( *Doğumu Yaklaşanlar, Dokuz Doğuranlar..Sorunlar ve Tecrübeler için Buyrun Sohbete*)

bitti çok şükür beimde sadece halıların gelmesini bekliyorum,bende artık tetikdeyim her an herşey olabilir sancılarım ve kasılmalarım arttı bide adet sancısı gibi ağrılar başladı..

Evet canım o ağrılar arada bir bendede oluyor.Birde üzerine yeni yeni gaz sancıları eklendi karıştırıyorum ağrıları gaz sancısımı kasılmamı diye?

kızlar agda sancıyı tetikliyo deniyor ya
agda yapan var mı

Canım ben bu aya kadar hep yaptırdım ama en son gittiğimde kendimi sıkınca kasılmalarımın başladığını fark ettim.Bu nedenle bu ay gitmeyeceğim.Allah korusun aniden doğum falan başlarsa alelacele jiletle almayı düşünüyorum.Ağdayla tertemiz rahat etmeyi istemiştim ama kasılma riskini göze alamadım açıkcası.Napalım bir seferlik jiletle idare edeceğiz artık...

Canım kaçıncı haftadasın sen?

Evet canım artık hareketleri kasılma ve ağrı yapıyor özelliklede mesaneye baskı yaptığı için her hareketinde wc de alıyorum soluğu.Ayaklarının olduğu yerde de kaburgalarım batıyor.

evet aynı şeyler bendede oluyor.demekki normal 35.ci haftadayım ben.senin doğuma ne kadar var?sen gün sayıyosun sanırım

Son düzenleyen: Moderatör:
evet aynı şeyler bendede oluyor.demekki normal 35.ci haftadayım ben.senin doğuma ne kadar var?sen gün sayıyosun sanırım

28 gün var canım erken gelmesin diye dua ediyorum hep.Şu şubat ayından bir sağ salim çıkabilseydik Allahın izniyle mart ayında bekliyoruz kızımı bakalım hayırlısı.Canım 35-36 dan sonra iyice ağrılar sızılar artıyor.Benim bacaklarımda şişmeye başladı dinleniyorum hafifliyor ama yinede belli bir şişkinlik var ortada.İki gündürde kemiklerim ağrımaya başladı.Parmaklarımın eklem yerleri,sırtım falan çok fena durumda.Kızım için dayanacağım inş. yeterki o dursun biraz daha....

o eklem ağrıları bendede var.ama şişlik yok çok şükür.tuzdan ve ekmekten uzak dur.bendede bel ağrısı çok.bazen doğuracammı diyorum korkuyorum.
bende martın ikinci haftası gibi bekliyorum inşallah.

Canım vücut sonlara doğru bebeğin ağrlaşmasından dolayı şişiyormuş bacaklar normalmiş ama tabii dinlenmek şart.Rabbim sağlıcakla hayırlarla kurtarsın inş. hepimizi.Bebişlerimiz az daha içerde durup büyüsünler inş.

Bu arada gıymatlım uyanmadın sanırım.Dün bebiş için anı defterini nasıl kullanacağımızı sormuştun.Nasipse inş. bir tarafa kızımın amcaları,dayıları,teyzeleri vs.kızımla ilgili düşüncelerini yazsın diğer tarafada kızımla ilk fotolarını yapıştıralım istiyoruz.Dayısıyla yada amcasıyla ilk fotosunun yanında da düşünceleri yazsın büyüyünce okusun minişim hayat boyu saklasın kendi çocuklarınada okutsun isterim.... Her güzel şey onlar için bizim böyle anılarımız olamadı bari onların olsun.... Hayırlı,sağlıklı evlat olsunlar inş.

evet inşallah.şubat bittikten sonra korkmam artık.:umursamaz:

evet inşallah.şubat bittikten sonra korkmam artık.:umursamaz:

Canım bende öyle.İnan bir sağ salim çıksam şu şubat ayından rahatlayacağım.2 hafta var şubatın bitmesine ama kızım sabırsız olur anası gibi dayanamaz diye öyle büyüyorki gözümde bu 2 hafta.İnş. mart ayında hala hamiş olurum ve kızımla hamişliğimin son zamanları olur.İnş. sizde öyle olursunuz canım...

çok güzel düşünmüşsünüz. insan o sırada bu kadar ayrıntıları düşünemiyor. şimdiden programa almanız iyi olmuş. inşaallah en ufak ayrıntısına kadar gerçekleştirebilirsiniz yerimseniben

gıymatlım sağol valla rahatlattın beni artık bişekilde bu temizlik işini halledeceğiz.ben 35+6 dayım bugün.
megryann benimde 29 günüm var bakalım hangimiz önce doğum yapcaz.sen normal mi düşünüyorsun?

martın kaçında senin doğumun?korktuğun gibi olmas inş.gerçi bu haftaya gelmek bile tehlikenin büyüğünü atlattık demek ama olsun.herşey zamanda olsunki problemsiz geçirelim.
:CüvCüv:

ayaz hala yokkk,
gidişi suskun oldu ama, galiba dönüşü muhteşem olacak :a015:

çok sağol gıymatlım çok düşüncelisin.ama ablamın sağlık sorunlarından dolayı evimde değildim.ablamdaydım bu arada annemde geldi umreden bahsetmiştimya daha önce.ablam hasta olunca annemde oraya geldi.hep beraber ablamdaydık.hiç fırsatım olmadı hep aklımdaydı arada bir kaçamak yapıp size bakmak.ama malesef pc nin başına hiç gelemedim.iyiyiz allaha çok şükür karnım şu 1 haftada daha büyüdü.bebeğimde iyi çok şükür yarın yada salı kontrole gidicez bakalım ne diycek doktorumuz.bizden haberler böyle.tekrar teşekkürler inceliğin içina.s.

ayazcım, Allah biliyor ya çok merak ettim, neyse ki birşey yokmuş. en son pazartesi günü misafirlerin geldiğinde çok yorulmuştun ya, o senin sancını tetikledi sandım.
ablanda kalman sanada psikolojik olarak iyi gelmiştir. Annende gelmiş gözün aydın. her şeyde bi hayır vardır, sen yiyemiyordun ama bi kaç gün onlar seni iyi beslemiştir, ondan büyüdü karnın....yarasın tosununa delikafadulden

pazartesi sendromundan kurtulamamış hamileler........hepinize hayırlı sabahlar...nerelerdesiniz delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…