isterim.... Her güzel şey onlar için bizim böyle anılarımız olamadı bari onların olsun.... Hayırlı,sağlıklı evlat olsunlar inş.
Canım bende öyle.İnan bir sağ salim çıksam şu şubat ayından rahatlayacağım.2 hafta var şubatın bitmesine ama kızım sabırsız olur anası gibi dayanamaz diye öyle büyüyorki gözümde bu 2 hafta.İnş. mart ayında hala hamiş olurum ve kızımla hamişliğimin son zamanları olur.İnş. sizde öyle olursunuz canım...
ayaz hala yokkk,
gidişi suskun oldu ama, galiba dönüşü muhteşem olacak :a015:
çok sağol gıymatlım çok düşüncelisin.ama ablamın sağlık sorunlarından dolayı evimde değildim.ablamdaydım bu arada annemde geldi umreden bahsetmiştimya daha önce.ablam hasta olunca annemde oraya geldi.hep beraber ablamdaydık.hiç fırsatım olmadı hep aklımdaydı arada bir kaçamak yapıp size bakmak.ama malesef pc nin başına hiç gelemedim.iyiyiz allaha çok şükür karnım şu 1 haftada daha büyüdü.bebeğimde iyi çok şükür yarın yada salı kontrole gidicez bakalım ne diycek doktorumuz.bizden haberler böyle.tekrar teşekkürler inceliğin içina.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?