( *Doğumu Yaklaşanlar, Dokuz Doğuranlar..Sorunlar ve Tecrübeler için Buyrun Sohbete*)

iyi maşallah hadi hayırlısı.kararlılığın devamlı olsun istediğin zayıflığa en kısa zamanda kavuşursun inşaallah

ayazcım sen nasılsın bugün,bi sıkıntın var mı
kopuz senden öndeymiş bu gün okuyunca öğrendim önce o atlatacak doğumu desene

inş. allah yardımcın olsun kolaylık versin.bende şu işlerime bi bakıyım.dinlenme esnasında gelirim yine

ayazcım sen nasılsın bugün,bi sıkıntın var mı
kopuz senden öndeymiş bu gün okuyunca öğrendim önce o atlatacak doğumu desene

cevaplayımda öyle çıkayım bari.bu gün fena değilim.mide bulantısı hissediyorum dünde olmuştu.üşütmemi yoksa hamileliktenmi anlayamadım.kopuz baya bi önde allah yardımcımcımız olsun

cevaplayımda öyle çıkayım bari.bu gün fena değilim.mide bulantısı hissediyorum dünde olmuştu.üşütmemi yoksa hamileliktenmi anlayamadım.kopuz baya bi önde allah yardımcımcımız olsun

şu ana kadar bulantın olmadıysa üşütmeden olabilir Allah şifa versin
Hayırlısıyla doğumunuzuda atlatırsınız inşaallah

günaydıın yaa kimsecikler kalmamış yeişemedim,benimde temizliğim bittiğinden beri içim çok rahat verdim tembelliğe valla şimdi uyandım kahvaltı yapıcam,38+3oldum bugün artık her an tetikdeyim,adet sancısı gibi belim ve kasıklarım ağrıyor yine ama düzenli değil sürekli var sızı gibi anlamıyorum neyin nesi diye,bebeğin ağırlığından olabilir mi acaba diye bu arada kızım 3.600 gr olmuş..

oh valla darısı benimde başıma işler bitmiş bebiş bekliyorsun ne güzel.ağrıların artık tek nedeni var canım.ayy çok heycanlandım ya.3.600 gr maşallah inş. benim bebişimde 3 kilo olabilir doğuma kadar..bende bu gün yarın gidicem doktora çatlıycam meraktan ne kadar oldu kilosu diye.hayırlısı.allahım hepimize hayırlı doğum versin

Aminnnn canım arkadaşım çok duygulandım çok güzel bir doğum günü tebriği oldu benim için teşekkürler iyiki varsın.....:1hug:

mutlu yıllar canım inşallah bebişini de sağlıkla ve vaktinde kucağına alırsın inş.
sen nekadarlık oldun,çok yok aramızda heralde,benimkinin eli kulağında tetikdeyim her an..eyvahedigeldismile

Sağol canım arkadaşım...
Evet az zamanımız kaldı hepimizin.36+3 olduk canım... Bende korkuyla bekliyorum....

Bu son aya kadar ağdaya devam ettim ama şu an doğumu tetikler diye gitmiyorum ağdaya.Sanırım alelacele jiletle alacağım...

Aslında evet erkeklerin bu telaşı sinir stres birbirimizi kırabiliyoruz.Bende son günlerde bunu düşünmeye başladım.Eşimin bebekle ilk teması çok yakın olsun hep o bakmak zorunda kalsın istiyorum ama bir yandanda beceremeyince bana çatar zaten ağrımdan sızımdan bende ona patlarım birbirimizi yeriz hastanede diye korkuyorum... Panik bir şey deli eder şimdi beni...

kopuzcum maşaallah kız ne güzel beslenmiş bebeğin. bi haftada o 400 gr kadar daha alır olur 4 kilo :1ninca:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…