( *Doğumu Yaklaşanlar, Dokuz Doğuranlar..Sorunlar ve Tecrübeler için Buyrun Sohbete*)

henüz karar vermedim eşim mi yoksa kadın yakınım mı diye ama eşim kendiside çok istiyor yanımda olmak ama sanırım olayı akışına bırakıcam yani hastaneye gittiğimde eğer sancı odasında eşimi alabileceksem o olucak yanımda ama yok illa kadın refakatçi olucak diyorlarsa hastanedekiler, kadın akrabamı alıcam yanıma..

evet anneminde gelişi moral açısından çok iyi oldu.6 aydır arabistanda abimin yanındaydı.hiç iş yaptırmadı bana evime geleceğim gün farkettim karnımın büyüdüğünü.anneler başka oluyor ya.hurmaları büyüttü bizi heralde.bende başlıycam ev temizliğine artık.bi taraftanda korkuyorum nasıl yapcam diye.eşim halıları koltukları silecek amaklava:sağolsun.banada diğerleri kalıyor.artık yavaş yavaş yaparım ayakta kalmak mahvediyor beni sanki ayaklarıma tonlarca ağır taşlar bağlanmış gibi oluyorum.kafamçokkarıştıinş. sorunsuz atlatırım ve hepimiz atlatırız

megryann yeni yaşın hayırlı uğurlu olsun.rabbim her şeyi gönlüne göre versin.sağlık huzur mutluluk dolu olsun her günün

ayazcım sana çok çok kolay gelsin benimde cuma günü bitti büyük temizliğim ama çok yoruldum halen daha vücudum sızlıyor sağolsun bana eltim çok yardım etti herşeyi o yaptı diyebilirim ben sadece oturarak yaptım işleri,halılarıda yıkamaya gönderdim sana yardım edecek kimse yok mu eşin dışında,kaç haftalık oldun bu arada ben 38+2yim..

ayazcım ağlarsa anam ağlar gayrısı yalan ağlar demişler. annen sana kuzu gibi bakmıştır. doğumdadada doğumdan sonrada senin nazını çeker ne güzel. ev temizliğinde bence bu vakitten sonra sen yapma.ama senide anlıyorum bende kendim yapmıştım ne yapacaksın iş başa düşüyor. eşin yardım etmeyi kabul ettiyse vazcaymadan eline kovayı bezi tutuştur. belli olmaz bu adamların hali... :1ninca:

kopuzcum senin eşin yumuşak yürekli bir insan tahmin ettiğim kadarıyla.. sancı odasına mademki gelmek istiyor, sana iyi davranacağından emin gibiysen bence bu fırsatı kaçırma... acısını sen çeksende, sıkıntısını beraber paylaşmış olursunuz canım..

evet canım yaa eşim hep çok destek oldu bana bi dediğimi 2 etmedi çok nazımı çekti sağolsun ama bu bi tek hamileliğimde olan bişey değil di öncesinde de öyle bi insan bide çok soğuk kanlı biliyorum ki o sancı sırasında beni gayet iyi rahatlatıcak kendisi de istiyor zaten yanımda olmayı inşallah olur,hastanede sordum ben 2 sancı odası varmış biri doğumhanenin içinde eğer orda olursam oraya erkek almıyorlarmış bide başka bi katta sancı odaları varmış orada olursam eşimi alabiliyormuşum yanıma doğum sırasında bakalım hangisine denk gelirsem doluluk oranına bağlıymış sanırım,

merhaba kısmetse cuma günü sezeryan olucam.ve çok endişeleniyorum.doğum,etraftakiler,sonrası bebek nasıl olacak o sürece nasıl alışıcam bir sürü şey işte.bilmiyorumkismilerahat olmaya çalışıyorum ama.Allah yardımcım olsun benim ve herkesin.dua edin benim için arkadaşlar.a.s.

rabbim yar ve yardımcın olsun inş. hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın yavrunu,endişelerini çok iyi anlıyorum aynılarını bende düşünüyorum çünkü,benimde 1 hafta 10 gün içinde olacak inş. doğumum beklemedeyim şu an herşey normal gözüküyor ,senin sezeryan olma sebebin ne peki, sen mi istedin..?

sağol kopuz ablam ameliyat oldu annemde başında ona bakıyor.cuma günü dikişleri alındıktan sonra annem gelicek.aramızda 1 saatlik yol var.o gelene kadar yavaş yavaş başlıyım diyorum.eşim yardımcı oluyor sağolsun başkada uygun kimse yok malesef.35 hafta dodu artık biraz daha vaktim var sanırım allahım sanada yardım etsin çok az kalmış.doğum şeklin bellimi

yapcak başka uygun kimse yok canım ya.bende yavaş yavaş başlıycam.napıyım.annem yetişirse o yardımcı olur.eşim sağolsun yapmaya gönüllü ama bide bana beğendirebilse.:umursamaz:dermişimneyse artık beğensemde beğenmesemde mecburum hayırlısı bakalım.tamda lazım olduğu sırada çamaşır makinem bozuldu dün akşam.bu gün tamirci gelicek inş. çabuk yapılırmafoldumben

yapılır canını sıkma. benimkide kendinden geçti son zamanlarda.. çıkardığı tuhaf seslerin haddi hesabı yok

ciddimisin allah kolaylık versin.nasıl bir rejim bahset bakalım ne yiyip ne içiyosuncokacimcoook

dün akşam karar verdim..
nasıl böyle birden kilo alıverdim hayretler içersindeyim. eşime hep soruyordum bak kilo alıyorum kötü mü oluyorum diye.. oda hep şu an iyisin deyip durdu bana.. dün akşam bi baktımki önceki kıyafetimi zar zor giyiyorum. eşimin gırtlağına çöktüm ben çok mu kilo aldım diye.. oda şakaya vurdu geçiştirrdi. sonra dışarı çıktık yolda arabadayken sordum. mecbur cevap vermek zorunda kaldı.. eh birazcık var dedi banaaaaaaaaa senağlama

şu an ne yeyip içeceğimi bilmiyorum. kızım kahvaltısında tostunu bitirmedi kibrit kutusu kadar. şimdi onu yişyim diyorum. sonra elma yoğurt öyle devam edicem. sabah 7 gibi sirkeli su içtim

ayy bak birazcıkmış verirsin dert etme.elma sirkesini deniycekmisin benim tanıdıklarımdan deneyenler var.ve çok memnunlar.sabahları ılık suyla karıştırıp 1 bardak içiyomuşsun.faydası oluyomuş yani.zor bişey değil ama hergün içmek sıkabilir insanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…