kopuzcum geçende bi arkadaşla görüşmüştüm en sıon doğumunu anlatırken çok sevdiği bi tanıdığının onunla sancı çekerken beraber durduğunu söyledi. hemen aklıma sen geldin. dedim ki eşin mi dursa iyi yoksa bi tanıdığının mı..... oda dedi ki eğer gerçekten çok iyi anlayabilceğin bi arkadaşın varsa mutlaka o yanında olmalı. eşlerin böyle zamanda eli ayağı dolanıyor ve birbirinizin moralini istemeden bozabiliyorsunuz dedi. sen karar verdin mi yanına kimi alacağına?
ayazcım, Allah biliyor ya çok merak ettim, neyse ki birşey yokmuş. en son pazartesi günü misafirlerin geldiğinde çok yorulmuştun ya, o senin sancını tetikledi sandım.
ablanda kalman sanada psikolojik olarak iyi gelmiştir. Annende gelmiş gözün aydın. her şeyde bi hayır vardır, sen yiyemiyordun ama bi kaç gün onlar seni iyi beslemiştir, ondan büyüdü karnın....yarasın tosununa delikafadulden
ya hiç mi bilen yok beta hcg 7883 olunca kaç haftalık gebe olunuyo:uhm:
kopuzcum senin eşin yumuşak yürekli bir insan tahmin ettiğim kadarıyla.. sancı odasına mademki gelmek istiyor, sana iyi davranacağından emin gibiysen bence bu fırsatı kaçırma... acısını sen çeksende, sıkıntısını beraber paylaşmış olursunuz canım..
merhaba kısmetse cuma günü sezeryan olucam.ve çok endişeleniyorum.doğum,etraftakiler,sonrası bebek nasıl olacak o sürece nasıl alışıcam bir sürü şey işte.bilmiyorumkismilerahat olmaya çalışıyorum ama.Allah yardımcım olsun benim ve herkesin.dua edin benim için arkadaşlar.a.s.
ayazcım sana çok çok kolay gelsin benimde cuma günü bitti büyük temizliğim ama çok yoruldum halen daha vücudum sızlıyor sağolsun bana eltim çok yardım etti herşeyi o yaptı diyebilirim ben sadece oturarak yaptım işleri,halılarıda yıkamaya gönderdim sana yardım edecek kimse yok mu eşin dışında,kaç haftalık oldun bu arada ben 38+2yim..
ayazcım ağlarsa anam ağlar gayrısı yalan ağlar demişler. annen sana kuzu gibi bakmıştır. doğumdadada doğumdan sonrada senin nazını çeker ne güzel. ev temizliğinde bence bu vakitten sonra sen yapma.ama senide anlıyorum bende kendim yapmıştım ne yapacaksın iş başa düşüyor. eşin yardım etmeyi kabul ettiyse vazcaymadan eline kovayı bezi tutuştur. belli olmaz bu adamların hali... :1ninca:
ayazcım yetiş bugün rejime başladımm :a015:
yapcak başka uygun kimse yok canım ya.bende yavaş yavaş başlıycam.napıyım.annem yetişirse o yardımcı olur.eşim sağolsun yapmaya gönüllü ama bide bana beğendirebilse.:umursamaz:dermişimneyse artık beğensemde beğenmesemde mecburum hayırlısı bakalım.tamda lazım olduğu sırada çamaşır makinem bozuldu dün akşam.bu gün tamirci gelicek inş. çabuk yapılırmafoldumben
ciddimisin allah kolaylık versin.nasıl bir rejim bahset bakalım ne yiyip ne içiyosuncokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?